ροή ειδήσεων

Στήριξε ''το χαμόγελο του παιδιού''

Στο περίπτερο που είχαν στήσει στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου οι μαθητές του "Ροδίων Παιδεία" βρέθηκε σήμερα σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του Κολοσσού...


Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών, στηρίζοντας με το δικό τους τρόπο "το χαμόγελο του παιδιού", σε μια κίνηση που δίνει σε όλους μας το καλό παράδειγμα.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

"Την προσπάθεια των μαθητών του «Ροδίων Παιδεία» για «το χαμόγελο του παιδιού» στήριξε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Κύπρου της Ρόδου, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

Η διοίκηση της ομάδας μας, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμα των διοργανωτών και βρέθηκαν στο περίπτερο που έχει στηθεί και αφορά την ενίσχυση για «Το χαμόγελο του παιδιού». Οι αθλητές της ομάδας μας υπέγραψαν αυτόγραφα, μίλησαν με τα παιδιά και δέχθηκαν πρόθυμα να βγουν φωτογραφίες με τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε και σήμερα στην Πλατεία Κύπρου.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου, ενώ υπήρχε και η μουσική μπάντα του «Ροδίων Παιδεία» η οποία μάλιστα έπαιξε γνωστά τραγούδια που έχουν συνδυαστεί με μεγάλες μπασκετικές επιτυχίες. Ο κόσμος της Ρόδου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε θερμά αυτή την προσπάθεια, που αφορά «Το χαμόγελο του παιδιού» και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η ομάδα μας, η οποία δείχνει ευαισθησίες σε τέτοια θέματα, αποδεικνύοντας ότι παίζει πολύ καλό μπάσκετ και εκτός γηπέδου.

Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση που νιώθει κανείς, όταν βοηθάει ένα παιδί, ειδικά όταν ξέρει ότι το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη δύσκολη αυτή εποχή, ώστε στα πρόσωπα των παιδιών να σχηματίζονται μόνο χαμόγελα. Η οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός πέρασε πολύ ωραία και συνεχάρη τους μαθητές του «Ροδίων Παιδεία» για την πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία τους".

http://www.superbasket.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *