ροή ειδήσεων

Οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο!

Η ιστοσελίδα livingsocial διεξήγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα για τους χειρότερους τουρίστες στον κόσμο, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα από 5 χώρες.
Τα αποτελέσματα για κάποιους ήταν αναμενόμενα...
ενώ ορισμένοι τα θεώρησαν εν μέρει υπερβολικά. Πάντως το σημαντικό είναι ότι πολλοί ψήφισαν ακόμη και τους εαυτούς τους(!), ενώ οι Έλληνες απουσιάζουν εντελώς από τη λίστα! Ας δούμε, λοιπόν, μαζί ποιοι «συμπαθείς» τουρίστες βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις (από το τέλος προς την αρχή) των «χειρότερων» ανά τον κόσμο, αυτών δηλαδή που άμα τη εμφανίσει τους πρέπει να γίνεσαι το λιγότερο… Λούης!

10. Βρετανοί (5%)

Λάτρεις του αλκοόλ στην πλειοψηφία τους, έχουν αρκετά άσχημη συμπεριφορά (με βασικό χαρακτηριστικό την αγένεια), είναι από τους πιο βρώμικους, έχουν «καβούρια» στις τσέπες, αφού δίνουν χαμηλά φιλοδωρήματα, και είναι κατ’ επέκταση μέσα σε αυτές τις εθνικότητες που παραπονιούνται περισσότερο και για όλα! Κάνουν παντού έντονη την παρουσία τους με κάθε τρόπο και αρέσκονται στις φωνές (κραυγές θα έλεγα καλύτερα!), ενώ θεωρούνται αθεράπευτα «πειραχτήρια» του γυναικείου φύλου.

9. Ισπανοί (7%)

Έχουν έντονο το μεσογειακό ταμπεραμέντο, γεγονός που δεν περνά πουθενά απαρατήρητο. Αρέσκονται στη φασαρία κάθε είδους και λατρεύουν το ξενύχτι. Επιμένουν να μιλάνε μόνο Ισπανικά όπου κι αν βρίσκονται, με αποτέλεσμα να συνεννοούνται πολύ δύσκολα. Είναι μετρημένοι στα χρήματα που ξοδεύουν, ενώ τους χαρακτηρίζουν και ως αρκετά αγενείς στη συμπεριφορά τους.

8. Γερμανοί (8%)

Παρεξηγούνται πολύ εύκολα και επιζητούν τήρηση κάθε προγράμματος με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν συγχωρούν κανένα λάθος και παραπονιούντραι ακόμη και όταν όλα είναι στην εντέλεια. Είναι «φειδωλοί» στο φαγητό τους και προτιμούν να χαλάνε τα περισσότερα χρήματά τους στο ποτό. Ενοχλούνται από την κίνηση και την πολυκοσμία στους δρόμους και απογοητεύονται με το παραμικρό, ενώ βγάζουν αρνητικά συμπεράσματα με μεγάλη ευκολία.

7. Ινδοί (9%)

Είναι στην πλειοψηφία ιδιότροποι, κυρίως σε θέματα φαγητού, λόγω της θρησκείας τους αλλά και της αγάπης τους στη χορτοφαγία. Επιπλέον, είναι σνομπ και υπερόπτες, ειδικά οι «έχοντες», που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιδειχτούν. Δεν τους αρέσουν τα ξενύχτια και προτιμούν την ηρεμία των ξενοδοχείων όπου καταλύουν. Θεωρούνται δύσκολοι στη συμπεριφορά και πολλέςφορές αντικοινωνικοί.

6. Κορεάτες (9%)

Μοιράζονται την ίδια θέση με τους Ινδούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ειδικεύονται στις προσωπικές ερωτήσεις – μια συνήθεια της κουλτούρας τους που μπορεί συχνά να παρεξηγηθεί ως αγενής και περίεργη. Η διακριτικότητα δεν είναι το φόρτε των Κορεατών, ενώ συνηθίζουν να τους κοιτάζουν όλους επίμονα. Είναι «σφιχτοχέρηδες» και πολύ «καχύποπτοι», ενώ αρέσκονται στα απολύτως απαραίτητα στη διασκέδασή τους.

5. Ρώσοι (11%)

Πιο «λεφτάδες» από τους Βρετανούς και τους Γερμανούς τουρίστες είναι άγαρμποι στη συμπεριφορά αλλά και στην εμφάνιση. Τους αρέσει η επίδειξη σε όλους τους τομείς και κάνουν αισθητή την παρουσία τιυς όπου βρεθούν. Δεν έχουν πρόβλημα να χαλάσουν πολλά χρήματα, καθώς αγαπούν και με το παραπάνω αυτό που ονομάζουμε «καλή ζωή», αλλά είναι πολύ αγενείς και υποτιμούν με το χειρότερο τρόπο. Διασκεδάζουν πίνοντας πολύ και συχνά ξεφεύγουν από τα όρια.

4. Ιάπωνες (12%)

Οι Ιάπωνες αν και θεωρούνται καθαροί και τακτικοί, συνήθως κάνουν πολλά παράπονα και μάλιστα με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Λάτρεις της λεπτομέρειας σε όλα τα επίπεδα, συχνά γίνονται κουραστικοί και θεωρούνται από τους πιο δύσκολους λαούς όσον αφορά την ικανοποίηση σε κάποιο θέμα. Επιζητούν την τελειότητα και την ησυχία, στοιχεία που δεν συνάδουν και τόσο με τις έννοιες «τουρισμός» και «διακοπές».

3. Γάλλοι (14%)

Θεωρούνται τσιγκούνηδες και αγενείς. Επιπλέον, είναι πολλοί κακοί στο χειρισμό άλλης γλώσσας εκτός από τη δική τους και πολύ νευρικοί. Αν και «φινετσάτοι» στην εμφάνισή τους, παρόλα αυτά θεωρούνται αρκετά «βρωμιάρηδες» και ακατάστατοι. Καθόλου «comme il faut» είναι και στους τρόπους τους, που κάθε άλλο παρά ευγενικοί μπορούν να χαρακτηριστούν.

2. Κινέζοι (15%)

Απαιτούν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιπρόσθετες ανέσεις στο δωμάτιό τους, που έχουν σχέση με τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους, και μάλιστα επιτακτικά. Χαλάνε αρκετά χρήματα για διάφορες αγορές, αλλά μέχρι να αποφασίσουν τι θα πάρουν γίνονται το… λιγότερο εκνευριστικοί. Δεν είναι φαν της διασκέδασης και η φασαρία αποτελεί γι’ αυτούς βασικό λόγο δυσαρέσκειας. Η επίσκεψη στα αξιοθέατα είναι το «φόρτε» τους και τις περισσότερες φορές αρέσκονται μόνο σε αυτό τον τρόπο διακοπών.

1. Αμερικανοί (20%)

Πάνε οι παλιές καλές εποχές του ισχυρού δολαρίου, γεγονός που τους καθιστά ως τους χειρότερους τουρίστες παγκοσμίως. Ακατάστατοι, «φωνακλάδες» και κακοντυμένοι, είναι αυτοί που δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα σε ξενοδοχεία και μπαρ. Δίνουν χαμηλά φιλοδωρήματα έως καθόλου και έχουν υψηλές απαιτήσεις. Επιπλέον, αρπάζουν εύκολα πετσέτες, τασάκια και ποτήρια από τα δωμάτια, ενώ έρχονται πρώτοι και στους κακούς τρόπους, ειδικά σε υπαλλήλους, σερβιτόρους και… γυναίκες! Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι οι Αμερικανοί ψήφισαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους ως τους χειρότερους τουρίστες! Γνώθις εαυτόν και… άγιος ο Θεός!
perierga.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/12 20:10

    Απορω γιατι δεν αναφερονται στην πρωτη δεκαδα(αν οχι στην πρωτη θεση) οι εβραιοι.Βρωμιαρηδες του απιστευτου,φωνακλαδες,αγενεις,προσπαθουν να ξεγελασουν ακομα και με γελοιους τροπους τους αλλους για να γλυτωσουν απιστευτα ασημαντα ποσα,και ενα σωρο αλλους λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 20:29

      ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/12 21:30

    ΕΒΡΑΙΟΙ 1000%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/12 11:49

    Σα δε ντρέπεστε ρατσιστές. Ο παππούς σας ο Χίτλερ τι κάνει ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/4/12 22:38

    KΚαι ομως οι Ελληνες οταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνοι τους ειναι Κύριοι με ολοι την σημασία της λέξης.
    Σεβονται απόλυτα τους νόμους, και ειναι απόλυτα προσεχτικοί.

    Και ποτέ δεν ταξιδεύουν στο εξωτερικό με σαμάρια σλιπινγκ μπάνγκ, αφραγκοι , και οπου γή και πατρίς.

    Οταν ομως ταξιδεύουν σε γκρούπ τότε πολλοί βγάζουν το Ελληναριό τους, ειτε με ψιλογυφτιές, ειτε ως φωνακλάδες, και το κυριότερο στο πνεύμα της αντιλογίας στον ξεναγό, η και της ........αγγαρείας σε επισκεψεις αρχαιολογικών χώρων μουσείων κλπ.

    Αυτή ειναι άποψη φίλου μου ξεναγού με πολύχρονη πείρα σε ταξείδια με γκρούπ στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *