ροή ειδήσεων

Μυστικά και ψέματα για το φαινόμενο Καμμένου

Όχι μόνο δεν ξεφουσκώνει, όπως περίμεναν μερικοί, αλλά δείχνει μια πρωτοφανή σταθερότητα… «στα ψηλά» το κόμμα του Καμμένου. Κι αυτό γιατί...
όπως πολύ ωραία το είπε ένας παλιός κοινοβουλευτικός της δεξιάς, «ο Καμμένος είναι η τιμωρία για τις αμαρτίες μας…».

Στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων, αλλά και στα επιτελεία των μικρότερων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν πραγματικό πονοκέφαλο.

Στο βιογραφικό του πρώην υπουργού δεν βρίσκουν, παρά το ξεσκόνισμα, εκείνες τις λαδιές που θα επέτρεπαν να του επιτεθούν προσωπικά.

Με τα μνημόνια δεν έχει λερώσει τα χέρια του, σε σκάνδαλα δεν ακούστηκε ποτέ το όνομά του και οι πολιτικές του θέσεις διακρίνονται μεν από ορμητικότητα, που τρομάζει ορισμένους, αλλά από την άλλη διαγράφουν καθαρά τα μέτωπα και τους αντιπάλους, χωρίς τα συνηθισμένα μισόλογα.

Κι αυτό φαίνεται ότι «πιάνει» σε πολύ κόσμο, που έχει απαυδήσει από τις φλυαρίες και τον ξύλινο λόγο των πολιτικών οι οποίοι συνήθως μιλούν για να παραπλανήσουν και όχι για να διαφωτίσουν.

Στη ΝΔ θεωρούν τον Καμμένο το βασικό εμπόδιο προς την αυτοδυναμία, ή έστω προς ένα αξιοπρεπές ποσοστό, κοντά στο ποσοστό ήττας του 2009.

Για να τον παραμερίσουν καταλογίζουν στον πρώην υπουργό τυχοδιωκτισμό, λαϊκισμό, έλλειψη προτάσεων και ταύτιση με την άκρα αριστερά –κατηγορίες που στις σημερινές συνθήκες μάλλον διαφημιστικά παρά δυσφημιστικά λειτουργούν στον πολύ κόσμο.

Γιατί ο Καμμένος εκφράζει την οργή ενός μεγάλου τμήματος αυτού του κόσμου, που προέρχεται από την κεντροδεξιά, αλλά κι από το ΛΑΟΣ, ακόμα κι από την αριστερά.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν επιλέξει τη γραμμή να αντιμετωπίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως ακραίο κόμμα, τσουβαλιάζοντάς τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζοντάς τους επικίνδυνη δύναμη. Κι αυτού του είδους οι επιθέσεις όμως αναφέρονται μάλλον σε άλλη εποχή και ελάχιστα αγγίζουν τους θυμωμένους Έλληνες.

Οι δυο στυλοβάτες του δικομματισμού δεν καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες στους οποίους απευθύνονται δεν είναι οι ίδιοι που ήταν πριν δυο τρία χρόνια, ενώ ο Καμμένος έχει πιάσει το νόημα του καιρού και το σφυγμό των συμπατριωτών του.

Γι’ αυτό και στη φάση αυτή, όπως είπε ένας από τους επιτελείς του Βενιζέλου, «καλύτερα να μη μιλάμε καθόλου για τον Καμμένο, γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε, τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνει».

Τέλος πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Καμμένος, που δέχεται κατηγορίες για ακροδεξιά και εθνικιστική κατεύθυνση, μπορεί να αποδειχτεί το βασικό εμπόδιο για την είσοδο των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, καθώς είναι σε θέση να διοχετεύσει στο δικό του κόμμα τη διαμαρτυρία και την αγανάκτηση που αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς τους Έλληνες Φύρερ…

kentrinews.gr
filologos10.wordpress.com

Σχόλια

  1. Μα πώς να τον αγγίξουν?

    Αφού τους τρέχει στα Δικαστήρια τους Αντρίκους και τους Τσουκάτους...

    Αφού έχει ξεμπρωστιάσει τον Τσοχατζόπουλο 9 χρόνια πριν...

    Τους τα χώνει στη Βουλή και δεν του μιλάει κανένας...

    Να τρέμετε προδότες...

    Και όπως είπαμε κλειδώστε τους γέριουσ σπίτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/12 13:16

    19 χρονια βουλευτης της αμαρτωλης ΝΔ...........
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?????????
    Μπανια στην Μυκονο???????????????

    ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΛΕΟΝ..........

    Τωρα για σιγουρια ψηφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 14:12

      Και τελευταία που ηταν υφυπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, επαιρνε το ελικόπτερο το Super puma του Λιμενικού Σώματος που ηταν να βρίσκεται σε ετοιμότητα, και πεταγόταν για να φάει φρέσκο ψαράκι στους κουμπάρους του στην Κάσο.

      Υποστηρικτές του ειναι ψέμματα αυτό?
      Σάς τον συκοφαντούμε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 14:56

      ΑΥΤΟ ΒΡΉΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ???

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΟ? ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ?? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ?????

      ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ????????
      ΔΕ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/12 15:07

      Σιγά ρε Ελληνάρα. Έχεις ανακαλύψει το ελληνόμετρο και θα ξεχωρίσεις τους "αγνούς" Έλληνες του Καμμένου απο τους προδότες.
      Αυτές τις ανοησίες διακινείτε και θα δημιουργήσετε συνθήκες διαχωρισμού των Ελλήνων σε προδότες και πατριώτες. Αυτό είναι ο προθάλαμος εμφυλίου. Αλλά ο άκρατος λαϊκισμός εκεί οδηγεί όταν δεν αφήνει κανένα να σκεφθεί και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί φανατισμό.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/12 14:05

    na mas pite episis kirie arthrografe posa ekatomiaria sikose tin epoxi tis <> tou xmatistirioy sxedon ena dis draxmes gia nasovareftoume epitelous!ftani pia i ipotimisi tis mnimis kai tis noimosinis tou laou mas.Yparxi ellines elpida XRISI AYGI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/12 18:45

      εγώ λέω να σοβαρευτούμε όλοι μας. Οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι. Τι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κουραφέξαλα; Ξέρεις τι εστί ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγαπητέ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/12 21:49

      Ρε, πόσα παίρνεις για να κάνεις διαφημιστικές αναρτήσεις. Από όλες τις καταγγελίες που έχει κάνει ή φωνάζει, έχει αποδειχθεί κάτι; Πήγε κάποιος φυλακή ή είναι λόγια του αέρα και όταν έρθει η ώρα να φέρει αποδείξεις ο μεγάλος Καμμένος τότε στρίβει δια του αρραβώνος.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/12 14:46

    Κυριοι της χρυσης αυγης.Θ α συμφωνουσα μαζι σας,αν τηρουσατε το ρητο,*κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο*.Εσεις ομως το κανετε μονο για να φανειτε.Ξερω υποψηφιο(α) που βοηθαει κοσμο
    και δεν μαθαινει κανενας τιποτα.Οποτε και εσεις ειστε μια απο τα ιδια.Να δειξουμε οτι κανουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/12 14:47

    Βεβαια αναφερομαι σε προηγουμενη αναρτηση για δραση της χ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/12 14:56

    re den pate oli mazi na g..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/12 16:07

    συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το site στηρίζει καμμένο. το λέει και η δημοσκόπηση που διενεργεί. Απο τα 800 ατομα που ψήφισαν 370 ειναι καμμένοι και άλλοι 370 είναι χρυσο αυγουλάδες. Διάβασα και τη σημερινή μου είδηση για τον καμμένο στα παράπονα. Τώρα θα ψάξω να βρω την αντίστοιχη της χρυσής αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/4/12 16:14

    ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/12 16:32

      εσύ αγαπητέ με το επιφώνημα «ΠΑΣΟΚΑΡΑ» χρήζεις έμμεσα ψυχιατρικής θεραπείας
      διότι είσαι επικίνδυνος για την ΧΩΡΑ μαζί με τους ομοϊδεάτες

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/4/12 17:34

    ΠΑΟΚΑΡΑ μαλλον ηθελε να πει και μπερδευτηκε.Διαφορετικα για ΛΕΡΟ κατευθειαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/4/12 17:59

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/4/12 18:30

    να ρε παιδια βρηκαμε εναν επιτελους ,πιαστε τον γρηγορα να δουμε που κρυβονται και οι αλλοι Πασοκοι και Νεοδημοκρατες και τους δινουν 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/4/12 22:44

    Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Αν μπουν οι χρυσαυγίτες στην βουλη το τα σουηδικά και το φινλανδικό θα κλείσουν; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/4/12 08:37

    Ο Καμμένος έχει επενδύσει στην απελπισία και την απογοήτευση του κόσμου.Μιλάει επίσης εκ του ασφαλούς διότι ναι μεν θα πάει καλά αλλά φυσικά δεν θα βγει, οπότε τίποτε δεν θα έχει να αντιμετωπήσει αύριο(για διαβάστε το πρόγραμμά του και θα πάθετε σοκ). Είναι δε μία από τα ίδια του όλου βρώμικου συστήματος.
    Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, δεν μας έφεραν εδώ μόνο τα υπάρχοντα κόμματα , αλλά κυρίως τα βρώμικα πρόσωπα που ψηφίζαμε μέχρι τώρα.Πριν βάλουμε λοιπόν τον πολύτιμο σταυρό μας οπουδήποτε ας κοιτάμε το παρελθόν του , ο κάθε κύριος Καμμένος μιά χαρά βολεύτηκε τόσα χρόνια!!!Να μάθουμε επιτέλους να αποφασίζουμε και να κρίνουμε μόνοι μας κι όχι ότι μας σερβίρουν με όμορφο περιτύλιγμα!!!!Εγώ όλους αυτούς τους δήθεν ήρωες με τα καλογεμισμένα τόσα χρόνια πορτοφόλια θα τους παραδεχόμουν αν χτυπούσαν το χέρι και διεκδικούσαν από τη θέση που βρίσκονται.όλα τα άλλα είναι αρχομανίες και αναζήτηση δόξας και το αστείο είναι οτι βλακωδώς τη δόξα τους τη δώσαμε άλλα δεν είδα το αποτέλεσμα ποιο είναι.
    (φυσικά περιμένω από τους γνωστούς του site τη γνωστή με "ωραίες" λέξεις επίθεση αλλά δεν με νοιάζει καθόλου ,αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει)Α και σας παρακαλώ μη βιαστήτε εύκολα να με χαρακτηρίσετε πασοκάρα η νδαρα όπως κάποιους παραπάνω γιατί πολύ απλά δεν είμαι.ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/4/12 10:10

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ..... "σκεπτόμενε", ΑΝ όντως δεν είσαι όπως λές και ο ίδιος Πασοκάρας ή ΝΔού και δε σε αγγίζουν αυτά που λέει ο κ. Καμμένος όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στα Εθνικά κυρίως θέματα, τότε είσαι ένα απο τα δύο, ή απολιτίκ ή αριστερός (κκε, σύριζα, κ.λ.π.)
    Το πιο σημαντικό όμως από όλα όσα λές, είναι αυτό που παραλείπεις... εσκεμένα φυσικά... να μας πείς δηλαδή εφόσον δεν σου κάνει ο κ. Καμμένος, τη δική σου πρόταση.
    Μόνο να πετάς πέτρες ξέρεις?
    Πές μας τη δική σου πρόταση, αυτό πιστεύω θα βοηθούσε!!!

    Υ.Γ. να μας πείς και γιατί η Αριστερά όπως ΤΟΣΑ χρόνια... δεν μπορεί να ενωθεί και να αποτελέσει σοβαρή επιλογή, πολιτικής διαχείρισης για το μέλλον των παιδιών μας... ΟΥΤΕ κάν σε αυτές τις πιο κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/12 00:41

      Αγαπητέ μου αν είχα λύσεις και προτάσεις θα ήμουν κάπου αλλού τώρα.Δεν παραλείπω απολύτως τίποτε είμαι σαφέστατος σε αυτά που λέω: τα πρόσωπα μας διέλυσαν ,μεταξύ αυτών και οι "σημερινοί μας ήρωες του όχι" .Αν δεν συμφωνείς με αυτό σε παρακαλώ να το γράψεις.Εγώ λοιπόν αυτούς όλους τους "τσάμπα μάγκες" τους βαρέθηκα και μάλιστα γρήγορα γιατί είναι μία από τα ίδια!!!!Κι επειδή ούτε πέτρες ούτε λάσπη έμαθα να πετάω όταν διαβάσεις με προσοχή το πρόγραμμα το συγκεκριμένο και δεν καταλάβεις πόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας τότε έλα να μου τα πεις όλα αυτά!!
      Φυσικά ανήκω σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο και καθόλου απολιτίκ δεν είμαι και επιμένω ακόμα ότι είμαι σκεπτόμενος πολίτης που δεν χάφτει ότι νέα μπούρδα του σερβίρουν!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος20/4/12 10:11

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!`Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ??ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ ΜΑΣ??!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 10:31

      Μα πώς να τον αγγίξουν?

      Αφού τους τρέχει στα Δικαστήρια τους Αντρίκους και τους Τσουκάτους...

      Αφού έχει ξεμπρωστιάσει τον Τσοχατζόπουλο 9 χρόνια πριν...

      Τους τα χώνει στη Βουλή και δεν του μιλάει κανένας...

      Να τρέμετε προδότες...

      Και όπως είπαμε κλειδώστε τους γέριουσ σπίτι....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 10:33

      Μα πώς να τον αγγίξουν?

      Αφού τους τρέχει στα Δικαστήρια τους Αντρίκους και τους Τσουκάτους...

      Αφού έχει ξεμπρωστιάσει τον Τσοχατζόπουλο 9 χρόνια πριν...

      Τους τα χώνει στη Βουλή και δεν του μιλάει κανένας...

      Να τρέμετε προδότες...

      Και όπως είπαμε κλειδώστε τους γέριουσ σπίτι....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος20/4/12 10:23

    ΝΑΙ ήταν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΑ... τόσο καιρό βλέπουν ΠΑΣΟΚ κ Νδ, τα ποσοστά των Ανεξάρτητων να ανεβαίνουν και δεν έχουν βρεί τίποτα να του προσάψουν, ΟΥΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..

    ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ!!!!!

    Είμαστε πολλοί
    Είμαστε ανεξάρτητοι
    Είμαστε Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/12 01:19

      ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ !!!δηλαδή ο Καμμένος και οι δικοί του ήταν έξω από σκάνδαλα, βολέματα κτλπ...Κοιτάξτε, εσείς οι πολλοί και οι μόνοι Έλληνες κάνετε έναν πολύ δυνατό προεκλογικό αγώνα, αλλά χαζομάρες μεγάλες, καλό είναι να μην ακούμε!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/4/12 10:29

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Apr 19, 2012 10:37 PM

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ???????????????????????????????????????????????

    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 14:25

      ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΦΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 14:44

      ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ

      ???????????????????????????????????????????????

      ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ!!!

      Διαγραφή
  18. Ρε παίδες τα πράγματα είναι απλά...

    Μπορεί να έχει όλα τα κακά του κόσμου... Μπορεί να είναι βουλευτής από τα 28 του...

    Αλλα είναι ο μόνος που έχει τα καρύδια να μιλήσει για ΤΙΜΩΡΙΑ...

    Και τίποτα άλλο να μην κάνει δεν με νοιάζει...

    Άρση ασυλίας και ΤΙΜΩΡΙΑ για προδοσία και χρηματισμό...

    Και όπως είπαμε... Οι άνω των 65 παρακαλείσθε να μείνετε κλειδωμένοι στο σπίτι και να μην ψηφίσετε... Δεν έχετε το δικαίωμα να μας οδηγήσετε για άλλα 4 χρόνια στην πείνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 14:28

      ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ!!!!ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΑΠΑΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ???!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Που είπα εγώ ρε παλίκαρε οτι θέλω να μου δώσει να φάω??

      Να βάλει μέσα τους προδότες θέλω (Αντρίκους,Τσουκάτους) και να διώξει τα ρουσφέτια και τους βολεμένους σαν την χάρη σου...

      Περαστίκα

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος20/4/12 14:15

    Ο Μέγας κύριος Καμένος,
    τελευταία που ηταν υφυπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, επαιρνε το ελικόπτερο το Super puma του Λιμενικού Σώματος που ηταν να βρίσκεται σε ετοιμότητα, και πεταγόταν για να φάει φρέσκο ψαράκι στους κουμπάρους του στην Κάσο.

    Υποστηρικτές του ειναι ψέμματα αυτό?
    Σάς τον συκοφαντούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 14:30

      ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα σε αυτή τη χώρα μας πειράζει που ο υφυπουργός πηγαίνει στα νησιά με Super Puma που κακώς το έκανε, αλλά τομάρια σαν εσένα θα πάνε πάλι να ψηφίσουν τους πράσινους Βενιζέλους, Παπακωσταντίνους, Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους ή τους μπλέ Τσιτουρίδιδες, Βουλγαράκιδες, Σαμαράδες και άλλα...
      Δεν μπορείτε να βρείτε ψεγάδι για τα 19 χρόνια που είναι βουλευτής...
      Πάρτε το χαμπάρι, ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
      Η υποστήρηξη στους αποδεδειγμένους προδότες είναι χειρότερο και από ΠΡΟΔΟΣΙΑ

      Περαστικά σας μπλέ και πράσινα παιδιά...
      Τα ρουσφέτια τελειώσανε
      Η ανοχή στο κατεστημένο σας τελείωσε
      Η ατυμωρησία το ίδιο
      Η ΤΙΜΩΡΙΑ τώρα ξεκινάει..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/4/12 14:59

      + 1000

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος20/4/12 14:31

    ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    Οι άνθρωποι ακολουθούν τη νοοτροπία του «κοπαδιού»

    Στη σύγκρουση των προσωπικών αντιλήψεων και της κοινής γνώμης, νικά πάντα η δεύτερη, καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να «επανεκπαιδεύει» τον εαυτό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε σύγκρουση με τους άλλους και να ακολουθεί τη «συμπεριφορά των πολλών».

    Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τώρα το νευρωτικό αποτύπωμα της νοοτροπίας του «κοπαδιού».

    --------------------------------------------------------------------------------
    Με λίγα λόγια, μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό νευροεπιστήμης “Neuron”, αποκάλυψε την εγκεφαλική δραστηριότητα που αποτυπώνει την τάση των ανθρώπων να ακολουθούν το πλήθος, παρέχοντας ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το πώς η συμπεριφορά ενός ατόμου καθοδηγείται από τη συμπεριφορά των γύρω του.

    Στο παρελθόν, διάφορες μελέτες έχουν μιλήσει για τη σημαντική επίδραση της κοινής γνώμης, τών ΜΜΕ , τώρα και των διαφόρων μπλογκ στην ατομική συμπεριφορά και κρίση, καταδεικνύοντας ότι τείνουμε να λαμβάνουμε υπόψη τη συμπεριφορά των άλλων και να καθοδηγούμαστε ως προς το ποια θεωρείται αναμενόμενη και επιτρεπτή συμπεριφορά και ποια όχι.
    Οι άνθρωποι, δηλαδή, συχνά αλλάζουν τις αντιλήψεις και τις αποφάσεις τους μόνο και μόνο για να συμμορφωθούν με τη συμπεριφορά της ομάδας όπου ανήκουν.

    Για πρώτη φορά όμως ερευνητές του ολλανδικού Κέντρου Γνωσιακής Νευροαπεικόνισης F.C.Donders, με επικεφαλής τον καθηγητή Βασίλι Κλουτσάρεφ, μελέτησαν τους νευρωνικούς μηχανισμούς της κοινωνικής συμμόρφωσης.
    Χρησιμοποιώντας τομογραφία μαγνητικού συντονισμού σε ομάδα εθελοντών, ανακάλυψαν ότι μια σύγκρουση αντιλήψεων με την κοινή γνώμη (τις αντιλήψεις της ομάδας) πυροδοτεί μια συγκεκριμένη δραστηριότητα στον εγκέφαλο και μια ανάλογη εγκεφαλική προσαρμογή-συμμόρφωση από την πλευρά του ατόμου.

    Η έρευνα καταδεικνύει ότι ο εγκέφαλος συνεχώς αγρυπνεί για το πιο «θεμελιώδες κοινωνικό λάθος» που, κατά τους ερευνητές, δεν είναι παρά το να είναι κανείς πολύ διαφορετικός από τους άλλους…

    Πηγή: ygeianews.gr


    Σημείωση του ..... αντιγραφέα της ανάρτησης. ===============

    Οχυρωθείτε στην προσωπικότητά σας και μην επηρρεάζεστε απο τους κατευθυντές της κοινής γνώμης και τους διάφορους παραμυθάδες που θέλουν να σας κοπαδοποιήσουν στην πολιτική παράταξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπάρχει η πολιτική του όχλου και υπάρχει και η πολιτική της ελληνοποίησεις των πακιστανών για να ψηφίσουν ή η ενδεδιγμένης πολιτική του ρουσφετιού... Μάλλον συμφωνείς με τα 2 τελευταία ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/12 15:03

      @ IDRodosApr 20, 2012 04:37 AM

      Με τίποτα δεν συμφωνώ απο αυτά που μου προσάπτεις με το Μάλλον..
      Να μην κοπαδοποιείται ο κόσμος απο το άκουσμα σειρήνων και το χάηδεμα αυτιών, αυτό μόνο εύχομαι.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος20/4/12 14:46

    ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΝΒΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τραμπούκος ακουγεται τόσο ωραίο μπροστά σε χαρακτηρισμούς όπως Προσκηνημένος, Μιζαρισμενος, Υποταγμένος, και σε άλλα πολλά όπως Ρουσφέτια, ΒΑτοπαίδια, Siemens, Χρηματιστήρια, Υποκλοπές, CDS, Μνημόνια, ΔΝΤ και άλλα τόσα.

      Μπροστά στη βρώμα σας το τραμπούκος ακούγεται κοπλιμέντο...

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο φασιστικό είναι να αποκαλείς κλανιές τους πολίτες που υποστηρίζουν ένα κόμμα...

      Αλλά είπαμε Πράσινο ή μπλέ αλλιώς λοβοτομή...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/12 15:21

      Ενώ οι δικοί σου χαρακτηρισμοί "προσκυνημένος , υποταγμένος" κλπ είναι έπαινοι. Σε ευχαριστούμε απο βάθους καρδίας

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος20/4/12 17:21

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΛΙΜΑΝΤ!!!!!!ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!ΦΙΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ ,ΝΑΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ....ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παραπέμπω στο τελευταίο μου σχόλιο...

      Μάλλον βολεύεστε με τον Παυλίδη από τη μία και από τον Πόκια στην άλλη..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/12 00:27

      ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ `Η ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος20/4/12 20:53

    @ IDRodosApr 20, 2012 04:31 AM

    Βλέπω οτι εισαι αρκετά θρασύδειλος που τρελλαίνεσαι και βρίζεις οταν αποκαλύπτονται αλήθειες που δεν σού αρέσει να βγαίνουν στην φόρα.

    Ναι,τομάρι (σου επιστρέφω τον πολιτισμένο σου χαρακτηρισμό) το Super puma ειναι ενα ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης στην θάλασσα, και οχι prive αεροσκάφος του καθένα οποιος και να ειναι αυτός .

    Και τελειώνω ευκαιρίας δοθήσεις με την ως ανω απάντησή μου με μία απορία μου.
    Οχι πρός εσένα φυσικά, γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις μιας και το μόνο που ξέρεις ειναι να βρίζεις.

    Αλλά γενικώς ως προβληματισμό στον κόσμο.

    Ο κύριος Καμένος ηταν ελέω του μπαμπά του χρόνια βουλευτής, και ενα κομμάτι του πολιτικού συστήματος, επίσης μέσα σε ενα σωρό επιτροπές της ΝΔ .
    Δηλαδή βασικότατο στέλεχος στην κυβέρνηση Καραμανλή, και υφυπουργός του μάλιστα στο Ναυτιλίας, .....
    Ολα αυτά τα χρόνια δεν ειδε? δεν ακουσε? δεν αντελήφθη τίποτα? , για σαπίλα του πολιτικού συστήματος, για διαφθορά, για ρουσφέτια, για εξαχρείωση, για για σε μύρια τόσα αλλα?.

    Και τα ειδε τα εμαθε τα κατάλαβε οταν τον εξωπέταξε η παράταξή του απο τα πόστα και απο το0 κόμμα?
    Που φυσικά τα έβλεπε ολα ωραία και καλά οσο ηταν μέσα στα πράγματα και ως ενα μέρος του συστήματος και αυτός.

    Αυτά τα απλά σαν σκέψη και προβληματισμό στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που πλήγωσα τα αισθήματά σου... Ειλικρινά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/4/12 22:45

      Εγω ... Ειλικρινά χάρηκα που ισως σου έδωσα την ευκαιρία να ακούσεις και κάποια αλλα πράγματα που έντεχνα αποκρύπτονται.

      Καλήνυχτα.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος21/4/12 09:01

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ(ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ),ΤΟ CITY TOY ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΥΑΛΑ!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/4/12 11:55

    ΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ !!!!

    ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !!!!

    ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ... ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ... (σαν τη διαφίμιση 29 κατασκευαστές πληντυρίων συνιστούν..κτλ)

    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΕ!!! ΕΛΛΗΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΗΡΑΜΑΤΑ????


    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,
    ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ,
    ΥΠΟΜΟΝΗ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος21/4/12 17:48

    Εσείς λοιπόν "οι πολλοί οι ανεξάρτητοι οι Έλληνες" πάτε να ψηφίσετε τον άφθαρτο και αμόλυντο Καμμένο και τους μη βολεμένους δικούς του .Οσο για τα "Λαμόγια" για τα οποία απευθύνεστε φίλε μου προσέξτε γιατί είναι παααααρα πολύ κοντά σας!!!!!!!!Δεν βλέπω ακόμα δε κριτική και υπεράσπιση για το προγραμμά σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/12 19:00

      Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ !!!!

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

      ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

      ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος22/4/12 02:18

    ΄Εχασες φίλε μου τελείως τον έλεγχό σου βλέπω, ρίξε κανένα συνθηματάκι ακόμα ,αυτό το στυλ σας ταιριάζει άλλωστε.
    Κι επειδή εγώ μιλάω πολύ σοβαρά , σε ρωτώ την επομένη των εκλογών ποιος θα φταίει που δεν θα έχουμε κυβέρνηση, ποιος θα φταίει για το ότι θα πάμε πάλι σε εκλογές τις οποίες ΕΣΥ θα ξαναπλήρωσεις, που θα βρεθούν τόσα χρήματα??? Αναρωτηθηκες ποτέ το γιατί.
    Εγώ σέβομαι το "κόμμα"σου που βέβαια γεννήθηκε από κάπου, αλλά πρέπει να δεχτείς ότι εσείς και Ντόρα δίνετε ακόμα μια κλωτσιά στην Ελλάδα να πάει ακόμα πιο χαμηλά.Λοιπόν άσε αυτά περί σημαίας ψηλά!!!
    Επίσης απ'όσο ακούω γύρω μου εσείς παρουσιάζεστε ως ΝΔ. Αλήθεια γιατί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/4/12 09:32

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΝΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ.
    Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ,ΟΧΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ "ΣΕΜΝΗ"(ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΑΣ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/4/12 11:11

    Τι σχέση έχει ο Καμμένος με τη Ντόρα που ψήφισε τα μνημόνια εεε????
    Παραπληροφόρηση, κ Αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης επιδιώκετε.

    Δεν μπορείτε άλλο να κοροϊδεύετε τον κόσμο για να σάς ψηφίσει, 35 χρόνια εσάς ψηφίζει, φτάνει πια, τι εκβιασμός είναι το δεν θα έχουμε κυβέρνηση????

    ΞΥΠΝΗΣΕ ο λαός , δε τσιμπάει στη παραπληροφόρηση και τους φτηνούς εκβιασμούς. Τώρα ψηφίζει ο λαός, ο λαός δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ για να ψηφίσει ότι του επιβάλει η τρόικα, ο Τομσεν, η Λανγκαρντ!!!!!! Κατάλαβες????

    Τώρα θα μιλήσει η Ελληνική ψυχή, που δε μπορεί να μένει υπόδουλη καμιάς τρόικας, καμιάς Ε.Ε, επειδή κάποιοι πουλημένοι πολιτικοί έκαναν περιουσίες πουλώντας τα Εθνικά μας συμφέροντα !!!

    Θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός , και όσο κι αν προσπαθείτε να βάλετε τα ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ στο στόμα ΤΟΥ , δε θα τα καταφέρετε.

    Οι μέρες μετράνε αντίστροφα......
    Υπομονή Δωδεκανησιακέ λαέ, ο αγώνας είναι άνισος αλλά θα τα καταφέρουμε.

    Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες του νομού Δωδεκανήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/4/12 12:51

    Δυστυχώς χρειάζεται ενα μέρος ενός πρότερου σχολίου ως αντίλογος στο παραπάνω σχόλιο .


    . =================================== .
    Ο κύριος Καμένος ηταν ελέω του μπαμπά του χρόνια βουλευτής, και ενα κομμάτι του πολιτικού συστήματος, επίσης μέσα σε ενα σωρό επιτροπές της ΝΔ .

    Δηλαδή βασικότατο στέλεχος στην κυβέρνηση Καραμανλή, και υφυπουργός του μάλιστα στο Ναυτιλίας, .....
    Ολα αυτά τα χρόνια δεν ειδε? δεν ακουσε? δεν αντελήφθη τίποτα? , για σαπίλα του πολιτικού συστήματος, για διαφθορά, για ρουσφέτια, για εξαχρείωση, για για σε μύρια τόσα αλλα?.

    Και τα ειδε τα εμαθε τα κατάλαβε οταν τον εξωπέταξε η παράταξή του απο τα πόστα και απο το0 κόμμα?
    Που φυσικά τα έβλεπε ολα ωραία και καλά οσο ηταν μέσα στα πράγματα και ως ενα μέρος του συστήματος και αυτός.

    . ===================== .

    Είμαστε πάρα πολλοί που είμαστε Σκεπτόμενοι, τον καταλάβαμε και δεν τσιμπάμε στα παραμύθια του κάθε διαττοντα αστερα στην πολιτική, είμαστε Έλληνες του νομού Δωδεκανήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/12 13:24

      EISAI KOMMATOSKYLO TOY KERATA !!!
      SYMPERASMATIKA AFOY :
      1ov KSEREIS TO BIBLIO " Ο ΑΓΩΝ " POU OPOS LES K ESY DIAVAZOUN OI POLITIKOI !!!
      (ego apo esena to kommatoskulo to akouo gia proti fora)
      2ov KRAZEIS KAMMENO K NTORA GIATI AYTOI SOU STOIXISAN THN AUTODYNAMIA SOY!!!
      ( ara eisai neodimokratis.......)
      3ov KSEREIS POIOS HTAN O PATERAS TOY KAMMENOY, TH DIADROMH TOY, K.L.P.
      ( ara eisai meros tou systimatos,)
      4ov TREMEIS STIN IDEA NA MHN EINAI TO KOMMA SOY MESA STA PRAGMATA, SKEPTOMENE!!
      ( ara eisai volemenos k de theleis na thixtoun ta SYMFERONTA sou..)

      Οι μέρες μετράνε αντίστροφα......
      Υπομονή Δωδεκανησιακέ λαέ, ο αγώνας είναι άνισος αλλά θα τα καταφέρουμε.

      Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες του νομού Δωδεκανήσου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/12 22:39

      @ ΑνώνυμοςApr 22, 2012 03:24 AM


      Ελεος πιά.
      Τι βιβλία ο Αγών που τα διαβάζουν οι πολιτικοί, και Ντόρες μου γράφεις?
      Που τα έγραψα αυτά?

      Μην σε πιάνει τελικά πανικός επειδή βγαίνουν στον αέρα τα έργα και οι ημέρες του κυρίου Καμένου.
      Ψυχραιμία.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος22/4/12 13:08

    Μάλιστα σε αυτή τη χώρα μας πειράζει που ο υφυπουργός πηγαίνει στα νησιά με Super Puma που κακώς το έκανε, αλλά τομάρια σαν εσένα θα πάνε πάλι να ψηφίσουν τους πράσινους Βενιζέλους, Παπακωσταντίνους, Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους ή τους μπλέ Τσιτουρίδιδες, Βουλγαράκιδες, Σαμαράδες και άλλα...
    Δεν μπορείτε να βρείτε ψεγάδι για τα 19 χρόνια που είναι βουλευτής...
    Πάρτε το χαμπάρι, ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
    Η υποστήρηξη στους αποδεδειγμένους προδότες είναι χειρότερο και από ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Περαστικά σας μπλέ και πράσινα παιδιά...
    Τα ρουσφέτια τελειώσανε
    Η ανοχή στο κατεστημένο σας τελείωσε
    Η ατυμωρησία το ίδιο
    Η ΤΙΜΩΡΙΑ τώρα ξεκινάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/12 22:46

      @ ΑνώνυμοςApr 22, 2012 03:08 AM

      Για το ιδιο θέμα σου ειχα απαντήσει προχθές.
      Δεν χρειάζεται να στην ξαναεπαναλάβω.

      Καλό κουράγιο εσείς οι "Ανεξάρτητοι" Έλληνες του νομού Δωδεκανήσου, που αρέσκεστε να παραμυθιάζεστε απο τα λόγια του Καμένου.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος26/4/12 01:09

    Εγώ πάντως το αποφάσισα, επειδή είμαι μια χαρά βολεμένος και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία, επειδή να είναι καλά η οικογένειά μου έχει πάααρα πολλά λεφτά και μάλιστα τα περισσότερα έξω , κι επειδή τέλος καθόλου δε με νοιάζει τι θα γίνει η Ελλαδίτσα μας αρκεί να το παίξω εγώ ήρωας και να με χειροκροτάει ο κόσμος,λέω λοιπόν τελικά να ψηφίσω "ανεξάρτητους"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *