ροή ειδήσεων

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα ακόμα και οι Αλβανοί

Κάποτε λέγαμε κοροϊδευτικά ότι δε θα γίνουμε ποτέ Αλβανία, αλλά πλέον ακόμη και οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν και μας εγκαταλείπουν.
Κάποτε, όποιος έλεγε ότι είδε στην Ελλάδα… Αλβανούς τουρίστες τον περνούσαν για τρελό, τώρα τα καλοκαίρια έρχονται πολλοί Αλβανοί για να κάνουν τις διακοπές τους το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, τα Σύβοτα, ακόμη και τα νησιά του Αιγαίου.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι Αλβανοί, Βορειοηπειρώτες ή όχι, είχαν πλημμυρίσει την Ελλάδα. Σε πολλές δουλειές δεν έβρισκες Έλληνα ενώ σε διάφορα σχολεία τα μισά και παραπάνω παιδιά δεν ήταν Ελληνόπουλα.

Τώρα, όλα αυτά είναι παρελθόν. Οι Αλβανοί μας γύρισαν την πλάτη λόγω οικονομικής κρίσης. Δούλεψαν, έβγαλαν λεφτά και τα μεταφέρουν στη χώρα τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία, σε τρεις μήνες έφυγαν από την Ελλάδα πάνω από 500 εκατ. ευρώ με προορισμό τη γειτονική χώρα. Παράλληλα, εκτιμάται ότι από τους 600.000 Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα, περισσότεροι από τους μισούς έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους με γερό κομπόδεμα. Το αποδεικνύει αυτό η κατασκευαστική έκρηξη σε πολλές αλβανικές πόλεις. Κτίζουν σπίτια, αγοράζουν αυτοκίνητα, γενικώς συμπεριφέρονται όπως οι Έλληνες όταν επέστρεφαν από τις χώρες που είχαν μεταναστεύσει.

Τα σχολεία, μειονοτικά ή όχι ξαναγέμισαν από μαθητές που επιστρέφουν στην Αλβανία με τους γονείς τους. Κάποιοι από αυτούς γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν φύγει από τη χώρα μας και έχουν κατατεθεί σε αλβανικές τράπεζες. Πρόκειται για το κομπόδεμα των μεταναστών που βλέπουν ότι η Ελλάδα δεν έχει δουλειές, δεν έχει ανάπτυξη, κινδυνεύει με χρεοκοπία και σπεύσουν να φύγουν. Άλλωστε, με τα λεφτά που έβγαλαν εδώ στη χώρα τους είναι βασιλιάδες.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες Έλληνες γίνονται μετανάστες, όχι μόνο σε προηγμένες χώρες αλλά και σε υπανάπτυκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους μήνες περισσότεροι από 3.500 Έλληνες πήγαν να κάνουν εμβόλια γιατί ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Ινδία, το Πακιστάν και τη Νιγηρία.

Το συμπέρασμα: Οι Αλβανοί επέστρεψαν στις πατρίδες τους και ζουν σαν… Έλληνες με τα λεφτά που έβγαλαν εδώ. Και οι Έλληνες γίνονται γκασταρμπάιτερ ακόμη και σε αφρικανικές χώρες.

antinews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/12 08:02

    "Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι Αλβανοί, Βορειοηπειρώτες ή όχι, είχαν πλημμυρίσει την Ελλάδα."

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ & ΗΛΙΘΙΟ!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΛΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!

    Υ.Γ.1.ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΧΑΛΚΗ
    Υ.Γ.2.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/12 10:39

      Αυτή η μαλακία της ανωτεροτητας μας εφαγε,εαν ηξερε ιστορια δεν θα εγραφε την προταση αυτη.....τι να κανουμε,Στο σχολειο και στο φροντιστηριο παμε για να φαμε τα λεφτα των γονιων.Εχουμε ακριβα γουστα βλεπεις.....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/12 11:08

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΝΕ ,ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/12 11:21

    ΑΛΒΑΝΟΙ = ΛΗΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/12 11:45

    Εγω δεν ξέρω τι λέτε,- αν και δεν τους θέλω η οτι τους πάω πέρα απο μια καλημέρα η ενα γειά λόγω του δίπλα δίπλα της πόρτας με τον παρακάτω που αναφέρω,- δεν μπορώ να μην τους αναγνωρίσω οτι πράγματι δουλεύουν οικογενειακώς σαν σκυλιά.

    Πριν 25 χρόνια αυτός που προανέφερα που τον εχω γείτονα ο Μπασίλ ηρθε εξαθλιωμένος στην Ελλάδα.
    Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ηρθε εδώ κάτω.
    Απο τα αγρια χαράματα εως στο σκοτείνιασμα δουλεύει σαν το σκυλί, και οτι δουλειά.
    Η γυναίκα του το ιδιο, πάει σε σπίτια καθαρίστρια, και το καλοκαίρι και σε ξενοδοχείο καμαριέρα να βάζει ενσημα.
    Τα παιδιά του το καλοκαίρι το ιδιο εδώ και εκεί δουλειά, και οχι αραχτά και λάιτ στις καφετέριες καλή ωρα οπως τα περισσότερα δικά μας.

    Εκείνο που με στεναχωρησε ειναι οτι ο γιός τους χωρίς βοήθεια ηταν αριστος μαθητής σε σύγκριση με τα δικά μας χορτασμένα παιδάκια που δεν ξέρουν τι θέλουν.
    Φυσικά για τα δικά μας παιδιά ηταν η στεναχώρια.

    Μου έδειξε φωτογραφίες για ενα σπίτι που εφτιαξε στην Αλβανία , και τα καλλίτερα επιπλα και ηλεκτρικά μέσα που σε κάνουν να ζηλεύεις.

    Περιμένει να τελειώσει τις σπουδες και η κόρη του για να φύγει, και με τα λεφτά που εχει θα ανοιξει δουλειά και θα ειναι αφεντικό εκεί επάνω.

    Ακριβώς οτι εκαναν κάποτε οι πεινασμένοι Ελληνες που ειχαν πάει την δεκαετία του 60 στην Γερμανία και δουλεψαν στα σκυλιά εκεί, το εκαναν και αυτοί εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/12 11:56

    Ακριβώς οτι εκαναν κάποτε οι πεινασμένοι Ελληνες που ειχαν πάει την δεκαετία του 60 στην Γερμανία και δουλεψαν στα σκυλιά εκεί, το εκαναν και αυτοί εδώ.

    οχι φιλε μου δεν εκαναν τα ιδια οι ελληνες της τοτε γερμανιας ..ουτε ναρκωτικα εβαζαν στην χωρα ουτε ληστειες και βιασμους εκαναν.ηταν σε ολα αξιοπρεπεις .ενω οι κολοαλβανοι εχουν καταστρεψει την χωρα μας και κανεις δεν κανει τιποτα γιατι πολυ απλα ολοι τα παιρνουν.
    στο διαολο να πανε και να μην γυρισουν η κολοφαρα

    αρχαγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/12 12:24

      den katastrepsan i alvanoi tin Ellada min les vlakies vre...i ellines tin katastrepsan me to plouto pou zeisane me ta dania tous ...kai me tin tempelia tous ....akoma kai twra ,ase kai i ellines einai kleftes oloiiiii skedon ...einai kai narkomani...kai methistakais kai emborio me poutanes kanoun 1 stous 2 vromiki einai les kai den to keroume ; i albanoi mas ftene ?....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/12 16:20

      ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/12 16:43

      @ ΑνώνυμοςApr 19, 2012 01:56 AM

      Δεν ειναι ντροπή η εκφρασή μου οτι οι Ελληνες στην Γερμανία δούλεψαν τότε σαν σκυλιά.
      Τιμή για εκείνον τον κόσμο που δουλεψαν σκληρά σε εκείνη την χώρα τότε, αποταμίευσαν, ξέφυγαν απο την φτώχεια της μεταεμφυλιακής Ελλάδας, και έφεραν τον παραχθέντα πλούτο τους πίσω.

      Κάτι αντίστοιχο εγινε και με τους Αλβανούς με την πτώση του αισχρού σκληρου κομμουνιστικού καθεστώτος του Ενβέρ Χόντζα.
      Εφυγαν απο εκεί και ηρθαν εδώ να αναζητήσουν στον ηλιο μοίρα.

      Στο επί μέρους θέμα τώρα, οτι πέρα απο αυτούς που ηρθαν για να σωθούν απο την φτώχεια και την δυστυχία, ηρθαν και οι Αλβανοί που εκαναν / κάνουν βιασμούς, ληστείες, διακινούν ναρκωτικά κλπ.
      Και οτι οι Ελληνες δεν τα εκαναν τότε εκεί που πήγαν.
      Υπάρχει εξήγηση και σε αυτό.

      Αλλη η ψυχοσύνθεση του Ελληνα , και αλλη του Αλβανού.
      Ο Ελληνας εχει μέσα του θρησκευτικέ, ηθικές, κοινωνικές αξίες, φιλοπατρία.
      Ο Αλβανός λόγω του σκληρού καθεστώτος που ζούσε, του ειχε αφαιρεθεί οτι δήποτε θύμιζε ανθρωπο, σεβασμό στον αλλον, του επεβλήθη με τον βούρδουλα η αθεεϊα, επεκράτησε η κτηνωδία στην ζωή του εκεί.
      Το μόνο που ειχε αξία ηταν το κόμμα , ο κομμουνισμός, και ο Ενβέρ Χόντζα, που υποχρεωνόταν ο λαός να φέρεται πρός αυτόν κάτι το αντίστοιχο με αυτόν που ειδαμε τελευταία στην Βόρεια Κορέα.

      Μοιραία λοιπόν αυτή η κτηνωδία τους μεταφέρθηκε απο πολλούς εδώ.
      Βρήκε και πρόσφορο εδαφος γιατί υπήρχε η ανοχή των αρχών του διαλυμένου εδώ κράτους, και εγιναν η γίνονται απο πολλούς απο δαυτους.

      Δεν ξέρω αν θα ειχαμε και απο εδώ απο τους Ελληνες που πήγαν τοτε στην Γερμανία αντίστοιχες συμπεριφορές αν το Γερμανικό κράτος ηταν τοτε ενα μπάχαλο, και οχι κράτος με πειθαρχία και δεν χάηδευε τους εγκληματίες καλή ωρα οπως εδώ .
      Με αλλα λόγια μπορεί να εκαναν και κάποιοι Ελληνες τότε αίσχη εκεί , αλλά μάλλον ειδαν οτι δεν τους παίρνει.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/12 12:15

    san na lipaste oti fevgoun ...alla den mpirazei mas menoun i pakistan kai i bangladesh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/12 17:37

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟ ΜΗΤΣ ΚΗ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ORIGINALE RODIOS ELLINAS19/4/12 19:58

    TON POULO KAI NA MIN KSANARTHOUN KAI NA TOUS APAGOREYTI H EISODOS STIN ELLADA MIA GIA PANTA AYTH THN FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/4/12 07:05

    poious koroideuete re pou fugan oi koloalvanoi?gia pane mia volta sta ksenodoxeia kai meta ksana grapse to arthro!prota pigene ap to alvania palace(rodos palace),pou akous mono alvanika kai sou rxetai diarroia kai emetos kai meta pane se oikodomes kai ela pes mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *