ροή ειδήσεων

Χωρίς ρεύμα οι πελάτες των ιδιωτικών εταιρειών

Με τη διακοπή ρεύματος βρίσκονται αντιμέτωποι οι πρώην πελάτες των ιδιωτικών εταιρειών...
HELLAS POWER Α.Ε. και ENERGA POWER TRADING Α.Ε..

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι πελάτες είχαν βρει καταφύγιο στη ΔΕΗ για τρεις μήνες, χρόνος που λήγει την ερχόμενη Τρίτη στις 24 Απριλίου οπότε και θα πρέπει να έχουν καταλήξει στη σύναψει σύμβασης με προμηθευτή της επιλογής τους.

Από την άλλη, οι οικιακοί καταναλωτές και οι μικρές επιχειρήσεις με ισχύ παροχής μέχρι 25kVA, που σήμερα ηλεκτροδοτούνται υπό καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου – και εφόσον δεν συνάψουν Σύμβαση Προμήθειας με Προμηθευτή επιλογής τους – υπάγονται αυτοδίκαια στον Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας, για μέγιστη διάρκεια δύο (2) μηνών πέραν της 24ης Απριλίου, ρόλο που για το υπόψη διάστημα υποχρεούται να ασκεί η ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ σχετικά με τα ανωτέρω, υπενθυμίζει τα ακόλουθα:

• Στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 57 του Ν. 4001/2011, η ΔΕΗ, ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου, ανέλαβε από την 00:01 της 25ης Ιανουαρίου 2012 και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών την προμήθεια ρεύματος στους πελάτες των εταιρειών HELLAS POWER Α.Ε. και ENERGA POWER TRADING Α.Ε.

• Σε συνέχεια σχετικής ενημερωτικής επιστολής που απέστειλε η ΔΕΗ προς όλους τους καταναλωτές του Τελευταίου Καταφυγίου, επισημαίνεται ότι, οι καταναλωτές Μέσης Τάσης, καθώς και οι μη οικιακοί καταναλωτές Χαμηλής Τάσης με ισχύ παροχής άνω των 25kVA – εφόσον δεν έχουν επιλέξει έγκαιρα Προμηθευτή – διατρέχουν τον κίνδυνο διακοπής της τροφοδοσίας των εγκαταστάσεών τους από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (παρ. 11 του άρθρου 9 του Εγχειριδίου Διαχείρισης Μετρήσεων και Περιοδικής Εκκαθάρισης Προμηθευτών Δικτύου).
dealnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *