ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! O MIXAΛOΛIAKOΣ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) ΗΤΑΝ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ;

Απογοητευμένος ο κόσμος από το σάπιο πολιτικό σύστημα ψάχνει ενα στήριγμα να πιαστεί. Στην προσπάθεια του αυτή φοβάμαι οτι ΆΘΕΛΑ του θα συμβάλει στην ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μας...
παρά στην προσπάθεια του να δωσει ενα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία!
Εξηγούμαι.
 Όπου βρεθώ και όπου σταθώ ακούω αγανακτισμένους πολίτες να θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους διεφθαρμένους πολιτικούς και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας. Εύλογος λοιπόν ο προβληματισμός τους τι να ψηφίσουν! Παρακολουθώντας τις δημοσκοπήσεις, παρατηρούμε ένα σεβαστό ποσό να έχει επιλέξει την Χρυσή Αυγή.Σεβαστή η άποψη του καθενός αλλά....... ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ που κάνατε στις προηγούμενες εκλογές!


ΨΑΞΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ποιοι είναι αυτοί που πάω να εμπιστευτώ την ψήφο μου; ΠΟΙΑ τα πιστεύω τους; ΠΟΙΟ είναι το πρόγραμμά τους;
Η ανάρτηση αυτή ΔΕΝ έχει σκοπό να πείσει ή να μεταπείσει κάποιον από το να ψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα ή όχι, ΑΛΛΑ να σας προβληματίσει! Οι καιροί είναι δύσκολοι και το δικτατορικό καθεστώς θα επιστρατεύσει ΟΛΟΥΣ τους μηχανισμούς για να γαντζωθεί στην εξουσία, το αποδεικνύει καθημερινά.
Δείτε λοιπόν (δικαιολογημένα) απογοητευμένοι Έλληνες ποια είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ποίος ο αρχηγός τους, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (στο τέλος η απόδειξη του ισχυρισμού):


ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ(ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ).

ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΥΠΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ(ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ)ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "SS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ;

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ 35 ΕΤΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 0%,(0,29-0,56%), ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ(ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ) ΣΤΟ 3,5-5% ΜΕ ΑΝΕΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΤΙ "ΘΑΥΜΑ" ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΟΙ, ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΜΙΝΩΕΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ, ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ(ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ/ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΑΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ; ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΟ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ; ΤΙ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΣΕ 1ΟΟΕΥΡΑ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ; ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ; ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ";(ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ). ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.(ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΛΠ)

ΕΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΩΣ ΠΑΓΑΝΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ(ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΑ "ΠΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΟΡΕΥΕΙ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΑΒΑΤΑΡ" ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓ(Ρ)ΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗ" ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΒΑΤΑΡ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ, ΜΠΟΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΘΙΒΕΤ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΟΥΛΙ("ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ" ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΞ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Π.Χ.), ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΒΙΤΡΙ ΝΤΕΒΙ, ΙΟΥΛΙΟΥΣ ΕΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΟΥΛΗ ΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ, ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ; (ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ...), ΤΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ FASCI ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ "ΦΥΡΕΡ" ΑΒΑΤΑΡ ΧΙΣΣΛΕΡ, ΝΩΘΟΥ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΔ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΧΙΣΣΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ, ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ SS ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ CD "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ; Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΑ; ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ; ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΠ'ΝΑΙ ΜΠΕΡΙΘ, GOLDEN MORGENROTE, HERMETIC ORDER OF THE GOLDEN DAWN; ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ PENTAGRAMS; ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΩΝ" NAER MATARON(NEAR METATRON) ΚΑΙ ΣΙΑ; ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ; ΘΑ ΤΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΟΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΒΡΕΙ ΔΙΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ"; ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΥΣΜΑ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ; Ή ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΝ; ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ "ΑΣΤΥΑΝΑΚΤΑ" ΤΗΣ ΚΥΠ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΣΤΕΛΝΕΙ "ΠΑΜΠΕΡΣ" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΕΙΠΑΜΕ; ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ; ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ; ΤΙ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΚΙΛΑ ΖΟΛΟΦΤ, ΖΑΝΑΞ, ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΗΓΕΤΗΣ, "ΑΡΙΟΣ" "ΑΒΑΤΑΡ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ "ΑΥΤΟΜΑΤΟ" ΒΙΤΡΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΣΟΙ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΒΑΤΑΡ"; ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΑΛΛΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ, ΑΛΛΟΣ ΒΓΗΚΕ "ΚΡΑΓΜΕΝΗ", ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΖΩΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΒΑΤΑΡ" ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΘΑΜΠΩΣΕ ΜΗΠΩΣ Η ΓΥΑΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ; ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ; ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Π.Χ. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ Ο ΤΟΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ; ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ; ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ; ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΑΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΟΥΓΚ; ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ; ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ; ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ; ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ UCKΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;(ΟΥΠΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ UCKΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΑΑΑΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.)ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ; Η ΕΛΛΑΣ Ή Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ; ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Ή ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΚΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.(ΑΡΑ ΕΠΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ" 100% ΚΑΙ ΑΥΤΑ)

Η ΑΛΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΟΜΩΣ... ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΔ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, Ο ΖΩΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, Ο ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣΑΣ. ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΙΣ! ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΛΥΚΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ, ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΝΕΥ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΪ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ/ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ, ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝΕ ΤΟ "ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Ή ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, Ή ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ; ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ; ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ; ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ; ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ... ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ. ΨΑΞΤΕ, ΨΑΞΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΒΑΤΑΡ" ΑΝΗΛΗΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΪΔΕΨΑΜΕ ΑΥΤΙΑ, ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ, ΟΙ "ΧΟΡΗΓΟΙ" ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ", ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΑΨΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ, ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 


Λυπάμαι αν πίκρανα ορισμένος επίδοξους ψηφοφόρους. Πραγματικά, ΜΑΚΑΡΙ να ήτανε όντως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αλλά με μια πρόχειρη έρευνα, εγώ για ΑΛΛΗ μια φορά φτάνω στο συμπέρασμα οτι είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε ΚΑΝΕΝΑΝ......
ΚΑΧΥΠΟΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/4/12 22:10

    Και μόνο που γράφεις αυτές τις μαλακίες θα τους ψηφίσω,φαίνεται ότι έχουν τρομάξει το σύστημα που να μπουν στην βουλή.Όταν δεν έχεις δουλειά όταν Ισλαμοποιείται η χώρα σου όταν εδώ στην Ρόδο οι Αλαβανοί αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία ναι θα τους ψηφίσω.Όσο για την λάσπη ότι είναι πράκτορας της ΚΥΠ έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι μέσω δικαστικής απόφασης μετά από μηνυση του του Μιχαλολιάκου.Τα έγγραφα αποδείχθηκαν πλαστά που εμφανίζουν τον Μιχαλολιάκο πράκτορα της ΚΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/12 22:16

    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!! ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ 4 ΣΤΟ 14 ΒΛΕΠΕ ΚΚΕ ΑΠΟ 7 ΣΤΟ 17 ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΠΟ 0 ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 18!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΒΟΛΕΥΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/12 22:29

    επειδη σε κοβω για ΝεοΔημοκρατη....παρε ναχεις :

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*.
    Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*.
    Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε *ΝΑΙ* στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν *ΟΧΙ*.
    Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η ίδια έλεγε *ΝΑΙ*, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν *ΝΑΙ*.

    καταλαβες η θες να το παμε παλι ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 00:14

      Οχι σε ευχαριστούμε, να μην το ξαναπάμε.
      Να λείπει το βύσινο..
      Μάς παραζάλισες με τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ στο σχόλιό σου, και τελικό συμπέρασμα δεν βγάλαμε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 11:49

      Για να μην κατάλαβες πρεπει να εισαι καθυστερημένος

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/12 22:30

    Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ Η ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ;

    μπράβο στο παραπάνα ρόδου με τα ντοκουμέντα που σπάνε κόκαλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/12 23:23

    ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ,, ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΘΡΟ ΣΑΣ, ΕΙΠΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗς ΧΡΥΣΗς ΑΥΓΗΣ, ΕΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.. ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/4/12 23:30

    μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα, και η μαλακια παει συνεφο... ρεεεεε το αυγο του φιδιου δεν ειναι η χρυση αυγη,, εσεις εισται τα μεγαλα ανακοντα.. τα ελεινα φιδια πασοκ ν.δ κκε συν κ.τ.λ.π. ρε που ζητε; νομιξετε οτι δεν σας πηραμε χαμπαρι; απατεωνες και λαμογια μια ζωη εισταιι βρε α.ι.σιχτηρ μακαρι να βγει πρωτη η χρυση αυγη, και τοτε να δουμε σε ποια τρυπα θα κρυφτητε; ΝΙΚΟΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/4/12 23:30

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/12 23:34

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ ΑΥΤΟ.. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΗ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΤΥΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/4/12 23:50

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛΑΡ@ΚΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/12 00:32

    Με την προπαγάνδα που γίνεται σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εναντίον της Χρυσής Αυγής νομίζουν, κάποιοι, ότι μπορούν να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται. Μας παρουσιάζουν σαν το απόλυτο κακό που μπορεί να προκύψει στις επόμενες εκλογές και κάνουν μεγάλες προσπάθειες να πείσουν τον κόσμο να μην μας ψηφίσει.

    Έχουν καταλάβει φαίνεται ότι με την είσοδο μας στο κοινοβούλιο πολλά πράγματα θα αλλάξουν στον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος. Έχουν καταλάβει πως θα πούμε σκληρές αλήθειες και θα αποκαλύψουμε τους βρόμικους και αντεθνικούς τους ρόλους. Έχουν καταλάβει ότι δεν θα είμαστε άλλο ένα κόμμα που εισήλθε στον “ναό της δημοκρατίας” για να πάρει τις βουλευτικές αποζημιώσεις και κομματικές επιδοτήσεις.

    Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα Ασυμβίβαστο, Εθνικιστικό και Επαναστατικό. Δίνουμε τον Αγώνα εδώ και πολλά χρόνια για να κάνουμε την Ελλάδα μας έτσι όπως ονειρευόμαστε και της αξίζει. Ελεύθερη, Ισχυρή και Ανεξάρτητη. Έχουν δίκιο λοιπόν να φοβούνται και να τρέμουν την άνοδο μας όλα τα ένοχα και προδοτικά ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος. Βλέπουν, άλλωστε, ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι οι Έλληνες που αγνοώντας τις κραυγές αγωνίας τους, μας πλησιάζουν και έρχονται στο πλευρό μας για να δώσουν και αυτοί μαζί μας τον Ιερό Αγώνα.

    Ο Λαός επιτέλους ξύπνησε και βλέπει τους υπεύθυνους της κατρακύλας της Πατρίδας. Βλέπει ποιος κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες, βλέπει ποιος έκλεψε, ποιος έκανε τα σκάνδαλα, ποιος πρόδωσε τα Ιδανικά όλου του Έθνους. Ο Λαός επιτέλους βλέπει και κρίνει. Υποχρέωση δική μας είναι να συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε συνειδήσεις και να εντάσσουμε τους Έλληνες στην δική μας Ιδεολογία. Την Ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού. Όταν καταφέρουμε και έχουμε στο πλευρό μας εκατοντάδες χιλιάδες συνειδητοποιημένων Ελλήνων Εθνικιστών και με αιχμή του δόρατος την Χρυσή Αυγή θα είμαστε και οι τελικοί νικητές. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τους καθημερινούς σκληρούς Αγώνες χωρίς συμβιβασμούς και με όπλο την πίστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/12 00:39

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ ΤΟ ΖΑΒΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/12 02:15

    ΤΙ ΛΕς ΡΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ; ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΑΣΟΞΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΛΙΑ... ΡΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/12 02:58

    Τωρα το Πασχα , να αγοραζετε ΜΟΝΟ Χρυσα Αυγα στα παιδια σας, κι οχι τα ξενοφερτα τα Kinder. Ειναι εξ ολοκληρου απο λευκη σοκολατα και συνοδευονται απο λαμπαδα γκλομπ για τις δυσκολες στιγμες στις διαδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 07:55

      και εσυ το πασχα βαλε στονκωλο σου τα αυγα να δουμε αν σου αρεσουν μαλακα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/4/12 07:47

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/12 09:00

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/4/12 09:12

    χρυσή αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος από τα λαμογια τις ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ με τα σκάνδαλα τις μίζες και τα ρουσφέτια φτάνει πια στα τσακίδια όλοι και προσέξτε καλά κάτι κολλημένοι τι θα ψηφίσετε γιατί τόσα χρονιά πληρώνουμε τις δικές σας παπαριες, είναι ώρα ο ελληνικός λαός να δείξει ποιος κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/4/12 11:04

    Καλά ρε φίλε σου κάνει εντύπωση η άνοδος της Χρυσής Αυγής,να σε ενημερώσω ότι ο κόσμος ενημερώνεται πλέον από το ίντερνετ.Το κόμμα του Καμμένου π.χ είναι κόμμα που δημιουργήθηκε μέσω ιντερνετ και είδες τι μεγάλα ποσοστά παίρνει.Πλέον δεν χρειάζεται τα κόμματα να ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά για να ενημερώνουν τον κόσμο.Πλέον αρκεί ένας απλός υπολογιστής για να δεις τι ρόλο βαράει ο καθένας.
    Μέσω διαδικτύου η Χρυσή Αυγή εξαπλώθηκε εξυπνάκια εκτός αν βλέπεις καθημερινά τον Μιχαλολιάκο στον δελτίο του MEGA XAXAXAXAXA!!!!!!!!!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/4/12 13:08

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/4/12 14:15

    ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 14:38

      Δυστυχως φίλε μου ΔΕΝ κατάλαβαν τίποτα απο το κείμενο! Ειναι θολωμένοι απο αγανάκτιση και αποφάσισαν να ψηφίσουν ΧΑ απο αντίδραση!
      Ω, τί ώριμη σκέψη! Θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο όπως και οι Πασοκτσίδες που ψήφισαν το 2010 τον ΓΑΠ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 16:54

      http://www.youtube.com/watch?v=lXgiHfxWcUU
      Μάθετε πρώτα την έννοια του νεοναζισμού, ακούστε πρώτα λίγο τις απόψεις του κόμματος και μετά κολλάτε ταμπέλες.
      Η θέση του κόμματος είναι υπέρ της βουλευτικής Δημοκρατίας αλλά με κατάργηση της ασυλίας βουλευτών και του νόμου περι ευθύνης υπουργών.
      Αν δεν σας αρέσουν οι απόψεις και οι θέσεις του κόμματος δεν πειράζει....Δημοκρατία έχουμε θα βρείτε κάτι άλλο που σας εκφράζει για να ψηφίσετε.
      Υ.Γ.Αλήθεια το πολίτευμα που υπάρχει σήμερα πώς θα το χαρακτηρίζατε?

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/4/12 17:04

    RE LAMOGIA MHN NOMIZETE OTI KOIMOMASTE PIA OYST OLOI TIS ND KAI TOY PASOK...
    OLOI TSIRAKIA EISTE.....POTE PIA PSIFO SE TSIRAKIA YPIRETES OYST APO EDW...
    NA KSEVROMISOYME LIGO KAI NA PATE STO DIAOLO OLOI...LAMOGIA POY KSIPNATE ENA PRWI KAI 8ELETE NA GINETE VOULEYTES KAI NA MAS SOSETE....REEEE KOUMANTO EMEIS APO EDW KAI PERA O LAOS....KAI OXI TA SYMFERONTA ORISMENWN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/4/12 17:44

    Η ιδεολογία του "Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή" είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός. Για μας τους Χρυσαυγίτες η Πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία. Το Έθνος για μας είναι πάνω από όλα Φυλή, Αίμα, Καταγωγή. Είμαστε κίνημα λαϊκό και κοινωνικό. Η καταπίεση των οικονομικά ασθενεστέρων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας -ντόπιας και ξένης- μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη. Στα ίδια πλαίσια εντάσεται και η αντιπαράθεση του Κινήματός μας στην Παγκοσμιοποίηση και τον Διεθνισμό (Φιλελεύθερο-καπιταλιστικό ή Μαρξιστικό) αναγνωρίζοντας πίσω τους τον ένα και μοναδικό δυνάστη των εθνών: τον παγκόσμιο Εβραϊσμό.

    Για μας τους Χρυσαυγίτες η Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και η Ιδέα της Ελληνικότητος αποτελούν τις υπέρτατες αξίες, μέσω των οποίων βιώνουμε τον κόσμο και προσεγγίζουμε την έννοια Πολιτισμός.

    Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για μια Μεγάλη Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
    Η Χρυσή Αυγή θεωρεί μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα την παρουσία στην Πατρίδα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και αγωνίζεται για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχουν τα παιδιά της και όχι οι διάφοροι τριτοκοσμικοί, που έχουν μαζευτεί στην Πατρίδα μας με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου. Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο την διάβρωση της νεολαίας από την αμορφωσιά, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά.Το προνόμιο του πολιτεύεσθαι μόνο στους Έλληνες στο γένος και την συνείδηση. Πλήρη δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες (στους λοιπούς μόνον αστικά). Μόνον Έλληνες πολίτες σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα. Σεβασμός και προστασία εκ μέρους του Κράτους, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 17:56

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 18:49

      Να κανουμε εξετασεις αιματος δηλαδη για καλο και για κακο.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος6/4/12 19:43

    Το μόνο που δεν μαρέσει στη Χρυσή Αυγή είναι ότι έχει μέσα και απόγονους των Γερμανοτσολιάδων καθώς επίσης και φιλο-ναζιστές ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ θα ήταν μια χαρά ένα καλό Πατριωτικό Κόμμα, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΖΗΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/4/12 07:23

    ΕΝΤΑΞΗ, ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΘΡΟ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ... Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.. ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.. ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΛΕΤΖΟΓΛΟΥ.. ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΗΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.. ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/12 12:37

      ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Προς αγνούς πατριώτες εγκλωβισμένους ως απλά μέλη στην Χρυσή Αυγή (GOLDEN MORGENRÖTE)
      http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/golden-morgenrote.html

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος7/4/12 11:38

    ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΙΒΙ ΝΕΟΝΑΖΙ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *