ροή ειδήσεων

ΖΩΝΤΑΝΑ: Κολοσσός - Πανιώνιος 36-39 (HM.)

Φέτος και οι δύο ομάδες έχουν να λένε ότι έκαναν μια εξαιρετική σεζόν. Από σήμερα η μία εκ των δύο θα μπορεί να λέει ότι αυτή η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς θα πάει διακοπές αγναντεύοντας τη θέα από την 3η θέση...


Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Πανιώνιο (16:00, ΕΤ-1) στο Βενετόκλειο στο 5ο και τελευταίο ματς της σειράς, που θα κρίνει ποιος από τους δύο μονομάχους (το σκορ είναι 2-2) θα τερματίσει 3ος και ποιος στην 4η θέση.

Οι Ροδίτες που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ ομάδας της περιφέρειας φέτος, θέλουν την 3η θέση όχι απλά για να βάλουν πιο ψηλά τον πήχη των ρεκόρ τους αλλά για να κλείσουν ιδανικά την καλύτερη και πιο ονειρική σεζόν στην ιστορία τους στην Α1.

Στην άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος θέλει όσο τίποτα το διπλό για να τελειώσει κι αυτός όσο καλύτερα γίνεται μια καλή σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, έχει έναν τεράστιο πονοκέφαλο, που έχει να κάνει με τη φροντ λάιν της ομάδας, η οποία είναι... προβληματική μετά τον τραυματισμό του Στίβεσον. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έχει ένα πρόβλημα στο δεξί γόνατο και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει σήμερα.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *