ροή ειδήσεων

Κάλεσμα στον κόσμο με φόντο την 3η θέση

Ο Κολοσσός φιλοξενεί την Τρίτη το απόγευμα (22/5, 4μ.μ.) τον Πανιώνιο με στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης και καλεί τον κόσμο να του δώσει την απαιτούμενη ώθηση...

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ο Κολοσσός ευελπιστεί να νικήσει τον Πανιώνιο για τρίτη φορά και να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για πέμπτη φορά στη σειρά του μικρού τελικού που μέχρι στιγμής είναι ισόπαλη στο 2-2. Ο νικητής του αγώνα της Τρίτης θα κατακτήσει την καθ' όλα τιμητική 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Κολοσσός κάλεσε τον κόσμο να βρίσκεται στο Βενετόκλειο, προκειμένου να βοηθήσει τους "θαλασσί" στην προσπάθειά τους να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας με ασκήσεις τακτικής και σουτ και από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο νεαρός Αλέξανδρος Αυγενικός, που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Τα εισιτήρια του αγώνα

Αύριο (Τρίτη) από τις 14:00 θα διατίθενται στο εκδοτήριο του «Βενετοκλείου» τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο. Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του πέμπτου και τελευταίου μικρού τελικού ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Πανιώνιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τα «πέταλα» (οι κερκίδες πίσω από τις δύο μπασκέτες) και 15 ευρώ για την παλιά κεντρική και τη νέα κερκίδα.

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να έρθει στο Βενετόκλειο και να βοηθήσει την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Μία σημαντική και άκρως επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώνεται αύριο για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία κατέβαλε σπουδαίες προσπάθειες ώστε η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα να έχουν μία ομάδα που να μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Η παρουσία των φιλάθλων αύριο στο Βενετόκλειο είναι σημαντική για όλους μας, για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές μας".

Η απονομή στο ''Βενετόκλειο''

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο το «παρών» πρόκειται να δώσει ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος θα κάνει την απονομή του κυπέλλου στην ομάδα που θα κερδίσει και θα καταλάβει την άκρως τιμητική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο κόσμο για να δώσει ώθηση στην ομάδα μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία και ιστορική επιτυχία.

http://www.difernews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/5/12 09:01

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΡΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΛΟΣΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *