ροή ειδήσεων

Το παιδί της… αδελφής του άντρα της θα φέρει στον κόσμο 41χρονη

Το δικαίωμα να αποκτήσει παιδί και να μπορέσει να ολοκληρώσει την ευτυχία του θα διεκδικήσει στο αρμόδιο δικαστήριο της Ρόδου...
ένα ζευγάρι ζητώντας να δοθεί άδεια στην αδερφή του άντρα να γίνει παρένθετη μητέρα!

Η 39χρονη γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να δοθεί άδεια στη 41χρονη αδερφή του άντρα της να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση παρένθετης μητρότητας που εξετάζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου μετά από αίτηση που κατέθεσε η 39χρονη γυναίκα διαμέσου της συνηγόρου της Αννας-Μαρίας Διακομιχάλη, για την οποία θα εκδοθεί απόφαση το επόμενο διάστημα.

Ο Γολγοθάς για το νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, όταν ένα ιατρικό λάθος στάθηκε αιτία να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά η μήτρα της γυναίκας. Η 39χρονη γυναίκα και ο 42χρονος σύζυγός της, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους επιφύλασσε η μοίρα.

Ενα χρόνο μετά τον γάμο τους και ενώ προσπαθούσαν να τεκνοποιήσουν, η 39χρονη αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και υποβλήθηκε σε μια εγχείρηση ρουτίνας, όπου όμως εξαιτίας ιατρικού λάθους προκλήθηκε ανεπανόρθωτη βλάβη στη μήτρα της.

Το ζευγάρι κατέφυγε σε όλους τους ιατρικά ενδεδειγμένους τρόπους προκειμένου να εφαρμοστεί κάποια θεραπευτική μέθοδος για την περίπτωσή της. Δυστυχώς, όμως, η βλάβη ήταν τόσο βαριά, που παρά τις προσπάθειες των θεράποντων γιατρών δεν ήταν πλέον δυνατή ούτε η ενδομήτρια εμφύτευση γονιμοποιημένων ωαρίων της, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να κυοφορήσει.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αφού υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι και οι δύο πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν γονείς με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Η αδερφή του 42χρονου, γνωρίζοντας τον αγώνα τους για την απόκτηση ενός μωρού, δέχτηκε να κυοφορήσει το έμβρυο ως παρένθετη μητέρα. Μένει πλέον η απόφαση του δικαστηρίου που θα τους στείλει στα ουράνια ή θα τους στερήσει όλες τις ελπίδες.

Espressonews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *