ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος 70-66

Ο Κολοσσός Ρόδου υπερασπίστηκε την έδρα του στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τις θέσεις 3-4...
νίκησε τους «κυανέρυθρους» με 70-66 στο «Βενετόκλειο» γυμναστήριο και έκανε το 2-1.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (19/5, 16:00) και ο Κολοσσός με νίκη θα κατακτήσει την τρίτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα με διαφορά επτά πόντων (5-12), αλλά ο Κολοσσός αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με επιμέρους σκορ 7-0. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να περάσουν τη μπάλα στους ψηλούς και τα κατάφεραν, φορτώνοντας με φάουλ τους αντίπαλους. Το ημίχρονο βρήκε το σύλλογο του «σμαραγδένιου νησιού» προηγούμενο με βραχεία κεφαλή (37-35).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά ξεκίνησε σκοράροντας έξι αναπάντητους πόντους και φτάνοντας στο +8 (43-35). Οι Ντίμπλερ και Μπατής κρατούσαν τον Πανιώνιο στο παιχνίδι με τα τρίποντά τους, αλλά οι συνεχείς νίκες των παικτών του Κολοσσού στις «μάχες» των ριμπάουντ τούς επέτρεπε να διατηρούν το προβάδισμα, συντηρώντας μια μικρή διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε ακόμη και με 12 πόντους (61-49), αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν «βενζίνη» στη μηχανή τους. Με ένα σερί 7-2 ο Πανιώνιος μείωσε στο -5, 45΄΄ πριν το τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ψύχραιμοι και πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη σειρά.

http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *