ροή ειδήσεων

8/5/2012 ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

Τις τελευταίες εβδομάδες τα αγνώστων στοιχειών αεροπλάνα μας ψεκάζουν συνεχεία!!!! Σήμερα 8/5/2012 στις 12:30 έγινα μάρτυρας σε ενέργεια αεροψεκασμού...

Σήμερα το πρωί είχα πάει για ψάρεμα με κάτι φίλους στην παραλία «Τραούνου» και από νωρίς το πρωί χωρίς σταματημό τα αγνώστων ταυτότητας αεροπλάνα έκαναν βόλτες ψεκάζοντας μας πάνω από τα κεφάλια μας.

Σε μια στιγμή ένα αεροπλάνο ψέκασε το σύννεφο που αφήνει συνήθως (αυτό το άσπρο) μετά από περίπου ένα με δυο λεπτά από το άσπρο σύννεφο άρχισε να πέφτει κάτι παρόμοιο σαν βροχή το όποιο κάλυψε τον ήλιο και έπεσε στο έδαφος!!!
Εγώ και αλλά 3 άτομα τα πανικοβληθήκαμε «τοξική βροχή» λέμε τα μαζέψαμε κάλος κακός κατά τις και φύγαμε.
Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί!
Αν κάποιος φίλος-φίλη είδε κάτι παρόμοιο ας το μοιραστεί μαζί μας!!!

Αναγνώστης





Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/5/12 23:09

    kαι χτες το βραδυ γινοτανε το ιδιο .ο ουρανος ηταν ακριβωσ οπωσ τισ φωτογραφιεσ που βλεπω.και εμεις σκεφτηκαμε οτι ψεκαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 23:13

    ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ... ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΜΕΝΩ ΙΑΛΥΣΟ Κ 07:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΗΣΑ Κ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.....@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/12 23:16

    κι εγώ είδα κάτι τέτοιο χθες βράδυ.. Τι ψεκάζουν; Ποιοι είναι και από πού παίρνουν άδεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/12 23:22

    Μας ψεκάζουν για τις επόμενες εκλογές. Καλυφθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/12 23:39

    RE PAIDIA MAS KATASTREFOUN DEITE http://chemtrailsnews.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/5/12 00:00

    Τι ναρκωτικά παίρνετε ;;;; Τις ώρες που αναφέρεται ειναι οι ώρες με την μεγαλύτερη εναέρια κυκλοφορία που υπερυπτανται πάνω απο την Ρόδο . Όλα τα αεροπλάνα ειναι νόμιμα και πετάνε σε καθημερινή βάση απο και προς Λίβανο Συρία Ισραήλ χώρες του κόλπου ιορδανια Αίγυπτο .ορισμενα απο αυτά ειναι και ελληνικές εταιρίες . Υπάρχουν και σάιτ στα οποία βλέπετε ποιοι πετάνε απο πάνω μας . Flight radar , plane finder flight tracker rdrinfo πριν αναρτήσει κάποια βλακεία κάποιος άσχετος καλα θα κάνει να ενημερώνεται πρώτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 00:15

      αυτό ισχύει και για σένα.
      Καθηγητής Κατσαρός, πρώην πρόεδρος Δημόκριτου http://mystikaperasmata.gr/ekpompi/videos

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 00:16

      http://www.youtube.com/watch?v=ueJLec8VUpw&feature=player_embedded#!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/5/12 01:46

      εμπρός στην εποχή των ηλιθίων!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/5/12 00:19

    Κατσαρός, καθηγητής χημείας, πρώην πρόεδρος Δημόκριτου http://www.youtube.com/watch?v=ueJLec8VUpw&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 10:51

      Μαλλον για αυτο ειναι ΠΡΩΗΝ!!! Με τετοιες βλακεις πως να μην απολυθει;; Μπορει και να ειναι ο πρωτος Δημ. Υπαλληλος που τα καταφερε!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/5/12 00:25

    1808 υπογραφές έως τώρα για εισαγγελική έρευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/5/12 00:32

    τωρα παρατηρισατε τους ψεκαζμους αυτο γινετε εδω και ενα χρονο ειναι ενα μερος ενος μεγαλο σχεδιο ψαξτε και αυτα που θα βρειτε θα σας φρικαρουν απο κει θα καταλαβετε οτι η πολιτικοι μας και η τηλεοραση δεν μας λενε ουτε το 1/3 το τι γινετε.Σταματιστε να ζητε στην αγνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 02:06

      τώρα παρατηρήσατε τους ψεκασμούς; αυτό γίνετε εδώ και ένα χρόνο και είναι ένα μέρος, ενός μεγάλου σχεδίου. ψάξτε, και αυτά που θα βρείτε θα σας φρικάρουν. απο κει θα καταλάβετε, ότι η πολιτικοί μας και η τηλεόραση δεν μας λένε ούτε το 1/3 για το τι γίνετε.Σταματήστε να ζείτε στην άγνοια. (τα μόνα ορθογραφικά λάθη που δεν έκανες, ήταν στους συνδέσμους που δεν τονίζονται)
      εσένα σε ψέκασαν με το αέριο 'ότανκαιανπήγασχολείοδενταέπαιρναγιατίήμουνμπούφος' και το αέριο 'τααεροπλάναπετάνεεπειδήυπάρχειοχάρηπότερ' και άλλα αέρια όπως 'τααεροπλάναδενέχουναεροστρόβιλουςπουαφήνουνκαυσαέριααλλάμαγικάσκουπόξυλα'

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/5/12 00:47

    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ!
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
    ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΡΕΣΚΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 01:03

      Μα δεν κατάλαβες μας ψεκάζουν τώρα για να μην ψηφίσουμε στης επόμενες εκλογές ξανά Χρύση Αύγη. Θέλει και μερικές μέρες για να επίδραση το φάρμακο άρα έτσι μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε έτοιμοι για ψηφίσουμε πάλι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/5/12 01:00

    Προ πολλού αμόρφωτα φacebookakia σας έχουν ψεκάσει γιαυτό σαλέψατε και ψηφίζετε χρυσά αυγά !

    Πρίν σας έχουν ψεκάσει στα σχολεία, στα γυμνάσια και τα λύκεια.

    Μετά σας ψέκασαν στο στρατό.

    Αργότερα στη πρώτη σας εργασία.

    ...Τώρα έχετε ΣΑΛΕΨΕΙ και ψηφίζεται χρυσή αυγη και ακόμα επιμένετε ότι σας ψεκάζουν.

    ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝ0ΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ για τη πάρτυ σας το χετε πάρει χαμπάρι ?

    Το σύστημα εκτός ότι κλόνισε τον ψυχισμό σας σας έκανε και ΕΓΩΙΣΤΕΣ και δεν παραδέχεστε ότι έχετε πρόβλημα αδέρφια.

    Εκτός αν παίρνετε ναρκωτικά... αλλιώς δεν εξηγείται τόση μεταδιδόμενη ΜΑΛΑΚΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 01:10

      Πεστα ρε φίλε. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Τώρα με την "υποτιθέμενη" κρίση ο κόσμος είναι απογοητευμένος και δυστυχώς ότι μαλακία βγει πει ο καθένας την καταπίνουν αμάσητη.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/5/12 01:24

    σε καθε ποστ υπαρχει αναφορα στην χρυση αυγη!ξεκολλατε εδω το θεμα ειναι ΣΟΒΑΡΟ μας ψςκαζουν για να μας ξεκανουν και εσεις ασχολειστε με τις μαλκιες.δυστηχως τα ψεκασματα υπηρχαν και περυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/5/12 01:45

    όσοι από σας διακρίνετε αεροσκάφη, ως αγνώστου ταυτότητας, με το ...μάτι, ελάτε να να προσληφθείτε στις ένοπλες δυνάμεις... άτομα με δυνατότητες E.S.M. και πρακτικά αδύνατο να ανιχνευθούν από πυραύλους HARM, είναι βέβαιο πως θα κάνετε καριέρα, ως συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης στην συνεχή πληττόμενη, από τις περικοπές, άμυνα της πατρίδας!
    εμπρός στην εποχή των ηλιθίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/5/12 02:15

    nai exete dikio xtes perpatousa kai egw kai eida kati periergo pou me akolouthouse....etreksa panikovlitos alla me stamatisan kapioi pio psixremoi kai mou eipan na to eksetasoun, telika itan i skia mou
    re den pate sto diaolo oloi eseis oi malakes me tis theories sinomosias sas tipota den mporei pia na perasei etsi mia oi kerees mia oi dioksines kai twra mas psekazoun kiolas karablaxoi tou kerata oti nane eiste zoa ksipniste kai min fovaste na bgeite ekso apo to spiti sas me aytes tis malakies pou lene meroikoi malakes oi praktores tis cia to kanoun ante malakes fovizete ton kosmo kolozoa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/5/12 10:31

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ TOY HAARP ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ..ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΥΓΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ -ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ- ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/5/12 10:49

    AXAXAXAXAXA!!! Τι ληγμενα παιρνει ο συντακτης του αρθρου;;; Αυτο πρεπει να μας πει!!!

    Ειναι πασιγνωστο οτι στο υψος που πετανε τα αεροπλανα κανει ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ (π.χ. -20C) με αποτελεσμα να ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ οι ΥΔΡΑΤΜΟΙ που παραγωνται κατα την καυση των καυσιμων. Ετσι αν δεν φυσαει στο υψος που κινειται το αεροπλανο, μενει μια ουρα οπως ακριβως αυτη των φωτογραφιων που σιγα σιγα διαλυεται.

    Οσο για αυτα που πεσανε απο τον ουρανο, μαλλον κανενας γλαρος θα σας κουτσουλησε!!! Αλλα με τοσο μυαλλο που εχετε καλά σας εκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/5/12 10:56

    Αδεια ψαρεματος ειχες;; Το σιγουρο ειναι οτι ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 12:46

      ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΗΝΕ ΟΡΑΤΟ ΣΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΥΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΡΩΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΕΠΥΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ:http://www.gopetition.com/petition/43857.html. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ "Αίτηση εισαγγελικής έρευνας για τους ψεκασμούς αεροσκαφών".
      Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος9/5/12 13:39

    prin ligo kero mia gnosti mou den eniothe kala kai tin pigan se gnosto kardiologo tis polis mas kai tis eipe oti eine epiptosis apo to psekasma pou mas ekanan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/5/12 13:42

    Σας εχουνε κανει να περπατατε ολοι σκυφτοι και δεν βλεπετε τη γινεται στον ουρανο ανοητοι. Και φυσικα με τη μηδενικη νοημοσηνη που εχετε νομιζετε οτι επειδη κατι που δεν το βλεπετε δεν υπαρχει. Συνεχιστε να κοιμαστε ορθιοι...( το σχολιο ειναι για οσους δεν πιστευουνε οτι γινοντε ψεκασμοι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/12 20:31

      πεστα γαμωτο μου...απτο '92 ψεκαζουν στην Ελλαδα!οποιος
      δεν μπορει να το χωνεψει ας πιει σοδα...με λεμονακι που καθαριζει και το αιμα μπας και ξεμαστουρωσουν...καταντια ειστε ρε..ζωντοβολα!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος9/5/12 13:44

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 15:39

      Ο Κουβέλης έχει κάνει επερώτηση στη βουλή για αυτό το θέμα. Φυσικά οι πατριώτες τύπου Τζέφρυ το αρνήθηκαν...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 23:28

      ekana mpanio k petagan pera dothe 5 fores sto misawro mesa k evlepa oyres xiliometron,kata mikos ths paralias k konta sthn akth.an einai opws lene h thermokrasia tis atmosfairas pou eynoei tis oures xiliometron as mou exigisei kapios gt meta to misaoro stamathsan na emfanizontai?dld aeroplana petane mono ena misaoro thn mera h' mono ena misaoro h atmosfaira eynoei tis oures?k auto to kolomisaoro ton katalilon thermokrasion profanos emfanizetai se oli tin epikratia xafnika k orismenes meres..k ayto pou lene oti oyres ginontai mono se poli megala ipsometra einai psema.petagan k xamila me oyres les k einai akrovatika...thymaste esis paidia na vlepete teties epidixeis?gt ego den thymamai.k to alo.gt mono sygkerkimenou tipou aeroplana afhnoun tis oyres?ta alla einai moylika?makari na lew malakies ala ekana mpanio ta paratirousa k me ayta k ekina tromaxa.k to allo pws ginetai na afhnoun oures xiliometrwn k dipla panta panta na einai ekeino to mpalander pou afhnei th mikroterh oura????

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος10/5/12 00:56

    ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ;(ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΤΗΡΕΣ ΕΝΩ ΠΕΤΟΥΝ;(ΑΝ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ)
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΩΜΟ ΤΟΥ "ΘΕΑΤΗ" ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/5/12 09:06

    στο χωριο σου ειναι συνηθες να βλεπεις αεροπλανα να αφηνουν γραμμες?γιατι εγω 35 χρονων δεν εχω συνηθισει να τα βλεπω.και θα απολογηθουμε για συνδρομο του θεατη σε σενα?τα χαλια μας τα βλεπεις η'τα ιδανικα σου δεν σε αφηνουν να δεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/5/12 22:19

    ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ http://www.orgonodrome.gr/ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/5/12 12:20

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΗΑΑRP, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.
    ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/6/12 00:42

    Για να λεμε τετοιες μαλακιες ειναι σιγουρο οτι μας ψεκαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/6/12 08:55

    Δεν ξέρω τι είναι πιο επικίνδυνο: Οι ψεκασμοί αν ήταν αληθινοί ή μήπως κάποια όντα γεμάτα από... (ακολουθώ τους όρους χρήσης) που χρειάζονται άμεση... (ακολουθώ τους όρους χρήσης)? Η επικινδυνότητα έχει να κάνει πως οι αερομπζεγκαζμοί βρίσκονται 30000 πόδια μακριά από μένα και πέφτουν αργά αργά προς τα κάτω (κρύβουν και μέρος του ήλιου της Σελήνης και ολόκληρου του milkyway) ενώ κάποια... (ακολουθώ τους όρους χρήσης) φτιαγμένα από... (ακολουθώ τους όρους χρήσης) βρίσκονται γύρω μου και μάλιστα κάνουν και επιλογές που αφορούν τη ζωή μου και το μέλλον μου (βλέπε ψηφος). Καλή συνέχεια στην παρακολούθηση του ουρανού. Να κρατάτε ομπρέλα μην τυχόν και οι αερομπζεγκασμοί προκαλούν και καράφλα εκτός από... (ακολουθώ τους όρους χρήσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *