ροή ειδήσεων

ΤΟ…. «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΤΟΥ 95 ΤΜΧΕΘ, ΤΑ…. «ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ» ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ…. «ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ».

Στις 2 Μαίου 2012, παραμονές εκλογών, το ΥΠΕΘΑ με μια προσεκτική ανακοίνωση αναφερόταν σε ύποπτο κρούσμα μεταφοράς καυσίμων από Στρατόπεδο της Ρόδου...
το οποίο εντοπίστηκε από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.

Την ίδια μέρα ο Α/ΓΕΕΘΑ υπερθεματίζοντας στο Τwitter και πριν ακόμα επιληφθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές και αποφανθούν σχετικά, αναφερόταν στο «Άθλιο περιστατικό της Ρόδου και σε κλέφτες και καταχραστές που δεν έχουν θέση στις ΕΔ, σε ΕΔΕ και Εισαγγελέα».

Ταυτόχρονα όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, σε απόλυτη συγχορδία, μεγαλοποιούσαν στο έπακρο-εδραζόμενα προφανώς και στις από καιρού καταγγελίες του πρώην βουλευτή Μαγνησίας και υπουργού κ. Γ.Σούρλα για λαθρεμπόριο και νοθεία καυσίμων στις ΕΔ-το γεγονός και ζητούσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ τις επί πίνακι κεφαλές του «πρωτεργάτη» Διοικητή του 95 ΤΜΧΕΘ και των «συνεργών» στελεχών και «κακοποιών» εργολάβων.

Ο Διοικητής του 95 ΤΜΧΕΘ οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Υδνσης Ασφάλειας Ρόδου, παρέα με άλλους υπόδικους και αφού την επομένη απολογήθηκε και δεν προέκυψε το παραμικρό, αφέθηκε ελεύθερος.

Μέχρι εδώ μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα ότι ακολουθήθηκε μια διαδικασία όπως θα συνέβαινε με οποιονδήποτε άλλον ύποπτο πολίτη σε ανάλογες περιπτώσεις, για όλους εμάς όμως που θητεύσαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στο Στρατό Ξηράς και αφιερώσαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας, υπηρετώντας το μέγιστο ιδανικό που είναι η Πατρίδα, υπάρχει μια άλλη οπτική θεώρησης και βιωμάτων, τελείως διαφορετικών, πάντοτε βέβαια με εξαιρέσεις, ευτυχώς ελάχιστες.

Η οπτική αυτή είναι συνυφασμένη με την πειθαρχημένη ζωή εντός και εκτός στρατοπέδου, με τον συνεχή έλεγχο και την αμφίδρομη ενημέρωση στις σχέσεις μεταξύ προισταμένου-υφισταμένου, με την εκτέλεση διαταγών που φέρουν την ευθύνη αυτών που τις εκδίδουν και απαλλάσσουν της ευθύνης, εφόσον είναι νόμιμες, αυτούς που τις εκτελούν, πάντοτε βέβαια με εξαιρέσεις, ευτυχώς ελάχιστες.

Πληροφορούμαι λοιπόν και οι πληροφορίες μου αυτές είναι απόλυτα διασταυρωμένες και τεκμηριωμένες, ότι το «Άθλιο περιστατικό της Ρόδου» ήταν σε πλήρη γνώση της νυν, της πρώην και της προκατόχου Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ, η οποία τυχαίνει να ηγείται του ΓΕΣ την παρούσα χρονική περίοδο.

Πώς λοιπόν είναι δυνατόν όλη αυτή η στρατιωτική ηγεσία, μετατρεπόμενη σε ανεύθυνο θεατή τόσο σοβαρών συμβάντων, παρακολουθούσα αμήχανη, αμέτοχη και εν τέλει αποδομημένη και ανίκανη να υπερασπιστεί τα αυτονόητα, να παριστάνει την τοπική και την ανώτατη ηγεσία του Στρατού Ξηράς;

Πώς είναι δυνατόν η ίδια στρατιωτική ηγεσία να επιτρέπει στα «Διυλιστήρια» των ΜΜΕ να μετατρέπουν μια Μονάδα του Στρατού Ξηράς, σε «Πρατήριο Καυσίμων» και με την εντυπωσιακή απουσία της να μετατρέπεται η ίδια σε «Πρατηριούχο» σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο;

Πώς είναι δυνατόν η ίδια στρατιωτική ηγεσία, κρυπτόμενη πίσω από δήθεν θεσμικές αγκυλώσεις και δεσμεύσεις, να επιτρέπει την ηθική εξόντωση και τον ηθικό κανιβαλισμό στελεχών, που όπως πληροφορούμαι τιμούν στο έπακρο τη στολή που η Πατρίδα τους εμπιστεύτηκε, αγωνιούν, εργάζονται νυχθημερόν πλείστες όσες φορές χωρίς πιστώσεις και μέσα, πιστοί σ’ αυτό που αγάπησαν, αγαπούν και τους έταξε η αποστολή τους, παράγουν ανεκτίμητο έργο, ευρισκόμενοι πάντοτε στην κεφαλή του συνόλου του προσωπικού τους, παράδειγμα προς μίμηση για το μετά και το τώρα;

Πώς είναι δυνατόν, όπως πληροφορούμαι, στελέχη που έχουν τιμηθεί πάμπολλες φορές με εύφημη μνεία για ανιδιοτελή προσφορά και έχει αναγνωριστεί η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, να σύρονται στα κρατητήρια σαν κοινοί κακοποιοί και η ίδια στρατιωτική ηγεσία να σιωπά;

Οι εκ των υστέρων σιωπηρές κραυγές αυτής της ηγεσίας και μάλιστα εντός των τειχών, μοιάζουν με «μπαλώματα» έτοιμα να ξηλωθούν, είναι ανώφελες, ανούσιες και απευθύνονται σε λάθος ακροατήριο, το οποίο γνωρίζει την αλήθεια και δεν χρειάζεται την μάταιη επιβεβαίωσή της.

Οι στρατιωτικοί δεν επαιτούν παρηγορητικά και συμπονετικά λόγια, αυτά μπορούν να τα
«εισπράξουν» στο κατώφλι της Εκκλησίας και των Πνευματικών της, απαιτούν όμως ΗΓΕΣΙΑ ικανή να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, να αποδώσει δικαιοσύνη όταν απαιτείται, να επιβραβεύσει όταν επιβάλλεται και να προστατεύσει όταν χρειάζεται.

Ο χειρισμός του «Άθλιου περιστατικού της Ρόδου» ελπίζω αυτή τη φορά ν’ αποτελέσει αφορμή γενικότερου προβληματισμού για την ηγεσία τουλάχιστον της 95 ΑΔΤΕ, στη συνέχεια του αντίστοιχου τεθέντος ιστορικού της 18ης Μαρτίου 2012, ο οποίος όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετός.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/12 18:41

    Ταξίαρχέ μου με όλο τον σεβασμό μην τα ρίχνουμε όλα στα ΜΜΕ !!! να μην ξεχνάμε τότε στο πραξικόπημα της Κύπρου που αντί για όπλα βρίσκαμε ΠΕΤΡΕΣ στα κιβώτια!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ... ούτε το ότι έδιναν αθρώες άδειες εξόδου από τα στρατόπεδα για να "δικαιολογήσουν" την κατανάλωση τροφίμων..... Τα ΜΜΕ είναι γνωστό ότι είναι "αρπαχτικά" και την τρίχα την κάνουν τριχιά, αλλά και στον στρατό δεν λειτουργούν όλα καλά!!!! Να σου θυρίσω ότι το 1975 μας έδιναν τυρί από την εποχή του πολέμου της "ΚΟΡΕΑΣ" σε κονσέρβες made in USA και κρέατα 8-10 χρονών κατεψυγμένα..... αντε γιατί πολύ αλζχαϊμερ έχει πε΄σει τώρα τελευταία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 07:11

      η κατάψυξη μετά από 12 μήνες καταστρέφει τις ίνες των κρεάτων, με αποτέλεσμα να είναι ακατάλληλα .Αυτός ο μύθος με τα κρέατα πηγάζει από την χρονολογία σύμβασης που αναγράφετε στην σφραγίδα πάνω στα κρέατα ,τίποτα παραπάνω.
      Αν είχες φάει κρέας κατεψυγμένο 10 ετίας : 1. θα είχε την ίδια μορφή με καμένο μαδέρι 2. ποιο ακριβά θα στοίχιζε το ρεύμα της κατάψυξης που θα καίγανε στα 10 χρόνια παρά το ίδιο το κρέας.
      για την κονσέρβα δεν λέω μπορείς να βρεις κάτι μέσα αλλά μόνο τυρί δεν θα ήταν.

      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ : το 2003 όταν υπηρετούσα στα πασαούτια από 2 δεξαμενές έλειπαν κοντά 1200 - 1300 λίτρα καυσίμου,στην αρχή πίστευα πως οι δεξαμενές δεν ήταν στεγανές αλλά μετά έβλεπα τι κομπίνα παιζόταν..Εμείς φυσικά για να μην την απολαύσουμε στο βιβλίο όπου γράφαμε τις περίσσιες ποσότητες των δεξαμενών συμπληρώναμε ''αέρα'' με τον στυλό.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/12 20:53

    Aσε μας ρε μεγαλε τωρα που πηρες συνταξη μας τα λες οταν εισασταν εν ενεργεια ομως κανατε τα στραβα ματια σε πολλα πιστεύω για να προαχθείτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/12 21:23

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12 21:51

    ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 06:59

      ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.... ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/12 22:48

    ΤΟ ΥΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 06:50

      ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ "ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ" ΤΏΡΑ "ΠΑΤΈΝΤΑ"?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/12 23:48

    ΠΡΟΣ ΑΝΟΝΥΜΟ 08:53
    με αξιωματικους σαν τον Τσιαμπαζη μπορουμε να παρουμε και την ΠΟΛΗ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΟΝΥΜΟ 10:48
    με αξιωματικους σαν τον διηκητη του 95 ΤΜΧΕΘ δεν περνουμε ουτε το..... πρασσονησι!!!!
    με την "μαγκια" μου τον κανω "μαγκα" αλλα θελω αυτη η μαγκια να γυριζει σε μενα και οχι να την βαζει αυτος στην "τζεπη",ο νομος του δινει και λαβην ισχιει παντου αλλιως υπαρχει αυτο οπως λεμε εμεις.... "μονο οτι προβλεπετε!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/12 01:54

    μεγαλε εσυ στρατηλατη αφου τα ξερεις ολα κ δεν περναμε το πρασονησι να πας για υπνο αλλα δεν ξερεις κουφαλα .σκασε μην σε βαλω αναποδα στον ιστο της σημαιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 14:32

      θικτικες βολεμενο του αρχιδακικι!!!! σου εθιξε τον γαμια σου εεεε???? αντε ρε και κατουρα μας και συ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 16:34

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣ;. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 21:30

      και 40 στρατιώτες φίλε μου υπηρετούν στην ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ και ενίωτε και στην Στρογγύλη και στη Ρώ. δεν είστε οι μόνοι που πήγατε εκεί!!!!!!!! μην τρελλένεσαι!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/12 06:54

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ" ΕΒΑΖΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ......."ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/12 10:38

    Φίλε μην τα ισοπεδώνεις όλα.
    Και εγώ καραβανάς είμαι, αλλά το χέρι μου είναι κοντό.
    Γιατί δεν έρχετε το ΣΔΟΕ να πάρει δείγματα από τα τεπόζιτα των ιδιωτικών πετρελαιοκίνητων οχημάτων των καραβανάδων και των συγγενών αυτών (οι οποίοι συγγενείς μπαινοβγαίνουν ΑΕΡΑ) για να εξακριβώσει επιτέλους τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 11:18

      Εδώ δεν κάνει ελέγχους στα βενζινάδικα των εταιριών και θα κάνει στον στρατό? καλά πλάκα μας κάνεις? Αφού βλέπεις τι γίνεται εκεί μέσα....άσε δε τις κομπίνες με την σίτιση....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 16:40

      ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΣΥΧΟΙ !!!!!! ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ???? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ?? ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??

      Διαγραφή
  10. ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
    ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    Α."...,πάντοτε βέβαια με εξαιρέσεις, ευτυχώς ελάχιστες.....".Η ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΟ(2)ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΣΩΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ "ΡΕΜΑΛΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΗ" ΚΛΠ...
    Β.ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΑΝΤΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 1974 ΚΛΠ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ "ΠΕΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ 1974, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΗΡΥΞΗ "ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ"ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΟΙ "ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΟΠΛΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ "ΦΤΑΣΕΙ" ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ
    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
    ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/6/12 23:05

    paidia ego ksero kati allo se mia monada toy purobolikou tis rodoy kapote kopsane ena kondili megalo kai se synergasia me to mixaniko kai ton ergolabo ena ktirio filakioy me tsimentoli8oys kai me ergasia toy mixanikoy kapoioy balane pola stis tsepes..... opos episeis kai ena kondili stin idia monada toy pirobolikoy giana ftaxtoyn kapia oximata kopike pali ena kondili megalo sxetika kai ayto egine kolara kai bapsimo 5 oximaton me ergasia toy prosopikoy kai xromata pou eidi ypirxan stis apo8ikes tis monadas...kai tote paloi kapoi balan stis tsepes.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *