ροή ειδήσεων

Σοκ η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αναφέρει το BBC…

Σοκ αποτελεί, αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις, η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αναφέρει το ΒΒC, που έκανε ρεπορτάζ στους...
δρόμους με μέλη του ακροδεξιού κόμματος. Μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ: “Εν μέσω κρίσης οι υπερεθνικιστές εμφανίζονται ως φιλάνθρωποι προσφέροντας βοήθεια σε αναξιοπαθούντες και με αυτό τον τρόπο κερδίζουν ψήφους. Μια 76χρονη καρκινοπαθής, κάτοικος υποβαθμισμένης περιοχής του κέντρου, λέει: “Γιατί να μην ψηφίσω Χρυσή Αυγή; Μας βοηθάνε, πρέπει να τους δώσω κάτι σε αντάλλαγμα”. Αλλά πίσω από τη Χρυσή Αυγή βρίσκεται ένα κόμμα, που ξυπνάει φόβους σε πολύ κόσμο. Πολλοί, εδώ, τους χαρακτηρίζουν νεο-ναζιστές και ρατσιστές. Πολλοί τους κατηγορούν ότι επιτίθενται στους μετανάστες στους δρόμους, κάτι που διαψεύδεται επισήμως από την Χρυσή Αυγή. Παρά ταύτα, οι ‘Έλληνες συρρέουν προς την άκρα Δεξιά, εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους πολιτικούς των επισήμων κομμάτων. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται με 5% στις δημοσκοπήσεις – και ετοιμάζεται να μπει για πρώτη φορά στη βουλή. Σοκ για μία χώρα που υπέφερε από μια δεξιά στρατιωτική δικτατορία πριν από τέσσερις δεκαετίες”.

olympia.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/12 07:57

    ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΘΕΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ "ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΩ" ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    "ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 12:54

      ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
      ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ- ΜΑ ΟΛΟΙ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/5/12 17:42

      @ ΑνώνυμοςMay 2, 2012 09:57 PM


      Δεν ειμαι με τον Ναζισμό και τον Χιτλερισμό πρώτα απ΄ολα.
      Αλλά τα περισσότερα εγκλήματα που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα ο κύριος αιτιος και υπεύθυνος ηταν το ΕΑΜ και το ΕΛΑΣ αυτές κυρίως οι κομμουνιστικές συμμορίες που δρούσαν στην Ελλάδα με το πρόσχημα της αντίστασης που επικαλούνταν.

      Στο ονομα της δήθεν αντίστασής τους στους Γερμανούς κατακτητές, χτυπώντας τους υπουλα και ενιοτε και ανανδρα, εξανάγκαζαν τους Γερμανούς και σε αντίποινα σε ανθρώπους που δεν εφταιγαν.

      Μέσα στην φρίκη του κάθε πολέμου να μην αναζητεί κανείς λογική και ηθικές αξίες, πουθενα και απο καννένα στρατό, και σε οποιαδήποτε πολεμική αναμέτρηση.

      Οι Γερμανοί με την επικράτησή τους εδώ στον Ελλαδικό χώρο ειχαν δηλώσει , "Μην μας πειράζετε να μην σας πειράζουμε".

      Το ΚΚΕ ειχε ομως αλλη αποψη και αλλα σχέδια με τις ληστοσυμμορίες του αυτών των δήθεν αγωνιστών του βουνου.
      Ηθελε με τις εγκληματικές πράξεις τους να κάνουν τους Γερμανούς να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, να εξαθλιωθεί για τα καλά ο Ελληνικός λαός.
      Πράγμα που το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό.

      Ηξεραν αργά η γρήγορα οτι θα εχαναν τον πόλεμο οι Γερμανοί.
      Ποντάριζαν οι του ΚΚΕ να ειναι η Ελλάδα μετά την αποχώρηση των κατακτητών ετοιμο φρούτο και να πέσει στα χέρια τους.

      Καταδικαστέες και οι ενέργειες των Γερμανών αλλά πολλαπλάσια καταδικαστρέες και οι ενέργειες του ΚΚΕ.

      Για αυτό τον λόγο αγαπητέ μου κάθε οικογένεια ειχε χάσει ενα θείο ενα παππού, μια γιαγιά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/5/12 20:37

      Καλά φίλε πήγαινε βάλε το κεφάλι σου σ' ένα κουβά με παγάκια να συνέλθεις. Έχεις ξεφύγει τελείως. Να μου πεις για τον μετέπειτα εμφύλιο που έγιναν εκατέρωθεν φρικτά εγκλήματα να συμφωνήσω. Αλλά όχι και δήθεν αντίσταση από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/5/12 21:25

      @ ΑνώνυμοςMay 3, 2012 10:37 AM

      Τέτοια αντίσταση να ελειπε.
      Αντίσταση κτυπώντας υπουλα και πισώπλατα τους Γερμανούς για να την πληρώνουν με αντίποινα μετά αμαχοι και αθώοι?
      Αυτή ειναι η αντίσταση?
      Αυτό επεδίωκε το ΚΚΕ για να αναλάβει μετά.
      Αυτό δεν ηταν αντίσταση αλλά εθνοπροδοσία.

      Βούτηξε εσύ καλύτερα το κεφάλι σου στο κρύο νερό , να φύγουν οι τσίμπλες απο τα μάτια σου και διάβασε και αλλες πηγές στο τι έγινε ειδικά τότε στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
      Τόσο στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής , οσο και στην μετέπειτα κιατάσταση που επεδίωξαν οι λεγάμενοι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/5/12 23:48

      Και τι περίμενες να κάνουν δηλαδή; Να κατσουν αμαχητί στα βουνά και να ρεμβάζουν ενώ ο κόσμος στις πόλεις πέθαινε τις πείνας;;; Άκου εκεί πισώπλατα... Δηλαδή πως θα μπορύσε να γίνει αντίσταση με τα λιγοστά μέσα που διέθεταν , και όλη η χώρα ήταν παραδομένη στους Γερμανούς , τους δοσίλογους και τους μαυραγορίτες ? Δεν αντιλέγω ότι για αντίποινα νεκρών αξιωματικών τους οι Γερμανοί δυστυχώς σκοτώναν δεκάδες. Κατακτητή όμως είχαμε πάνω από το κεφάλι μας που έκανε ότι ήθελε δεν παίζαμε red alert. Κάποιος έπρεπε να εναντιωθεί.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/5/12 00:19

      @ ΑνώνυμοςMay 3, 2012 01:48 PM

      Θα σου απαντήσω στις απορίες σου.

      Οταν και οπου γινόνταν κανονικά μάχη τακτικός Γερμανικός στρατός με αντάρτες δεν υπήρχαν αντίποινα εις βάρος αμάχων, πέρα απο αυτούς που εκρυβαν αντάρτες.

      Εκτελούσαν οι Γερμανοί ομήρους οπου και οταν οι αντάρτες εκαναν σαμποτάζ και σκοτώνονταν Γερμανοί.

      Εκτελούσαν κόσμο οταν οι αντάρτες συλλαμβαναν τυχαίους Γερμανούς στρατιώτες και τους βασάνιζαν η τους εκτελούσαν.

      Αυτοί οι αντάρτες ομως χτυπούσαν έτσι και εξαφανίζονταν.
      Δεν επαιρναν την ευθύνη.
      Αφηναν τους Ναζί μετά να μπαίνουν και να εκδικούνται σκοτωνοντας και καίγοντας τα πάντα.
      Ηταν ακριβώς αυτό που ηθελαν οι του ΚΚΕ.

      Ετσι ηταν η εντολή του Πατερούλη του Στάλιν, αποδεδειγμένο μεσα απο ιστορικά αρχεία και ομολογίες .

      Το περίεργο ηταν οτι οσο ισχυε το σύμφωνο μεταξύ Αξονα και Ρωσίας περί μη επιθέσεως δεν γινόταν τίποτε απο το ΕΑΜ και το ΕΛΑΣ στην Ελλάδα.

      Δηλαδή για πέντε περίπου μήνες απο τον Απρίλιο που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα μέχρι τον Αυγουστο του 1941 και
      μόλις χτύπησαν οι Γερμανοί την Ρωσία τοτε ξεκίνησαν αυτά τα προαναφερόμενα εδώ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/5/12 01:57

      Μα είπαμε ήταν ήρωες...τι διαστρέβλωση στην ιστορία...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/12 08:16

    Το θέαμα με τους Νεοναζί που θα χαιρετούν φασιστικά μέσα στο κοινοβούλιο σας πειράζει ?
    Δεν σας πειράζει που τα περισσότερα απ τα 300 καθίκια εκεί μέσα χαιρετούν (δια της ψήφου τους) ανθελληνικά και προδοτικά για την Ελλάδα, ξεπουλώντας και υποθηκεύοντας τα παντα στις ξένες δυνάμεις?
    Που έχουν οδηγήσει 1.500.000 έλληνες στην ανεργία και πάνω απο 4.000.000 κάτω απ το όριο της φτώχιας?
    Που έχουν οδηγήσει χιλιάδες συνταξιούχους να πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στο αν θα αγοράσουν τα φάρμακα τους ή το φαγητό τους γιατί και τα 2 ταυτόχρονα δεν μπορούν?
    Δεν σας ενοχλεί που έχει καταργηθεί κάθε δικαίωμα της συνάθροισης και διαδήλωσης, καθώς τα ΜΑΤ σαπίζουν αναίτια στον ξύλο άοπλους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες, γυναίκες και ηλικιωμένους?
    Δεν σας ενοχλεί που όλες οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε γκέτο αλλοδαπών και τοξικομανών, μετατρέποντες τους κατοίκους των εκεί περιοχών σε...μετανάστες στην ίδια τους την χώρα?

    Δεν είμαι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, ούτε πρόκειται βεβαίως να τους ψηφίσω στις ερχόμενες εκλογές, αλλά μην λέμε ότι μας ενοχλεί περισσότερο η θέα ενος ναζιστικού χαιρετισμού μέσα στο κοινοβούλιο απο το χάος που επικρατεί έξω απ αυτό σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας.

    Το πολίτευμά μας, οι θεσμοί μας και η δημοκρατία μας δεν απειλείται απ την Χρυσή Αυγή περισσότερο απ ότι απειλείται απ την φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, την διατάραξη της κοινωνικής συνοχής που είναι αποτέλεσμα των τραγικών-εγκληματικών επιλογών των ανθρώπων που μας κυβερνάνε.

    Ούτε είναι τυχαίο ότι ακόμα και στην Γαλλία η ακροδεξιά πήρε 18%.
    Κάτι σημαίνει αυτό. Ας μας ενοχλούν λοιπόν οι ΑΙΤΙΕΣ κι όχι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (με τα παρελκόμενά του) μιας κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 12:59

      Όχι φίλε , μας ενοχλούν και τα 2 εξίσου.Σαφώς να πάνε στα ανάθεμα ΝΔ και ΘΑΣΟΚ. Αλλά όχι να μας παρουσιάζουν και να διαφημίζουν (πραγματικά τόση διαφήμιση μέχρι και η Vodafone θα τη ζήλευε) σαν Αγίους και σωτήρες ,επαγγελματίες δολοφόνους που τόσο καιρό τρέφονταν από το σύστημα.

      Διαγραφή
  3. stefanos3/5/12 08:36

    Καλημέρα σε όλους,

    προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω γιατί υπάρχει τέτοια φήμωση για το κόμμα τησ ένωσης κεντρώων, βεβαίως..όταν επιζητείται η εξαφάνιση ενός κόμματος που ο πρόεδρος της έχει πει τόσα καυστικά και αληθινά πράγματα...ο τρόπος είναι παντελής φήμωση...

    Από την άλλη η προκλητική παρουσίαση της Χρυσής Αυγής...κια μάλιστα πολλές φορές σαν θύμα, μάλλον πετυχαίνει τα σκοτεινά σχέδια αυτών των σατανιστών, υπερμασώνων...να κάνουν του αγανακτισμένους να την δουν σαν κόμμα σωτηρίας...

    Όλοι είναι μέρος του σχεδίου....

    αν θέλετε μπείται και ρίξτε μια ματιά...έτσι για να ξεστραβωνόμαστε και λίγο...και να καταλαβαίνουμε τί είναι πλάνη...και πλύση εγκεφάλου...

    http://www.enosikentroon.gr/sxolioimeras.htm

    wake uppppppp!!!!

    φιλικά
    στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 17:45

      Κύριε Στέφανε για τον Λεβέντη μας μιλάτε?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/5/12 08:50

    kala stefane gyrna pleyro tora!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/5/12 10:33

    Άντε να ξεβρομίσει η ΕΛΛΑΔΑ επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/5/12 10:36

    Φωναζουν ολοι εναντιον του ναζισμου,εναντιον του Χιτλερ ,εναντιον αυτων που πιστευουν σε αυτες τις ιδεες.Δηλαδη τι εκανε ο Χιτλερ?Υπεραγαπουσε την ΠΑΤΡΙΔΑ του και ηθελε να κανει τον κοσμο να την προσκυνησει.Προσπαθησε να καθαρισει τον κοσμο απο τα μιασματα που αυτον τον καιρο ολοι(ακομα και οι επικριτες του) μισουν και καταριουνται και που εφεραν την κοινωνια σε αυτο το σημειο.Τσιγγανοι,εβραιοι,κυναιδοι ηταν ολοι στο στοχαστρο.Εκανε πολεμο και ρημαξε την Ευρωπη για να την υποδουλωσει στην πατριδα του.Δεν πουλησε την Γερμανια στον καθε ενα που θα του εδινε μιζα.Και ο Μεγας Αλεξανδρος αυτο εκανε.Ματοκυλισε τον κοσμο μεχρι την Ινδια.Ο χιτλερ ηταν σατανας.Ο Μεγας Αλεξανδρος κατακτητης και εκπολιτιστης.Μην ψηφισετε αυτους που αγαπανε την πατριδα τους και δεν ανεχονται ολα τα παρασιτα του κοσμου που μαζευτηκαν (τους μαζεψαν) για να μας υποδουλωσουν.Ψηφιστε αυτους που τους εφεραν για να διωξουν εσας απο τα σπιτια σας.Ψηφιστε αυτους που για μια χουφτα αργυρια θα παραδωσουν τα σπιτια σας και την οικογενεια σας σε οποιονδηποτε.Να ξερετε οτι οι λαοι καθρεφτιζονται στις κυβερνησεις τους.Κοιταξτε τους Γερμανους.Θεωρουν τους παντες κατωτερους και μεσουρανουν.Κοιταξτε και τους Ελληνες.Μιζεροι τρωγονται μεταξυ τους και πουλιουνται σαν τις πουτανες στον δρομο σε οποιον δωσει κατι παραπανω.Αμε σταναθεμα.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.Φαρισαιοι υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 11:24

      Εισαι αρρωστος. Τσιγγανοι εβραιοι κυναιδοι στο στοχαστρο? Τι υποκρισια!!!
      Μα ηταν πασιγνωστες οι συνεβρεσεις του φιρερ οπως και του Μεγα Αλεξανδρου με ατομα του ιδιου φυλου. Τουτεστην το πηγεναν το γραμμα. Η μηπως σου διαφευγει? Μαλλον δεν τα εχεις μελετησει καλα η δεν σου τα ειπανε καλα!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/5/12 10:46

    Συμπέρασμα: Υπεραγάπα την πατρίδα σου και σκότωσε και καμιά 30ριά χιλιάδες. Δεν πειράζει, για καλό είναι... ου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/5/12 12:24

    Απο τους απριλιανους όλοι πεθαναν στην ψάθα και κανεις δεν πλούτισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/5/12 12:35

    malaka rodini kalodia xrisi avgi prasini avgi(pasok) kamena samaria ton mpezo (dimar)trelaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/5/12 12:50

    Κύριε διαχειριστά του blog , επειδή έχουν μαζευτεί πολλές αναρτήσεις για την Χρυσή Κραυγή , προτείνω να φτιάξετε ένα ξεχωριστό link πάνω πάνω δίπλα από το ΑΡΧΙΚΗ να τις βρίσκουν εύκολα οι υποστηρικτές τους (κι εσύ μαζί δλδ) , αλλά κι εμείς που θέλουμε να τους διαολοστέλνουμε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/5/12 14:57

    Ου ρε που θα ψηφίσω χρυσή αυγή. Για να βγούνε και να μου απελάσουν την γκόμενα μου που είναι Ρωσίδα και την γυναίκα μου που είναι Ρουμάνα; Αν βγουν αυτοί οι κάγκουρες θα μας αφήσουν με την ψωλή στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/12 17:51

      Αφου εισαι- " τι θα σε αφήσουν"- με το χέρι σου στο πουλί σου συνέχεια βλέποντας δυο φωτογραφίες γυναικών.
      Μιας Ρωσίδας και μιας Ρουμάνας.

      Δεν νομίζω να σου πάρουνε αν βγούνε και τις φωτογραφίες.
      Αν και καλό θα σου έκαναν σε τελική ανάλυση, να γλύτωνε και το χέρι σου απο να το κουράζεις συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/5/12 18:00

      Εσύ πρέπει να είσαι ο γιος μιας Ελληνίδας που ξεκολιάζω που και που. Μου είχε πει μία φορά που την γαμούσα για ένα μαλάκα γιο που έχει. Από την μαλακία που έγραψες, στάνταρ είσαι εσύ. Πες στην μαμάκα σου την επόμενη φορά που θα έρθει να της τον χωρέσω, να φέρει και κανένα παστίτσιο συν την ταρίφα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/5/12 18:41

      Η μαλακία που σε δέρνει συν τα ψυχοφάρμακα που πίνεις για την ψυχοπάθειά σου , που πιστεύω οτι ισως να ειναι και ληγμένα, σε εφεραν αυτού που σε εφεραν να μην ξέρεις τι λές.

      Σε ψυχοπαθείς δεν κάνει να απαντούμε, να τους κοντράρουμε, να τους λέμε οχι.
      Η μαννούλα σου τι να νοιώθει αραγε για σένα?
      Την συμπονώ και την κατανοώ απόλυτα, και δεν την βρίζω οπως εσύ.

      Δεν ξέρω τι λάθη πληρώνει αυτή η ο πατέρας σου και τους προέκυψες εσύ, αλλά τους ευχομαι καλό κουράγιο και ο Θεός να τους δίνει δύναμη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/5/12 20:44

      Αι κλασε πατάτες ρε. Και όπως είπαμε. Μην ξεχάσεις να πεις στην μαμά σου για το παστίτσιο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/5/12 21:10

      Τι πληρώνουν? τι να πληρώνουν άραγε?

      Η μήπως αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα?

      Εγω πάντως εξακολουθώ να τους ευχομαι καλό κουράγιο για ....το λαχείο που τους ετυχε.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/5/12 18:53

    Χρυσή Αυγή ΔΑΓΚΩΤΟ ρε.
    Για να δείτε επιτέλους,,,,,,,από που κλάνει το μπαρμπούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/5/12 23:47

    Ε όχι ρε παιδιά και τους νεοναζί! Καλήτερα πιστεύω ενα πολύ μικρό κόμμα. Ά και όσο για τον χίτλερ, παναγία μου! ΜΑΚΡΙΆΑΑΑ !! και δεν αγαπούσε κανέναν άλλον εκτός τον εαυτό του, τις πονηρές διπλοματίες του εισβάρος δίθεν φίλων, και την αγάπη του για τουσ πολέμους! (ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΒΙΒΒΛΊΟ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/5/12 23:58

    pios Xitler gamo tin panakolla mou diavaste ligaki kai mathete epitelous gia tin xrush augh .... eseis pou to pezete kai ellines ...kai to prwto pragma pou lete otan milate gia tin xrush augh einai oti dithen exei gia sima tin svastiga .... prota na mathete istoria kai meta na milate ..... kai gia to komma to idio isxuei prota NA MATHETE KAI META NA KRINETE ..... XRUSH AUGH GIA NA KSEVROMISEI O TOPOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/5/12 00:31

      Ορίστε φίλε. Από το περιοδικό που εκδίδει


      http://4.bp.blogspot.com/-dAejLo0_vIc/T16COqCFOVI/AAAAAAAABGk/1B4-Do-Rp8A/s1600/ekswf-prd-XA_Mai-Ioun2007_Ioul2006.jpg

      Ιούλιος 1991
      http://3.bp.blogspot.com/-X1BESiHqOLc/T1-kYUSSJ5I/AAAAAAAABJc/GXVCVJuf6Nk/s1600/prd-XA_Ian1987&Ioul1991.jpg

      http://2.bp.blogspot.com/-xWE6osOb_MI/T1_rMVpmwrI/AAAAAAAABKM/Ax25mXYZeYo/s1600/prd-XA_Ioul1991.jpg

      Αύγουστος-Σεπτέμβριος 1982
      http://4.bp.blogspot.com/-i8U-qQwr27Y/T2FdZvm1f4I/AAAAAAAABOY/1uYSYvKGFhA/s1600/prd_XA_aug.sept1982.jpg

      Θες κι άλλα ;;;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος4/5/12 00:02

    MAINDROS = sima xrushs aughs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/5/12 00:45

      Ο μαίανδρος φίλε είναι αρχαίο ελληνικό σύμβολο και κοσμεί χιλιάδες πόλεις του κόσμου

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/5/12 14:16

    Α ρε βλάκες Χρυσαυγιτες, μισάνθρωποι! Δεν ξέρετε τι πάτε να κάνετε!
    Είστε πιόνια χωρίς ίχνος ιστορίας, γνώμη και ιδεολογίες!
    Θα κάνει ΧΡΟΝΙΑ να πατήσει τουρίστας στο νησί!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΤΗΤΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    Χρυσή αυγή? ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *