ροή ειδήσεων

Τραυματισμένος γλάρος στάλθηκε από τη Σύμη στην Αίγινα για περίθαλψη

Πληγωμένος γλάρος βρέθηκε στη Σύμη την προηγούμενη εβδομάδα και στάλθηκε με το πλοίο «Νάξος» της Blue Star Ferries στον Πειραιά...
και από εκεί στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πουλιών (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα, ώστε να θεραπευτεί το σπασμένο του φτερό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γλάρος (βλ. φωτο) βρέθηκε στην παραλία του Νημπορειού από την κυρία Πετρίδη και η κόρη της Σμαράγδα, αμέσως ανέλαβε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ΕΚΠΑΖ, απ’όπου της έδωσαν όλες τις χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για το πώς έπρεπε να ταξιδέψει το ζώο και να σταλεί με το πλοίο ώστε να το παραλάβει αντιπρόσωπος τους και να το προωθήσει στην Αίγινα για περίθαλψη.

Έτσι, χάρη στην ευαισθητοποίηση της συγκεκριμένης οικογένειας, το τραυματισμένο πουλί στάθηκε τυχερό και βρήκε την περιποίηση που του έσωσε τη ζωή...

Αξίζει να τονίσουμε ότι το ΕΚΠΑΖ είναι πολύ καλά οργανωμένο και πάντα ανταποκρίνεται άκρως θετικά σε παρόμοια περιστατικά. Έχουν σταλεί και άλλες φορές στο παρελθόν από τη Σύμη άγρια πουλιά στην Αίγινα για περίθαλψη, πάντα επιτυχώς. Όσοι φίλοι αναγνώστες λοιπόν τύχει να βρουν στο μέλλον κάποιο τραυματισμένο ζώο στο νησί, ας δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον – σίγουρα αξίζει τον κόπο!
http://eposymis.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *