ροή ειδήσεων

ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ

Το σκηνικό του φαύλου κοινοβουλευτικού κατεστημένου απαράλλαχτο μεταφέρθηκε και στο προεκλογικό τοπίο. Οι υποψήφιοι των αστικών κομμάτων συνεχίζοντας την αλαζονική... και υβριστική τους συμπεριφορά, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε καιρό αιματηρής λιτότητας από τους πολίτες, καταδεικνύουν την ανάγκη για αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι. Η κατασυκοφάντηση του κινήματος της Χρυσής Αυγής, η δαιμονοποίηση της ιδεολογίας και των εθνικών αρχών μας είναι κοινός τόπος στις προεκλογικές συνεντεύξεις και συγκεντρώσεις των υπόλοιπων κομμάτων.

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής είμαστε πολιτικοί στρατιώτες, στρατευμένοι πάντα στην Ιδέα του Έθνους, της Πατρίδας και της αθάνατης Ελληνικής Φυλής. Για το λόγο αυτό, η ψηφοθηρία και η επίδειξη ισχύος και κλεμμένου πλούτου δεν είναι στα χαρακτηριστικά μας.

Απέναντι στη χρηματοδότηση των υποψηφίων όλων των κομμάτων (στο νομό Δωδεκανήσου ακούγεται πως κάθε υποψήφιος έχει στη διάθεσή του περίπου 63.000 ευρώ), εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, προτιμάμε αντί για πολυτελή φυλλάδια και αφίσες να κάνουμε ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Απέναντι στην επίδειξη κεντρικών γραφείων και πληρωμένων «σωματοφυλάκων» άλλων υποψηφίων, εμείς οι Χρυσαυγίτες πηγαίνουμε μόνοι μας στις γειτονιές όπου και μας υποδέχονται εγκάρδια, ενώ στους φέροντες τα «πολυτελή κουστούμια» της προδοσίας και της ψευτιάς, οι γειτονιές ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. Γνωστό είναι το περιστατικό πριν λίγες ημέρες στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων, όταν κάτοικοι της περιοχής άφησαν ελεύθερο ροτβάιλερ για να κυνηγήσει τον υποψήφιο γαλάζιας παράταξης αποκαλούμενο και «ορφανό του Μπόμπολα».

Απέναντι στις δικές τους ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις και καταχωρήσεις στις τοπικές εφημερίδες, εμείς οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουμε ανάγκη την χρηματιστική δικτατορία των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ. Εξάλλου, γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να έχουμε καμμία βοήθεια από τους εχθρούς των Ιδεών μας, εκτός και εάν υποταγούμε και Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.!

Απέναντι, κυρίως, στις δικές τους υποσχέσεις που θα καταλήξουν ξανά στο «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ», οι Χρυσαυγίτες υποψήφιοι χωρίς βαρύγδουπα ονόματα και ‘‘διασημότητες’’, μακριά από ύποπτες και άγνωστες χρηματοδοτήσεις, συνεχίζουμε να βαδίζουμε σ’ έναν δύσκολο, όσο και σωστό δρόμο. Η αυτοπροβολή είναι μακρυά από τις δικές μας αρχές και η ΕΝΟΤΗΤΑ προς τον κοινό σκοπό, που είναι η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, είναι προϋπόθεση του δίκαιου Εθνικού αγώνα μας. Δεν έχουμε «ορντινάτσες», δεν έχουμε γραμματείς, δεν χρειαζόμαστε σωματοφύλακες και αντί για ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (50 ευρώ πληρώνεται από τα μεγάλα κόμματα η διανομή φέιγ βολάν) έχουμε ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ.

Απέναντι στις πολυτελείς Lexus των γαλαζοπράσινων υποψηφίων, το δικό μας όχημα ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Απέναντι στα ακριβά Armani που φορούν, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΤΥΝΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΡΗΣ

Υποψήφιοι Δωδεκανήσων

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/12 11:59

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/12 12:04

    ποτέ και πουθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/12 18:05

    Να πάτε στο διάλολο μαζί με την αρχηγό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/12 19:48

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ??? ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΑΔΕΛΦΟ ??? ΓΑΜΟΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ....ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ???
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ...ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ???
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ "ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *