ροή ειδήσεων

Σε δύο μήνες οι παράνομες... έγιναν νόμιμες !

Ντροπή τους. Πριν 2 μήνες δημοσίευσαν στην Ροδίακη τις παράνομες κεραίες και σήμερα στην Δημοκρατική τις γράφουν ως νόμιμες... Ντροπή τους που κάποιοι που μας ζητάνε και τους ψήφους τους μας πατάνε στον βωμό του χρήματος. Όπου υπάρχει χρήμα νομιμοποιούνται κι όλα τα παράνομα πάρε παράδειγμα το σούπερ μάρκετ που πήρε άδεια μπακαλικου . Τις βίλες τους άραγε πως τις έχουν δηλωμενες ως αποθήκες ??? Ντροπή τους είμαι εξοργισμένη εκνευρισμένη αλλά και χαρούμενη που δεν τουςψηφισα, γιατί αυτα κι αλλά τόσα έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/5/12 03:33

    Πες και για τα μαγαζιά στην παλιά πολη που εχουν άδεια αναψηκτιρίου! Το κψμ στο στρατό πιο νόμιμο είναι απο αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/12 11:22

      Θα συγκρινουμε ρε την ακτινοβολια απο τις κολοκεραιες με την αδεια των μαγαζιων ,των ταξι, των σουπερ μαρκετ??? Δεν πας καλα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/12 08:13

    όλοι οι ξερόλες γράφουν ότι θέλουν. το μόνο απαγορευτικό για τις κεραίες κινητής είναι 300 μέτρα απο σχολεία, νοσοκομεία. τα υπολοιπα είναι μαλ.... όλοι οι κομπλεξικοι έχουν βγει και κάνουν κακό στον τόπο. βλέπε μαρίνα (που δεν άφηναν να γίνει ο υποσταθμός), βλέπε Samica κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/12 11:20

    Ετσι εεε? Η κεραια στη πλ.Φωκιαλη ειναι στα 200μ. απο το Βενετοκλειο ,στα 154μ. απο το ΒΡΕΦΟΝΗΠΕΙΑΚΟ σταθμο "Παλατακι", στα 20μ.!!! απο την "ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ" .και αλλα πολλα! Τι αλλο θελουν δηλ.. ?? Βαρανε ακτινοβολια σε ολη την γειτονια ..ανθρωπακια του κερατα!...Να δουμε παντως ποιος θα γελασει τελευταιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/12 12:31

    Στην Δώδεκανησιακης Νεολαίας 14 είναι η μια από τις 12 παρανομες κεραιες που νομιμοποιηθηκε μεσα σε 2 μήνες την οποία θα κατεβαζανε μέχρι 31 Μαρτίου.Αυτή βρίσκεται 50 μέτρα απο γνωστό παιδικό σταθμό, δίπλα στα σινεμά και λίγα μέτρα από βενετοκλειο και καζουλειο .Οι 6 μες το γήπεδο βρίσκονται εκεί που αθλουντε τα παιδιά μας.Αλλά δυστυχώς εμείς δεν έχουμε χρημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/12 13:52

    EDO XENODOXEIA EXOUN KERAIES KAI TOUS DINOUN ADEIS LEITOURGIAS.
    MIZES MIPOS??
    DESTE STHN IALYSO TO HOTEL TRIANTA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/12 14:34

    Ελα???που το κατάλαβες????Όταν υπάρχει χρημα τρέχουν σαλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/5/12 14:43

    Kai sthn plateia fokiali xenodoxeio einai ... exei kai foithtes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/5/12 19:07

    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ...
    Στην πολυσέλιδη έκθεση, που υπογράφει ο προϊστάμενος της διεύθυνσης κ. Αν. Λύρατζης, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι δεν υφίσταται κεραία κινητής τηλεφωνίας στην συμβολή των οδών Έρνεστ Μπέβιν και Καποδιστρίου και ότι το κεραιοσύστημα που λειτουργεί έχει ραδιοερασιτεχνική χρήση. Το ίδιο ισχύει και για την κεραία που λειτουργεί στην συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Δωδεκανησιακής Νεολαίας 9 και για την κεραία στην οδό Αλυτρώτων Ελλήνων.
    Η Διεύθυνση Φάσματος επισημαίνει ότι οι συγκεκριμένες κεραίες εξαιρούνται της υποχρέωσης αδειοδότησης κατασκευής.
    Επισημαίνεται παραπέρα ότι για το ξενοδοχείο "La Mirage", στην Πλατεία Γ. Λαμπριανού και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Στέφανου Καζούλλη και Π.Π. Γερμανού, έχει χορηγηθεί η υπ' αρ. πρ. 31437/6762/27-01-98 άδεια από το πρώην Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών, το οποίο είχε πριν την 01-01-2001 τη σχετική αρμοδιότητα, στην εταιρεία "VODAFONE".
    Για την εν λόγω κεραιοκατασκευή, έχει εκδοθεί με την υπ' αριθ. 4258/Φ.610/30-11-10 Απόφαση του Προέδρου της Ε.Ε.Τ.Τ. τροποποίηση της προαναφερόμενης αδείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον υφιστάμενο Κανονισμό Αδειών Κατασκευών Κεραιών στην Ξηρά, λαμβανομένης υπόψη και της υπ' αρ. πρ. 2650/01-12-09 Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, που εκδόθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
    Τεχνικό κλιμάκιο του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος διενήργησε αυτοψία στην επίμαχη θέση την 1η Μαρτίου 2012 και διαπίστωσε ότι η εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας λειτουργούσε εντός των νομίμων ορίων.
    Στη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου (έναντι ΙΚΑ) έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "VODAFONE" με σπόφαση της ΕΕΤΤ και στο 4° χλμ. Λίνδου-Ρόδου, κτήριο ΟΤΕ Σγουρού, έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "COSMOTE".
    Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η άδεια της εταιρείας "COSMOTE" δεν καλύπτει την εκπομπή από τη συγκεκριμένη κατασκευή κεραίας σε συχνότητες του φάσματος UMTS.
    Για το γήπεδο του Διαγόρα και συγκεκριμένα επί των πυλώνων φωτισμού, έχουν χορηγηθεί άδειες στην εταιρεία "VODAFONE" και στην εταιρεία "WIND". Από την αυτοψία δεν προέκυψαν αποκλίσεις στις εκπομπές των κεραιών που προβλέπονται από τις άδειες τους.
    Στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων 1, έχει χορηγηθεί άδεια από το πρώην Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών, στην εταιρεία "VODAFONE" και λειτουργεί νόμιμα.
    Στην οδό Γ. Παπανδρέου έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "WIND", και στην συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Λεβαδείας έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "VODAFONE".
    Από την αυτοψία προέκυψε ότι η άδεια της δεύτερης εταιρείας δεν καλύπτει την εκπομπή από την κεραία σε συχνότητες του φάσματος της εταιρείας "WIND".
    Στην θέση «Προφήτης Ηλίας», στο χωριό Κοσκινού, έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "COSMOTE", στη θέση «Μόντε Πεζούλα», έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "VODAFONE", και στη θέση «πλησίον Καλλιθέας», έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "WIND". Από τις αυτοψίες προέκυψαν αποκλίσεις στις εκπομπές των κεραιών των εταιρειών "WIND" και "VODAFONE".
    Στην οδό Δωδεκανησιακής Νεολαίας έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "COSMOTE. Στην οδό Γρίβα 15, ξενοδοχείο "Pearl", έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "WIND" αλλά από την αυτοψία προέκυψε ότι αυτή δεν καλύπτει την εκπομπή σε συχνότητες του φάσματος της εταιρείας και δεν προβλέπει την από κοινού χρήση της εν λόγω κατασκευής κεραίας με την εταιρεία "VODAFONE".
    Στην οδό Κολοκοτρώνη δε βρέθηκε άδεια για την εταιρεία "COSMOTE".
    Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως έχει χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία "WIND" και αφορά στην παροχή υπηρεσιών στο φάσμα GSM. Από την αυτοψία προέκυψε ότι η άδεια της "WIND" δεν καλύπτει την εκπομπή από τη συγκεκριμένη θέση σε συχνόπιτες του φάσματος UMTS και σε συχνότητες της εταιρείας "VODAFONE".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/12 14:50

      Στην Έρνεστ μπεβιν έχει κεραία.Εχω πρόγραμμα που εντοπίζει κεραιες.Ας έρθουν να με διαψεύσουν.Και δεν είναι μόνο αυτές;.Αλλά ας μην τις πολυδιαφημιζουμε γιατί θα τις νομιμοποιήσουν κι αυτές.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *