ροή ειδήσεων

Όλοι στο κόλπο. Πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!!!

Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής.
Έλληνες και Ελληνίδες, ο μεγαλύτερος συστηματικός πόλεμος Μαζικής παραπληροφόρησης...
γίνετε τον τελευταίο καιρό για να καταφέρουνε να αλλάξουνε την γνώμη του Ελληνικού Λαού. Εσείς πιστεύετε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους οι πολιτικοί Αρχηγοί? Πραγματικά το πιστεύετε αυτό?

Κανείς δεν περίμενε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν το φανταζόταν, όταν η Χρυσή Αυγή την εβδόμη Μαΐου ανακηρύχτηκε "Νικητήρια" με 7% τρέμανε οι βίλες όλου του Σαθρού πολιτικού Συστήματος και όλου του Σαθρού δημοσιογραφικού Συστήματος.

Το διεθνές ΑμερικανοΓερμανικό Σιωνιστικό Λόμπυ με τις δυνάμεις των διεθνών ΜΜΕ αποκάλυψε τα χαρτιά του με τον πόλεμο που έκανε σε συνεργασία με όλα τα Παρακρατικά Ελληνικά κόμματα.
Ναι Κυρίες και Κύριοι και το Συ.Ριζ.Α. στο κόλπο, αυτή ήτανε όλη η πραγματικότητα από την αρχή, ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ.

Όλοι ξέρουν ότι με την Χρυσή Αυγή μέσα στην βουλή θα ακουστούνε πράγματα που δεν ακουστήκανε πότε στην νεότερη Μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελληνικής Βουλής. Θα αποκαλυφθούνε τα πάντα.



Για να θυμηθούμε όλο αυτό τον καιρό τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει προκειμένου να γυρίσουνε το μυαλό του Έλληνα Ψηφοφόρου:
1. Μας είπανε Ναζιστές , όταν δηλώνουμε Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές.

2. Μας είπανε Σατανιστές , όταν δηλώνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι

3. Βγάλανε τον Αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως Σβάστικα

4. Είπανε ότι δεν είμαστε Δημοκράτες , όταν καταγγέλλουμε το κλεπτοκρατικό πολίτευμα που έχουμε σήμερα και τιμούμε την Αρχαία Δημοκρατία.

5. Είπανε ότι ένα μέλος της Χρυσής Αυγής παραπλάνησε Ανήλικο στην Κρήτη, όταν αυτό αποδείχτηκε ότι ήτανε πλεκτάνη πριν 7 χρόνια.

6. Κυκλοφορήσανε φωτογραφίες του Γιώργου Γερμενή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον παρουσιάσανε σαν μπαμπούλα χωρίς να αναφέρουνε ότι αυτές οι φωτογραφίες ήτανε από Μουσικό Συγκρότημα.

7. Η Τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου είπε δημόσια να πεθάνουν 440.000 Έλληνες καθώς και τα μέλη της Χρυσής Αυγή. Εδώ φάνηκε ποιος είναι ο αληθινός φασισμός.

8. Η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου κατά την διάρκεια μετεκλογικής συνέντευξης του Γ.Γ. Ν. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου παρόλο που την ενημερώσανε αν δεν θέλει να σηκωθεί, τότε να βγει έξω, παρέμεινε στην θέση της για να δημιουργήσει στημένο επεισόδιο όταν μια κάμερα ήδη κατέγραφε τα πάντα.

9. Όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδος προεκλογικά απέφυγαν παρανόμως να εμφανίσουν την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής στις φορές και στον χρόνο που προβλέπει ο νόμος.

10. To blog του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ιστοσελίδα zougla.gr έχει επανειλημμένως διαγράψει θέματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, παρόλο που υποτίθεται ότι δεν ελέγχετε από δημοσιογράφους. Επίσης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον αγώνα του ενάντια στην αλήθεια, ξετρυπώνει βίντεο από εκπομπές της δεκαετίας του 90 προκειμένου να λασπολογήσει τον κο Μιχαλολιάκο.

11. Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ΓερμανοΚαναλου "ALPHA" Αντώνης Σρόϊτερ, πήρε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και αντ' αυτού παρουσίασε την Χρυσή Αυγή ως τρομοκρατικό κόμμα με ένα καλόκομμένο και καλοστημένο ενός λεπτού video από όλη την συνέντευξη. ΑΙΣΧΟΣ!!!

12. Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σκάλκος και Τάκης Σαράντης στην εκπομπή ΝΕΤ Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια της Συνέντευξης στον κ. Ν. Μιχαλολιάκο, κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να τον λασπολογήσουνε κάνοντας του ερωτήσεις για περιοδικά της Χρυσής Αυγής πριν 25 χρόνια. ΑΙΣΧΟΣ....

13. Ο κατά τα άλλα ουδέτερος δημοσιογράφος του μεγαλύτερου προδοτικού τηλεοπτικού δικτύου MEGA, Σταύρος Θεοδωράκης, προσπάθησε επανειλημμένες φορές με ερωτήσεις ερωτηματικών για τον απλό λαό περί βίας κτλ να κολλήσει στον τοίχο τον κύριο Μιχαλολιάκο, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να το καταφέρει.

14. Για να μην λέμε πολλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 8 προσπάθησε να κάνει μια από τα ίδια όπως οι συνάδελφοι του παραπάνω. Στην συγκεκριμμένη εκπομπή ό εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαίλης ζήτησε από τον Ευαγγελάτο να προστατευθεί προκειμένου να πει τα ανιστόρητα ψεύδη του πέρι κατοχής και όταν ερωτήθηκε 3 φορές αν το ΚΚΕ καταδικάζει τον Στάλιν για τα εγγλήματα του κατά των Ελλήνων του Πόντου, αυτός το μόνο που είχε να πεί ήταν "ΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;". Δεν αναγνώρισε τίποτα και ξεγλιστρησε των ερωτήσεων. Αυτό είναι το ΚΚΕ και ο κύριος Ευαγγελάτος.

15. Ό πρόεδρος της Ελληνικής Κλεπτοκρατίας κος Κάρολος Παπούλιας εκκάλεσε μονάχα μία φορά, για τα μάτια του κόσμου τον κο Μιχαλολιάκο στο προεδρικό Μέγαρο όπου κατά την διάρκεια της έξοδος του κ. Μιχαλολιάκου μερικοί ανάγωγοι δημοσιογράφοι σαν τον Γιώργο Βλάχο, που από την μια τρέχει σε δικαστήρια από αγωγές εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση, από την άλλη το έπαιζε επαναστάτης και καθόνταν οκλαδόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, που?? μέσα στο μέγαρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο κος Παπούλιας αντί να τον πετάξει έξω, του έδωσε και συγχαρητήρια προκειμένου να ξεφτιλίσει τον Κο Μιχαλολιάκο. Ο πόλεμος είναι τεράστιος.

16. Ρίξανε την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, xryshaygh.wordpress.com, ξαφνικά από το πουθενά και όλα αυτά μετεκλογικά.

17. Και τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο κόλπο. Το Facebook πολεμάει με νύχια και με δόντια, σβήνοντας όλα τα προφίλ με το όνομα Χρυσή Αυγή και σβήνοντας συνέχεια όλες τις Σελίδες Υποστήριξης της Χρυσής Αυγής που έχουνε από 1000 μέλη και πάνω προσπαθώντας να μας φιμώσουνε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σβήνουνε συνέχεια το προφίλ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής "Ηλία Κασιδιάρη"

18. Η ιστοσελίδα των Ανθελληνικών αναρχικών στοιχείων "athens.indymedia.org" έχει ξεκινήσει τεράστιο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής κάνοντας ψηφοφορίες δεξιά και αριστερά για να πέσουνε τα blogs και οι ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής.

19. Όλες οι μεσημεριανές σκουπιδο εκπομπές, όπως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Star, λένε συνεχώς λασπολογίες και ψέματα στον ελληνικό λαό κατά της Χρυσής Αυγής με ψευδής προβλέψεις ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου. Βλέπετε θίχτηκε η κα Στεφανίδου γιατί της θίξαμε τον άντρα.

20. Κανείς βουλευτής η εκπρόσωπος κόμματος δεν δέχεται να βγει σε τηλεοπτικό πάνελ με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει και ο κύριος Γιώργος Τράγκας, από τους λίγους έντιμους δημοσιογράφους αυτής της χώρας.

21. Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των βουλευτών, ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν δέχτηκε να παρευρεθεί λόγο της Χρυσής Αυγής όπως δήλωσε ο ίδιος. Τον φόβο μας να έχουνε.

22. Το κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδας έβγαλε μετεκλογικήανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Τί φοβούνται???

23. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής "Μπαρόζο" έκανε πρωτοφανείς δηλώσεις ότι θα ζητηθεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Σας λέει κάτι αυτό???

24. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κλεπτοκρατίας απέφυγε να καλέσει 2 φορές της Χρυσή Αυγή στην σύσκεψη αρχηγών, γιατί πολύ απλά ετοιμάζουνε το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Έτσι ο ίδιος ο Πρόεδρος έφτυσε στα μούτρα μισό εκατομμύριο Έλληνες.



Ας δούμε και μερικές Πρόσφατες κωλοτούμπες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει:
1. Κωλοτούμπα Σύριζα για 100.000 θέσεις εργασίας. Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε με αποδείξεις πως προσπαθούνε να βγάλουνε τρελό τον Έλληνα πολίτη.

2. Κωλοτούμπα του Σύριζα όταν από την μία στιγμή στην άλλη ενώ μιλούσε για καταγγελία του Μνημονίου , ξαφνικά στέλνει επιστολή στον Πρόεδρο της Κλεπτοκρατίας Κ. Παπούλια μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση. Κάντε κλικ εδώ γιατα στοιχεία.

3. Κωλοτούμπα του Σαμαρά όπου ενώ έλεγε προεκλογικά πως δεν θα κάνει συγκυβέρνηση, σε χρόνο μηδέν το αλλάζει και μιλάει για συγκυβέρνηση.

4. Μέγιστη Κωλοτούμπα Ντόρας Μπακογιάννη με την επιστροφή της στη ΝΔ προδίδοντας τα μέλη του κόμματος της, αλλά παράλληλα και όλους τους ψηφοφόρους της.

5. Έτοιμη ήτανε και η κωλοτούμπα του Καρατζαφέρη εάν δεν σκεφτόντουσαν τελευταία στιγμή ότι πολλοί ψηφοφόροι τους θα στηρίζανε την Χρυσή Αυγή. Δείτε ένα πρόσφατο θέμα εδώ για να καταλάβετε τις διαθέσεις του.

6. Κωλοτούμπα ΚΚΕ, όπου μετά την δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα πως δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην σύσκεψη Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, αυτή πήγε. Βλέπετε έπρεπε να συζητηθεί το σχέδιο για την έξοδο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα περιγελώντας.


Αυτά και άλλα πολλά έχουνε γίνει τις τελευταίες ημέρες κατά της Ελλάδας, κατά της Χρυσής Αυγής.
Όταν το Facebook δεν ρίχνει σελίδες κατά θρησκειών και εθνοτήτων, άλλα ρίχνει της Χρυσής Αυγής. Όταν τα ΜΜΕ δείχνουνε επανειλημμένα όλα τα άλλα κόμματα και ιδιαίτερα τον Κο Ανθέλληνα Τσιπρα που απέφυγε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας να φιλήσει τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Σταυρό. Όταν όλες οι ξένες δυνάμεις φοβούνται την Χρυσή Αυγή και την επανάσταση του Ελληνικού Λαού. Όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ???

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.



Εάν αγαπάτε την πατρίδα σας, στείλτε αυτό το θέμα παντού και μέσω internet και έξω στον κόσμο. Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια, πρέπει όλοι στις ερχόμενες εκλογές να βρίσκονται πάνω από τις κάλπες για να μην μαγειρευτούν οι ψήφοι, γιατί αυτό θα κάνουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Η Χρυσή Αυγή τους χαλάει την σούπα και προσπαθούνε να την πετάξουνε εκτός. Εάν τα καταφέρουν θα είναι λάθος δικό μας. Τότε θα συνεχίσουν να κυβερνούνε οι ίδιοι και θα έρθουν τα νέα μέτρα εξόντωσης. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

www.xryshaygh.in

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/12 12:12

    χαμενος κοπος τους

    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αυξησει το ποσοστο της

    το βλεπω καθημερινα............


    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/12 12:14

    γιαυτο οσοι μπορουν και θελουν να ειναι εκλογικοι αντιπροσωποι στης επομενες εκλογες
    να ειμαστε παντου παρον, για να μην τολμησουν να κανουν νοθεια.
    το 7% να γινει 10% και πανω.. ετσι γιατι και ο αγιος φοβερα θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/12 12:15

    Ο,τι και να λες σκατοκεφαλε εισαι φασιστας!!!! Στο λεει ανθρωπος που υπηρετησε στον στρατο και δεν υποστηριζει τπτ πολιτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 01:00

      και μονο που βριζεις κατ'αυτον τον τροπο δειχνει το ποιοι ειναι οι πραγματικοι φασιστες.Συνεχιστε ετσι και τα ποσοστα της χρυσης αυγης θα ξεπερασουνε το 15%
      πρωην νεοδημοκρατης

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/12 12:27

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ - ΨΕΥΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ & ΛΑΜΟΓΙΑ....
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??????ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ????
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"?????ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΚΕΔΟΝΕΣ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ?

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΛΥΘΠΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/12 19:42

      enas fasistas parapanw kalosorises...na doume pws 8a figeis kapios pou o pateras toy eitan anapyros polemoy...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/12 01:02

      προς Ανώνυμος21/5/12 7:42 μ.μ.
      μαθε να γραφεις πρωτα ελληνικα και μετα ελα να κανουμε συζητηση

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/12 12:30

    σε εναν τοίχο έγραφε:
    ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ....

    ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
    ΜΟΛΙΣ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ...

    ε οχι ρε τσουτσέκια
    δεν θα σας περάσει

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/5/12 12:53

    τι πίνετε???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/12 12:58

    http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/04/blog-post_4782.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/12 12:59

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/new-dream.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/5/12 13:00

    ayta kanei o mega ellinas!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/5/12 14:02

    mpeeeeeeeeeee ZOA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/5/12 14:29

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΑ Α ΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/5/12 15:06

    τι παραλήρημα μεγαλομανίας είναι αυτό...τόση μεγάλη ιδέα πια έχετε για τον εαυτό σας ώστε να λέτε αυτές τις ανοησίες? δεν είναι πάντα κακό να αλλάζει κανείς απόψεις...εξάλλου και εσείς αυτό κάνετε αν κατάλαβα καλά ...αρνείστε το παλιό σας πρόσωπο της βίας , του φασισμού και του ρατσισμού για το οποίο σας κατηγορούν και είναι κοινό μυστικό στην Ελλάδα, και εμφανίζεστε σαν δημοκράτες...ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 01:11

      φιλε την χρυση αυγη την εχουνε κατηγορησει απειρες φορες.Θυμησου το υποτιθεμενο καψιμο της εβραικης συναγωγης στα χανια απο χρυσαυγιτες(το ειπε ο παγκαλος μεσα στην βουλη και υπηρξανε μαρτυρες απο τον συριζα που ορκιζοντουσαν[οι αθεοι] οτι ειδανε χρυσαυγιτες) αλλα μετα απο ερευνα επιασε η αστυνομια 2 αγγλους και 2 αμερικανους.Επισης , ειχανε κατηγορησει την χρυση αυγη οτιητανε πισω απο μια εκρηξη που σκοτωθηκε ενας ανηλικος αλλοδαπος στην αθηνα , αλλα ητανε αριστερη τρομοκρατικη οργανωση που ανελαβε και την ευθυνη.Ακομη, μετα την σφαγη του ελληνα πατερα στην αθηνα κανταρη μαχαιρωθηκε στην περιοχη ενας αλλοδαπος και ολοι εσπευσαν να πουνε οτι ητανε ρατσιστικο χτυπημα απο χρυσαυγιτες μονο που παλι συλλαβανε μετα απο λιγες μερες εναν αλλον αλλοδαπο που παραδεχτηκε οτι εκανε τον φονο.Υπαρχουνε παρα πολλα τετοια παραδειγαματα.Οποιος θελει ας ψαχτει και να μην τρωει το κουτοχορτο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/12 01:03

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ..

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/5/12 15:08

    Αλλο η πλυση εγκεφάλου, αλλο η παραπληροφόρηση, αλλο η ακυρη δημοκρατία και τα κοπρόσκυλα που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και άλλο να βάλω τον σκατοφασίστα στη Βουλή.
    Συγνώμη κύριοι χρυσαυγίτες δεν είστε εσείς αυτοί που θα μας σώσετε. Λυπάμαι που βλέπω τις φάτσες σας στη Βουλή. Λυπάμαι που λέτε ότι δεν υπήρξε Διστομο και Φούρνοι. Είστε ολόιδιοι με τους άλλους και χειρότεροι. Δεν περιμένω τίποτα καλό από την Χρυσή Αυγή όπως δεν περιμένω τίποτα καλό και από τους άλλους. Δεν θα πέσω στη φάκα του Φασισμού. Είμαι Ελληνας Πατριώτης όχι εθνικιστής, όχι φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/5/12 15:37

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ Σ'ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΦΩΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΣΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/5/12 15:41

    αρχίσατε να συνομοσιολογείτε τώρα ?

    αν δεν θα σας ψηφίσει ο κόσμος είναι για το φασισμό, το ναζισμό και τα λοιπά που εκπέμπετε

    τα άλλα είναι δικαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/5/12 17:19

    Η ψηφος προς τη Χ.Α. ειναι ψηφος αγανακτισης....
    Το δεχομαι!!!
    Ομως ας μην ξεχναμε την ιστορια! Ας μην προσποιουμαστε οτι ξεχασαμε τους Ναζι....
    Ας θυμηθουμε λιγη ιστορια.....
    ''Η αύξηση των επιθέσεων από αντάρτες τα τελευταία χρόνια της κατοχής είχε ως αποτέλεσμα αύξηση του αριθμού των εκτελέσεων και των μαζικών σφαγών αμάχων. Από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα γερμανικής θηριωδίας υπήρξαν οι σφαγές στα χωριά Καλάβρυτα, Κομμένο και Δίστομο. Στις 16 Αυγούστου 1943, εκτελέστηκαν στο χωριό Κομμένο 317 άνθρωποι, ανάμεσά τους νήπια και παιδιά. [18] Αντίστοιχης αγριότητας υπήρξε η Σφαγή των Καλαβρύτων στις 13 Δεκεμβρίου 1943. Το χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς και εξοντώθηκε το σύνολο του αντρικού πληθυσμού του.[19] Παρόμοιας αγριότητας υπήρξε και η Σφαγή του Διστόμου που συνέβη στις 10 Ιουνίου 1944. Τα αντίποινα των Γερμανών στην περιοχή του Διστόμου είχαν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση 218 κατοίκων και το κάψιμο του χωριού. Λόγοι αντιποίνων προκάλεσαν και το ολοκαύτωμα των χωριών του όρους Κέντρους (Γερακάρι, Άνω Μέρος, Βρύσες, Γουργούθοι, Σμιλές, Δρυγιές, Καρδάκι και Κρύα Βρύση), στις 22 Αυγούστου 1944 όπου υπήρξαν μαζικές εκτελέσεις άμαχου πληθυσμού, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 164 άνθρωποι.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 01:20

      μπραβο ξερεις ιστορια .Αλλα για πες μου που κολλαει αυτο με την χρυση αυγη;;;εμεις οι χρυσαυγιτες θα πολεμουσαμε εναντια σε καθε εισβολεα και το εχουμε δηλωσει πολλες φορες.Αν δεν θελεις να το καταλαβεις ειναι δικαίωμά σου.
      Αν θες να μαθεις κατι περισσότερο οσον αφορα τους ναζι ρωτα κανεναν κομμουνιστη γιατι αυτοι συνεργαστηκανε μαζι τους.Ο Χιτλερ με τον Σταλιν δεν ειχανε κανει συμμαχια και καταλαβανε την φιλανδία το 1939(σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ) ;;;;;;

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/5/12 17:39

    Η «Χρυσή Αυγή» και γενικότερα τα φασιστικά κόμματα ανά τον κόσμο είναι η εφεδρεία του συστήματος.
    Κανένα φασιστικό κόμμα δεν εναντιώνεται στο κεφάλαιο, στη δραστηριότητά του, στα κέρδη του.
    Η «Χρυσή Αυγή» είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας ένωσης των μονοπωλιακού κεφαλαίου της Ευρώπης, που τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ελεύθερη διακίνηση του κεφαλαίου, η μεγιστοποίηση των κερδών.
    Προσπαθούν μέσα από την γενικολογία να προσεταιριστούν κοινωνικές ομάδες και στρώματα εξαθλιωμένα να τα εντάξουν σε μια ανόδινη αντίθεση με το σύστημα.
    Οι της «Χρυσής Αυγής» σε προπαγανδιστικά τρικάκια που κυκλοφορούν λένε: «Γύρισε την πλάτη σου στο κατεστημένο». Θέλουν να θολώσουν τα νερά και να παγιδέψουν, αφού κάποιος μπορεί να προσλάβει ότι εννοούν το αστικό πολιτικό σύστημα. Αυτό είναι μια απάτη. Οταν λένε κατεστημένο εννοούν: «τους πολιτικούς της διαφθοράς», τους «ψευτοπατριώτες», τους «νταβατζήδες», τους «διεθνείς τοκογλύφους», «τη φαυλοκρατία» και την «οικογενειοκρατία». Αυτό είναι για τη «Χρυσή Αυγή» το κατεστημένο.
    Αποφεύγουν να τα βάλουν με αυτούς που έχουν τα μέσα παραγωγής και εκμεταλλεύονται το μόχθο και των ιδρώτα των εργαζομένων.
    Σαν μέρος του συστήματος η «Χρυσή Αυγή» , του είναι απαραίτητη.
    Γι αυτό δεν πρέπει να παρασύρεται κανένας από τις κραυγές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/5/12 18:15

    και τον ιουνη χρυση αυγη και οσο τους πολεμουν τοσο θα ανεβαινει το ποσοστο τους,οι δηθεν δημοκρατες.πρεπει να ξυπνησουμε ολοι οι ελληνες και να ενωθουμε.να παψει ο καθενας να κοιτα τον εαυτουλη του μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/5/12 20:30

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/5/12 20:43

    ναζιστες κουμουνιστες σταλινικοι αναρχικοι νεοταξιτες κουκουλοφοροι αριστεροι , μαοικοι,τουρκολαγνοι,αντιευρωπαιστες , στο διαολο ολοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/5/12 22:48

    Όταν ο κλέφτης μπει ποτέ στο σπίτι σας, σας χτυπήσει/σκοτώσει, βλάψει τους δικούς σας και ο κρατικός μηχανισμός σας παρηγορήσει με τη φράση "συμπληρώστε αυτή τη φόρμα" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...

    ΤΟΤΕ θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τί άρθρο θα γράφατε την επόμενη μέρα.

    Κατά τ'άλλα, "κάτω ο φασισμός", "ζήτω η δημοκρατία" και όλα τα σχετικά "δημοκρατικά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/5/12 23:34

    ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ SITE ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ????ΕΙΣΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ?????ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ???ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/5/12 00:10

    Την προηγούμενη φορά είχα κάποιους ενδοιασμούς - λόγω και της πολύχρονης θητείας μου στην αριστερά.Λίγο οι κατηγορίες περί ναζισμού,περί χαιρετισμών κλπ δεν ήθελα και πολύ να πεισθώ και έτσι ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα όμως,μελετώντας πολύ περισσότερο τις θέσεις της Χ.Α και βλέποντας όλη αυτή τη λυσσασμένη προπαγάνδα από τα μαντρόσκυλα τους δημοσιογράφους (κυρίως της καθεστηκυίας αριστεράς) και συνεκτιμώντας τις θέσεις όλων των κομμάτων περί μνημονίου,λαθρομετανάστευσης,ναρκωτικών,εγκληματικότητας,θρησκείας,παγκοσμιοποίησης κλπ αποφάσισα να στηρίξω συνειδητά Χρυσή Αυγή.
    Ελπίζω ότι ό,τι λένε θα το τηρήσουν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και το σταμάτημα της παρακμής της Ελλάδας.
    Πάνω απ' όλα Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/5/12 00:32

    σημφονω με τον 12.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/5/12 01:22

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/5/12 11:30

    Κατ' αρχήν είναι λανθασμένη και αντιδημοκρατική κάθε θέση που σνομπάρει 440.000 ψηφοφόρους.
    Από την άλλη, αγαπητοί φίλοι, γιατί πολλοί είστε και φίλοι μου εκεί στην ΧΑ, θα ήθελα να μου απαντήσετε τα ακόλουθα ερωτήματα:

    1) Ο έχων αριστερή-κοινωνική-διεθνιστική ιδεολογία στην Ελλάδα είναι ανθέλληνας και αν ναι γιατί;
    2) Ο Στάλιν τι σχέση έχει με τον Μαρξισμό;
    3) Τι ακριβώς θεωρούμε ιδεώδη του Ελληνισμού. Και αναλύω:
    Είναι η σχολή σκέψης του Πλάτωνα ή του Επίκουρου; Του Ηράκλειτου ή του Αριστοτέλη; Είναι η Δημοκρατία της Αθήνας, το σύστημα της Σπάρτης ή η Μακεδονική Βασιλεία; Αθηναίοι πολίτες δεν ήταν αυτοί που καταδίκασαν τον Σωκράτη; Έλληνες πολίτες δεν ήταν αυτοί που προτίμησαν να σφαγιάζονται μεταξύ τους σε εσωτερικούς πολέμους για μια μικρή τοπική κυριαρχία και δεν δίστασαν ακόμα και να συμμαχήσουν με τους Πέρσες και τους Ρωμαίους ούκ ολίγες φορές; (Τραγικότερο παράδειγμα ίσως οι Σπαρτιάτες με την Ανταλκίδειο Ειρήνη).
    3) Πως θα διώξουμε από την χώρα 3.000.000 μετανάστες; Θα θέλαμε να συμβεί το ίδιο και σε σε μας αν είχαμε ανάγκη να φύγουμε από την πατρίδα μας ξανά;
    4) Θα βυθίζατε πλοίο με λαθρομετανάστες γνωρίζοντας πως εκεί μέσα έχει και γυναικόπαιδα; Πως θα σταματήσουμε την εισροή μεταναστών όταν οι εν δυνάμει άνθρωποι που θέλουν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να δούν άσπρη μέρα αλλού είναι πάνω απο 1 δις; Λυπάμαι αν είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά συχνά το ακούω σαν επιχείρημα ή σαν κάτι που και καλά έχουν κάνει οι Ιταλοί (με 5.000.000 μετανάστες στην χώρα τους επίσης).
    5) Υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι; Αν ναι, είναι ευπρόσδεκτοι στον πολιτικό σας σχηματισμό;
    6) Υπάρχει Ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα; Είναι εργαλείο του κεφαλαίου η ΕΕ; Αν ναι, γιατί δεν στοχοποιείτε και το κεφάλαιο σαν αιτία των κακών;
    7) Η εμμονή με την στρατιωτική πειθαρχία είναι στρατηγική σας τοποθέτηση για τον κυβερνητικό σας προσανατολισμό;
    8) Ο Χίτλερ κατά την παραδοχή του κ. Μιχαλολιάκου θα έπρεπε να είναι σύμμαχός μας. Θα θέλαμε δηλαδή να συνταχθούμε με κάποιον που επιθυμεί την ανωτερότητα μιας φυλής, με μαζικές εκτελέσεις και διωγμούς όλων όσων δεν ταίριαζαν στο Ναζιστικό πρότυπο; Φυσικά και οι Έλληνες ως άριοι, θα μπορούσαν να είναι ακόμα και μέλη του NSDAP, όπως είναι γνωστό και από τον εσωτερικό Ναζισμό, και δεν ήταν λίγες φορές που Ναζιστές ιστορικοί και αρχαιολόγοι της Ahnenerbe, θεωρούσαν τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη της αισθητικής του κλασικισμού ως ναζιστικά επίσης. Γιατί το ελληνικό φασιστικό κόμμα του Μεταξά, προτίμησε την ρήξη με τους ομοϊδεάτες του, σε αντίθεση με τον Φράνκο πχ;

    Πολλά άλλα θα μπορούσα να σας ρωτήσω, επιχειρηματολογώντας πάντα λογικά και δημοκρατικά με οποιονδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/5/12 10:37

    Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος για την ακροδεξιά και για το ενδεχόμενο να μπει στη Βουλή με επίσημη εκπροσώπηση. Εδώ επί δεκαετίες η ακροαριστερά δολοφονούσε ανθρώπους στη μέση του δρόμου, τίναζε στον αέρα επιχειρήσεις, κατέστρεφε περιουσίες και οικογένειες και μετά τρέχαμε όλοι να μελετήσουμε εμβριθώς τις αρλούμπες που έγραφε στις «επαναστατικές προκηρύξεις» της. Επίσης υπάρχουν κι άλλα απολύτως νόμιμα κόμματα τα οποία δεν διστάζουν να ισχυριστούν δημοσίως ότι σκοπός τους είναι η κατάργηση της αστικής δημοκρατίας, δηλαδή του κοινοβουλευτισμού, κι όμως έχουν φωνή και όλα τα νόμιμα δικαιώματα του εκλέγεσθαι. Αν εντείνεται η ροπή προς τα άκρα σήμερα αυτό δεν γίνεται επειδή τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος, αλλά επειδή προδόθηκε και εγκαταλείφθηκε αναίσχυντα στη μοίρα του από τις μετριοπαθείς πολιτικές δυνάμεις αυτής της χώρας. Επίσης αν η ακροδεξιά μπει στη Βουλή τότε θα απομυθοποιηθεί επειδή θα αναγκαστεί να υποστεί τη σκληρή δοκιμασία της πρακτικής άσκησης πολιτικής, η οποία έχει καταστρέψει αναρίθμητα κόμματα.ΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *