ροή ειδήσεων

Πάγκαλος: Αμφίβολος πλέον ο λόγος ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ!

Μετά την χθεσινή επίθεση εναντίον του Ε. Βενιζέλου, ο Θ. Πάγκαλος αμφισβητεί πλέον τον λόγο ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ! Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «ΒΗΜΑ fm»... ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος επιτέθηκε τόσο κατά των συντρόφων του τους οποίους, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε για φιλοτομαρισμό αλλά και συνολικά κατά του ΠΑΣΟΚ για το οποίο είπε ότι έχει περιέλθει σε διάλυση.

Παράλληλα, άσκησε έντονες επικρίσεις για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια, τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στο κόμμα:

«Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, πλέον, ως σοβαρή πολιτική δύναμη» σημείωσε, ενώ έβαλε κατά των υποψηφίων του κόμματος, υποστηρίζοντας πως «επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου σταυροθηρία αδιαφορώντας τελείως για το συμφέρον του κόμματος. Ασχολιόντουσαν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους επιβίωση».

«Όλα αυτά» πρόσθεσε «είναι φαινόμενα διάλυσης κι αποσύνθεσης κι είναι προφανές ότι αυτό που τόσα χρόνια αρνούμαστε πεισματικά να κάνουμε - και το αρνιούνταν οι εκάστοτε ηγέτες του κόμματος οι οποίοι προέρχονται από μια διαδικασία, σχεδόν δια βοής, δημοψηφισματικού τύπου αρνούνται πεισματικά να αλλάξουν τη μορφή λειτουργίας του κόμματος. Κι αυτό οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στη διάλυση, στην ασφυξία κι ενδεχόμενα ανοίγει το δρόμο για τη συζήτηση εάν, πλέον, είναι απαραίτητη το να υπάρχει ένα τέτοιου είδους κόμμα. Δεν μιλάω για τον τίτλο. Ο τίτλος δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί να υπάρχει. Μπορεί να μην υπάρχει ο πράσινος ήλιος να τον βάψουμε κόκκινο η ροζ αλλά εν πάση περιπτώσει τέτοιο κόμμα δεν μπορεί να υπάρξει στο μέλλον. Δεν μπορεί να ψηφίζουμε αρχηγό, επειδή κάποιοι συναισθηματικά το λένε επειδή λέγεται ο ένας Παπανδρέου, ο άλλος λέγεται Βενιζέλος».
briefingnews.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *