ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!

Ναί κύριοι συνέβη και αυτό στο τάγμα Εθνοφυλακής Ρόδου.Ο πρόεδρος του και το Δ.Σ του συνδέσμου εθνοφυλάκων έδωσαν προαγωγή σε αρκετούς...
εθνοφύλακες τους οποίους έκαναν δεκανείς και λοχίες.Ο ίδιος δε ο πρόεδρος προηχθη αυτοβούλως σε ΕΠΙΛΟΧΙΑ!! και κυκλοφορεί με τρείς σαρδέλλες στο πέτο.

Ερωτούνται όλοι οι αρμόδιοι.
Απο πότε οι στρατιώτες μπορούν να προάγονται δίχως να περάσουν ειδική εκπαίδευση όπως προβλέπεται για τον βαθμό του δεκανέα ή του λοχία;
Έχουν ενημερωθει οι ανώτερες αρχές για τις προαγωγές αυτές και υπάρχει σήμα που τις επιβεβαιώνει;
Δύναται να αποδοθεί βαθμός σε εν ζωή Εθνοφύλακα μετά την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος;
Για την προαγωγή στρατιώτη σε δεκανέα ή λοχία απαιτούνται εξετάσεις και σωματικές δοκιμασίες υποβλήθηκαν σε αυτές οι εν λόγω εθνοφύλακες;
Προβλέπεται απο τον κανονισμό η προαγωγή στρατιώτη ή ακόμη και εφέδρου υπαξιωματικού σε επιλοχία χωρίς να είναι μόνιμος στρατιωτικός;
Επειδή από όσο γνωρίζω ο στρατιωτικός κανονισμός είναι αρκετά σαφής στο θέμα αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να επιβληθεί η πειθαρχία να αφαιρεθούν τα διακριτικά και να επανέλθουν οι εθνοφύλακες στους βαθμούς που αναγράφονται στα ατομικά τους βιβλιάρια.

ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/12 17:24

    Ο Μαλωνάς να γίνει στρατηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:46

      ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΧΑΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/12 17:47

    και εγω φαντάρος ήμουν και έγινα ΥΓΚΟΑ (υπαξιωματικός γραφείου κίνησης οδηγός αυτικινήτου) κοινός ΛΟΧΙΑΣ. πριν 15 χρόνια. αρκετοι φαντάροι ανέκαθεν γίνοντε λοχίες ή δεκανείς. τώρα για το επιλοχίας...δεν ξέρω...μάλλον άλλο ενα μάπα άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:44

      ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ??ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/12 20:50

      28/5/12 8:44 μ.μ. εισαι λαθος !! και βεβαια υπαρχει προαγωγη αλλα την δινει ο στρατος !!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/12 21:14

      ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΧΙΟΣΗΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/5/12 21:52

      υπαξιωματικοί και οχι αξιωματικοί

      Διαγραφή
    5. δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σας?? το ψωμι σας πειραν ?? η υπαρχει θεμα ζηλιας?? αυτο ισα ισα θα επρεπε να καθειερωθη και αναλογα τα χρονια και την διαγωγη να δινετε ενας βαθμος στον εθνοφυλακα απο μονο του αυτο ειναι ενα κινητρο για τους εθνοφυλακες που τρωνε κραξιμο καθε κηριακη γιατι πρεπει να διαλεξουν αναμεσα στην δουλεια που πολοι εχουν τις κηριακες και στο καλεσμα τις εθνοφυλακης και επειδη και εγω εχω διαβασει τους νομου περι βαθμων να ξεκαθαρισουμε οτι ο βαθμος του υποδεκανεα ειναι ενας τημιτικος βαθμος και οχι κατι τρελο μια σκαλα πανω απο τον απλο εθνοφυλακα και αυτο ειναι κατι που χρειαζετε η εθνοφυλακη γιατι σε καποια μερει που τα μονιμα ατομα στρατου δεν φτανουν για τις καθιερωμενες δραστηριοτητες τους στρατοπεδου η εθνοφυλακες μπορουν να βοηθεισουν εστω στις κηριακατικες εκπαιδευσεις και τελος καιρος ειναι να δωθει και κανενας βαθμος σε ανθρωπους που δινουν μαθηματα ανδρειας ψυχης θαρρους πηθαρχειας σε καποιους αλλους που πειραν βαθμο απο το θρανιο οκ? να τα λεμε κιαυτα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/12 17:52

    meto kalo na se doume kai stratigo... xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/12 18:01

    ΗΛΙΑ" ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ,,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ,ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΩ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:01

      Κρέσσων γαρ οικτιρμού φθόνος....

      Διαγραφή
  5. ΠΑ,,,,,,ΡΑ,,,,,ΤΑ,,,ΤΑ,,,,//////ΤΟΥΣ,,,!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/12 18:25

    RE KOLOGIOTA OLOI OI DOKIMOI AKSIOMATIKOI 8EOROUNTAI KAI EAN DEN PAS DOKIMOS MPORIS NA PAS GIA LOXIAS KAI DEKANEAS ZWNTOBOLO!!!!!
    KAI MOU PAROUSIAZEIS TON BA8MO TOU EPILOXIA LES KAI EINAI KANENAS STRATIGOS MA POSO GIOTAS EISAI RE?

    Βαθμοί που απονέμονται στους εθνοφρουρούς και εφέδρους και κατανομή εθνοφρουρών.
    16.
    (1) Στους εθνοφρουρούς της Δύναμης δύνανται να απονέμονται οι ακόλουθοι βαθμοί:

    (α) Του Δεκανέα και του Λοχία για όσους επιλέγονται στο Στρατό Ξηράς, του Δίοπου και του Κελευστή για όσους επιλέγονται στο Ναυτικό και του Υποσμηνία και του Σμηνία για όσους επιλέγονται στην Αεροπορία και

    (β) του Ανθυπολοχαγού, Σημαιοφόρου και Ανθυποσμηναγού, για όσους επιλέγονται στο Στρατό Ξηράς, στο Ναυτικό και στην Αεροπορία, αντίστοιχα.
    (2) Οι βαθμοί που απονέμονται στους εθνοφρουρούς, κατά τη διάρκεια της θητείας τους στη Δύναμη, διατηρούνται και μετά την εκπλήρωση της θητείας τους και την ένταξή τους στην εφεδρεία της Δύναμης.

    (3) Στους εφέδρους της Δύναμης δυνατόν, με απόφαση του Υπουργού, μετά από εισήγηση του Αρχηγού, να απονέμονται οι βαθμοί του Ανθυπολοχαγού, Υπολοχαγού, Λοχαγού ή Ταγματάρχη, για όσους υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς, ή οι αντίστοιχοι βαθμοί των αξιωματικών του Ναυτικού και της Αεροπορίας, ανάλογα με την περίπτωση.

    (4) Η διαδικασία επιλογής και κατανομής των εθνοφρουρών σε Κλάδους, Όπλα και Σώματα, η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων βαθμοφόρων, η διαδικασία ονομασίας των εθνοφρουρών σε Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς και απονομής σ? αυτούς οποιουδήποτε βαθμού, τα απαιτούμενα για κάθε περίπτωση προσόντα, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια αναγκαία για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρου, καθορίζονται με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά από πρόταση του Υπουργού, στον οποίο υποβάλλει σχετική εισήγηση ο Αρχηγός:
    Νοείται ότι, η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που εκδίδεται δυνάμει του παρόντος εδαφίου, δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.



    Ειδικός βαθμός επίκουρου αξιωματικού ή υπαξιωματικού.
    17. Στα πρόσωπα που προσλαμβάνονται στη Δύναμη δυνάμει της παραγράφου (α) του εδαφίου (3) του άρθρου 6 ή υπηρετούν στη Δύναμη δυνάμει της υποπαραγράφου (iii) της παραγράφου (β) του άρθρου 22, καθώς και στους εφέδρους, δυνατόν, με απόφαση του Υπουργού, στον οποίο υποβάλλει σχετική εισήγηση ο Αρχηγός, να απονέμεται,λόγω ειδικής μόρφωσης, προσόντων ή πείρας των εν λόγω προσώπων ή εφέδρων, ο ειδικός βαθμός του επίκουρου αξιωματικού ή υπαξιωματικού.

    KOLOGIWTAAAA!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:20

      ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ??ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 23:04

      βρε ζωντοβολο αυτα ολα αναφερονται στους εφεδρους.εσυ εφεδρος εισαι??Αν οταν ησουν εφεδρος ησουν λοχιας παραμενεις στον βαθμο σου στην εθνοφυλακη αλλα δεν μπορεις να γινεις λοχιας οντας εθνοφυλακας αν δεν ειχες τον βαθμο αυτο οταν υπηρετησες την θητεια σου ζωον!!

      Διαγραφή
    3. έχει μεγαλύτερη δύναμη δηλαδή το 9μηνο από τα 5 10 20 30 χρόνια που είναι κάποιος εθνοφύλακας και έχει περάσει από περισσότερες εκπαιδεύσεις από έναν κληρωτό του 9μηνου μπράβο μας και αντί να επικροτήσουμε αυτή την κίνηση την κράζουμε κιόλας χίλια μπράβο ρε μάγκες γιαυτο και η χώρα μας πάει μπροστά!!! όπως και με τους δημοσίους υπάλληλους άσχετος να είναι θα μπει σε θέση και ο γνώστης θα μείνει άνεργος επειδή μπορεί να του λείπει ένα δικαιολογητικό Ελλάς το μεγαλείο σου και μετά φταίνε οι εθνοφύλακες που τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια καλά κάνουν αν η χώρα δεν τους τιμά αν δεν τιμούν το γεγονός ότι θα είναι οι πρώτοι που θα δώσουν την ζωή τους σε περίπτωση εισβολής και το γεγονός ότι δεν κάνουν μια 9μηνη θητεία αλλά εκπαιδεύονται για χρόνια κάθε κυριακή και έχουν μακράν μεγαλύτερες γνώσεις και επήρειες από έναν του 9μηνου

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/12 18:49

    Εγω παλι δεν τους ζηλευω τους βαθμοφορους.Ακουσα πως στο πολεμο πρωτα τρωνε αυτους οι ελευθεροι σκοπευτες του εχθρου για να σπειρουν την ανοργανωσια κ τον πανικο κ μετα τους απλους.Οποτε μια χαρα με βρισκω.Οταν αυτοι θαναι στα μνηματα εγω θα φιγουραρω σαν το γυφτικο σκερπανι πανω στις εξεδρες των παρελασεων με τα πολλα παρασημα μου!!!Γι αυτο ζουλιαρηδες κοιτατε τις δουλειες σας κ μην ανεκατευεστε σε αλλονων δουλειες ποσο μαλλον οταν εχετε αγνοια των καταστασεων κ του κινδυνου!!!
    Υ,Γ Αυτον τον προεδρο αρχιζω να τον συμπαθω πολυ κ ας μην τον ξερω.Για να ασχολειστε μαζι του καθε μερα πρεπει ναναι πολυ σωστος κ μαγκας.Αντιδρω κ εγω σαν το 80% των ψηφοφορων γνωστου κομματος που ακομα δεν μπηκε στην βουλη.Ολοι το ψηφιζουνε απο αντιδραση επειδη το κατατρεχουν οι παντες κ οχι επειδη ασπαζοντε τα πιστευω του.Ο νοων νοητω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:06

      ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/12 20:14

      Δύο πράγματα πρέπει να φοβάται κανείς: το φθόνο των φίλων του και το μίσος των εχθρών του.

      Κλεόβουλος ο Ρόδιος, 6ος π.Χ. αιών, Εκ των 7 σοφών της Αρχ. Ελλάδος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/12 20:26

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 60 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/5/12 20:49

      Για τη ζήλια, τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από το γέλιο....ΧΟ ΧΟ ΧΟ

      Francoise Sagan, 1935-2004, Γαλλίδα συγγραφέας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/5/12 21:06

      ΕΣΥ Η ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/12 18:58

    Κανονίστε να κάνετε και την εθνοφυλακή ένα μπουρδέλο όπως έχετε κάνει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/12 19:06

    ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡ. ΒΙΝΤΕΝΤΖΟ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/12 19:11

    " Ο πρόεδρος του και το Δ.Σ του συνδέσμου εθνοφυλάκων έδωσαν προαγωγή σε αρκετούς...
    εθνοφύλακες τους οποίους έκαναν δεκανείς και λοχίες.Ο ίδιος δε ο πρόεδρος προηχθη αυτοβούλως σε ΕΠΙΛΟΧΙΑ!! και κυκλοφορεί με τρείς σαρδέλλες στο πέτο. "

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ δηλ. αυτος που εκλεγεται απο ενα πλυθος ατομων.
    ΑΡΑ.... στις επομενες εκλογες σας ξερετςε τι να τον κανετε!!!!!! τοσο απλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:36

      ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ?ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/12 19:30

    ΖΟΥΛΕΒΕΤΕ .....ΖΟΥΛΕΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:11

      εχουμε και γκολφω στην εθνοφυλακη??ΟΥΥΣΤ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΑΚΟΥ ΖΟΥΛΕΒΕΤΕ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/12 23:50

      perases liv ego re file 3 mines gia na ta paro... lipon na efarmosti o nomos.! den einai tsirko o stratos to katalavate...........................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 02:16

      Και γω γαμηθηκα στο ΚΕΒΟΠ στα ΛΥΒ για να παρω σαρδελα και αυτοι τις μοιραζουν σαν να ειναι καραμελες..Ρε δεν πατε να γ@##

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/5/12 19:31

    ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:13

      τη χρυση αυγη να την αφησετε κατα μερος!δεν φταιει η χρυση αυγη που παρανομειτε εσεις και εχετε καταντησει την εθνοφυλακη μαγαζακι σας!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/5/12 19:32

    Kαλά εσύ δουλειά δεν εχεις ,εαν αυτός κανεί ενα κακό εσύ μεγαλέ μαλάκα με τόν τροπο σου κανεις δεκα ,εχείς χασει την ψυχραιμία σου έστω και οσο δίκαιο και αν είχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:10

      εσυ ρε αρχιμαλακα γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ??μηπως εισαι και εσυ απο τους προαχθεντες και φοβασαι μηπως χασεις το αξιωμα??

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/12 19:41

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΕΡΕΔΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΕΚΙΟ G3 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΗ .2 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΛΕΡΩΘΗ ΑΥΤΑ ΑΠΟ 77Β ΕΣΣΟ ΠΡΩΗΝ ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΜΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 55 {ΓΕΡΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ!ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 03:58

      den kserw ti kanate eseis tote alla sas pliroforw oti akoma kai oi efedroi aftin tin epoxi rixnoun me ola ta opla pou diathetei o Ellinikos stratos an den gnorizete kati sas parakalw na min ekferete gnomi eyxaristw...LOK

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/6/12 00:02

      ΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ G3!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΔΙΚΟΧΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!! ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΗ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!ΛΟΚ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/6/12 00:11

      ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ'ΠΟΡΕΙΑ ΒΟΛΗ'ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ'ΑΜΦΙΒΙΑ ΚΡΟΥΣΗ'ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ'ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ'ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΑΣΗ'ΠΛΩΤΗΡΕΣ'ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΧΗΣ'....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!!!ΛΟΚ ΛΟΚ ΛΟΚ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/6/12 00:16

      ΚΙΚΛΟΦΟΡΑΕΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΟΙΣ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΣΕ CQB ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
  15. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΩΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!ΑΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΧΙΕΣ!Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ!
    ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ (κυριοι) ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 20:18

      Είναι πολιτική πανουργία να επιτρέπεις στον εαυτό σου κάποιο μικρό αμάρτημα για αντιπερισπασμό στο δηλητήριο του φθόνου, δίνοντάς του κάτι να ροκανίζει.

      Baltasar Gracian, 1601-1658, Ισπανός συγγραφέας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/12 22:18

      ΤΟ ΒΙΟΛΛΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΞΕΝΟΜΑΝΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ.ΠΩ ΡΕ ΛΑΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος28/5/12 20:06

    Ουκ αν φορητός είης, ει πράσσοις καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/5/12 20:45

    Το βλαχαδερο που δεν ξέρει να μιλήσει και φοβάται που θα χάσει τον βαθμό άρχισε της απειλές και δεν ξέρει να εκφραστεί....στα Μαγειρια σου θα πάρεις βαθμο μια κουταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/5/12 20:56

    Κάθε φορά που ένας φίλος μου έχει μια επιτυχία, κάτι μέσα μου πεθαίνει.

    Gore Vidal, 1925-, Αμερικανός συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 21:22

      ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ .ΜΟΝΟ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος28/5/12 21:01

    to na eisai stratiotis kai na foras bathmo einai parapoihsh stolis kai timorite ,o paxos den fteei an o kathenas fora oti thelei,,,, prepei na zitisei apo ton dika na ginei elenxos TORa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/5/12 21:07

    ΣΑΡΔΈΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΊΕΣ//////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/5/12 21:10

    EIMASTE XRONIA EUNOFYLAKES POTE DEN EIXAME PROVLIMATA. TA PROVLIMATA KSEKINHSAN OTAN OI LEGOMENOI KATADROMEIS TO EIDAN ANEVASMENOI KAI UELHSAN ME TIS EYLOGIES TOY DIOIKHTH TOYS NA EINAI AYTOI PRVTOI SE OLA!!DEN TOYS PERASE KAI TVRA EXOYN SKYLIASEI EDV KAI 2 XRONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/5/12 21:14

    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ???????ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΚΑΡΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΠΕΡΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος28/5/12 21:19

    to thema den einai h katadromis, einai h paranomes sadreles pou figourarete oli sas tsirko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/5/12 21:34

    Oταν υπαρχει ενα ζητημα καλο ειναι να λυνετε αυτοπροσωπος και οχι μεσα απο τα site. εφεδρος καταδρομεας αλεξ/της Ξεπ/κος Δημητρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 22:22

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/12 23:35

      den einai prosopiko kanenos omos prepi na tirithi o nomos...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος28/5/12 21:40

    Ψητές σαρδέλες φούρνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/5/12 22:20

    ξεφτυλιστικατε δημοσιως και οι καταδρομεις και οι εθνοφυλακες...οι σαρδελες και τα σκατα σας ενδιαφερουν και μαλιστα ξεκατινιαζεστε και δημοσια.
    Αλλο στρατιωτης-στρατιωτικος και αλλο στρατοκαυλος που την εχει δει στρατεγκο και ανωτερος η ραμπο επειδη περασε μια εκπαιδευση παραπανω...
    Ο στρατος εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα απο προσωπικες κοντριτσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 01:04

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ,ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 08:05

      εσυ πολυ κοπτεσαι να τους παρουν τα οπλα γιατι αραγε ρε τουρκοσπορε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/12 14:11

      ΑΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΑΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος28/5/12 23:15

    den einai alithia einai! o kathenas sardela! ante kirie proedre trexa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/5/12 23:19

    paradoste tis sardeles ston kirio proedro. kai o kirios proedro na paretithi. einai megalos 60 kai ano ante na telionoume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/5/12 23:23

    Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;

    Άρης Βελουχιώτης, 1905-1945, Καπετάνιος του ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 23:38

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΝΕΛΛΑ!ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ?????????

      Διαγραφή
  30. ΗΛΙΑ ΔΕΙΞΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ,,ΔΗΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/5/12 00:29

    ΠΡΩΚΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
    ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

    ξέπλυνε τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/5/12 01:01

    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!! ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 08:30

      MEGALA HREMISE KAI AFISE THN AMYNA TIS HORAS KATA MEROS.KOITAXE AFTA POY GRAFEIS NA DEIS POIOS EINAI KATINA!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 14:13

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΕΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος29/5/12 12:26

    ρε εθνοφυλακες μιας κ μιλατε για πειθαρχια,,ωραια πειθαρχια εχετε ρε,,ευλογατε τα γενια σας,,τι ειδους πειθαρχια ειναι αυτη που αφου απολυθηκατε απλοι στρατιωτες τωρα μου θελετε κ βαθμους,,στα γεραματα σας...πατε ρε να πεξετε κανενα ταβλι..αργοσχολοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 14:15

      ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΡΝΙΟ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 18:59

      ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ????????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 20:59

      ΟΧΙ, ΤΑ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΚΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος29/5/12 12:27

    ''παιξετε'' ηθελα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/5/12 14:07

    AN PRAGMATIKA LENE OTI UA MAZECOYN YPOXREOTIKA KOSMO TOTE NA DILOSETE TRELOI KSERETE MERIKOI OPOS TOTE POY YPHRETISATE KAPOTE KE PES STO DIIKITI SOOY OTI DEN MPORIS NA PAROYSIAZESE GIATI ESY MALAKA PAS STO KAFENIO ANTE ......KAI NA PEIS KAI STON KANAKARISOY TI MALAKIES KANI KANIS OTAN PAEI STO STRATO GIA TIN PATRIDA TOY .KAI KITAXTE NA TOYS PIGENETE GIA KINIGI .GIA SAS LEVENTES MOY KAI TO PROBLIMA SAS DEN EINE O PAXOS OYTE I PLASMATIKES SARDELES ALLA O IDIOS SAS O EAFTOS KAI MIN APANTISETE GNORIZO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 18:40

      το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι ηλιθιοι ξερολες σαν και σενα που το μονο που κανουν ειναι κακη κριτικη και τους βαζουν ολους σε μια γραμμη.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος29/5/12 14:23

    τα κουΜουνακια να πανε στο διαολο απο δω μεσα ! επισης οι τουρκοι και οι τουρκοσποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/5/12 16:01

    Με το να και με τάλλο έτσι που πάτε με τα παράπονα σας θα διαλύσετε έναν θεσμό για τον οποίο θα έπρεπε να μιλάτε με τα καλύτερα λόγια.

    Τι κόντρες ειναι αυτές που κάνατε κατα του προέδρου επειδή δε σας αρέσει ? Πρέπει να είναι ίδιος και όμοιος με τα δικά σας πιστεύω δηλαδή ?

    Για ηρεμήστε και σοβαρευτείτε και λίγο σέβας σε ένα θεσμό όπως η Εθνοφυλακή δεν θα έβλαπτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 18:46

      Σεβασμός για τον θεσμο ειναι η τηρηση του κανονισμου πιστα και η προσηλωση στην στρατιωτικη πειθαρχια κατι που ο προεδρος του συνδεσμου καταπατησε για να εξυπηρετησει το προσωπικο του οφελος.
      Κατα τα αλλα ηρεμια να συστησεις στους τραμπουκους που βριζουν αντι με επειχειρηματα να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος29/5/12 16:21

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 29/5/12 4:01 μ.μ.Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΥΓ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑIRSOFT K PAINT-BALL!!!ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ.,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΈΧΕΙ ,, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΛΙΑ ,,ΚΡΑΤΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΕΣΥ ,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ .!!!

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος29/5/12 16:45

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ .............ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ Μ..ΤΑ ΤΖΗΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ? ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΑΚΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ Η ΟΙΣΦΑΙΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο55ΡΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 18:57

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 55ΑΡΗ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΖΗΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΚΚΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος29/5/12 17:03

    Αχ πατρίδα μας γλυκιά

    Στίχοι: Παραδοσιακό
    Μουσική: Παραδοσιακό
    Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Τζαβέλας και χορωδια

    Τι έχουν τα ματάκια σου και είναι δακρυσμένα
    ο φασισμός εσκέπασε τη χώρα μας μια μέρα

    Αχ πατρίδα μας γλυκιά αγαπημένη Ελλάδα
    Αχ πατρίδα μας γλυκιά πόσο σ' αγαπώ πιστά

    Τη χώρα μας αρχίσανε να την λεηλατούνε
    άντρες γυναίκες και παιδιά όλους να μας χτυπούνε

    Αχ πατρίδα μας γλυκιά αγαπημένη Ελλάδα
    Αχ πατρίδα μας γλυκιά πόσο σ' αγαπώ πιστά

    Μα το κακό δεν βάσταξε και ξέσπασε μια μέρα
    εμείς τα ελληνόπουλα σηκώσαμε παντιέρα

    Αχ πατρίδα μας γλυκιά αγαπημένη Ελλάδα
    Αχ πατρίδα μας γλυκιά πόσο σ' αγαπώ πιστά

    Τον φασισμό να διώξουμε Χίτλερ και Μουσολίνι
    στη χώρα μας να φέρουμε παντοτινά ειρήνη

    Αχ πατρίδα μας γλυκιά αγαπημένη Ελλάδα
    Αχ πατρίδα μας γλυκιά πόσο σ' αγαπώ πιστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΈΧΕΙ ,, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΛΙΑ ,,ΚΡΑΤΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΕΣΥ ,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 20:04

      Ην με κακοις συμμισγεις ...κινδυνευεις απωλεσεις κ τον νοωντα νοων,,,,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 21:07

      Ρε φίλε ντάξει είσαι Χρυσή Αυγή και μισείς το σύμπαν μήπως θες να σε κάνουμε και πρόεδρο των εθνοφυλάκων τώρα ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 21:15

      Καλά ΕΣΥ έχεις κολησειι με την χρυση αυγη.Μαλακοπιτουρα πες κάτι άλλο βλαμενε ανθελληνα

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗ , ΕΓΩ ΛΑΛΩ ΚΑΙ ΟΥΚ "ΛΑΛΛΟΜΕΝΑ" ΗΧΟΥΣΕΙ

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος29/5/12 21:13

    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος29/5/12 21:21

    Τα τσιρακια του πάχου τα έβαλαν με την χρυση αυγη;;;;;;;;;;.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/5/12 22:15

    ΣΩστος !!! Να εφαρμοστεί ο νομος και χωρίς καμία εξαίρεση.ΕΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος29/5/12 22:17

    ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος29/5/12 22:37

    Πρόεδρος μπορείς να είσαι και 500 χρόνια.
    Παραδωσε το όπλο και κάτσε πρόεδρος στο μαγαζάκι σου.
    Να κάνουν και κάποιοι την δουλειά τους χωρεις να είσαι μέσα στα πόδια τους.
    ΑΡΚΕΤΆ!!!!!!!
    Υ.Γ. Κάποιοι εφιάλτες σου θα λυπηθουν αλλά έτσι είναι η ζωή..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ΅ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε ΡΟΔΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ.5 ΤΟΥ 1295/82 ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΤΟΥ Ν3257/2004 ΦΕΚ Α'143/29.7.2004 ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 60στο ΕΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΙΣΟΒΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος30/5/12 18:11

    mazeveta proedre!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος30/5/12 22:46

    ΓΑΤΖΟΣΟΥ ΓΕΡΑ ΠΡΩΚΤΕ ,,ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΘΜΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΟΥ ? ??ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ,ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΝΙ" !!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΟΤΣΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος30/5/12 23:55

    ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΞΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΙΑ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος31/5/12 22:49

    "Για ηρεμήστε και σοβαρευτείτε και λίγο σέβας σε ένα θεσμό όπως η Εθνοφυλακή δεν θα έβλαπτε " Δηλαδή αγαπητέ κύριε, ο θεσμός της εθνοφυλακής για τη Ρόδο εκπροσωπείται από έναν σύνδεσμο ιδιωτικού δικαίου όπως ο "Σύνδεσμος Εθνοφυλακής Ρόδου" και τον εκάστοτε πρόεδρό της; Από πότε ένα ΝΠΙΔ (ΜΚΟ δηλαδή για να ξέρουμε και να αντιληφθούμε κάποιοι επιτέλους για τι ακριβώς μιλάμε) καταργεί ή υποκαθιστά την στρατιωτική ιεραρχία ή θεσπίζει νέους κανονισμούς περί απονομής βαθμών; Μπορείτε να μας παρουσιάσετε το σχετικό στρατιωτικό κανονισμό ή κάποια σχετική διαταγή; Μπας και άλλαξε κάτι και δεν πήραμε χαμπάρι. Κατά τα άλλα σε τι βοηθάει ρε εθνοφύλακες το να δημοσιοποιείτε τα μπάχαλα και τις πρακτικές που θυμίζουν "καπετανάτο" προς τα έξω; Μήπως ελπίζετε να ενδιαφερθεί κανένας δημοσιογράφος για τις κατινιές; Από την άλλη δεν καταλαβαίνετε σε πόση δύσκολη θέση μπορεί να φέρνετε τους προϊσταμένους σας; Ηρεμία και λήξις. Ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει. Δε χρειάζεται ντουντούκα να χαίρονται οι εχθροί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος1/6/12 13:28

    αξιότιμοι κύριοι που κάνετε όλες αυτές τις καταγγελίες, δεν θα τις κρίνω, αλλά σας ερωτώ το εξής: αντί να εκθέτετε δημόσια ένα θεσμό που τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν δεν είναι μόνο οι 50-100 ή όσοι είναι που απαρτίζουν τον Σ.Ε.Ρ. αλλά 2-3 χιλιάδες, οι οποίοι θα δώσουν αν χρειαστεί και τη ζωή τους, για τα σπίτια και τις οικογένειές μας, γιατί δεν πηγαίνετε επωνύμως να υποβάλετε μια καταγγελία στην ΑΔΤΕ, ακόμα και να ζητήσετε ακρόαση από τον Στρατηγό και να τα πείτε εκεί, χωρίς να χρειάζεται να εξευτελιστεί ο Θεσμός και η Αποστολή του?
    Τι θα κερδίσει κάποιος συντηρώντας το θέμα εδώ? Δεν είναι καλύτερα ότι υπάρχει - αν υπάρχει - να έλθει εις γνώσιν του αρμοδίου στο γραφείο του ή με μια ενυπόγραφη επιστολή?
    Κάνω έκκληση να σταματήσουν τα σχόλια και όποιος έχει κάτι να καταγγείλει να το κάνει εκεί που πρέπει, αλλά όχι εδώ!
    Το κακό που γίνεται είναι πολύ μεγάλο... εκτός και αν αυτό θέλουν κάποιοι και το κάνουν οργανωμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πεντε χρόνια στην εθνοφυλακή και έχω κάνει και μεσα και εκτος στρατοπεδου εκπαιδευση ειδικων δυνάμεων. Γνωριζω ποιο πολλά απο αυτους που έκανε ο ΕΣ δεκανείς και λοχίες. Με βαθμο στρατιωτη και γνωρίζω ποιο πολλά απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *