ροή ειδήσεων

Ετοιμάζουν πανθρησκεία για τον ερχομό του Αντίχριστου

Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες...

Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα ...
δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.
"Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας," είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους.
"Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης.
"
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων στη Γερμανία, Αϊμάν Μαζιέκ, καθώς και μέλη της τουρκο-ισλαμικής Ενωσης για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις.
"Εμείς οι πιστοί έχουμε μια ιδιαίτερη συνεισφορά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν θέλουμε να είναι αποτελεσματικές οι πράξεις μας πρέπει να εξελιχθούμε μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό," τόνισε ο πάπας.
Στη Γερμανία ζουν περίπου 3,8 με 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα δύο τρίτα είναι τουρκικής καταγωγής και το 45% είναι γερμανοί πολίτες.
Η τελευταία επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε ένταση στις σχέσεις της Καθολικής Εκκλησίας με το Ισλάμ.
Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2006, στη διάρκεια ομιλίας του ο πάπας Βενέδικτος δήλωσε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ κάτι παράλογο και επικαλέστηκε ένα σχόλιο αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον 14ο αιώνα για το Ισλάμ.
Ως απάντηση βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, εκκλησίες πυρπολήθηκαν και πιστοί χριστιανοί έπεσαν θύματα επίθεσης.

Η σημερινή ομιλία του πάπα φαίνεται ότι αποσκοπούσε στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του Ισλάμ με την Καθολική Εκκλησία και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους μουσουλμάνους ηγέτες.

http://hellasxg.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/12 17:09

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ" ΛΈΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ".... ΑΛΛΆ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΣΚΑΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.... ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ" Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ "ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ" ΤΙΜΩΡΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ 7 ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΡΩΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ??. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΦΥΕΣ ΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ? ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ (ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ) ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ "ΚΑΛΟΣΥΝΗ", "ΙΣΟΤΗΤΑ" (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ?) ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΤΟΥ ΓΥ΄ΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ? ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ "Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ". ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, Η ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ Η ΥΛΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΥΛΗ ΠΡΟΕΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο " ΧΡΙΣΤΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ". ΣΩΣΤΑ???? ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/12 22:09

    ''Πιστευε και μη ερευνα''.''Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι''.Τετοιους ζητανε για να τους ποτιζουν με τρομο και να τους κανουν οτι θελουν.''Οταν βγει το αρνι απο το μαντρι το τρωει ο λυκος'' ελεγε ο Χριστοδουλος.Κι αν μεινει μεσα στο μαντρι το τρωει ο βοσκος.Εκει ειναι το θεμα.Μην χασουν τους δουλους τους και τους εκμεταλλευτει καποιος αλλος.Λες και στο αρνι νοιαζει ποιος θα το φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *