ροή ειδήσεων

Η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα μας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρομίσει ο σταύλος που εχουν καταντησει την Ελλαδα οι ΠΑΣΟΚ Και ΝΔ
Και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να κυβερνήσουν τίποτε παραπάνω...

Οσο γιαυτους που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ ο καθενας να παρη και 50 λαθρομετανάστες στο σπιτη τους.

Οι Τούρκοι και οι λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να μας κατασπαράξουν.
Και εσεις ακόμη ανθελληνες??

Προταση
Να γινει τοιχος στον Εβρο από λαθρομετανάστες εργάτες, και μετα απελαση’
Να δουμε θα δοκιμάσει να ξαναρθει άλλος??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/12 10:41

    Έτσι! Όλοι Χρυσή Αυγή φανώ τον χριστό μου μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/12 11:50

    Αναφορικά με το "εγέρθητι", ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κάνει λόγο για "ατυχές περιστατικό" και επικρίνει τα μέσα ενημέρωσης επειδή "το πρόβαλαν με υπερβολικό ζήλο".

    Ενδεικτικό απόσπασμα της επιστολής, όπως παρατίθεται από το Έθνος:

    Οργή μας προκάλεσε η στάση του Βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής, επειδή στην Αίθουσα του Κοινοβουλίου παρίσταντο οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όπως επίσης μεγάλη θλίψη μας γέμισε η παράλειψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια να συμπεριλάβει στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Μιχαλολιάκο.

    Ωσαύτως πολλή αγανάκτηση μας προκάλεσε η στάση των ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Κανάλι της Κρατικής -και όχι της Δημόσιας, όπως συνηθίζουν να την ονομάζουν, ναρκισσευόμενοι, οι δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης της ΝΕΤ- τα οποία κατά την προεκλογική περίοδο επιμελώς αγνόησαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά, όλως παραδόξως, μετά τις εκλογές δεν έπαυσαν να προβάλλουν πάλιν και πολλάκις στη διάρκεια της ημέρας και με υπερβάλλοντα ζήλο, το ατυχές εκείνο περιστατικό του «εγέρθητι», ασφαλώς για να τους εκθέσουν! Έτσι μεταξύ των άλλων καταπατήθησαν και τα ανθρώπινα δικαιώματα μιας μερίδος Ελλήνων Πολιτών.

    Τέλος, αυτή καθ' εαυτήν η άρνηση των εκπροσώπων των επτά Κομμάτων στο να κληθή και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στη Σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μαρτυρεί έλλειμμα Δημοκρατίας.

    Ποτέ δεν περιμέναμε μια τέτοια στάση ιδιαίτερα από τους κ.κ. Σαμαράν καί Βενιζέλον, τους εκπροσώπους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αντιστοίχως, οι οποίοι οφείλουν να έχουν περίσσευμα και όχι έλλειμμα Δημοκρατίας στην ψυχή τους! Δεν δύναμαι να κατανοήσω πως και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ;

    Ποιοί άραγε κυριολεκτικά έκαψαν την Αθήνα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος; Δεν ήσαν τα ανατρεπτικά στοιχεία, που εντάσσονται στις γραμμές των κομμάτων της αριστεράς; Οι οπαδοί της κάποτε ονομάζονταν "αναρχοκομμουνιστές". Σήμερα άλλαξαν όνομα, όχι όμως και ιδέες! Εκεί, στην οδό Σταδίου, στο Κατάστημα της Marfin, κάηκε και η δική μας, η Αγγελική από το Αίγιο, έγγυος εξ μηνών!

    Γιατί άραγε είναι επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής καί δεν είναι εξ ίσου επικίνδυνη και η κα Ρεπούση με τις ανατρεπτικές ιδέες και διδαχές της; Ήταν πράγματι αποτέλεσμα "συνωστισμού" η πάλαι ποτέ καταστροφή της Σμύρνης, όπως διδάσκει η κα Ρεπούση;

    Στην αληθινή Δημοκρατία όλοι -ανεξαιρέτως όλοι- χωράνε! Και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι γαλάζιοι, καθώς επίσης και οι κατακόκκινοι και οι καταπράσινοι και οι καταγάλανοι! Όταν ο Ελληνικός Λαός εκλέγει, ασκεί το δημοκρατικό του δικαίωμα.

    Εκλέγει και επιλέγει τα πρόσωπα που επιθυμεί! "Σταυρώνει" ή "μαυρίζει", επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει όποιους επιθυμεί", ανεβάζει ή κατεβάζει Κυβερνήσεις και, τέλος, ψηφίζει Κόμματα, υπό τον όρον ότι αυτά διαθέτουν το τεκμήριο της νομιμότητος! Το δικαίωμα μιας επιλεκτικής Δημοκρατίας ουδείς το διαθέτει!

    Συνεπώς ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε οι Πολιτικοί Αρχηγοί, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τα επί μέρους πρόσωπα, όπως ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης, έχουν δικαίωμα να εφαρμόζουν μια επιλεκτική Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/12 11:55

    Γιατί ορισμένες χώρες δεν έχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ λαθρομετανάστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/12 13:17

      lol kala min leme kai malakies tora oi mones xwres pou den exoun la8rometanastes einai oi tritokosmikes xwres :P

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/12 12:54

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/12 13:01

    10:41 τι ειναι αυτα που γραφεις.θελεις να κλεψεις την παρασταση βριζοντας?μην το συνεχισεις σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/12 13:23

    Εγώ λέω να φτιάξουμε το τείχος με σένα τέτοιος μπετόβλακας που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "καθενας να παρη και 50 λαθρομετανάστες στο σπιτη τους"
    Θαυμάσατε νεοελληνική γλώσσα σε όλο της το μεγαλείο.
    Υπερασπιστές της εθνικοφροσύνης.
    Και καλά δεν τέλειωσε το δημοτικό;
    Ή του κάναν τα στραβά μάτια;
    Ουδέν σχόλιον για το περιεχόμενο.
    Είναι ο ρατσισμός και το μίσος για τους πάντες που τυφλώνει;
    Κάποτε έλεγαν ότι είναι η μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/12 15:09

      ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/12 20:20

      Το μουνί των μανάδων σας και των δυο σας!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/12 15:11

    αυτοι που υπερασπιζονται τους μεταναστες ειναι αυτοι που τους δινουν δουλεια και αφηνουν ανεργους τους ελληνες.πρωτα δουλεια στους δικους μας και αν περισσεψουν θεσεις εργασιας τοτε και στους αλλους κυριε 2:17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Ανώνυμος 311 (ποιος από όλους;) η υπεράσπιση αδυνάτων δεν είναι τόσο προσφιλής απασχόληση για τις μέρες μας. Και όποιος το κάνει πρέπει να έχει κοχόνες να το κάνει μέχρι τέλους.

      Οι ρατσιστές και μαχαιροβγάλτες υπόδικοι του κοινού ποινικού κώδικα, πρώην βουλευτές και υποψήφιοι του νεοναζιστικού χιτλερικού κόμματος που προτείνει ο δημιουργός αυτού του ανορθόγραφου άρθρου είναι μακρόν ότι καλύτερο για έναν άνεργο λογικά σκεπτόμενο πολίτη.

      Ένας πολίτης δεν πρέπει να πέφτει στην προπαγάνδα ότι για όλα φταίνε οι ξενόφερτοι λαθρομετανάστες και να ξεχνά ποιος τον κατάντησε άνεργο η στη καλύτερη περίπτωση μισθωτό των 500 ευρώ.

      Parto Allios

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/5/12 17:22

    Αυτή και αν είναι άλλη μια "Ελληνική Ανωμαλία" να φοβούνται λέει την Χρυσή αυγή για τις ανατρεπτικές της ιδέες και ιδεολογία!!! Δηλαδή τόσα χρόνια με την "Δημοκρατική Πολιτική τους" θα πρέπει όχι μόνο να φοβόμαστε, αλλά να τρέχουμε να κρυφτούμε με τα τόσα όσα έχουν κάνει στον τόπο. Η Δικομματική Δικτατορία τους (Η χούντα ωχριά μπροστά τους) ανάγκασε χιλιάδες Ελληνες στην αυτοεξορία, 11 εκατομμύρια άλλους σε "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ", 2500 σε αυτοκτονία, μία ολόκληρη χώρα ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ και μετά σου μιλάνε για ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και άλλα κουρουφέξαλα. Βάλτε κάτω ρε Ελληνες το τι έκανε η ΧΟύντα και τι έκαναν οι "Δημοκράτες Χουντοκομματικοί" εγκάθετοι πολιτικοί μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Σας πείραξε το "εγέρθιτο"????? το περίφημο του Γιωργάκη "Διοικώ μια ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ" δεν σας πείραξε? Το άλλο περίφημο "Μαζί τα φάγαμε"?????, αμ το "Κοπρόσκυλα" του Πάγκαλου??? Τους "ξεβολεύει" η πολυφωνία στην Βουλή?? Αυτοί θα ήθελαν να υπάρχουν μόνο 3-4 κόμματα στην βουλή, να έχουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ 80% και οι υπόλοιποι το 20% έτσι για να αλωνίζουν την χώρα και να την λεηλατούν όπως την λεηλάτησαν και την κατέστρεψαν. Επιτίθοντε στον Τσίπρα για το Ολαν-ντρέου αλλά ξεχνάνε το περίφημο του Πάγκαλου "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑΝΟΥ (τότε με τα Σκόπια) ούτε φυσικά την υπόθεση με τον ΟΤΣΑΛΑΝ που τον παρέδωσε στους Τούρκους!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ..... γιατί πολύ ΑΛΖΧΑΙΜΕΡ έχει πέσει τώρα τελευταία στην ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Δεν είμαι Χ.Α. αλλά θα τους ψηφίσω τώρα.ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/12 17:27

    Παρτε το εμπιτελους χαμπαρι!!!! Και κανενα λαθρομεταναστη να μην ειχαμε στη χωρα μας παλι τα ιδια φοβερα προβληματα θα ειχαμε! Μην τσιμπατε τοσο ευκολα το δολωμα που σας πετανε!!Ισχυει οτι οι ξενοδοχοι κλπ παιρνουν ξενους με πολυ χαμηλο μεροκαματο.Δεν φταινε ομως οι ξενοι φταιει το κρατος και η Ευρωπαικη ενωση που δινει αυτη τη βοηθεια στους μεγαλοκαρχαριες! Αρα μην τα βαζετε με τους ξενους και αυτοι θυματα ειναι οπως εμεις.Βαλτε τα με την Ευρωπαικη Ενωση και τους πολιτικους που την στηριζουν!
    Εξω απο την Ευρωπαικη Ενωση Εξω απο το Νατο και επιτελους ισχυρη αναπτυξη στη χωρα μας.Εχουμε φοβερες δυνατοτητες που μας τις εχουν στερησει...Οχι οι ξενοι εργατες ομως! Η Ευρωπη και το κρατος μας!... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/12 17:29

    Καλά τι περιμένεις από τον "Δημοκράτη" Παπούλια... είναι ποτέ δυνατόν να καλέσει την Χρυσή Αυγή. Μέρος της Δικομματικής Δικτατορίας" που κατέστρεψε την Ελλάδα ήταν και αυτός. Κοράκια... μόνο Κοράκι θα επιλέξουν στην θέση του ΠΔ. Για να τον έχουν του χεριού τους. Δημοκράτες Προέδρους της Δημοκρατίας έχει μόνο η Ισλανδία...... εμείς έχουμε Μαριονέτα.ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/12 17:41

    ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΙΤΟ" ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ "ΔΙΟΙΚΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ" ΜΕ ΤΟ "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ" & "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" & "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑΝΟΥ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/12 19:11

    Η Χρυσή Αυγή είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.Πουθενά στο πρόγραμμά του δεν αναφέρει τίποτα για Χίτλερ ή Γερμανία. Δεν συμφωνώ με κανένα άκρο προσωπικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε όλοι σκυλιάσει τόσο με την Χρυσή Αυγή και όχι με άλλα ακραία κόμματα. Ο Έλληνας δεν ψηφίζει Χρυσή Αυγή γιατί πιστεύει στον Εθνικοσοσιαλισμό. Απλά έχει βαρεθεί να ντρέπεται να είναι Ελληνας. Έχει βαρεθεί να φοβάται να σηκώσει ελληνική σημαία. Έχει βαρεθεί να μην μπορει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και φυσικά έχει βαρεθεί μέσα σε όλα τα άλλα στραβά να βλέπει την χώρα του να καταλαμβάνεται από δύο εκατομμύρια ξένους. Όχι ο Έλληνας δεν είναι ούτε εθνικιστής αλλά ούτε και ρατσιστής. Για αυτό ανοίξαμε τα σπίτια μας στους Αλβανούς, Ρώσους κλπ. Για αυτό δίνουμε βοήθεια από το υστέρημά μας στους Πακιστανούς κλπ. Αλλά ο Έλληνας είναι περήφανος για την πατρίδα του, για την ιστορία του και θέλει και οι πολιτικοί του να είναι περήφανοι. Ο Έλληνας επίσης έχει παραδόσεις και κοινή κουλτούρα και δεν θέλει να ζήσει σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία. Τόσα χρόνια εδώ στο σταυροδρόμι των λαών κατακτηθήκαμε από τόσους αλλά παραμείναμε μόνοι μας. Τώρα θέλουν να μας κάνουν πολυπολιτισμική κοινωνία. Αλλά αυτό δεν το θέλουμε. Για αυτό ψηφίζουν οι Έλληνες Χρυσή Αυγή. Αν βγει ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα ειμαι σίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει σε ποσοστά. Ως τότε και όταν βλέπει ο κόσμος την κοροϊδία των μεγάλων κομμάτων με τους λαθρομετανάστες, όταν βλέπει ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ να θέλουν να κάνουν την Ελλάδα χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών, ο κόσμος θα βάζει την Χρυσή Αυγή στη βουλή. Αν λυθούν τα θέματα που προανέφερα τότε θα πάψει να υφίσταται και η Χρυσή Αυγή. Εθνικοσοσιαλιστές είναι και οι της κυρίας ΛΕΠΕΝ που έβγαλαν 18% αλλά εκεί δεν είδα κανέναν να κόπτεται. Εθνικοσοσιαλισμός και ναζισμός είναι ταυτόσημα. Γιατί ξεχωρίζετε λοιπόν τη Χρυσή Αυγή με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γαλλία;ΓΙΑΝΝΗΣ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/5/12 23:23

    Τόσο βλάκες είναι που περιμένουν από την Χρυσή Αυγή να καθαρίσει τα ξενοδοχεία από τους ξένους που δουλεύουν και οι Ροδίτες κάνουν διακοπές διαρκείας!!
    Ψηφίστε τα σκατοφασιστόμουτρα να τα βλέπετε να δέρνουν αλλά προσέξτε Ροδίτες γιατί οι μισοί είστε κατάμαυροι κοντοί και τριχωτοί σαν πακιστανοί μην φάτε και εσείς ξύλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/5/12 00:20

    11;23 οι ροδιτες ομως γαμανε την μανα σου,την αδερφη σου και την δικια σου την πουτανιτσα παλιοβλαχε κερατα γιδοβοσκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/5/12 00:25

    Η Χρυσή Αυγή είναι ΝΑΖΙ - Εξωφυλλα με τον Hitler ?
    Η Χυρσή Αυγή είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ - Forca Nuova ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/5/12 01:00

    Εμένα μου άρεσε το αστείο "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ..." Πόσο γέλασαααααα με το βλάκα το Χρυσαυγίτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/5/12 01:06

    Όπως και το 1941-1944 πολύς κόσμος πήγε με το ΕΑΜ χωρίς να είναι κομμουνιστής (αλλά απλώς επειδή το ΕΑΜ με τα συνθήματα και τη δράση του κατάφερε να αποκτήσει την πρωτοκαθεδρία του αγώνα) έτσι και σήμερα η Χρυσή Αυγή προφέρει ένα λόγο λαϊκό,πατριωτικό,αντιμνημονιακό ,φιλεργατικό και κατορθώνει να συσπειρώνει γύρω της πολύ κόσμο που δεν είναι 100% σύμφωνος μαζί της και μάλιστα πολλές φορές προέρχεται κι από την άλλη όχθη-την αριστερά- όπως και του λόγου μου που θα τους ψηφίσω για πρώτη φορά.
    Αντί λοιπόν να βρίζετε και να προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο να μισήσει και να σιχαθεί τη Χ.Α με παιδαριώδη επιχειρήματα του τύπου "ναζιστές", "εωσφόροι" και άλλες κουτοπονηριές -και εν πάση περιπτώσει ...παλιοημερολογίτικες αρχαιολογίες - καλύτερο θα ήταν να αντιπαρατεθείτε με ΣΗΜΕΡΙΝΑ επιχειρήματα και θέσεις.Αλλιώς,η Χ.Α σύντομα θα υπερβεί το 10% κι ακόμη θα αναρωτιέστε πού διάολο και πώς ξεφύτρωσαν τόσοι πολλοί "φασίστες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/5/12 01:47

    βρε κοπριτη ΚΙΛΛ ΡΟΥ
    τι ρολο παιζεις τωρα,εισαι τοσο σουπερ μαλακας,τοσο ανθελληνας,να πας στην
    πατριδα σου.Εδω δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος γραφει η εκφραζεται καλυτερα..
    εμεις οι ελληνες ποναμε και αγαπαμε τον τοπο μας, και εφοσων εχουμε δημοκρατια
    ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να εκφραζεται οπως θελει. Εαν θελεις να σε σεβωνται πρεπει να σεβεσαι και εσυ τους αλους, αλοιως. οδοντα αντι οδοντος/
    θα με βρισεις μια θα σου βρισω δεκα.
    Αυτη την στιγμη η Ελλαδα χρειαζεται μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *