ροή ειδήσεων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: για περιστατικό βίας στη ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Φίλε φορολογούμενε,
Με αφορμή τα συνεχιζόμενα περιστατικά λεκτικής ή και φυσικής βίας που ασκούνται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας (αλλά και στη Ρόδο)... σε βάρος εφοριακών υπαλλήλων, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Οι εφοριακοί είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, που εφαρμόζουν Νόμους. Είμαστε αυτοί που πρώτοι δοκιμάσαμε τα μέτρα του Μνημονίου, με μειώσεις έως και 50% στους μισθούς μας!!!
Δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, με το μισό προσωπικό, και με όλη την πίεση των πολιτών από πάνω μας. Έχουμε μετατραπεί σε αποδέκτες της κοινωνικής δυσαρέσκειας για τα χαράτσια, τους φόρους, τις έκτακτες εισφορές και όλη την άδικη φορολογική πολιτική που έχει επιβληθεί σε όλους μας.
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ
- Να στρέψεις την οργή σου ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κρίση.

- Να πιέσεις κι εσύ οι εφορίες να είναι υπηρεσίες φορολογικής δικαιοσύνης, αναδιανομής του πλούτου, εξυπηρέτησης του πολίτη και πάταξης της φοροδιαφυγής.
- Να καταργηθούν τα χαράτσια, τα μνημόνια, να υπάρξει δίκαιη φορολογική πολιτική σε όσους κατέχουν και όσους φοροδιαφεύγουν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/12 07:35

    Βρε άντε γαμηθείτε σε λίγο θα μας βγείτε και ήρωες! Ξεχνάτε πριν την κρίση όλοι εσείς που είχατε πιάσει την καρέκλα πως αντιμετωπίζατε τον κοσμάκη; Ξεχνάτε τον υφάκι 1000 καρδιναλλίων και το τουπέ που είχατε; Για το χάλι που επικρατεί στην ΔΟΥ ποιος ευθύνεται; Για την 4+ ώρες ουρά ποιος ευθύνεται; Άντε μου στο διάολο έχετε θράσσος και μιλάτε κιόλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/12 07:39

    Εν μερει εχουν δικιο. Δεν γινεται να την πληρωνουν οι υπαλληλοι για τους πολιτικους που ψηφιζουν τα μετρα. Οχι οτι μερικοι δεν ειναι λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/12 07:42

    Τρομαρα σας ζητατε και κατανοηση.Γιατι συμπεριφερεστε με τοση αλλαζονεια στον απλο κοσμο καθισμενοι πισω απο την μονιμοτητα σας, μιλοντας στον ενικο η στον πληθ.ευγ/ας αναλογα με το πως τον κοβεται τον καθε φορολογουμενο.Επισης εφαρμοζετε διπλη αναγνωση στους νομους αναλογα με το ατομο, αν ειναι επωνυμο μελος της κοινωνιας και ξερει και μπορει να δωσει κατι για γρηγοροσημο η στον ιδιο τον υπαλληλο η σε κανενα συγγενη του για να ειναι σιγουρος .Να μην ξεχναμε και τι γινεται σε ονομαστικες γιορτες και επετειους που εν ωρα εξηπυρετησης των φορολογουμενων ξεκιναει το κερασμα με τιςσχετικες ευχες κι ας τολμησει να μιλησει καποιος.Οι κυριοι; κυριοι τμηματαρχες σφραγισμενοι πισω απο την μονινοτητα τους και τα γραφεια τους εχουν επιλεξει τον ρολο του αυστηρου για να δικαιολογησουν την αμεμτη εντιμοτητα τους.Το χειροτερο τωρα τελευταια ηταν η παρουσια του δ/ντη στην πρωτη γραμμη στην ομιλια του κ. Βενιζελου στην ροδο για ανανεωσει την κομματικη πιστη.Για το περιστατικο,ο κυριος που αντεδρασε πραγματι ακραια πρεπει να τον εχετε βασανισει πολυ.Αν εχει προβλημα φορ. ενημ εφοσον γνωριζετε οφειλετε να του δωσετε τις οδηγιες-λυσεις-συμβουλες με ηπιο τροπο.Δεν ξυπνησε το πρωι και ειπε τι να κανω σημερα για να με στειλουν στον εισαγγελεα.ΚΑΠΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ .ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/12 07:49

      ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ...!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/12 12:13

      ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/12 20:59

      ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/12 07:59

    kale tous ekanan kai miwsi misthwn amartia ta paidia eprepe na tous afisoun sta 3000 kai 4000 xiliades eyrw eksw ta mayra me prwto mistho ta 1300 amartia ta paidia! oso gia to prosopiko ekei sou dinw dikio alla otan apofasisoun aytoi oi kafroi pou exoun gemish tous dimous kai to di.fo.do me tosa atoma kai oloi asxolounte ne ena antikeimeno na tous kanoun metaksis tote isws ginei kati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/12 08:31

    500 Ευρω το μηνα επρεπε να ειναι ο μισθος σας και πολλα λεω.
    Μια φορα ετυχε να ερθω στην εφορια και απλα διαπιστωσα οτι ανθρωποι με πτυχια δεν ξερουν να κανουν ουτε μια αφαιρεση.Τιζωα θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/12 09:05

    και οι αστυνομικοι τα ιδια λενε οταν ....βαρανε τον κοσμακη !
    οταν θολωσει ο ανθρωπος δεν βλεπει μπροστα του ,να περιμενετε χειροτερα στο μελλον με τη εξαθλιωση του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/12 09:08

    Ase re tempeloskila pou thelete kai katanoisi AN eixate kanei pote tin doulia sas tosa xronia tha eixame ispra3ei kanena foro AN! alla gia na ginei auto prepei na kounithite apo tin karekla pragma diskolo! SKASTE KAI SKIFTE TORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/12 09:29

    να ανοιξουν οι λογαριασμοί οι δικοι σας, της γυναικας σας, των παιδιών σας και των γονιων σας .....και μετα θα φανει αν ασκειτε τον νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/12 09:30

    Αν υποψιαστώ ότι θα ξεσηκωθούν και οι εφοριακοί..... έ τότε έχει αλλάξει πραγματικά ο κόσμος....
    Αν αλλάξει και η συμπεριφορά ορισμένων από εκεί μέσα, θα έχουν δίκιο που ξεσηκώνονται κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/12 09:31

    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ¨΄ ΦΙΛΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ,Αναγνωριζουμε την μεχρι σημερα αλλαζονικη συμπεριφορα μας που πηγαζει απο την μονιμοτητα μας ,κατι που ισχυει μονο στο δημοσιο γιαυτο πρασπαθησαμε με καθε τροπο να διορισθουμε και εχουμε αξιολογηθει με την ανανεωση της κομματικης μας ταυτοτητας.Πραγματι ειμαστε κοπριτες και γιαυτο δεν μας δεν μπορει να μας ανταγωνιστει ο ιδιοτικος τομεας[ιδιοτικος υπαλληλος].Αυτοι ειναι βλακες που δεν βρηκαν καποιο ΜΕΣΟΝ να ανταλαξουν την ψηφο τους με μια θεση.Βυθισμενος στα κομματικα του καθηκοντα ο καθε διευθυντης εμεις οι υπαλληλοι ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑς ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 18/5/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/12 11:33

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ!!!!!!300 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο Κος ΕΦΟΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΑΚΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ Μ....ΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΜ.....ΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/5/12 12:38

    Το 40-40-20 ισχυει ακομα; Ερχεται ο ελεγκτης, τα κανουμε πλακακια. 40% εκπτωση στον φορολογουμενο, 40% για το κρατος, και 20% στον ελεγκτη, που εφαρμοζει τον νομο...
    Αυτα ειπωθηκαν στην τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/5/12 15:16

    Πολλοί απο αυτούς δεν ξέρουν καν να διαβάζουν τους νόμους. Μου έτυχε να με ταλαιπωρούν για 1 μήνα επειδή οχι μόνο δεν ήξεραν τους νόμους του Αστικού Κώδικα, αλλά και όταν τους τους έδειξα, δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν. Υποχρεώθηκα να τους φέρω δικηγόρο να τους τα εξηγήσουν. Ο ένας ρωτούσε τον άλλο!!!!Φαντρασθείτε το μορφωτικό τους επίπεδο, από υπάλληλο υπεύθυνο τμηματάρχη έως τον Διευθυντή!! Και εχουν το θράσος να μιλάνε για κατανόηση. Αλήθεια για τα φακελάκια γιατί δεν λένε τίποτα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/5/12 15:22

    Οταν γίνονται επώνυμες και με αδιάσειστα στοιχεία καταγγελίες τις βάζετε στο αρχείο όταν είναι "ημέτεροι" οι διαπλεκόμενοι....Καλά κάνανε και σας κατέβασαν τους μισθούς. Δεν έρχεστε στην ώρα σας και φεύγετε πριν την ωρα σας. Μου έτυχε να μείνω μέσα για μια υπόθεση και στις 14.30 ειχαν αδειάσει όλα τα γραφεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/12 15:24

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/5/12 15:29

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/5/12 15:31

    Την "ανικανότητά σας την ρίξατε τώρα στην "κρίση"?? Εσεις καλά ειστε βολεμένοι..... για ελάτε στην ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα να δείτε την γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχαλης Ροδος φοροτεχνης18/5/12 16:53

    ΚΎΡΙΟΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΕΧΕΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΊ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ . ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑς ΟΤΙ ΑΝΆΚΑΤΕ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΊΤΕ ΣΤΑ ΣΔΟΕ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΊΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΒΆΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΛΥΨΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΔΟΕ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/5/12 18:53

    Ο μεγαλυτερος ΕΧΡΟΣ ειναι το κρατος και εσεις υπηρετες του ΕΧΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/5/12 22:48

    RE SYNDIKALISTES THS PLAKAS ANTI NA BGAZETE ANAKOINOSEIS AN EXETE FILOTIMO EKEINO TO LAMOGIO TON TSAMPANAKH POY ME TO ETSI THELO SAS TON EBALAN PROISTAMENO DEN MPOREITE NA TON STEILETE SPITI TOY. O KOLHTOS TOY O BOYLEYTHS ZOIDHS POY TON STHRIZE PHRE TON POYLO....SEIRA KAI TOY KARPATHIOY NA PAEI SPITI TOY. MA AYTA NA ASXOLHTYITE KAI AFHSSTE TA MNHMONIA GIA ALLOYS AN EXETE FILOTIMO POY DEN TO DIAKRINO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *