ροή ειδήσεων

ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πολυτελή αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα φαίνεται να ψάχνουν για παιδιά. Προσοχή γονείς κάποιοι αδίστακτοι δολοφόνοι απαγάγουν και σκοτώνουν παιδιά για τα όργανα τους...
Τα πουλάνε στην μαύρη αγορά και θησαυρίζουν με τα εγκλήματα αυτά. Βλέπουμε ότι πάντα τα παιδιά είναι τα μεγάλα θύματα στις βρώμικες ορέξεις και κτηνωδίες των τεράτων. Είναι αθώες ψυχούλες που δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Υπάρχουν και κάποιοι, που δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω γιατί δεν υπάρχει χαρακτηρισμός κατάλληλος στο λεξιλόγιο μου, που πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά για λίγο χρήμα. Για μένα αυτοί δεν είναι γονείς αλλά εξίσου εγκληματίες και πρέπει να παίρνουν την κατάλληλη ποινή με τους φονιάδες. Τα παιδιά που θα πουληθούν ή θα τα βάλουν στην πορνεία και θα ικανοποιούν κάποιοι ανώμαλοι τις βρωμερές ορέξεις τους ή θα τα σκοτώσουν για να μοσχοπουλήσουν τα όργανα τους.



Τελευταία, υπάρχουν καταγγελίες για κάτι πολυτελέστατα αυτοκίνητα με σκούρα τζάμια που παρακολουθούν παιδιά. Σκοπό έχουν να τα ξεμοναχιάσουν και να τα πάρουν με την βία ή με δόλο. Για αυτό μην αφήνετε λεπτό από τα μάτια σας τα παιδιά, ούτε καν στην αυλή αν έχει πρόσβαση κάποιος να τα πλησιάσει. Μείνετε μαζί του όσο χρειαστεί να παίξει και βάλτε το ξανά στο σπίτι. Προστατεύστε τα όσο μπορείτε γιατί σας χρειάζονται. Αυτά είναι ακόμα αδύναμα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο στην γειτονιά σας μην διστάσετε να ενημερώσετε τις αρχές.


Και επίσης μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό, μιλήστε στα παιδιά και ενημερώστε τα με τρόπο για να μην τρομάξουν και πείτε τους, δεν σταματάμε ποτέ σε αγνώστους και δεν μπαίνουμε σε κανένα αυτοκίνητο ξένου αλλά και γνωστού, αν δεν το έχετε πληροφορηθεί εσείς. Να μην παίρνουν από κανέναν καραμέλες, παγωτά ,γλυκά ή παιχνίδια και βεβαίως ούτε χρήματα. Να μην προθυμοποιηθούν αν τους ζητήσουν να τους δείξουν κάποιο μέρος πχ ένα φαρμακείο ή ένα μαγαζί, γιατί θέλουν να τα ξεμοναχιάσουν. Αν δουν κάτι από όλα αυτά που αναφέραμε να το βάλουν στα πόδια και να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αν εφαρμόσετε αυτά τα λίγα πιστεύω τα δικά σας παιδιά δεν θα κινδυνέψουν από τα βρωμερά κτήνη που κυκλοφορούν με το προσωπείο ανθρώπων.
Μύριαμ Κ. Ρόδος

Σχόλια

  1. Αυτό έχει ακουστεί και στην Ηλεία. Στον Πύργο κάποιοι πηγαν να αρπάξουν το παιδί μπροστά απο τα μάτια της μάνας του. Πρεπει να προσεέχουμε τα παιδία μας. Ουτε στο σχολείο που λέει ο λόγος να μην είναι μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/12 14:20

    ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/12 22:08

    Τι εκφοβιστικό αρθρο είναι αυτό τώρα ?
    Έχεις στοιχεία για αυτά που γράφεις κοπέλα μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα έχεις ρε φίλε! Τι σε "χάλασε¨στο συγκεκριμένο άρθρο; Δεν πρέπει έτσι κι αλλιώς να προσέχουμε και να συμβουλεύουμε τα παιδιά μας; Ακόμη κι αν είναι όλα φανταστικά περί ακριβών αυτοκινήτων με σκούρα τζάμια κλπ, (που προφανώς δεν είναι, απ΄όλη την Ελλάδα υπάρχουν αντίστοιχες πληροφορίες..) μακάρι να δημοσιεύονται τέτοια άρθρα, που με απλά και κατανοητά λόγια δίνουν σωτήριες συμβουλές!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12 01:22

    Η είδηση πρέπει να είναι σωστή. Σήμερα μίλησα με φίλη απο Αθήνα και μου είπε οτι στο παρα-πέντε γλίτωσε το κοριτσάκι της απο την συμορία με το πολυτελές μάυρο BMW.

    Μάτια 14 οι γονείς με μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και στην Αράχωβα μια μπλέ μερσεντές σταμάτησε και μίλαγε στην εγγονή μου , η οποία τον κοίταγε σαν χαζή αφού δεν ξέρει Ελληνικά είναι Αγγλίδα , και τότε της φώναξα 3 φορές δυνατά και την συνέφερα και ήρθε τρέχοντας προς εμένα , ενώ η χαζή μάνα της την κοίταγε αθώα , λες και ζούμε σε κανονικές εποχές με εμπιστοσύνη , ευτυχώς ......... ημουν εκεί παρούσα , ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ........... ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ , ΖΟΥΜΕ ΑΣΚΗΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *