ροή ειδήσεων

Χρυσή Αυγή ένα κόμμα μόνο λόγια

Όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό η το κόμμα της Χρυσής αυγής έχει γεμίσει θρασύτητες προπαγάνδες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και έχει πλέον ξεχάσει το ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα δυο μνημονικά κόμματα... για κάποιο περίεργο λόγο έως και ενοχοποιητικό, ενώ κανονικά θα έπρεπε να προσπαθεί να τα αφανίσει από προσώπου γης .
Γενικότερα η Χρυσή αυγή είναι ένα κόμμα που στηρίζετε στον θυμό για αυτό τον λόγο και πολλοί τους ψήφισαν από αντίδραση στις προηγούμενες εκλογές , το μόνο που κάνει είναι να τάζει να διώξει τους λαθρομετανάστες από την χώρα και θα πατάξει την διαφθορά και τίποτα άλλο .
Κύριοι τις Χρυσής αυγής πρώτου αρχίσετε τους προπηλακισμούς σας στο BLOG που ξέρω ότι πολλοί είστε μέλη του κόμματος σας θέτω τα εξής.
Μου λέτε ότι θα καθαρίσετε τον τόπο από τους λαθρομετανάστες και θα εξασφαλίσετε τα δικαιώματα των ελλήνων εργαζομένων αλλά :
1) Όσων αφορά τους έλληνες ξενοδοχοϋπάλληλους δεν είδα καμία ομάδα του κόμματος να κάνει ελέγχους στα ξενοδοχεία για αλλοδαπούς το μόνο που κάνατε ήταν μια δήλωση στο blog και αφήσατε ένα κινητό τηλέφωνο και περιμένετε εμείς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα δηλαδή εμείς ο απλός κοσμάκης να τα βάλει με το κεφάλαιο , με συγχωράτε αλλά αυτά τα κάνω και μονός μου .
2) Δεν θέσατε ακόμα την θέση σας όσων αφορά τους αθιγγάνους τις ρόδου θα ενεργήσετε άμεσα όσων αφορά αυτήν την πληγή στον τόπο μας ;
Η μήπως απλά περιμένετε πάλι τον απλό κοσμάκη να κάνει κάτι και εσείς μετά να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση;
3) Όσων αφορά το θέμα τις παλαιάς πόλεως ρόδου τη θα κάνετε φέτος , τώρα για την ακρίβεια θα στείλετε μελή του κόμματος να διώξουν άλλους αυτούς τους επαίτες που είναι κύριος αθίγγανοι και να ελευθερώσετε τα αδέσποτα που εκμεταλλεύονται και έχουν στην κατοχή τους για θα τα ρίχνετε όλα στην τουριστική αστυνομία για να νευριάζει ο κόσμος και να μαζεύετε ψήφους;
Με τους διεφθαρμένους καταστηματάρχες των Club που κανένας τους δεν έχει άδεια κέντρου διασκέδασης αλλά όλα είναι καφετέριες ζαχαροπλαστεία τι θα κάνετε ; Η μήπως είναι μελή του κόμματος σας και δεν τους πειράζετε παρότι είναι διεφθαρμένοι κάνουν κακό στον τόπο με την καθημερινή ηχορύπανση και τα παράνομα τραπέζια μέχρι το σιντριβάνι και με το να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς για την τουριστική περίοδο αντί για Έλληνες εφόσον είναι ποιο φτηνοί και χωρίς ασφάλιση .
Τέλος εάν και στα 3 θέματα που σας έθεσα εγώ μπορώ με 50 άτομα να κάνουμε ομαδικές μηνύσεις σε Άρειο πάγο, ΙΚΑ, ΣΔΟΕ, Υγειονομική υπηρεσία ,Ευρωπαϊκή επιτροπή και UNESCO τότε γιατί να σας ψηφίσω;
Εάν εσείς σαν κόμμα περιμένετε από τους άλλους αντί να μας δείξετε τη μπορείτε να κάνετε ποιος ο λόγος ύπαρξης σας;
Δείξτε πρώτα στον κόσμο ότι όντως μπορείτε να κάνετε αυτά που λέτε ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΝΝΟΩ ΤΩΡΑ και εγώ ο ίδιος που σας αμφισβητώ θα σας ψηφίσω και θα γίνω μέλλος του κόμματος σας .
Και παρακαλώ επιτέλους μια φορά να δω μέλος τις χρυσής αυγής να απαντήσει κόσμια χωρίς προπηλακισμούς και με το ήθος που αρμόζει σε κάθε Έλληνα .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/12 16:13

    ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ?
    ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ 7% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ?
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/12 17:12

      lol paparologies os sini8os kai pali ta rixnete ston syriza to palikari/kopela? sas e8ese kapoia 8emata na apantisete kai eseis ton xaba sas ....lol dimokratiki i xrysi aygi hahahaha

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/5/12 17:43

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.....
      ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!
      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!
      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/12 16:15

    oi allodapoi einai pio ftinoi aptous ellhnes leei hahahhaha..gia afto giname etsi opws giname giati nomizete oti douleuete kiolas san ellada!! pes mou enan re pou tha parei ellhna sthn douleia.. afou einai axristoi oti kai na tous valeis na kanoun.,(exei kai eksereseis vevaia) 400 xiliades ellhnes leei psifisane ton mixaloliako.. re eleos re ksipnate re den ginete re na kivernisei mia oloklhrh xwra ena komma me kleistomialous anthropous re ksipnate re ti na pw re ti eiste eseis re!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/12 21:21

      mana re ti les re pw re eides re ti lene re eleos re.. alodapos prepei na eisai esu gia na tous uposthrizeis toso. des ti kanane sthn palia polh omws oi filoi sou. esu alodape douleveis? eisai prokomenos? XRYSH AYGH RE sunexiste na akoute ta kanalia ths mizas.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/12 17:46

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!
    ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!
    ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ....
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΩΡΑ...
    ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/12 20:39

      Ναι ανεγκέφαλε άνθρωπε, τα ΜΜΕ περίμεναμε για να μάθουμε ότι η χ.α. είναι νεοναζί, ρατσιστές, φασίστες, μισάνθρωποι, σκατόψυχοι και χωρίς καμία αναγνώριση στον εαυτό τους πέρα απο την εθνικότητα τους, τον ζαμπίδη και τον χαριστέα.

      Ξέρεις και τι είναι δημοκρατία. ουγκ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/12 21:25

    Απο τώρα και στο εξής οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται κοντά στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Καρακόνερου, θα καλούν στα τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο και θα βρίσκούν λύση με τα πλαστικά που καίγονται στη περιοχή! Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες, για μια φορά ακόμη, κάποιοι έβαλαν φωτιά και έκαιγαν πλαστικά. Επειδή οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν βαρεθεί να καλούν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, αυτή τη φορά πήραν πιο δραστικά μέτρα. Τηλεφώνησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ζήτησαν παρέμβαση... Όπως αναφέρουν πηγές στο VERENA πήγαν μέλη του κόμματος στο καταυλισμό και όχι μόνο τους έβαλαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να μαζέψουν τα αποκαΐδια!!!!Η ανυπαρξία του κράτους δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και μετά κάποιοι διερωτώνται το πως και το γιατί...
    Πηγή: VERENA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/12 23:10

    Κι εγω τους πηρα τηλεφωνο προχτες να μου βγαλουν το σκυλο βολτα αλλα ειχαν βαρδια να βρουν κανενα πακιστανό των 30 κιλων να χτυπησουν και δεν ηρθαν.... Απο το παραπανω υποτιθεμενο "ρεπορταζ" μονο το προτελευταιο κομματι ειναι αλήθεια: σε λίγο θα μαζεύουν τα αποκαϊδια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/12 10:53

      26/5/12 11:10 μ.μ. Τι αστειος που εισαι ρε σκουλικι....μονο κρυψου καλα γιατι σε βλεπω να σε τσουβαλιαζουν και εσενα μαζι με τους πακιστανους οταν ερθει η ωρα γαμημενε προδοτη ανθελληνα!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/12 23:36

    Ψηφίζω Σύριζα να ξεβρομίσουμε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και να γίνουμε πολυπολιτισμική κοινωνία με τους πακιστανοαφγανους γαμιάδες όλων των κουνιστών αριστε-ρούληδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/12 03:45

    Και ο τιτλος καλος Χρυση Αυγη μονο λογια ενω ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ολο εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/12 06:32

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΡΥΣΗ ΑΤΓΗ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΔΗΞΟΥΝ ΟΛΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΛΥΚΑΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/12 10:13

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ?ΜΑΣ Γ.....Ν.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/5/12 14:00

    Αυτό που βιώνουμε την τελευταία εβδομάδα, ευρισκόμενοι σε προεκλογική περίοδο, είναι μια ατράνταχτη απόδειξη πως τα ραδιοτηλεοπτικά κι έντυπα μέσα σε αυτήν την χώρα είναι απολύτως ξεδιάντροπα κι ελεγχόμενα. Η υποκρισία ξεχειλίζει στην κόκκινη χούντα των ΜΜΕ, όταν εξαπολύουν ενορχηστρωμένες επιθέσεις λάσπης, διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Για κάθε δημοσιογράφο τα στελέχη, οι υποστηρικτές κι ακόμα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι εύκολος στόχος, καθώς είμαστε φασίστες, ακραίοι και ενίοτε κι εγκληματίες. Αδυνατούν τα τσιράκια των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων και τα φερέφωνα των αφεντικών τους να συνειδητοποιήσουν το φρόνημα, την ψυχή και την αγωνιστική διάθεση των Χρυσαυγιτών. Γι΄αυτούς είμαστε επικίνδυνοι φασίστες που πρέπει να βρίσκονται στο περιθώριο.
    Το γεγονός πως το 7% του ελληνικού λαού, κόντρα στην λάσπη και την συκοφαντία, μας εμπιστεύτηκε την ψήφο του για να ξεβρωμίσουμε τον τόπο, αποτελεί αμελητέα ποσότητα γι΄αυτούς και μάλλον επικίνδυνη που πρέπει να αποκλειστεί από παντού. Με την συνήθεια της αυθαιρεσίας και τον "αέρα" της λαμογιάς και της αριστερίζουσας κουλτούρας τους αποκλείουν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής από κάθε πολιτική συζήτηση και δεν μας δίνουν τον χρόνο που μας αναλογεί. Πρέπει μάλλον να τους ενημερώσουμε πως το ποσοστό μας στις τελευταίες εκλογές ήταν 7%. Το 0,29% ήταν στις προηγούμενες...
    Το αυτί όμως των μεγαλοεκδοτών και κυρίως αυτών που εκπροσωπούν δεν ιδρώνει. Εμείς είμαστε "φασίστες". Μιλάμε για Ελλάδα, εθνική ανεξαρτησία, απελευθέρωση από το Μνημόνιο της υποταγής, εθνική παραγωγή, αυτάρκεια κι απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Δεν υπάρχει λόγος και κυρίως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ακούγονται αυτές οι "φασιστικές" απόψεις. Πώς λοιπόν αντιμετωπίζεις τους φασίστες; Με φασισμό! Καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισονομίας και δίκαιης μεταχείρισης, γράφοντας την ελευθερία έκφρασης και λόγου και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα που κέρδισε η Χρυσή Αυγή με το σπαθί της από τις εκλογές της 6ης Μαΐου στα παλιά τους τα παπούτσια, συνεχίζουν να μας αποκλείουν από παντού.
    Αυτό όμως, όσο κι αν η αλήθεια και η φωνή των Εθνικιστών πονάει, δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Η ηχηρή και καθαρή φωνή της Χρυσής Αυγής θα ακουστεί παντού και το δικαίωμά μας αυτό δεν σας το χαρίζουμε. Θα μιλήσουμε για αυτά που δεν θέλετε και κυρίως τρέμετε να βγουν στον αέρα και από τις 18 Ιουνίου η φωνή των Εθνικιστών θα ακουστεί τρανή και στην Βουλή και τότε θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/5/12 15:43

    tosa xronia den eida kanena na asxoleitai me tin xrysi aygh, tota ksafnika oloi pesane pano stin xrysh aygh les kai einai ypologh ayth gia ola ta problimata ths xoras mas!! Den psifise kammia xrysh aygh ta mnimonia oyte meiose mis8ous kai sintaksis oyte apeluse ypalilous, oyte ypegrapse thn metenergia oyte me tin politiki ths ekane tous ellines ftoxoterous oyte gemise thn patrida mas me ola ta la8roork oyte ftaiei ayth gia ola ta kaka ths moiras mas!o logos einai aplos stis proigoumenes ekloges h xrysh aygh pire 23.000 psifous kai tora 442.000, oloi aytoi oi di8en dimokrates pou mas kibernoysan i htan stin antipoliteysh tosa xronia kai etrogan me xrysa koutalia kai eferan thn xora mas sto mayro ths to xali blepoun na apeilounte apo tin anodo enos e8nikistikou kommatos kai sfiksane oi koloi pou 8a xasoun ta kektimena toys kai 8a tous ksemprostiasi i xrysh aygh,gia ayto kai tous elouse o kryos idrotas kai bazoun ta diafora papagalakia kali ora san ayto pou egrapse to a8ro eso sto site kai na rota ti ekane gia ola ayta h xrysh aygh! H xrysh aygh re psoriarides den kibernise pote eseis eixata ta hnia ths xoras tosa xronia toys eyatous sas na rotate ti skata ekanan tosa xronia gia ola ayta pou rotane meso tou a8rou sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/5/12 19:46

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/5/12 23:12

    Ναι ε? Που ηταν η Χρυση αυγη οταν εργαζομενοι εχαναν την δουλεια τους και εμεναν στον δρομο? μονο το ΠΑΜΕ ηταν εκει για τους απολυμενους και τωρα ξαφνηκα γινατε εσεις οι σωτηρες της χωρας? ρε αυτα να τα πουλησετε αλλου εδω δεν πιανουν! βοηθανε λεει και τις γριες να πανε στην τραπεζα...απο ποτε??απο τωρα που ειδατε οτι το εδαφος ειναι καταληλο για να παρετε ψηφους??αστε ρε!..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/12 07:21

    ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, για να έρθουν 25 εκατομμύρια μουσουλμάνοι να μας γαμάνε, να χαρούμε και εμείς οι γκέι κάποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *