ροή ειδήσεων

Δεν καταλάβατε γιατί μας αγάπησε η Μέρκελ απότομα; Διαβάστε το γιατί

«Η Ελλάδα ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια και θα παραμείνει στο ευρώ» τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στις δηλώσεις της...
μετά τη συνάντηση με τον νέο Γάλλο πρόεδροΦρανσουά Ολάντ για να συμπληρώσει ωστόσο ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των δεσμεύσεων. «Οι Έλληνες έχουν δείξει ότι επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ», τόνισε η Μέρκελ, επαναλαμβάνοντας πως η Αθήνα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
«Πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα την ευκαιρία για ανάπτυξη»
είπε από την πλευρά του ο Φρανσουά Ολάντ.

Η Ελλάδα αλλάζει ζώνη επιρροής. Είναι έτοιμη να ανέβει στο άρμα του αμερικανο αγγλικου παράγοντα. Νομίζετε ότι όλα αυτά τα τερτίπια που κάνουν με προεξάρχοντα τον Παπούλια για σχηματισμό κυβέρνησης είναι τυχαία; Eαν είχαν την δύναμη και το ο.κ θα είχαν κάνει κυβέρνηση μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες αγνοώντας όλους. Απλά περίμεναν το μεγάλο τηλεφώνημα που.. καθυστέρησε λίγο.
Οι νέοι επικυρίαρχοι μας Αγγλοαμερικανοί, είδαν πως δεν τραβά πλέον το γερμανικό κάρο της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ λόγω σήψης διαφθοράς και εκρηκτικής αγανάκτησης εκ μέρους μιας μεγάλης μερίδας πολιτών, και έτσι αποφάσισαν να τους στείλουν στην πολιτική .λησμονιά, αναλαμβάνοντας και τα ηνία από τους γερμανούς .
Για διαδοχή έχουν την νέα Καμμενοκρατία για την κεντροδεξιά, και το ΣΥΡΙΖΟΚ για την κεντροαριστερά, που θα εναλλάσσονται στην εξουσία . Οι λοιποί Ντορα, Μανος ,Κατσελη κ.α θα παίζουν κατά καιρούς το συμπλήρωμα εάν δεν βγαίνουν τα .κουκιά. Θα συντηρηθούν επίσης τα δύο πειθαρχημένα άκρα Χρυσή αυγή για άλλοθι στον Καμμενο, και το Κ.Κ.Ε για άλλοθι στον Τσίπρα, που είναι και οι δυο, το μέλλον της πολιτικής στην Ελλάδα, λόγω και ηλικίας. Ήδη υπάρχει συμφωνία, εάν δεν φτάνουν τα νούμερα από τους απρόβλεπτους πλέον ψηφοφόρους, για συγκυβέρνηση μεταξύ τους.
Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι κύριοι σαμαρο βενιζελοι, αλλά δεν τολμούν να τα πουν ούτε στον εαυτόν τους.
Πάντως το πρώτο λάθος το έκανε ο Καμμένος που βιάστηκε να ιππεύσει το καλάμι, ζητώντας από τώρα πρωθυπουργία .Για αυτό θα υποστεί την ..κατσάδα - τιμωρία.
Ο πονηρός πλασιέ πατριωτισμού Καρατζαφέρης μάλλον τα πληροφορήθηκε από τις πήγες του, και δυο μέρες τώρα τον έχει πιάσει το αντι..Τσιπρικό του μένος, ελπίζοντας πως θα πιέσει για να τον βάλουν στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για αυτόν είναι χαμένος από χέρι. Εκτός του ότι δεν χωρά στο νέο σκηνικό ,Τους είναι κυριολεκτικά ..αχρείαστος.
Να είστε σίγουροι πως θα δούμε μελλοντικά πολλές εκδηλώσεις αγάπης εκ μέρους του γαλλογερμανικου άξονα, παρά τις δήθεν εκρήξεις - απειλές.

ixnos.blogspot

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *