ροή ειδήσεων

Αποφασίζουν για Eurocup στον Κολοσσό

Η σεζόν για τον Κολοσσό Ρόδου ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό τμήμα ξεκουράζεται, με την Διοίκηση όμως να αποφασίζει για την συμμετοχή ή όχι της ομάδας στο Eurocup...


Αρνητικοί παρουσιάζονταν πριν την έναρξη των playoffs της Α1 οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου στο ενδεχόμενο η ομάδα να αγωνιστεί στο Eurocup της επόμενης περιόδου. Ωστόσο μετά την επιτυχία κόντρα στην Καβάλα και την 4η τελικά θέση που κατέκτησε η ομάδα της Ρόδου αποφάσισαν να κάνουν προσπάθειες να παίξουν στην Ευρώπη.

Έτσι μετά το θετικό κλίμα για την συμμετοχή του Κολοσσού Ρόδου σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί ο στόχος αυτός. Την προσεχή Δευτέρα λοιπόν, θα υπάρξει Δ.Σ. το οποίο αρχικά θα προσπαθήσει να βρει οικονομικούς πόρους και χορηγούς για να βελτιωθεί το Βενετόκλειο και να πληρεί τις προϋποθέσεις του Eurocup και στην συνέχεια θα αποφασιστεί και η αύξηση του μπάτζετ η οποία θα είναι υποχρεωτική λόγω των διπλών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η τελική απόφαση για το αν θα παίξει ο Κολοσσός Ρόδου στο Eurocup θα παρθεί μετά από συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Φραγκιά που πρέπει να δώσει την έγκρισή του.

http://www.gazzetta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *