ροή ειδήσεων

Keep on ... Solarium!!! Επίθεση εξαπέλυσαν οι Ελληνες στο προφίλ της Κριστίν Λαγκάρντ στο FaceBook

Το τι ακούει εδώ και ώρες η Κριστίν Λαγκάρντ στο προφίλ της στο FabeBook δεν λέγεται. Χιλιάδες Ελληνες Χρήστες του διαδικτύου, εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση...
στην Γαλλίδα πρόεδρο του ΔΝΤ και τη "στόλισαν" με διάφορους χαρακτηρισμούς... όχι και τόσο κολακευτικούς! Μέχρι στιγμής πάνω από 2.200 σχόλια έχουν αναρτηθεί από Έλληνες!

Η Κ. Λαγκάρντ είπε πως λυπάται τα παιδάκια της Αφρικής και όχι τους Έλληνες καθώς επίσης πως αν οι Έλληνες φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους, να πληρώνουν τους φόρους τους. Οι Έλληνες "φούντωσαν" με αποτέλεσμα να της κάνουν κανονική επίθεση στο facebook!

Κάποιοι παρότρυναν τους Έλληνες να κάνουν αναφορά στο προφίλ της για "στοχοποίηση έθνους".

Ως και ο διαχειριστής των AegeanTimes, Γιώργος Αδαλής καυτηρίασε την στάση της κ.Λαγκάρντ, γράφοντας ότι με την πολιτική της σύντομα θα δημιουργήσει ένα "Νίγηρα" (που τόσο πολύ συμπαθεί) μέσα στην Ε.Ε. αλλά εμείς οι Ελληνες δεν θα επιτρέψουμε αυτή η χώρα να είναι η Ελλάδα.

Την κατηγορεί για την αλλαγή πλεύσης της από την μέρα που έγινε Διευθύντρια του ΔΝΤ στη θέση του Στρος Καν , ενώ δεν δίστασε να παραφράσει την διαφήμιση του ουίσκι Johnie Walker, γράφοντας Keep on Solarium!!!

Δείτε το προφίλ της Λαγκάρντ και τα μηνύματα εδώ:

https://www.facebook.com/christinelagarde

http://www.aegeantimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/12 20:17

    Τα εχω ξαναγράψει, αλλά θα τα ξαναγράψω. Επειδή οι Ελληνες είναι "φορτισμένοι" τώρα, είναι φυσικό να εξαπολύουν δρυμεία επίθεση στο πρόσωπό της για τα λεγόμενα της περί Νίγηρα κτλ.... Η κυρία αυτή είπε την άποψή της που από την "παγερή" άποψη των πραγμάτων αν τα εξετάσουμε έχει δίκιο. Από ότι βλέπω στα διάφορα ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ, η χώρα αυτή πραγματικά δοκιμάζεται από την ανέχεια και την φτώχεια. Δεν είδα για παράδειγμα "Δημόσιους υπάλληλους ¨τύπου "ΙΚΑ" με βιλάρες και αυτοκίνητα 4χ4, ούτε να υπάρχουν εκεί πάνω από 2 εκατομμύρια αφθαίρετα βίλες (επίσημα στοιχεία), ούτε μια ολόκληρη πόλη (παγκόσμια πρωτιά) Λάρισα αν δεν κάνω λάθος με τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο ανά κάτοικο, ούτε έγινε κανένα ρεπορτάζ για την φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, την λαμογιά, την διαφθορά στο δημόσιο, τα φακελάκια και τις ρεμούλες στα νοσοκομεία, γιατρούς να γράφουν 3000 συνταγολόγια τον μήνα, ανάπηρους να παίζουν ποδόσφαιρο, στραβούς να οδηγούν ταξί, δήθεν ανάπηρα παιδιά να παίρνουν επίδομα, καταθέσεις δισεκατομμυρίων πολιτικών και μη στο εξωτερικό και τόσα άλλα "τρελά" μοναδικά στο είδος και την παραφροσύνη τους, παγκόσμιες πρωτοτυπίες και πρωτιές. Αυτά δεν μας πειράξανε τόσα χρόνια..... ούτε μας πείραξε το Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ του αείμνηστου Καραμανλή, ούτε το ΔΙΟΙΚΩ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ του Γιωργάκη, ούτε το "Κοπρίτες" του Πάγκαλου, ούτε το "Unfair" του Μητσοτάκη, ούτε τα τόσα σκάνδαλα οικονομικά και μη που έγιναν στον τόπο αυτό.... και που τα "κάναμε γαργάρα". Μας πείραξε λέει... άκουσον άκουσον ότι μας είπαν στα ίσια ότι "πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας και να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας" Δηλαδή..... το αυτονόητο!!!!!! Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 21:12

      Ως «απλοϊκή και χονδροειδή» χαρακτήρισε ο γαλλικός Τύπος την συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ στον βρετανικό «Guardian».

      Εκτενείς είναι οι αναφορές στον βρετανικό και γαλλικό Τύπο, ενώ ακόμη και η συντηρητική Figaro ή η οικονομική L´ Expansion κάνουν λόγο για σωρεία κριτικής και επικρίσεων που δέχεται για τη δήλωσή της, ενώ η Liberation θεωρεί ότι «άναψε το φυτίλι στο μπαρούτι».

      Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις της χθες, η γαλλική κυβέρνηση επέκρινε την «ολίγον γελοιογραφική και σχηματική» άποψή της. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Νατζάτ Βαλό-Μπελκασέμ, είπε χαρακτηριστικά: «Την βρίσκω (την άποψή της) ολίγον σχηματική και γελοιογραφική. Εκτιμώ ότι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο δίδαγμα για να δοθεί» στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 07:57

      Μπαϋρού: Μην κατηγορείτε τους Έλληνες σαν να είναι ένοχοι

      ΠΡΟΣ Ανώνυμος27/5/12 8:17 μ.μ.


      Τα λεγόμενα της Κριστίν Λαγκάρντ ότι έχει έρθει η ώρα πληρωμής για τους Έλληνες, προκάλεσαν την αντίδραση του Φρανσουά Μπαϋρού, ο οποίος παραχωρώντας τη Δευτέρα το μεσημέρι συνέντευξη στο France Inter χαρακτήρισε σοκαριστικές τις παρατηρήσεις της διευθύντριας του ΔΝΤ που «κατηγόρησε τους Έλληνες σαν να είναι ένοχοι».


      Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης είπε:

      «Υπάρχουν ευθύνες στην ελληνική κοινωνία, εξουσία και οργάνωση, αλλά δεν είναι σωστό το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός είναι υπεύθυνος για ό,τι του συμβαίνει. Εκπαιδεύτηκε να είναι τυφλός, έχει δεμένα τα μάτια και τον κάνουμε να πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να ζει δανειζόμενος», σύμφωνα με το news247.gr

      Ο κ. Μπαϋρού μάλιστα συνέχισε λέγοντας «οι Έλληνες δεν είναι ο μόνος λαός στην Ευρώπη του οποίου είναι δεμένα τα μάτια και στον οποίο έχουμε πει ότι μπορεί να συνεχίσει να ζει μέσα στο χρέος», υπονοώντας τη Γαλλία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *