ροή ειδήσεων

Αιτωλοακαρνανία: ”Έξω Οι Ξένοι”; Παντρεμένος Με Αλλοδαπή Ο Βουλευτής Κ.Μπαρμπαρούσης! [Video]

Νέα στοιχεία για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που αρχικά κέντρισε το ενδιαφέρον λόγω του παρουσιαστικού του…

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, είναι άνεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ.Το σύνθημα που αγαπά είναι: “Να ξεβρωμίσει ο τόπος”. Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!

Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος με Μεξικανή, ενώ και η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό!

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, ο Κ.Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι ”Καραϊσκάκης”. Όπως είπε ”έτυχε να μοιαζω με τον Καραϊσκακη. Είμαι οικογενειαρχης. δεν μπορει να γινει συγκριση σε καμια περίπτωση. Εμεις δεν μπορουμε να φτασουμε ότι στο μικρο δαχτυλακι αυτούς τους ανθρώπους”

Ο νέος βουλευτής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. ”Θα θελα να ασχοληθω με αγροτικα θεματα. Να μην έχουμε κρεμμυδια απο τον Καναδα και πατάτες από την Αιγυπτο. Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη”

mychannel.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη…



Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/12 12:06

    Και πολύ σωστά λέει. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΜΕ. Οχι οι νόμιμοι. Είναι εξαιρετικά απλό αλλά ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν. Ή η βλακεία τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/12 12:09

    οχου ασχολειθειτε και με τιποτα αλλο απο τη χρυση αυγη,βρηκατε εκει καποιους να περιθωριωποιησετε να τονωθει το εγω σας γιατ τι νδ και την πρασινη αυγη(πασοκ)ακομα τους γλειφετε.ασχολειθητε με κατι ποιο επικοδομιτικο οπως την ανοδο του τσιπρα και την προταση με τις τραπεζες και αστε τους αυτους -τι να κανουμε ετσι ειναι η κοινωνια αυτοι ειναι διαφορετικοι πες νευρικοι ενταξη στοπ φθανει αντε κατι επικοδομιτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/12 12:45

    Και δεν είναι ο μόνος που λέει έξω οι ξένοι και είναι ταυτόχρονα παντρεμένος με ξένη !

    Πάρτε παράδειγμα απ τη τοπική κοινωνία της Ρόδου, πόσοι το παίζουν εθνικιστές και είναι παντρεμένοι με ξένες ..άλλος με Ρωσίδα, άλλος με Ταυλανδέζα, άλλο με Κινέζα..

    Αφού τέτοιοι που είναι ΝΑΖΙ και ΧΑΖΟΙ-αγράμματοι Ελληνίδα δεν βρίσκεται να τους παντρευτεί.

    Είναι να γελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 12:53

      Σωστος εισαι φιλε! Ειδικα στη Ροδο ολοι αυτοι ειναι με αλλοδαπες αλλοι παντρεμενοι και αλλοι τις εχουν ετσι απλα γκομενες και τις πληρωνουν! Νεοναζι ειναι τι περιμενες! απο τις φατσες καταλαβαινεις ποσο φασιστομουτρα και διπλομουρηδες ειναι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/12 14:45

      ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
      ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΒΡΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ....ΤΣΕΣ!!!!!
      ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/5/12 15:51

      Πολυ καλά κάνουν και είναι παντρεμένοι με ξένες. Αφού μεγαλύτερες πατσαβούρες Και μεγαλύτερες ψωνάρες από τις τσαμπίκες δεν υπάρχουν!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/5/12 16:51

      Ο Λένιν είπε "δύο πράγματα χωρίζουν τους ανθρώπους και τους εμποδίζουν να έρθουν πιό κοντά, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (εθνικότητα) ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ". Δηλαδή, τόσοι Ελληνες στο εξωτερικό που παντρεύτηκαν ντόπιες και όχι Ελληνίδες είναι ότι καμιά Ελληνίδα δεν ήθελε να τους παντρευτεί? Είναι πολύ χαμηλό το πνευματικό σου επίπεδο φίλε μου. Ρώτα στην Γερμανία πόσοι Γερμανοί έχουν παντρευτεί Ρωσίδες (τους πάλαι άσπρονδους εχθρούς τους) Ο ρατσισμός δηλώνει έλλειψη παιδείας και μόρφωσης. Αυτοί δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα αφού 10 στους 100 Ελληνες Ψήφισαν Νεοναζί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/5/12 16:53

      Παπάρες είναι,

      απο τη μια λένε δε θέλουν τους ξένους και απο την άλλη οι γεναίκες τους είναι αλλοδαπές ! (Ρουμάνες, Ταυλανδέζες, Ρουσίδες, Πολωνές, Φιλιπινέζες)

      Όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες (στην πραγματικότητα φασίστες, βασιλικοί, σαλεμένοι κτλ) έχουν παντρευτεί αλλοδαπές απο τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου αφού εδώ στην Ελλάδα γυναίκα δεν γυρνούσε να τους κοιτάξει με τις μαλακίες που λένε, τα νεύρα και το μίσος που σπέρνουν επειδή είναι κατα βάση προβληματικοί τύποι.

      Άμα ήταν έτσι οι πατριώτες να μη θέλουν τους ξένους και να πάνε να παντρεύονται ξένες... άντε γειά ρε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/12 13:15

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ....... ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ.. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/12 13:22

    Ρε τετραποδα δεν ειναι η χρυση αυγη κατα τον νομιμων ξενων αλλα κατα των παρανομων... Ποσο μυαλο πρεπει να εχει καποιος για να το καταλαβει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 13:42

      Το Χρυσο Αυγο δεν ειναι ΜΟΝΟ κατα των αλλοδαπων αλλα και κατα των Ελληνων!! Μην ξεχνας τις σφαγες που κανατε επι χουντας ρεμαλια της κοινωνιας εχεις το θρεασος και μιλας!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/12 17:33

      ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ Β. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΣΥΜΟΡΗΤΟΠΟΛΕΜΟΣ)? ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ??? ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/12 14:28

    Στην δημοκρατια σας δεν χωρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ??? Εσεις που δεν τους θελετε ειστε ακριβως τα χειροτερα φασιστομουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 16:56

      κόψε τη προπαγάνδα φασιστάκο λίγα να λές για τη δημοκρατία γιατί εσείς οι νοσταλγοί του Χϊτλερ ανθέλληνες θα μας κάμετε όλους γκεστάμπο έτσι που πάτε ΖΩΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/5/12 14:35

    Πως ακριβώς ενοείς την δημοκρατία αδερφέ απο την στιγμή που μιλάς για ενα ναζοφασιστηκό κόμα που και απο μόνο του δήλωσε οτι χρησιμοποιεί στρατιωτικά παραγκέλματα και οτι ΌΛΟΙ ακόμα και πολίτες (υπαρχει η δήλωση απο τον εκπρόσωπο τυπου τησ χρυσής αυγής) είναι υποχρεωμένοι να ακούνε σε αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/12 16:01

    ποσο ποναει τελικα αυτη η ανοδος ευχομαι να γινουν εκλογες για ψηφισω χρυση αυγη για μια χρυση αυγη του ελληνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 16:57

      Είσαι Έλληνας ή Ναζί ;
      Διάλεξε..

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/5/12 17:21

    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?? ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ"? ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ. ΑΛΛΑ "ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ" ΟΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 18:25

      Τα θυμάσε καλά όλα αυτά;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/12 20:17

      ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ! ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/5/12 17:29

    ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ¨" ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β. Π. ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ GASTARBEITER. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.....ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΑ ΗΓΕΤΕΣ" ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΧΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/5/12 17:43

    ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΚΑΛΟΣ....ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ:!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/5/12 00:24

      Ανώνυμος10/5/12 5:43 μ.μ.


      Το καλίτερο σαπούνι γίνεται απο κομμούνι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/12 00:22

      Μόλις απέδειξες ότι είσαι ΝΑΖΙ και Ανθέλληνας .

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΝΑΖΙ με μάσκες

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/5/12 18:11

    ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 22:47

      Είσαι ΝΑΖΙ ή Έλληνας ρε λέγε ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/12 17:41

      κοψε την πρεζα ... Θα νοιωσεισ καλυτερα !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/5/12 00:23

      Την πρέζα την πουλάνε οι ΝΑΖΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/5/12 02:06

      ΚΙ ΕΣςΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑΚΟ ???

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/5/12 19:37

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ " ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ " ΛΕΜΕ ... ΟΧΙ ' ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΕΣ". ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/5/12 00:43

    Δίκιο έχει ο ανθρωπος βρε παιδιά.....έξω οι ξένοι...μέσα οι ξένες (οι μουνάρες)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/5/12 00:32

    Αυτό είναι ΘΕΜΑ !

    Είναι γνωστό ότι όλοι οι ψευτο-πατριώτες των Χρυσών Αυγών αδυνατούν να βρούνε Ελληνίδα γυναίκα και γιαυτό πάνε υποχρεωτικά στα καμπαρέ και τις εκδιδόμενες που συνήθως είναι και αλλοδαπές !

    Και δεν πιστεύω περί τούτου να έχει κανένας ναζιστάκος αντίρρηση πως δεν είναι έτσι !!!!

    Ναι πάμε με ξένες πόρνες αλλά όταν δεν έχει ξένες πάνε και με Ελληνίδες πόρνες και τότε αυτο-ακυρώνονται αφού πηδάνε ελληνικό αίμα.. (ΣΟΚ!)

    Αλλά ας μην μπλέξουμε με αίματα όπως εκείνοι λένε και χρυσά αυγά όπως οι ξυρισμένες κεφάλες τους που καμία σχέση δεν έχουν πχ με τους Αρχαίους Έλληνες αλλά απεναντίας μοιάζουν με τους ΝΑΖΙ του Γερμανού ΧΙΤΛΕΡ !

    Όμως για να λέμε και τα πράγματα σταράτα χωρίς αναστολές έτσι όπως είναι, είναι γεγονός ότι επειδή στους νευρο-ψυχοπαθείς των Χρυσών Αυγών καμία συνετή Ελληνίδα δεν πρόκειται να ενδώσει τα καημένα τα παιδιά πάνε και παντρεύονται τουλάχιστο ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ !

    Μεγάλη ζήτηση έχουν οι Ρωσίδες (Λόγο ΠΟΥΤΙΝ!), Οι Ουκράνες (πάλι λόγο ΠΟΥΤΙΝ), οι Μολδαβές (επειδή και καλά είναι δίπλα στη Ρωσία)..... μετά οι Ρουμάνες, οι Βουλγάρες, οι Αλβανίδες, οι Ασιάτισες (Ταυλάνδη, Ινδία, Μπούρμα, Λάος, Βιετνάμ κα)

    ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ και μετα μας το παίζουν και "καθαροί" πατριώτες όπως θέλουν να λέγονται (!)

    ____________και πείτε μου εσείς τώρα, είναι Normal αυτοί οι "άνθρωποι" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/12 02:08

      ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ... ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/5/12 14:25

    Κόψτε ρε την πρέζα την μακακία και το ψέμμα.

    Η γυναίκα του ειναι Ελληνικής καταγωγής απο τον παππού της που ηταν ναυτικός.
    Παντρέυτηκε Μεξικανή εμεινάν κάποια χρόνια εκεί και μετα ηρθαν στην Ελλάδα.
    Απο ενα απο τα παιδιά τους ειναι ο πατέρας της κοπέλλας που χαρακτηρίζεται ως αλλοδαπή.
    Απο γεννήσιμιού της εχει Ελληνική υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *