ροή ειδήσεων

Χρ.Αυγή: Ο βουλευτής έσπαγε, η αστυνομία κοίταζε… [video]

Ένα βιντεο κάνει τις τελευταιες ώρες τον γυρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο…

Όπως φαίνεται στο βίντεο, σε πορεία που...
έκαναν στην Κυψέλη μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν – όπως γίνεται πάντα σε κάθε πορεία – και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όμως φαίνεται ότι ενόχλησαν τον κ.Παναγιώταρο. Είναι εξοργισμένος, βρίζει και μάλιστα δεν διστάζει να προκαλέσει και φθορά σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Κάποιοι αποκαλούν και τζιτζιφιόγκο, τον επικεφαλής των αστυνομικών….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/12 03:17

    ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/12 06:23

    Μονο εγω ακουω πως λεει γαμω τον χριστο μου οταν βαραει το αυτοκινητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/12 07:54

    με προπαγανδα του καραγκιοζη θα αντιμετωπισετε τη ΧΑ ρε υστερικοι ψευτοδημοκρατες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 22:11

      τι προπαγάνδα ρε καημένε ΣΤΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι ο Παναγιώταρος ΒΑΡΑΕΙ την οροφή του αμαξιού και βαθουλώνει το αμάξι ;

      κοιτάχτε να συμορφοθείτε με τους νόμους και κόψτε τις παπαριές ότι όλοι σας κατηγορούν και περι προπαγάνδας γιατί ψεύδεστε ασυστόλως !

      το video είναι ξεκάθαρο ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ και ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΑΜΑΞΙ ΖΗΜΙΑ δεν θα μας τρελάνετε τώρα !!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/12 07:59

    Εφοσον υπαρχουν και αποδεικτικα στοιχεια πλεον σε βιντεο να τον βαλουν να πληρωσει την ζημια που εκανε στο οχημα.
    Και να κινηθει η νομιμη ποινικη διαδικασια εναντιον του για φθορα ξενης περιουσιας να δουμε θα μιλαει για τζιτζιφιουγκους κτλ μετα.
    Εκτος και αν κανουν κλασσικα την παπια επειδη ειναι βουλευτης και ισως και τσιρακι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/12 08:03

    αχ0α0χ0α0χα0 εσπαγε τι εσπαγε ρε μαλακα θες ν σου δειξω ποσες φορες εχουν σπασει καταστηματα εχουν καψει τραπεζες που μεσα σε αυτες ηταν ανθρωποι και ποσα αλλα περιστατικα βιας και βανδαλισμου ανοιξτε τα ματια σας προβατα και σταματηστε να ασχοληστε με μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/12 09:07

    ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.(ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/12 22:13

      Δεν είναι λάσπη το VIDEO φίλε φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΧΤΥΠΑΕΙ την οροφή του αυτοκινήτου !

      Μερικά πράγματα όταν είναι οφθαλμοφανή όπως αυτό παρακαλώ να τα παραδέχεστε και καλό θα ήταν αν είστε Έλληνες όπως λέτε να πάτε να πληρώσετε τη ζημία στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου !

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/12 10:11

    Στα μπουνιδια επρεπε να τους αρχισει που ετρεξαν να προστατεψουν παλι τους λαθρομεταναστες μηπως και τους κακομιλησει κανενας.Δεν ειδα τους κωλομπατσους να τρεχουν οταν κανενας Ελληνας δεχεται επιθεση απο αυτα τα σκουληκια.Τους δειχνουν το κωλοδαχτυλο οι αραπαδες και κανουν την κοροιδα.Ετσι ρε μεγαλε,ριξε και καμμια μπατσα να σφιξουν οι κωλοι γιατι στο τελος τα κωλοκουμουνια θα τους επιτρεπουν να μπαινουν στα σπιτια μας και να μας πηδανε και να τους ζηταμε και συγνωμη που τους γυρισαμε την πλατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/12 18:00

    θα ηθελα να δω ολοι εσεις εσεις που υπερασπιζετε αυτο που βλεπουμε αν ηταν δικο σας το αμαξι θα κλεγοσασταν.αφου ειστε χ.α. κ μπραβο σας παραδεχτητε οτι ο τυπος αυτος κανει λαλακια κ μην προσπαθητε νατο ριξετε αλλου κ οτι οι αναρχικοι σπανε περισοτερα.κανετε σαν το πασοκ κ την ν.δ. αυτοι κλεψαν τα πολλα
    εμεις οχιι.αφου ειστε ολα αυτα που λετε οτι ειστε θα επρεπε να εχετε τα απιδια να το παραδεχθητε αλλιως δεν διαφερετε κ πολυ απο τους αλλους που μας εφεραν εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/12 22:16

    Τι έγινε τώρα οι "μοναδικοί πατριώτες" των Χρυσών Αυγουλακίων τώρα σπάνε και αμάξια ΕΛΛΗΝΩΝ ;

    Αχ τι ωραία ....που σιγά σιγά ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !
    Τι ζημιά στον ιδιοκτήτη ποιός θα τη πληρώσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/12 22:31

    Τουλαχιστον αυτος δεν φοραει κουκουλα σαν τα αριστερα μαστουρια που σπανε οτι γουσταρουνε χωρις να τους ακουμπαει κανεις.Τι μαλακια του θα την πληρωσει,τους καμμενους της μαρφιν,και ολο το κεντρο ποτε θα το πληρωσετε ρε καθηκια αναρχομουμουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/12 22:35

    Η απάντησή μας για το συμβάν στην πλατεία Κυψέλης


    Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 - 13:25



    Η Χρυσή Αυγή είναι στο στόχαστρο ντόπιων και ξένων συμφερόντων, τα οποία ψάχνουν ασήμαντες αφορμές και ανύπαρκτα γεγονότα για να λασπολογήσουν την δράση και τα πρόσωπα του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Το Σάββατο 26 Μαΐου το μεσημέρι έγινε προεκλογική δράση της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας, η οποία παρεμποδίστηκε αναίτια από άνδρες της ομάδας Δέλτα. Παρ' όλα αυτά η προεκλογική δράση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Δημοσιοποιήθηκε μάλιστα και σχετικό Δελτίο Τύπου από το Κίνημά μας.



    Χθες κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την δράση στην πλατεία Κυψέλης που δείχνει τον επικεφαλής βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο να διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς για τους προσχηματικούς ελέγχους, πάνω στην έντονη συζήτηση να χτυπάει με το χέρι την οροφή ενός αμαξιού και τέλος κάποιους κατοίκους να διαμαρτύρονται για το συμβάν. Διευκρινίζουμε ότι α) η δικαιολογημένη οργή του κ. Παναγιώταρου ήταν προς τους εντολοδότες των αντρών της ομάδας Δέλτα που έψαχναν τρόπο να εμποδίσουν την προεκλογική δράση των Χρυσαυγιτών. Σε μια περιοχή που η εγκληματικότητα και η παρουσία λαθρομεταναστών έχει χτυπήσει κόκκινο, οι υπεύθυνοι των αντρών της ομάδας Δέλτα "ενδιαφέρονται" για την δράση των Χρυσαυγιτών, κάνοντας μέχρι και τροχονομικό έλεγχο! β) Το αυτοκίνητο - το οποίο δεν υπέστη καμία ζημιά από τον Ηλία Παναγιώταρο - άνηκε σε μέλος της Χρυσής Αυγής και γ) οι κάτοικοι που δείχνει το βίντεο στο τέλος δεν διαμαρτύρονται για την παρουσία των Χρυσαυγιτών, αλλά για την στάση των Αστυνομικών Αρχών και την πλήρη απουσία τους από την περιοχή.

    Γραφείο Τύπου Χρυσή Αυγή

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apanthsh-mas-gia-to-sumban-sthn-plateia-kupselhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/12 22:12

    OLA TA MASTOURIA TA PREZONIA TA KLEFTRONIA KAI DEN KSERO TI ALLO AKOMA, EINAI MESA STHN XRYSH AYGH. PANTOS EPI XOUNTAS PERNOUSAN ARKETA POLI KALYTERA OI ELLHNES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/6/12 18:25

    παντως το βιντεο λεει οτι κακως δεν βασανιστικε ο κυριος-πως τον λενε δεν με νοιαζει-ενω χιλιαδες αλλοι σε διαδηλωσεις βασανιστικαν.Στην περιπτωση του η δημοκρατια εδειξε ανοχη (με ειρωνια)...
    Τι δημοκρατικη αποψη μπραβο δημοκρατη του βιντεο...Εισαι ρατσιστης παντως πιο πολυ απο χρυσαυγητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *