ροή ειδήσεων

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΜΕ VISA ΣΤΑ… ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ!

Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Το πιο πολυσυζητημένο και πολυπόθητο εδώ και πολλά χρόνια αίτημα... για διευκόλυνση των Τούρκων στην είσοδό τους στα νησιά μας φαίνεται πως ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο, τέτοιο και τόσο, που να μπορούμε να μιλάμε σε λίγες μέρες για ουσιαστική κατάργηση της βίζας!!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ», λίγο πριν απέλθει του Υπουργείου του, ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε συνομιλία με τον Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη, ο οποίος του έβαλε το γνωστό αίτημα των Περ/ρχών του Αιγαίου για την κατάργηση της βίζας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού συνομίλησε με τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς Παράγοντες, μέχρι και τους δύο Αστυνομικούς Δ/ντές Ρόδου και Κω, κατέληξε στην απόφαση να έρχονται οι Τούρκοι στα λιμάνια της Κω και της Ρόδου, και εκεί θα γίνεται ο απλός διαβατηριακός έλεγχος, δηλ. θα μπορούν να επισκέπτονται τα νησιά μας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει από πριν βίζα από το Προξενείο της Σμύρνης!

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μείζονος σημασίας θετική εξέλιξη για τις τοπικές μας οικονομίες, αφού εκτιμάται ότι τουλάχιστον φέτος θα διπλασιαστεί ο αριθμός των Τούρκων τουριστών.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαχαιρίδης είχε συνομιλία με τον Δήμαρχο της Κω, στον οποίον πέραν από την ανακοίνωση της ευχάριστης αυτής εξέλιξης, μαζί με εκείνη της ικανοποίησης του αιτήματος της Κω για χρηματοδότηση από την Περ/ρεια της συνέχισης του έργου του Περιμετρικού Δρόμου της πόλης (με 400.000 ευρώ), του ζήτησε να του στείλει το κόστος για να βελτιώσει τις συνθήκες αναμονής και εξυπηρέτησης των Τούρκων επισκεπτών στην αίθουσα του λιμανιού μας, μαζί με τα αναγκαία στέγαστρα παράλληλα με την ενημέρωση πως θα καταβληθεί κάθε πίεση για επαρκή αστυνομική στελέχωση στα διαβατήρια.
http://www.vimatisko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/5/12 10:22

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Κ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ ΜΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *