ροή ειδήσεων

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Ρόδος, 21 Ιουνίου 2012

Η 21η Ιουνίου δεν είναι μια μέρα όπως οι άλλες. Γιατί είναι η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου - η μεγαλύτερη του έτους. Είναι η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!
Με άλλα λόγια είναι Ημέρα Γιορτής! Της Μουσικής, των Μουσικών και όλων όσων αγαπάνε την Μουσική...
Και είμαστε πολλοί! Απόδειξη πως χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει και καθιερώνει όλο και περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ώσπου κάποια 21η Ιουνίου η μουσική να φτάσει πραγματικά παντού: σε κάθε γωνιά, κάθε πλατεία, κάθε δρόμο, κάθε πάρκο, κάθε παραλία, κάθε δημόσιο χώρο. Κι όταν αυτό γίνει, ο κόσμος χορεύοντας θα εκτοπίσει τ’ αυτοκίνητα υπό τους ήχους της μουσικής. Αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις και αυτοσχέδια live θα δώσουν ζωή στις πόλεις μας. Νέες μουσικές και νέοι μουσικοί θα εισβάλλουν δυναμικά στην καθημερινότητά μας.

Σήμερα, η Γιορτή της Μουσικής γιορτάζεται με περισσότερες από 20.000 ζωντανές εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη αναδεικνύοντας την ως την μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική διοργάνωση.

Φυσικά το νησί των ιπποτών και του ήλιου δεν θα μπορούσε να απέχει από μια τόσο όμορφη γιορτή. Η ομάδα Biskotto είναι η παρέα που εθελοντικά έχει αναλάβει την παραγωγή και οργάνωση όλων των εκδηλώσεων και με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του τμήματος Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φιλοδοξεί να πλημμυρίσει με μουσική τις πλατείες και τις παραλίες του νησιού.

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιουνίου έως τα μεσάνυχτα, η παραλία του Ενυδρείου (στις 14:00), το Δημαρχείο (στις 16:00) και η Παλιά Πόλη (στις 17:30), θα φιλοξενήσουν μουσικές κάθε είδους προσκαλώντας τον κόσμο σε ένα δωρεάν υπαίθριο party με 3 σκηνές, 12 μουσικά συγκροτήματα, 15 DJs, 2 χορευτικά σχήματα και 5 υπαίθρια παιχνίδια!

Στόχος, είναι η δημιουργία εορταστικού κλίματος, η ανάδειξη τοπικών καλλιτεχνών και η προσφορά προσεγμένων εκδηλώσεων με ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών από την Ρόδο και ίσως στο μέλλον και από την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό, δωρεάν για το κοινό. Με στόχο την συνεχή αύξηση προσέλευσης του κοινού ευελπιστούμε στην καθιέρωση ενός Ευρωπαϊκού επιπέδου φεστιβάλ που θα προσδώσει ακόμα περισσότερη τουριστική αξία στη Ρόδο χάρη στην ήδη καθιερωμένη φήμη του σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σας περιμένουμε την 21η Ιουνίου να γιορτάσετε μαζί μας και να δείτε κι από κοντά πως φανταζόμαστε τη Ρόδο εκείνη την ημέρα. Γεμάτη δωρεάν μουσική παντού! Από όλους για όλους!

Γιατί στις δύσκολες εποχές που διανύουμε έχουμε ανάγκη τη μουσική και ο ένας τον άλλο για να ξαναδούμε το παρόν με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και χαμόγελο.

Απλά ακολουθήστε τη μουσική, το ελιξίριο της ζωής!

Εθνικός Συντονισμός
ΜΕΣΟ

Εθνικός Υποστηρικτής
ΑΕΠΙ

Εθνικοί Χορηγοί Επικοινωνίας
Best 92.6
avopolis.gr

Διοργάνωση για τη Ρόδο
Biskotto
Satinart design

Υπο την αιγίδα
Δήμος Ρόδου

Με τη στήριξη
Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Τοπικοί Υποστηρικτές
Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου
Ροδιακός Όμιλος Ταχύπλοων Φουσκωτών
Σύλλογος Σαμαρειτών Ρόδου
Τομέας Νεολαίας Ρόδου
Photorion

Χορηγοί
TUI
Sand
Pop Up
Todo Bien
Playcafe
NoodleBar
MotoMike
L’aperitivo
Ρωγμή του Χρόνου
Piscina (Project White)
Legents Music Bar
Café.za
Attrattivo
Smart Card
ComTech
Linea Quattro
Kalisperis photograpy
Rhodes Taxi & Limo services

Τοπικοί Χορηγοί Επικοινωνίας
Radio 1
Top FM
22410.gr
ΚΛΙΚ 106,2
Παλμός 99,5
Rhodes.com.gr
Radio Galaxy 99
Ράδιο Αρχάγγελος 94.1
Rhodes Amusement
www.transistoraki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *