ροή ειδήσεων

Bild: "Οι Έλληνες καπνίζουν, βρίζουν κι όλη την ώρα πίνουν καφέ..."

Η αγάπη της «Bild» για την Ελλάδα δεν κρύβετε και με αφορμή τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Γερμανία, δεν έχει σταματήσει στιγμή να γράφει … «γλυκόλογα» για την Εθνική μας Ομάδα.
Ένας Γερμανός ρεπόρτερ είχε αρκετό θράσος αυτή τη φορά αφού προσποιήθηκε τον οδοντίατρο για να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο της εθνικής μας ομάδας στην Πολωνία και περιέγραψε με διάφορα άκομψα σχόλια όσα είδε ή μάλλον όσα λέει ότι είδε με τίτλο … «Ο Τρωικός κατάσκοπος της «Bild», στο ξενοδοχείο των Ελλήνων».

«Αισθάνομαι σαν τον 007, εγώ, ο ρεπόρτερ της Bild, είμαι κατάσκοπος ανάμεσα στους Έλληνες, αντιπάλους μας την Παρασκευή. Μένουν σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 38 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία. Εδώ προετοιμάζονται οι Έλληνες για τον προημιτελικό. Εδώ μένω κι εγώ τώρα, λειτουργώντας ως ‘Δούρειος Ίππος’ για την Bild».

«Το δίκλινο δωμάτιό μου κοστίζει 93 ευρώ τη βραδιά. Η ελληνική ομάδα έχει το δικό της χώρο στο ξενοδοχείο. Υπάρχουν 30 άνδρες ασφάλειας, δύο σε κάθε όροφο. Πρέπει να μπω μέσα. Παραπονιέμαι πως το δωμάτιό μου δεν έχει μπαλκόνι. Για επιπλέον 9 ευρώ παίρνω ένα με μπαλκόνι. Τώρα μένω δίπλα στον Φερνάντο Σάντος. Ο νέος μου γείτονας είναι ο προπονητής της Ελλάδας».

«Από το μπαλκόνι μου βλέπω τον Σάντος να καπνίζει. Και μετά άλλο ένα τσιγάρο, κι άλλο ένα, κι άλλο ένα. Σαν φουγάρο! Γιόγκι (σ.σ. Λεβ), αν έκαιγε τόσο πολύ η άμυνα της Ελλάδας όσο τα τσιγάρα του προπονητή… Ακόμη και στο ημίχρονο καπνίζει στα αποδυτήρια, μου λέει μία ελληνική πηγή».

«Στις τάξεις της Ελλάδας δουλεύει πιο σκληρά η μηχανή του καφέ. Υπάρχουν δύο στο χώρο, μία που φτιάχνει καπουτσίνο και λάτε και άλλη μία για κανονικό καφέ. Δουλεύει όλη την ώρα».

«Ο τυπικός Έλληνας παίκτης είναι ως εξής: φορά γαλανόλευκες παντόφλες, γαλανόλευκη φόρμα κι έχει μούσι τριών ημερών. Μάλλον οι Έλληνες το μακραίνουν μέχρι να αποκλειστούν».

«Βλέπω τον Φάνη Γκέκα, που έχει παίξει στην Bundesliga. Φορά ακουστικά και ακούει μουσική από το i-Phone του, ενώ τραγουδά».

«Τραβάω φωτογραφίες από το κινητό μου. Ξαφνικά έρχεται κοντά μου ο μπάρμαν και θέλει να μάθει ποιος είμαι. Μήπως το καμουφλάζ οδοντιάτρου (άσπρο πουκάμισο, άσπρη βερμούδα και άσπρα παπούτσια) αποκαλύφτηκε; Ιδρώνω, αλλά διατηρώ την ψυχραιμία μου. Προσποιούμαι πως είμαι Ρώσος τουρίστας και ο μπάρμαν απομακρύνεται. Φτηνά τη γλίτωσα».

«Ακούω κάποιον να ουρλιάζει στην αυλή. Τρέχω έξω και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη. Φωνάζει πολύ δυνατά. Κάθε δεύτερη λέξη που χρησιμοποιεί είναι το ‘μ….α’. Την Παρασκευή δεν θα παίξει. Ο ‘μ…α-Καραγκούνης’ είναι τιμωρημένος».

«Το απόγευμα βλέπω τον Γιώργο Σαμαρά. Αυτόν που γυαλίζει το μαλλί του με βερνίκι παπουτσιών».

«Οι Έλληνες το διασκεδάζουν. Προχωρούν χέρι-χέρι, μιλούν και γελάνε πολύ. Το βράδυ; Μέχρι τη 1:00 είμαι στο λόμπι του ξενοδοχείου και δεν εμφανίζεται κανένας Έλληνας. Τώρα ακόμη και η μηχανή του καφέ κάνει διάλειμμα».
briefingnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/12 11:08

    KAI MAS GAMOUN TIS GINEKES MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 12:37

    καλα οι γερμανοι τον περνουν και γερνουν, ποσο μαλακες μπορει να ειναι, μαλλον ολοι προερχονατι απο το σπερμα του χιτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/12 13:57

    autou tou reporter ektos thn gynaika prepei na ton pire kai kanenas ELLINARAS enw koimotan dipla giauto ola auta!!!!! Os kai o Hitler tha ntrepotan me ton lao tou me ola auta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/12 14:26

    milame o tipos ine megalos tsompanis,,,!!!!!!! mpori kapios na mu ton ferei na tou exigisw merikous kanones ?????? de xerw giati kaigete toso gia to pote pidame k pote klanoume,,,OYYYYYYST vrwmiari!!!!!! kokkinotrihi!!!!! na dw ta moytra su otan dwsi o theos k haseis!!!!!! telika ti kololaos mporeite na eiste!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/12 16:17

    Κομπλεξικός λαός σπέρμα του χίτλερ μια ζωή θα κουβαλούν αυτη την ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/12 19:37

    Ti μαλάκες ειναι αυτοι ρε παιδιά...Πω-πω ,δεν εχουν με τι να ασχοληθουν πια κ εχουν κατσει πάνω μας! Ποσο θελω να κερδισουμε σήμερα δε λέγεται! Θα θελα να ήξερα κανενα γερμανικο μπλοκς να εμπαινα να τους τα εχωνα...ξερει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *