ροή ειδήσεων

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ... ΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!!!! ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/12 01:00

    Ναι οι υπάλληλοι που παίρνουν ανεργία το χειμώνα μουσατε ειναι καλύτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/12 01:19

    Εδω και σε πολυεθνικες στην Αθηνα,εχουν κανει πλυση εγκεφαλου και τρομοκρατια σε υπαλληλους,να μην τολμησουν να ψηφιζουν Τσιπρα! Ποτε ξαναγινε αυτο σε εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/12 09:33

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ (ΣΑΙΤ) ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ " ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ "
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΝΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/12 12:04

    Φιλε μου, οι φοροδυγαδες ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ!

    Να ξερεις οτι οι "εχωντες" τα εχουν ηδη βγαλει εξω τα λευτα, οποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ....

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ! Δεν γινεται να φορολογηθουν οι πλουσιοι,γιατι απλουστατα τα λευτα τους ειναι στο εξωτερικο.

    Εγω ΔΗΜΑΡ ψηφιζω,και θα ξαναψηφισω.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/12 20:22

    To βαθυ παστοκ μετακομισε στον τσυριζα .Αλλα οτι και να κανουν το βασιλειο τους τελειωσε τελοςςςςςςςςςςςςςς λεπτα δεν υπαρχουν δανεικα δεν μας δινουν βιομηχανεια την κατασρεψε το βαθυ παστοκ αυτοι η αβαιβαιοτητα τον τουρισμο ο συριζα ορεξει για δουλεια δεν εχουν μια ζωη κρατικοδιαιτοιηταν μαυρα χρημα οταν κανουν εξηπηρετισεις και ο μηνας εχει 9 ο τσυριζα ειναι το κομμα που υποστηριζει τους φοροφυγαδες και κρατκους απατεωνες με της μιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/6/12 20:26

    Αλλο ενα μεγάλο αστέρη του συριζα κρατικοδίαιτη.
    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη»... που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/6/12 20:46

    Όποια πέτρα και να σηκώσης την κυρια Δούρου βρήσκεις .Τυχαίο δεν νομίζω,,
    Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη… παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/6/12 20:50

    κόμμα-ξενιστής του παρασιτικού ΠΑΣΟΚ είναι ΣΥΡΙΖΑ,το ίδιο κρατικοδίαιτο κατεστημένο που χρεοκόπησε την Ελλάδα μετακόμισε από το καταρρέον ΠΑΣΟΚ του Μπένυ και κρύφτηκε μέσα στο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ με τον Τσίπρα για ξεκάρφωμα
    όσο ποιο νωρίς το καταλάβουν οι αφελείς που ετοιμάζονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή,τόσο το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *