ροή ειδήσεων

Προς τα αντιμνημονιακά κόμματα της Βουλής: Ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι είστε με το Ελληνικό Λαό, βάσει του Συντάγματος!

Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες.
 Θα μοιραστούμε μαζί σας με την σκέψη που διαμορφώσαμε μέσα από κάποια μελέτη, ώστε να γνωρίζετε την αλήθεια.
Λοιπόν οι εκλογές τελείωσαν!
Ότι ψηφίσατε, είτε μνημονιακά είτε αντιμνημονιακά, το ψηφίσατε...
Ήτανε δική σας επιλογή, είτε λόγω του εκφοβισμού και είτε με την συνείδηση του Έλληνα.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που πρέπει να έχουμε επάνω μας τις δυνάμεις μας και την πίστη μας.

Γι' άλλη μία φόρα ο Ελληνικός Λαός παρασύρθηκε, έπεσε την παγίδα των Μ.Μ.Ε., ως τρομοκρατημένος και φοβισμένος, έκανε πάλι το ίδιο λάθος, έβγαλε δύο μεγάλα κόμματα, που μας καταστρέφουν εδώ και δεκαετίες και τον Δούρειο Ίππο, τη ΔΗΜ.ΑΡ., που ο Πρόεδρος της, ο Φώτης Κουβέλης, έχει ένα παρελθόν από το '89 που ήτανε Υπουργός Δικαιοσύνης επί Οικουμενικής Κυβέρνησης Ζολώτα.

Τώρα λένε για ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ όρων του Μνημονίου. Το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι πριν τις εκλογές δεν είπαν ποιοι θα είναι οι όροι που θα επαναδιαπραγματευτούν και τώρα θα κάνουν 2 - 3 μικρές αλλαγές, όχι βέβαια τους όρους του Μνημονίου που είναι οι έξης:

Παραίτηση υπέρ των Δανειστών από όλα τα δικαιώματα Εθνικής Κυριαρχίας και από όλες τις ασυλίες, που περιέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος για την προστασία της ζωτική σημασία αγαθών του. (Άρθρο 14, παρ.5 - Μνημόνιο II)
Για το Αγγλικό Δίκαιο, που δεν μπορούμε να δικαιωθούμε για την περιούσια μας των γονέων μας λόγω του Αγγλικού Δικαστηρίου, κι όχι του Ελληνικού Δικαστηρίου. (Σελίδα 36 - Μνημόνιο II)
Για την Αλλαγή του Ελληνικού Συντάγματος,που είναι το βασικό κλειδί της Ελλάδος, δηλαδή καρδιά της Δημοκρατίας μας. Τους επιβάλουν οι ξένοι κατακτητές να το αλλάξουν οι ΙΔΙΟΙ προδότες, που βγήκαν πάλι, χωρίς να έχει την γνώμη ο Ελληνικός Λαός, για την αλλαγή του Συντάγματος για υπέρ μας! Θα κάνουν τα πάντα για νομιμοποιήσουν τα Μνημόνια και τα τους Νόμους υπό εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων! (Σελίδα 21, Κεφαλαίο 1, παρ. 2.3.4. - Μεσοπρόθεσμο 2011)
Και το Εφαρμοστικό Νόμο του Άρθρου 2, παρ. 8, που θέλουν να μας πάρουν το σπίτι ή το αυτοκίνητο είτε δεν το θέλουμε, είτε το θέλουμε, θα μας το πάρουν χωρίς να μας ρωτήσουν οι δανειστές κι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ σύμφωνα με το Άρθρο 22 - παρ.2, του Ελληνικού μας Συντάγματος. (Σελίδα 3, Άρθρο 2, παρ. 8 - Εφαρμοστικός Νόμος.)
Μας έλεγαν ψέμματα, μας εκβιάζανε, μας τρομοκρατούσαν μέσω Μ.Μ.Ε. και μέσω Μνημονιακών Κομμάτων, ότι αν φύγει το Μνημόνιο θα μας πετάξουν έξω την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη. Σύμφωνα με το Άρθρο 50, παρ. 1 και 2 Σ.Ε.Ε. (Συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης), αναφέρεται πως αν το θελήσει η Ελλάδα ως χώρα, για να φύγει απ' την Ευρώπη και την Ευρωζώνη και πουθενά δεν αναφέρονται να μας πετάξουν έξω απ' την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη. Δεν είπαν ούτε λέξη τα τρία κόμματα (Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ.), για επαναδιαπραγμάτευση όλα τα παραπάνω, σε όρους των Δανειστών, κι ούτε επίσης δεν είπαν ποιους όρους θα επαναδιαπραγματευτούν! Πάντως δεν ισχύει με τίποτα για επαναδιαπραγμάτευση!
Ότι υπέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς, θα το τηρήσει κατά γράμμα, το είπε ο ίδιος στο Ζάππειο την Κυριακή το βράδυ, όταν βγήκε πρώτος, ξέχασε την λέξη ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.

Χωρίς παρεξήγηση και να το ξεκαθαρίσουμε:
Εμείς δεν θέλουμε επαναδιαπραγμάτευση,ούτε καν πρόκειται!Τα λέμε αυτά σε αυτούς που έπεσαν την παγίδα τους των ψεύτο-διλημμάτων! Εμείς θέλουμε να διώξουμε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, την Ανεξαρτησία της Ελλάδος μας!

Επίσης κι ακόμα δεν είπαν ούτε λέξη για τα παραπάνω όρους του Μνημονίου οι ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε., έλεγαν μόνο οικονομικά! Ούτε λέξη για την Πατρίδα μας, ούτε λέξη για την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, ούτε λέξη για το Αγγλικό Δίκαιο, και το σημαντικότερο ούτε λέξη για το Ελληνικό μας Σύνταγμα! Γνωρίζουμε πως τα δύο κόμματα είναι υπέρ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και κατάργηση των Εθνών!

Όσο για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λοιπόν, μιλούσε μόνο Οικονομικά, Επιδόματα, Αυξήσεις μισθούς και συντάξεις και το πρόγραμμα του είχε υπέρ των Λαθρομεταναστών για μονιμοποίηση και ούτε λέξη για την Πατρίδα μας για τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΘΕΜΑΤΑ, (Μακεδονικό, Α.Ο.Ζ., Θράκη, Κύπρος κ.λ.π.). Απ' την αρχή έλεγε Καταγγελία του Μνημονίου, ούτε πολιτικά κι ούτε νομικά δεν έλεγαν, λίγες μέρες αργότερα έλεγε Ακύρωση Μνημονίου πολιτικά, όχι νομικά! Και αργότερα έλεγαν ακύρωση μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση! Άρα υπέρ του Μνημονίου και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σημαίνει πως δε είχε έτοιμο πρόγραμμα ΠΟΤΕ! Διότι εκεί την Κουμουνδούρου, δεν ήξεραν τις τους γίνονται και δεν περίμεναν ότι θα ερχόντουσαν δεύτεροι τις εκλογές τις 6 Μαΐου!
Η πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν είχαν φτιάξει πρόγραμμα - λύσεις πριν τις εκλογές του Μαίου, είχαν το ίδιο πρόγραμμα σχεδόν. Μόνο να μπαίνουν στη Βουλή και να φωνάζουν, μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν, το ίδιο ισχύει και για το Κ.Κ.Ε.

Κρατείστε το αυτό: Πως και τις δύο εκλογές, έλεγαν [ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε.], πως θα είναι κοντά με τον Ελληνικό Λαό.

Θα μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα...

Πάμε τώρα στην Χρυσή Αυγή, αυτοί έλεγαν αλήθειες και υπέρ των Εθνικών μας Θεμάτων και των Ελλήνων. Κι έλεγε ότι θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, μόνο την καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του χρέους και επίσης όλες τις μέρες των εκλογών μιλούσαν συνέχεια, πιο πολύ, μόνο για την λαθρομετανάστευση και τίποτα άλλο ή λίγα πράγματα ίσως κάνουμε λάθος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν πρόγραμμα, είχαν θέσεις κι από όλα είχαν και φυσικά αλήθειες! Τώρα το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε αν θα τηρούσαν κατά γράμμα., όσα έλεγαν το πρόγραμμα τους για την καταγγελία του Μνημονίου με νομική διαδικασία και διαγραφή επαχθούς χρέους.

Τώρα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν ως πράξη για ένα άρθρο από το Σύνταγμα μας ,που είναι υπέρ του Ελληνικού Λαού, μόνο αν συνεργαστεί με άλλο κόμμα, ισχύει και την Χρυσή Αυγή. Με λίγα λόγια: Να το αποδείξουν πόσο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είναι!

Θα σας το πούμε τώρα το ένα άρθρο. Υπάρχει ένα άρθρο στο Σύνταγμα της Ελλάδος που μας δίνει μιαΕΛΠΙΔΑ, αν τα 4 κόμματα (ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, Κ.Κ.Ε.) να κάνουν το πρώτο τους βήμα για να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ στην πράξη ότι είναι δίπλα στον Ελληνικό Λαό, να υπερασπιστούν το Σύνταγμά μας, πριν φτάσουμε στο Μνημόνιο 3. Το άρθρο είναι:

Αρθρο 86: (Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο)
παρ.3: Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα (30) τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Oλομέλεια της Βουλής η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.
Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.

Επίσης να μην ξεχνάμε πως τα 3 κόμματα (Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ.) που θα συγκυβερνήσουν έχουν σύνολο 179 βουλευτές, όχι 180! Σημαίνει πως: ότι και να ψηφίσουν από μνημόνια και νομοσχέδια, είναι ΑΚΥΡΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, κι έχουν το δικαίωμα να κάνουν μήνυση στην Κυβέρνηση "Σωτηρίας", ίσως να μην φτάσουμε καν το Μνημόνιο 3!

Γι' αυτό τελείωσαν τα ψέμματα των ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρυσής Αυγής και Κ.Κ.Ε.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουν και να ενεργοποιήσουν το Άρθρο 86, παρ. 3 για να υπερασπιστούν τους Έλληνες και το Ελληνικό μας Σύνταγμα, μόνο με το σύνολο των 30 υπογραφών βουλευτών, για να προχωρήσει η διαδικασία της μηνύσεως για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του Έθνους μας και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με ΝΟΜΙΚΑ και όχι πολιτικά!

Έχουμε κι λέμε:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -> 71 βουλευτές, άνετα να κάνουν την μήνυση και μόνοι τους ή με συνεργασία ένα ή περισσότερα κόμματα με μεγαλύτερο σύνολο.
Ανεξάρτητοι Έλληνες -> 20 βουλευτές, συνεργασία με Χρυσή Αυγή ή Κ.Κ.Ε., για να βγεί πάνω απ' το σύνολο των 30 υπογραφών, να προχωρήσει η μήνυση.
Χρυσή Αυγή -> 18 βουλευτές, συνεργασία με Ανεξάρτητους Έλληνες ή Κ.Κ.Ε., για να βγεί πάνω απ' το σύνολο των 30 υπογραφών, να προχωρήσει η μήνυση.
Κ.Κ.Ε. -> 12 βουλευτές, συνεργασία με Ανεξάρτητους Έλληνες ή Χρυσή Αυγή, για να βγεί πάνω απ' το σύνολο των 30 βουλευτών, να προχωρήσει η μήνυση.Πάνω απ' όλα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα μας!

Μακριά από κομματικές ταυτότητες και κλίκες, το μόνο είναι να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ με το Άρθρο 86, παρ.3 κι επίσης να αποδείξουν κι αυτό: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ.

Αφού φωνάξανε τόσο καιρό με την περίοδο των δύο εκλογών τα "αντιμνημονικά" κόμματα ότι είναι δίπλα με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και πως δεν θα τον ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ποτέ στα όρια της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της απώλειας της Εθνικής μας Κυριαρχία!
Έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν με πράξεις και παρτιωτικά υπέρ του Λαού, πιο πολύ δίνουμε τα πατριωτικά κινήματα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

Τελειώσανε τα ψέμματα, κύριοι των αντιμνημονιακών κομμάτων,(ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και Κ.Κ.Ε.), ήρθε η ώρα να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ με πράξεις πάνω απ' όλα για τον συμφέρον του Ελληνικού Λαού με βάσει του Συντάγματος!.

Τέλος τα λόγια και τα προγράμματα σας, όσα μας λέγατε τις μέρες των εκλογών τις 6 Μαΐου και τις 17 Ιουνίου.
http://asimpiestos.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *