ροή ειδήσεων

Βρώμα και δυσωδία στην πίσω πλευρά στο διάδρομο του κτιρίου της Νομαρχίας!!!

Αυτό που συμβαίνει στο διάδρομο του κτιρίου της Νομαρχίας που είναι στην πλευρά της θάλασσας είναι αηδιαστικό. Εχει καταντήσει ουρητήριο και αν τολμήσει κανείς...
να περπατήσει πάνω στα πλακάκια στο διάδρομο από την άκρη του κτιρίου της Νομαρχίας μέχρι και το σημείο που βρίσκεται ο ιστός της σημαίας πρέπει να κρατάει την αναπνοή του !!!!! Βρώμα και δυσωδία σε όλο το μήκος του διαδρόμου. Καλά δεν καθαρίζεται το σημείο εκείνο? Συναντήσαμε σήμερα τουρίστες που περπατούσαν στο διάδρομο και κρατούσαν τη μύτη τους απο την δυσοδεία των ούρων. Μάλιστα δε κάποιος από την παρέα τους , φωτογράφιζε τους υπόλοιπους που κρατούσαν κλειστή τη μύτη τους.Αυτή την φωτογραφία θα δείξουνε όταν θα επιστρέψουν στη πατρίδα τους ? Φυσικά δεν είναι μόνο η δυσφήμηση απο τούς τουρίστες αλλά και η αδιαφορία των υπευθύνων προς τους συμπολίτες μας!!! Δεν πέρασε 'αραγε κανείς υπεύθυνος απο τον πίσω διάδρομο της Νομαρχίας να τα δει και να τα μυρίσει !!!!!????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/6/12 09:59

    ΣΩΣΤΟΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΑΣ? ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/12 19:44

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/5/13 17:49

      ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ 9:59???

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/12 10:03

    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ε? ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/12 10:12

      ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ? ΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/6/12 10:49

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/12 10:10

    Ρε βλακες καλα λεει το πρωτο σχολιο! δεν σας εμαθαν οτι οταν θελετε να κατουρησετε θα πρεπει να πατε στην τουαλετα? τι πρεπει να κανει ο δημος να καθαριζει καθε μερα τις κατρουλιες σας? εμεις οι ιδιοι τα κανουμε και ριχνουμε την ευθυνη στον δημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/12 10:28

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/6/12 10:33

    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/6/12 15:17

    Λοιπον για να καταλαβουμε.Τα μαλακιστηρια οι οδοκαθαριστες που γραφουν οτι εμεις φταιμε που λερωνουμε και αυτοι δεν πρεπει να καθαριζουν ,γιατι συνεχιζουν να περνουν το μισθο τους?Δεν τους περασε απο το (ελαχιστο εως ανυπαρκτο) μυαλο τους οτι αυτοι που κανουν αυτη τη δουλεια ειναι κατα πασα πιθανοτητα οι ινδοπακιστανοι για τους οποιους αυτο ειναι οτι πιο φυσικο στην πατριδα τους?
    Να καθαριζουν τις βρωμιες δεν θελουν,να μαζευουν τα σκουπιδια που πεφτουν εξω απο τους καδους δεν θελουν να παραπονιουνται ομως οτι ο μισθος τους δεν φτανει ξερουν.Κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι.Να καθονται και να πληρωνονται απο τον ιδρωτα των εργαζομενων.Παλιοτομαρα αχρηστοι της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/12 19:46

      ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ .ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/6/12 16:17

    Είναι προφανές ότι έκανες το παν για να μπεις στο Δημόσιο και δεν τα κατάφερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/12 08:16

    Να παει να χεσει και να κατουρησει ενα μια γατα ή ενας σκυλος το καταλαβαινω και ειναι και λογικο...Αλλα ρε βρωμιαρηδες να πηγαινετε εσεις και να χεζετε και να κατουρατε τοτε ειστε μεγαλα ζωα!! Τι σας φταιει ο δημος ρε κοπροι? δηλαδη ειναι υποχρεωμενος 7 ημερες την εβδομαδα να μαζευει τις βρωμιες σας? Εγω ενα θελω να ρωτησω ποιος ειναι τελικα ο παρανομος...Ο δημος που δεν τα μαζευει ή εσεις που βγαζετε σε κοινη θεα τα γενιτικα σας οργανα και κατουρατε? ελεος ποια καραγκιοζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/12 08:53

    Μεγάλη απάτη το άρθρο. η βρώμα είναι απο τα περιστέρια...τα οποία μένουν πάνω στους περιστερόνες που υπάρχουν στην οροφή. καθαρίζοντε τακτικά τα κόπρανα των περιστεριών αλλά είναι τόσα πολλά που σε 2 μέρες γίνεται το ίδιο...γεμίζει ο τόπος...είνια ντροπή να παραπληροφορείται για να δημιουργείται εντυπώσεις...υπάρχουν πολλά στραβά που μπορείτε να αναρτάται και όχι ψέματα...αν κλείσουν τους περιστερόνες θα έρθουν οι άλλοι μ...κες οι ζωόφιλοι να διαμαρτύροντε...στην Ελλάδα δεν βγάζεις άκρη..γι αυτό έχουμε καταντήσει έτσι..βγαίνει ο κάθε παπάρας και έχει άποψη και είναι ειδικός για τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/12 08:54

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/12 10:57

    afoy eine toso malakes kai vodia aytoi pou katoyrane ekei piso ti na kaneis??me tipota den tha stamatisi ayto ,apo ekei kai pera prepei kapos na katharizete se kathimerini vasi sxedon!!kai na astinomevete kapos pio poli i perioxi ekei,mazevete to kathe prezoni kai to kathe alitirio on!!! ekei!!!
    kai amesos aytoforo!!!krima ta ktiria,den eprepe na erxontan oi italoi edo!tha eixame akomi toyrkoys gia na xezoyme opoy theloume!!!paliokafri!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/8/12 12:56

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕΛΕΥΤΕΟ < ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .....................................................................................................................................................................................ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .ΚΡΥΜΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/13 17:15

    Άσχετο αλλα η φωτογραφία του άρθρου είναι πρόσφατη; Γιατί έτσι όπως την βλέπω μου φένεται για παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/13 18:30

    καλα κανει ο κοσμος κ τους κατουραει, τετιει που ειναι τετια τους χρειαζετε, αφου τοσα χρονια δεν βαζουν 1 βιολογικι τουαλετα εκει περα παρα μονο για να πας στις δημοσιες τουαλετες πρεπει ν πλειροσεις, κ οσο για καποιους ανωνημους που γουσταρουν το δημο που τα περνει απο ολους μας χοντρα καθε μερα τους ευχομε να πανε να ΓΜΘΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/13 21:12

    ΖΗΤΩ Η Χ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιάννης Μ1/5/13 22:20

    Μήπως εκεί στον δήμο έχουν ακούσει ότι υπάρχουν χημικές τουαλέτες. Και κάτι άλλο απλό.
    Πρέπει στο σημείο εκείνο να αυξηθεί ο φωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/5/13 22:40

    ΣΥΜΦΩΝΩ. ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΙΕΣ ΦΘΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/5/13 07:45

    AS ARXISEI O KATHENAS MAS APO THN AYLH TOY TO SPITI TOY TO XWRAFI TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *