ροή ειδήσεων

Κως: Στις πλάτες του συμπατριώτη μας Β. Ράπανου το βάρος της ανόρθωσης της Οικονομίας

ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ…
Μπορεί η Κως να μην εξέλεξε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, οι πολιτικές συγκυρίες όμως έφεραν στο πιο ευαίσθητο και καθοριστικό κυβερνητικό πόστο...
έναν δικό μας άνθρωπο, τον Βασίλη Ράπανο στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, και μάλιστα μετά από κοινή υπόδειξη και αποδοχή των 3 αρχηγών των κομμάτων που συμπράττουν.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Ράπανος συμμετείχε σε πολύωρες συσκέψεις με τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη γενικότερη γραμμή και τους στόχους που θα έχει το καθοριστικό Υπουργείο που αναλαμβάνει.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΕΜΠΛΟΚΗ

ΖΗΤΗΣΕ ΕΧΕΓΓΥΑ

Κι ενώ το όνομα του καθηγητή Οικονομικών με το “βαρύ βιογραφικό” είχε κλειδώσει για την θέση του υπ. Οικονομικών, λίγο έλλειψε όλα να χαλάσουν στη σύσκεψη των τριών αρχηγών. Ο κ. Ράπανος, απευθυνόμενος κυρίως στους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είπε: “Έρχονται σκληρά πράγματα. Θα αναγκαστώ να πάρω επώδυνες αποφάσεις ως υπ. Οικονομικών. Και όταν συμβεί αυτό εσείς δεν μπορεί να βγαίνετε και να με “αδειάζετε”. Οι δεσμεύσεις της χώρας μας είναι πολλές και κάποιες δεν έχουν εφαρμοστεί ούτε στο ελάχιστο. Δεν γίνεται λοιπόν όταν θα επιχειρείται η υλοποίησή τους να έχω αντιπολίτευση από την... συμπολίτευση.

Προς στιγμήν η σύσκεψη φάνηκε να τελειώνει και ο κ.Ράπανος να μην τοποθετείται τελικά στο υπ. Οικονομικών. Κι αυτό, γιατί υπήρχαν αρκετές ενστάσεις από την πλευρά κυρίως του Φώτη Κουβέλη.

Όμως τελικά, φάνηκε να παίρνει τις διαβεβαιώσεις που ζήτησε και σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους φέρεται να είπε με νόημα: “Θα τα πούμε μετά την ορκομωσία”.

Ετσι γι’ άλλη μια φορά ο συμπατριώτης μας απέδειξε ότι εκτός από τις γνώσεις που έχει, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στις Βρυξέλλες και δεν θα χρειαστεί καμία περίοδο προσαρμογής...

Το «ΒτΚ» εύχεται στον εκλεκτό φίλο και συμπατριώτη, καλή δύναμη κι επιτυχία στο τεράστιο έργο που ανέλαβε.
http://www.vimatisko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/12 07:37

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 10:11

    ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ Η΄ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
    ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ?
    ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ?
    ΚΟΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ,ΚΛΑΣΣΙΚΟ,¨ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ¨ ΚΤΛ,
    ΕΧΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗ.
    ΜΕΤΑ...ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/12 10:52

    Βομβιστής με πλούσια δράση που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθώων συνανθρώπων μας, ήταν ο νέος «υπερυπουργός»! Μάλιστα, για την τρομοκρατική του δράση είχε δικαστεί και καταδικαστεί από το Έκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών. Παρέμεινε στις φυλακές του Γεντί Κουλέ, στη Θεσσαλονίκη, από τις 2 Νοεμβρίου 1969 μέχρι την 21η Αυγούστου 1973, όταν η «κακή χούντα» χορήγησε αμνηστία σ’ αυτόν και τους ομοίους του!
    Βομβιστής την εποχή της 21ης Απριλίου ήταν και ο πολιτικός εκείνος που επί των ημερών του έλαβε ο Β. Ράπανος τις σημαντικότερες θέσεις της καριέρας του: ο πρωθυπουργός της εθνικής ντροπής των Ιμίων, της παραδόσεως του Οτσαλάν, του φοβερού σκανδάλου του χρηματιστηρίου κ.τ.λ., ο Κώστας Σημίτης! Στην ίδια κυβέρνηση υπουργός ήταν και ο Πέτρος Ευθυμίου, επίσης βομβιστής κατά την περίοδο της Επαναστάσεως. Συμπέρασμα: Ας μην απογοητεύονται οι «σύντροφοι» Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας, Ξηροί κ.λπ. Μπορεί κάποια μέρα να γίνουν υπερυπουργοί κυβέρνησης και μάλιστα με «δεξιό» πρωθυπουργό, που μόλις έχει… σώσει την Ελλάδα από τους παρδαλοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/12 11:30

    ραπανακια για την ορεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *