ροή ειδήσεων

Πωλούνται... φθηνά τα ελληνικά νησιά

Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει και το καλύτερο όνομα τη δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Γερμανία, όμως παραμένει ένας από τους πλέον αξιόλογους προορισμούς για καλοκαιρινές ...

διακοπές.Βλέπετε ο φυσικός πλούτος αυτής της χώρας είναι ανεξάντλητος, όπως και οι ομορφιές της, ειδικά κατά την θερινή περίοδο.

Τα επίσημα στοιχεία βέβαια δείχνουν μεγάλη πτώση στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τις προσφορές τουριστικών γραφείων. Όπως αυτό το ταξιδιωτικό πρακτορείο σε μια τυπική γερμανική πόλη, κοντά στην Φρανκφούρτη. Από τις έξι μεγάλες προσφορές που διαφημίζει στη βιτρίνα του οι τρεις έχουν να κάνουν με ελληνικούς προορισμούς και οι άλλες τρεις με τον υπόλοιπο... πλανήτη.

Κως για μια εβδομάδα με 399 ευρώ, Κέρκυρα με 429, και Σαντορίνη για το ίδιο διάστημα με 470 ευρώ! Τιμές που εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια περιλαμβάνουν δίκλινο δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο, με πρωινό. Και φυσικά δεν θα βρίσκαμε ποτέ εμείς στην Ελλάδα για τα ίδια μέρη.

Όπως μάλιστα μας τόνισαν οι υπεύθυνοι του γραφείου το ενδιαφέρον των Γερμανών είναι μεγάλο καθώς εκτός από το ότι έχουν πάντα ψηλά στις προτιμήσεις τους την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές, τους έρχεται και πολύ οικονομικά. Εκτός από τα νησιά της... βιτρίνας, αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και για Ρόδο (339 ευρώ) και Ηράκλειο (399 ευρώ). Kαι φυσικά πάντα για Μύκονο...

gazzetta

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *