ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα το γνωστό μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, υπήρχε στα Κλασικά Χρόνια, ο Ναός της θεάς...
 Αρτέμιδος, όπως δηλώνει ένα επίγραμμα, ένας Ιερός Νόμος, όπου αναφέρονται θυσίες και τάματα προς τη Θεά Αρτέμιδα {αρχαιολογικό μουσείο Ρόδου}, προστάτιδα του κυνηγιού και του τοκετού, ταυτίζεται και με την Ειλειθυία, από το ελεύθω+υιός, δηλαδή μαμμή, και άρα τη θεά του τοκετού, στην αρχαιότητα γυναίκες με προβλήματα κυωφορίας και τοκετού από όλη την Ελλάδα ερχόντουσαν στον ναό της Αρτέμιδος της Ρόδου για να κυωφορήσουν η για να έχουν καλό τοκετό. Μέχρι σήμερα η αρχαία Θεά παρθένος Αρτεμίς δίνει τον πολυπόθητο τοκέτο στις γυναίκες που επισκέπτονται τον καταπατημένο ναό της στο "τσινίκη", χιλιάδες μαρτυρίες γυναικών που σύλλαβαν παιδί ενώ δεν ήταν "επιστημονικά δυνατόν".
Το συναξάρι που πωλείται επί του χριστιανικού ναϊδρίου για
7 ευρώ διαβάζουμε τα εξής προπαγανδιστικά ,πως οι καλοί χριστιανοί εξάγνισαν τον ειδωλολατρικό ναό γκρεμίζοντας τον, εξάγνιζωντάς επίσης και τα ειδωλολατρικά σύμβολα αγάλματα κτλπ,και ότι η παναγιά εκθρόνισε την Θεα Άρτεμη!!!!,, απομεινάρια του ναού συναντάμε τριγύρω στην περιοχή κολυμπίων ,



Κίονας και σπόνδυλος από τον υπέρλαμπρο ναό της Ατρέμιδος στην περιοχή ""τσινικη"" χρησιμοποιείτε ως κάδος απορριμμάτων στην περιοχή των κολυμπίων διπλα από τα κεραμικά του Κώστα.

Και "αναρωτιέται" κανεις τι κράτος Ελληνικό έχουμε !!! ?.

Μονο όταν μας συμφέρει λέμε ,,,,Έλληνας είμαι ,ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας ,ο Λεωνίδας κτλπ,,στην πράξη κανεις προδότης πολιτικός και τσιράκια της αυτοδιοίκησης χρονια "ατερμενα" νοιάστηκαν για την πολιτιστική μας κληρονομιά .

 

 Θα ήταν τόσο δύσκολο ο δήμος Ρόδου να μαζέψει τα απομεινάρια του ναού που είναι τριγύρω και να τα αναστήλωση η έστω έναν σπόνδυλο η μια κολώνα που να καταμαρτυρά στον επισκέπτη τουρίστα η ντόπιο Ρόδιο που θέλει να ξέρει την ιστορία του τόπου του , πως εκεί υπήρχε ένας ναός Της παρθένου Αρτέμιδος ,?????


Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/12 08:28

    re file pou eides tin apokalipsi? oti 8elei grafei o ka8e asxetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/12 09:37

    εξαγνισαν τον ειδολολατρικο ναο.. κτλ...και μετα οι ρασοφοροι ειδολολατρες βαλανε τα δικα τους ειδολα και τα προσκυνανε ολοι οι ανοιξεροι ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ... ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/12 10:05

      Φίλε μου, επειδή έχουν διαβάσει την Αγία γραφή κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει τίποτα και γιαυτό κάνουν τα τόσα όργια και απάτες. ΠΧ στο Αγιο Ορος με τις of-shore εταιρίες τους. Για να καταλάβεις τι παραμύθια μας κοπανάνε διάβασε στην Παλαιά διαθήκη ..... για τους αγγέλους που όταν είδαν πόσο όμορφες ήταν οι γυναίκες στην γη..... (δεν βάσταξαν οι αθεόβοφοι) και έκαναν έρωτα μαζί τους!!!!! Αν θες διάβασε και το "Οραμα του Ιεζεκιήλ", το απόκρυφο βιβλίο του Ενοχ για να δεις ότι δεν τους συμφέρει και δεν είναι ραμμένο και κομένο στα μέτρα τους, το ονομάζουν αιρετικό και απόκρυφο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/12 09:38

    Είναι γνωστό ότι ο Χριστιανισμός κατέστρεψε κυριολεκτικά τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Με την ανοχή του Μ. Κωνσταντίνου (ειδωλολάτρης) κατέστρεψαν ότι ήταν αρχαίο από ναούς και αγάλματα έως και περγαμηνές και οτιδήποτε ανήκε στην αρχαία Ελληνική κουλτούρα. Κατεχόμενοι από ρεβαντσισμό λόγω των διώξεων που υπέστησαν επί Ρωμαϊκής εποχής, επεδώθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου καταστροφικό έργο στο όνομα του Χριστού. Αρχαίοι ναοί ισοπεδώθηκαν και τα υλικά τους χρησημοποιήθηκαν για ανέγερση χριστιανικών ναών, σύμβολα και βιβλία καταστάφηκαν ως παγανιστικά για να μην αναφερθώ στο λουτρό αίματος, γενοκτονιών και σφαγών στο όνομα του χριστού όσων δεν ήθελαν να αλαξοπιστήσουν (διάβασε την παγκόσμια Ιστορία, Σταυροφορίες, Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, Ινδιάνοι της Αμερικής, Ιερά εξέταση, Προτεστάντες και καθολικοί στην Ιρλανδία πιό πρόσφατα κτλ). Οσο για τους τοπικούς μας άρχοντες και την αρχαιολογία.... άσε καλύτερα.... αυτοί ούτε τα σκουπίδια από τους δρόμους και τους αρχαιολογικούς χώρους δεν είναι ικανοί να μαζέψουν.. πόσο μάλλον τα αρχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/12 10:15

      Σωστός. Εύγε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/12 12:55

      Τώρα θα στην πέσουν οι θεοσεβούμενοι και θα σε πούν και γραφικό.....να μάθεις να μην λές αλήθειες.....ξέρεις οι αλήθειες πονάνε....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/8/12 22:17

      Πολυ Σωστος...δεν ειναι μονο αυτο ποσοι παπαδες εχουν παει φυλακη για παιδοφιλια και που ειναι ακομα στην θεση τους......!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/12 10:44

    Ναος της Αρτεμιδος.
    Οπως και το Αγιο ορος το ορος της Αρτεμιδος.
    Η θεα δεν εκθρονιστικε.
    Ηταν ειναι και θα ειναι εκει.
    Απλως οι ανθρωποι της αλαξαν ονομα.
    Οταν οι χριστιανοι αλαζαν τα ιερα τα αρχαια απλως τα πουλουσαν.
    Τα αρχαια δεν χαθηκαν.
    Σκορπιστικαν σε ολη τη γη.
    Ειναι ασφαλεστερα ετσι.
    Τα πάντα γινονται συμφωνα με το θελημα του Διος.
    Οι αρχαιοι θεοι δεν πεθαναν.
    Εμεις γιναμε βαρβαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει βάση το κείμενο σου ,είναι όντως σχεδιο της ιμαρμένης και των μοιρών τις θυγατέρες του Διός, Το πλήγμα από την ιερά προπαγάνδα στο DNA και στον νού του Έλληνος είναι ίσως μη αναστρέψιμη , εύχομαι να έχει λάθος ο σοφός που το άκουσα ,,! για να δουμε πόσοι Ελληνες θα αφυπνηστουν πριν περάσει το "τρένο".

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/12 11:06

    αααα καλα και που να σφιξουν οι ζεστες ρε πατε καλα αλλα τι λεω εσεις σε λιγο θα πειτε να βγαλουμε και τον σταυρο απο την σημαια μας ανεγκεφαλοι μπορει να μην σας αρεσουν τα εργα και οι πραξεις ορισμενων που συσχετιζονται με τον χωρο της εκκλησιας αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και ολοι ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δεν επειθυμούμε να βγαλουμε τον σταυρό από την σημαία ,,ισσα ισσα που ειναι δικό μας συμβολο και πρέπει να το προασπίσουμε !! Ακου φίλε και συνέλλην για έσας είναι το συμβολο έξωντωσης του κυρίου σας ,για έμας είναι η ίερά τετράχτις σύμβολο του Διός και του υιού του Διόνυσου όπότε μην χαλιέσε ,,είμαστε οι Ελληνες εθνικοί με την πατρώα θρησκεία ,και αγάπάμε την Ελλάδα δυο φορές .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/12 13:38

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΦΑΝΤΟΥ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ.ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΥΠΕΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ )ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ, ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΙΟΝΕΣ ΜΕ ΚΙΟΝΟΚΡΑΝΑ.ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ!ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΑΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΆ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ερευνησουμε το θέμα ,ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/6/12 15:01

    Ακομα καλυτερα να γκρεμισουμε την εκλησια ωστε να γινουν ανασκαφες και να βρεθει ο ναος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/6/12 17:04

    παιδιά δεν τραβάτε καμιά μαλακία να έρθετε στα ισια σας, αντί να γίνουμε καλύτεροι θα γίνουμε χειρότεροι; και οι οθομανοί τόσους ναούς ελληνικους κατέστρεψαν είτε τους κάνανε τζαμί, και αν πάμε έτσι ρε μάγκες και οι ρωμαιοι κάψανε τόσους χριστιανους και εκκλησιες, επομένως τί ; Όλα αυτά ειναι έργα ανθρώπων, αν πιστευεις σε κάτι ΄,ειναι δικαιομά σου, αν ειναι αληθινο δεν αφορά τον αλλόν, παρά μόνο αυτόν που πιστεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την μαλάκια να την τραβήξεις εσύ χριστιανοταλυμπαν ,,,,ακους? Είμασταν καλυτεροι και κοσμοκράτωρες ,τώρα είμαστε τα πρεζονια της δόσις από τους εβρωπαίους,πριν είμασταν υποχείρια Αγγλων Γάλλων σταυροφόρων,πριν οι Δούλοι του Βυζαντίου ,μετά ραγιάδες στην Τουρκιά , φίλε η θα αναστήσουμε το βλέμμα στα ίσσα και θα σταθουμε ως Ελληνες η δεν έχουμε σωτηρία ,θα είμαστε τα καρυδοτσουφλα της ιστορίας όπως λέει ο Γιάννης Α , δεν μπορεί οι προγόνοι μας να μην ηξεραν τι να πιστέψουν!! δηλάδή ήταν οι καλύτεροι στης επηστίμες στον αθλητησμό στο θάρος στην καλοπιστία δημόσιων έργων εκτισαν όπου πήγαν θέατρα αθλητικά κέντρα και ναούς θάυματα που προσκυνα οι ανθρωπότητα σήμερα και δεν ήξεραν τι να πιστέψουν?? και ήρθαν οι κόπροι απο το όρως Συνά να μας μάθουν έμάς των Ελλήνων να πιστέυουμε στο εβραικό δώγμα,,,,ρεεεεε ελληνες ακούμε τι λέμε ,????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/6/12 03:14

      το ποιος αγαπα την πατρίδα του δεν το δειχνει η θρησκεία ουτε τα λόγια, αλλα οι πράξεις και οι Κολοκοτρώνηδες , οι Διάκοι και ο κάθε νεότερος ΕΛΛΗΝΑΣ δεν το έκανε ουτε για κανένα Δία ουτε για κανένα Μωυσή , επειδή για σένα η Αθεία πεφτει βαριά και λες ας το παίξουμε αρχαιοέλληνες κοίτα πρώτα τους δικούς μας τους αρχαίους που ακόμα πριν τον χρηστιανισμό αρχίσανε και τα αλλάζανε και μετά να μιλάς ( όπως ο Διαγόρας ο Μηλιος και άλλοι φιλόσοφοι και ποιητές , όχι μόνο αθεοι αλλα και γενικός αντίθετοι προς την πρώτη θρησκεία) επομένως σάλτα και γαμήσου με τα νεότερα Ελληνικά και δεν είπα ότι είμαι χριστιανός ( ή τουλάχιστον "καλος" χριστιανος) για αυτό άντε γάμησε την μάνα σου όπως έκανε και ο Οιδήποδας και μετά βγάλε τα μάτια σουμ γιατί αν δεν ήταν ρε καθική η παπάδες ( που δεν αντιλέω μαλάκες είναι) δεν θα μιλούσες τώρα Ελληνικά αλλά μια τουρκορωμέικη γλώσσα !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/6/12 03:16

      συγγνωμη : οι παπάδες !

      Διαγραφή
    4. Αν δεν ήταν οι διαφωτηστες ,Καίρης -Κοραης και άλλοι,συν η βασιλεία του Ωθων που θεσπισε τα Αρχαία Ελληνικά σαν γλώσσα της χώρας τώρα θα μιλουσαμε αρβανητικα!!! γιατί αυτά μιλούσαν στην στερεά ΕΛΛΆΔΑ οι ρωμηοί ,διαβασε μαθε ,σωσε τον εαυτό σου !! δεν απαντώ στης ύβρεις σου ανωνυμε χριστιανοταλιμπάν

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/6/12 22:53

    Αμαν.... θα ξεχάσω και τα ελληνικά μου με τόσους αναλφαβητους... ρε παιδιά αν θέλετε να γράψετε κάτι, γράψτε το πρώτα στο word που έχει αυτόματη διόρθωση λαθών και μετά αντιγράψτε το στην ιστοσελίδα αυτή. Κανείς δεν είναι γνώστης της τέλειας Ελληνικής ορθογραφίας, αλλά δοκιμάστε το και έτσι. Στο τέλος δεν θα ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος... με πιάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/8/12 22:12

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΠΕΣ ΤΑ .......!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *