ροή ειδήσεων

Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα ένα "Λεφτά υπάρχουν ακούσαμε σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ. ΘΑ επιστρέψει συντάξεις , ΘΑ διατηρήσει το επίδομα ανεργίας-μήπως θα το δίνει και στους χιλιάδες μετανάστες... που θα δώσει ελεύθερη είσοδο στη χώρα μας; . ΘΑ επαναφέρει τον κατώτερο βασικό μισθό, ΘΑ ...ΘΑ...ΘΑ ακυρώσει τη δανειακή σύμβαση , θα βγούμε από το ευρώ και θα έχει και λεφτά να μοιράσει στον κόσμο! Ήμουνα στους αναποφάσιστους αλλά δυστυχώς είδα μία από τα ίδια... Είδα ανωριμότητα και πολλά λόγια που μόνο κάποιος που δεν βλέπει τις συνθήκες που επικρατούν τώρα ,μπορεί να πιστέψει.
Κρίμα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/12 08:04

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ Ε ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 08:07

    Ενω ο Σαμαράς έ ; Όλα αυτά που λέει ισχύουν. Καλά σου λέει ο από πάνω πήγαινε ψήσε πασοκ να εύχεσε μετά να σου είχε κοπεί το χέρι αναποφάσιστε της κακιάς ώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/12 08:25

    deite ki edo

    http://www.enikos.gr/politics/49073,O_Alexhs_Tsipras_apanta_sta_erwthmata_tw.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/12 08:59

    Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτέλους, όσο τηλεοπτικό χρόνο θέλει, ώστε να διαλύσει κάθε αμφιβολία στους νοήμονες ανθρώπους για το ποιόν του!


    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/12 09:02

    ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΘΗΚΕ ΤΣΙΠΡΑΣ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/12 09:46

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....Η ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ Η ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!
    ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΙ, ΕΠΙΔΟΜΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ..ΨΑΞ'ΤΟ ΛΙΓΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΝΟΕΙ.
    ΤΡΙΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ(ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ..)
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΜΜΑΤΑ). ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΥΛΟ(ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟ).
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 10:11

      Μακάρι να έχετε δίκιο σε όσα λέτε,πάντως και ο Γιωργάκης όταν είπε ότι λεφτά υπάρχουν εννοούσε ότι μπορεί να τα βρει και ορίστε το αποτελεσμα...Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι , αλλά νομίζω ότι η επόμενη μέρα με το Τσίπρα δεν θα είναι τόσο υπέροχη όπως την παρουσιάζετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/12 10:24

      τι να σας κάνει ρε παιδιά και το Τσιπράκι; περιμένετε θαύματα δηλαδη;Ένα παιδάκι είναι που είδε ξαφνικά ότι μπορεί και αυτός να αποκτήσει μία καρέκλα.κανένας στην ευρώπη δεν τον θέλει εκτός αν είστε από αυτους που προτιμάτε να βγουμε εκτος εε.όσο για τη δανειακη σύμβαση και το μνημόνιο-αυτα φίλε πάνε πακέτο και αστε τις μ....περι θα καταργήση το ενα και θα διατηρήσει το άλλο. οι εκλογές πλησιαζουν , ο τουρισμός έχει τελειώσει εξαιτιας της ακυβερνισίας- γιατι ο κ.Τσιπρας όταν του είπαν έλα κάνε κυβέρνηση αρνήθηκε΄; μήπως θέλει και αυτός αυτοδυναμία σαν τον Σαμαρα; αυτο που πρέπει πάντως είναι να σκεφτούμε καλά και στης 17-6 να φτιάξουμε επιτελους μια κυβέρνηση ικανη να μας αντιπροσωπισει στην ευρώπη και αφηστε τις επαναστασεις για άλλη ώρα.τότε που έπρεπε να επαναστατήσουμε κοιμόμασταν...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/12 10:23

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ! ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ? ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 10:58

      Εγώ δεν ρισκέρνω όχι το μέλλον μου ,αλλά το μέλλον των παιδιών μου κυρίως.Δεν είναι εποχές για ρίσκα. Και δεν νομίζω όλοι αυτοί που φωνάζουν και λένε ότι θα είναι η καταστροφή μας αν βγούμε από το ευρώ να έχουν λόγο που το κάνουν. Ακούσατε εστω και ένα που να λέει ότι θα είναι καλύτερα; Εστω από το κόμμα του Σύριζα; Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος,από τα 1400 ε τώρα παίρνω 1000. Την πρώτη φορά ψήφισα Ανεξάρτητους γιατι ήθελα να στείλω ένα μήνυμα για αυτό που μας καταντήσανε...αυτή τη φορά όμως θα ψηφίσω ΝΔ. όχι ότι μου αρέσει ο Σαμαράς και σίγουρα έκανε κ αυτός τα λάθη του , αλλά γιατι κ το Σύριζα αυτή τη στιγμή με φοβίζει.με φοβίζει η απειρία του και αυτός ο ενθουσιασμός που τελικά θα αποδειχθει μια φούσκα.Προτιμώ λοιπόν κάποιον που θα μου πει,κοιταξε για τα επόμενα 2 χρόνια θα αναγκαστούμε να σου κόψουμε ακόμα 200 ευρω και να παίρνω 800 ή και 700 παρά να ψηφίσω κάποιον που δεν θα μου δίνει τίποτα , που όλα θα καταρεύσουν ,θα γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω και θα μου πει-αλλιώς νόμιζα πως ήταν η κατασταση όταν έλελα τα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ...Σκεφτέιτε καλά λοιπ΄ν τι θα ψηφίσετε και αν ειστε γονείς, σκεφτείτε ότι ναι θα ζοριστούμε εμείς λίγο αλλά τα παιδιά μας τουλάχιστον θα ζήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/12 17:58

      ΕΛΑ ΚΑΗΜΕΝΕ.....ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΙΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ 400ΕΥΡΩ;ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/12 12:36

    ΦΙΛΕ 10.58 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΑΡΧΙΚΑ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ Κ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ? ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ=ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΥΡΙΛΕ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ?
    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ?
    ΦΙΛΕ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΡΑΟΣΜΑΝ Η ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/12 12:58

    Για Ανώνυμος2/6/12 10:58 π.μ.
    Να σου πω μια παροιμία που ταιριάζει μια που αναφέρσαι στα παιδιά σου: "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα". Και καλά τα δικά σου τα παιδιά να πληρώσουν την μαλ...ία σου! Τα δικά μου τί φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 15:15

      To 'Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" να το σκεφτούν καλύτερα όσοι θα ψηφίσουν Τσίπρα! Γιατι με αυτόν όχι μόνο τα παιδιά μας ,αλλά ουτε και τα εγγόνια μας δεν θα ορθοποδήσουν.Θα μας δώσει μια κ θα πάμε όλοι κατα διαόλου...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/12 13:20

    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα μας Θαψουν,Μονο ο ΣΥΡΙΖΑ μας δινει ελπιδα για κατι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/12 13:35

    ρε ευκολόπιστοι βλάκες όλοι σας, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ένα σωρό μπούρδες, πριν ανοίξει και το στόμα του ήθελα να τον ψηφίσω. όταν άκουσα τα υπέροχα αγγλικά του που γελούσα 10 μέρες ήθελα να ψηφίσω οτιδήποτε άλλο εκτός αυτόν, ο άνθρωπος ανακοίνωσε να κάνει ελληνες υπήκοους τους αλλοδαπούς για να φευγουν σε άλλες χώρες και να μην μένουν ελλάδα, ρε βλάκα τσίπρα, θα έρχονται κατα χιλιάδες στη χώρα μας για να τους μοιράζεις υπηκοότητες και αντί να φέυγουν θα μας κατσικώνονται στο σβέρκο. ΘΑ σβήσεις τα χρέη και ποιος είσαι ρε BLANKO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/6/12 14:06

    ο Τσιπρας θα μας σώσει σιγουρα ε;;;;Με το ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργουν όλα όπως πρεπει ε; και γιατι τόσα χρόνια δεν το ψηφίζαμε άραγε;που ήταν τόσα χρόνια ο Αλέξης να μας σώσει; Ναι στο νέο Σούπερ Ήρωα στον Αλέξη Τσε Κε Βάρα...και μετά θα βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο! Και γιατι δεν μας έσωσε όταν του είπαν να φτιάξει κυβέρνηση στις εκλογές που πέρασαν; Ηθελε χρόνο για να φτιαξει αυτό το πρόγραμμα που όλα καλά στα χαρτιά ,αλλα ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,αν ήταν όλα τόσο ευκολα λέτε κ το Γιωργάκη να τα παρατούσε έτσι ή τα υπόλοιπα κόμματα να μην τα τασανε κ αυτά; Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις κ λόγια ενθουσιασμού. Ο Τσίπρας καλός είναι αλλά όχι για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή-αγήστε τον να ωριμάσει. Είναι ΄΄ωρα σοβαρων και υπευθυνων αποφάσεων.Ας κοιτάξουμε το συμφέρων όλων μας και σίγουρα αυτό δεν είναι με τον Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/6/12 15:08

    καλα καλα ψηφιστε τον φουμαρα θα μας σκισει το γκροβερ αυτος μου θυμιζει την κουκουβαγια στα σχολικα βιβλια με τα γιαλια σαν μπουφος ειναι.ξυπνατε ελληνες μια ζωη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φτανει ποια ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/6/12 15:09

    oxi tipota allo...me ton tsipra den tha mas meinei tipota pia...oute laxanika den tha mporw na kaliergo giati me tin peina poy tha epikratisei tha mou ta klevoun k auta!!!Tha PEINASOUME! k mi mou peite oti k twra piname...toulaxiston exoume mia ypoyipodi pedia , ugeia ,benzini gia ta amaxia mas ,meta den tha exoyme tipota. to apolito miden! tha zisoume tin peina tou 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 15:26

      Xrysaugiti kopse pia re aman mas ta eprikses ka8e fora o syriza kai syriza ftaiei ai sixtriri mou ta exeis kanei aerostata ta @@ pia!!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/6/12 15:30

    Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και να μην είστε ευκολόπιστοι.Τα πράγματα είναι δύσκολα και μην περιμένετε θαύματα από κανένα. Οι επιλογές μας είναι δύο κ αυτές πρέπει να σκεφτεί κ να αξιολογησει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα: ή ψηφίζουμε τον Σαμαρά , ξέροντας ότι θα παραμείνουμε στο ευρώ με ότι συνεπάγεται αυτό: ενδεχόμενη μείωση μισθων αλλά κ όχι, ζόρισμα για 3-4 χρόνια κ μετά μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μας ή ψηφίζουμε Τσίπρα ,ξέροντας ότι θα φύγουμε από το ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται: αρχικά μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης ,αβεβαιότητας ,στάσης πληρωμών , υπολειτουργία υπηρεσιών και όλα αυτά μέσα στο καλοκαίρι όπου θα πάμε ακόμα χειρότερα στον τουρισμό, κόσμος δεν θα έρθει σε μία χώρα που ακόμα δεν θα ξέρει τι της γίνεται , οι ξενοδόχοι θα μας δίνουν ρεπό , δεν θα έχουν να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες τους, δεν θα έχουν να μας πληρώσουν κ το ένα θα φέρει το άλλο.Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ζοριστούμε για 3 χρόνια αλλά για 30 χρόνια!
    Ο Καθένας ας επιλέξει αυτό που πιστεύει ότι θα είναι το καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/6/12 15:42

    Κ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΑ
    ΣΚΟΠΙΑ. ΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.."
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΥΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑς ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/6/12 15:46

    Τσίπρας: Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας

    Πηγή:www.capital.gr Ετσι γιατι κ λεφτά υπάρχουν και όλοι χοράμε σ'αυτή τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/6/12 16:26

    oloi eseis pou upostirizetai ton tsipra eistai oi idioi pou psifisatai ton giorgaki ton lefta uparxoun
    Ki epeidei den einai olo to thema ta xrimata paradopistoi diavaste parakato kai ti allo tha kanei o kurios tsipras kai to epiteleio tou
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43471&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/6/12 22:56

    ρε παρτε δρομο απο δω νεοπλουτοι,που δεν σας αρεσει ο Τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/6/12 12:15

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΟΙ!!ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *