ροή ειδήσεων

Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου

Ακόμη και χωρίς σύριγγες κινδυνεύει να μείνει το Σαββατοκύριακο το νοσοκομείο Ρόδου.
Δεν πρόκειται για υπερβολή, αλλά για ένα εφιαλτικό ενδεχόμενο...
στα πλαίσια των γενικότερων σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, λόγω του εμπάργκο που κήρυξαν οι προμηθευτές του, επειδή είναι απλήρωτοι, και μάλιστα με σημαντικά ποσά, τα οποία δεν μπορούν να καλύπτουν, πλέον, οι ίδιοι, για να εφοδιάζουν το νοσοκομείο.

Η προειδοποίηση ότι «πιθανόν το Σαββατοκύριακο να μην έχουμε ούτε σύριγγες» περιλαμβάνεται σε επιστολή της προϊσταμένης του χειρουργικού τομέα προς τη διοίκηση του νοσοκομείου με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2012 και αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου.

Από το έγγραφο προκύπτει ότι το εμπάργκο οδηγεί το νοσοκομείο σε κατάσταση ασφυξίας, αφού οι προμηθεύτριες εταιρίες αρνούνται να παραδώσουν αναλώσιμα ιατρικά υλικά ακόμα και με αντικαταβολή, ζητώντας πρώτα εξόφληση των μέχρι τώρα οφειλομένων.





http://www.briefingnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/12 15:58

    Όταν βγαίνει ο Κρεμαστινός στα κανάλια και μας δουλεύει και μας λέει ότι το νοσοκομείο λειτουργεί άψογα, και τον ξαναβγάζετε υπουργό, τότε τι να περιμένουμε;;;;

    Τ θέμα είναι όμως ότι για κάποια βολεμένα ζώα που ψηφίζουν, υποφέρουν όλοι οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/12 16:30

    παρακαλούμε απο το φιλοδώρημα που δινετε στους γιατρους κρατήστε ένα μέρος και αγοράστε υλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/12 17:23

    zoa pou psifisate. mounia kolo xoriates kologeroi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/12 19:33

    καλα ειναι....αυτο θελαμε αυτο ψηφισαμε αυτο εχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/12 23:12

    ΓΙΆ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΕΥΝΘΥΝΤΗΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/12 01:39

    Το νοσοκομείο μας έχει κρίση, και οι κηφήνες του ΔΣ και μερικών άλλων, χρησιμοποίησαν λεφτά του νοσοκομείου για να διοργανώσουν εκδρομούλα στο Πρασονήσι με 2 πούλμαν την ημέρα που έγινε ο σεισμός. Ως Ρόδιος Έλλην πολίτης αυτού του τόπου απαιτώ να επιστρέψουν όλα τα λεφτά και να τα χρησιμοποιήσουν στις ελλείψεις του νοσοκομείου, και να μην έχουν το θράσος να τα ζητάνε από τους πολίτες Κα. Αυγερινου.
    Και επίσης καλο θα είναι να σταματήσετε να καπνίζετε εντός του νοσοκομείου και ειδικά στα διοικητά γραφεία εσείς οι μόνιμοι του δημοσίου. Τεκέ το έχετε κάνει εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/12 01:48

      Επίσης να επισημάνω ότι το νοσοκομείο ανήκει αποκλειστικά και μονο στους Ρόδιους πολίτες και όχι στους υπαλληλους του που το έχουν κάνει τσιφλικαδικο τους. Τα ακούτε αυτά Κυρια Στέφη? η επειδή τυχαίνει να είστε μέλος του ΔΣ νομίζετε ότι σας ανήκει το νοσοκομείο? Όταν θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσετε μπροστά στην X.A. τότε θα δούμε κατά ποσο πιστεύετε ότι τα αφεντικά είσαστε εσείς και όχι εμείς.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/12 22:21

    ΜΕ Ολο τον σεβασμο θα ηθελα να σας πω διοτι ειμε σε θεση να γνωριζω ΕΝ-ΤΩΝ-ΕΣΟ οτι αν στο νοσοκομειο μας εργαζονταν 10 ατομα με το ηθος την εργατηκοτητα τον ζηλο αυτης και προπαντων τιμιοτητα πραγματικα θα ειμασταν πολη τυχεροι αναφερωμε για την κυρια ΣΤΕΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΘΕΟΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΩΣ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/12 05:28

      Παρόλα αυτά το νοσοκομείο δεν είναι ιδιωτική σας επιχείρηση, αλλα ούτε και σπιτάκι σας για να κάνετε ότι εσείς γουστάρετε, και ας είναι ο καθένας ότι θέλει. Αυτό όμως που δεν λέτε να κατανοήσετε είναι ότι είσαστε υπηρέτες της δημόσιας υγείας και ολόκληρου του Ρόδιου λαου. Και συνήθως οι υπηρέτες θα πρέπει να είναι πάντα πρόσχαροι και ευγενικοί με όλους ανεξαρτήτως του τι όγκο θα έχουν οι τσέπες μας, και αν είμαστε διάσημοι - επώνυμοι, και όχι κάποιου κατώτερου Θεού, άλλωστε οι περισσότεροι από εσάς κάπως έτσι μας βλέπετε.
      Και επίσης θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι ότι είσαστε αναλώσιμοι, και ουδείς αναντικατάστατος δεν υπάρχει έστω ένας από εσάς.
      Οι μοναδικοί αναντικατάστατοι είναι κάποιοι Γιατροί που πραγματικά αξίζουν παρα πολλά, εσείς των γραφείων μου είστε εντελώς αδιάφοροι γιατί εσείς είσαστε η αιτια των όσων γίνονται καθημερινά στο κακόμοιρο το νοσοκομείο....ΜΟΥ. Κάνετε τις παπαριές σας και τα φορτώνεται συνεχώς στους διοικητές, και όταν κάποιος από αυτούς δεν πάει με τα νερά σας ΠΧ Κόκκινος, βρίσκετε εσείς τους τρόπους να τους πετάτε έξω με τις κλοτσιές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/12 05:41

      Και κάτι άλλο που παρέλειψα. Εσύ που είσαι ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ με τι γραμματικές γνώσεις προσλήφθηκες στο νοσοκομείο? Σε ρωτάω γιατί από ορθογραφία βλέπω....ΣΚΙΖΕΙΣ!!!! Στην ΜΕΘΕ έστειλες την ορθογραφία.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/12 13:49

    ΦΙΛΕ-ΗΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΠΑΠΑΡΙΕΣΖΩΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟ.Η Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΩ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑ...ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ [ΚΟΝΕ]ΣΤΗ [ΜΕΘΕ]ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΩ Η ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *