ροή ειδήσεων

Δημιουργείται στη Ρόδο υποκατάστημα της ΙΚΕΑ

Στο επενδυτικό πρόγραμμα της Σουηδικής εταιρείας κολοσσού στον οικιακό εξοπλισμό και στο έπιπλο "ΙΚΕΑ" και του ομίλου «Φουρλής», που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, περιλαμβάνεται η ίδρυση και μάλιστα σύντομα, ενός υποκαταστήματος στο νησί της Ρόδου...
που θα καλύψει, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, τις ανάγκες του νομού Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο όμιλος "Φουρλής" έχει ήδη αναθέσει σε εταιρεία marketing και επικοινωνίας πλάνο για την προσέλκυση ντόπιων επενδυτών που προτίθενται να μετέχουν με ποσοστό στην ίδρυση του υποκαταστήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι η εταιρεία αναζητεί οικοπεδούχο για να μετέχει στο επιχειρηματικό σχήμα με το ακίνητό του και εκείνη θα αναλάβει την ανέγερση και τη λειτουργία του καταστήματος στα πρότυπα που προβλέπει η πολιτική που ακολουθεί παγκοσμίως.

Η ΙΚΕΑ έχει γίνει σημείο αναφοράς στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού, ανακατεύοντας την «τράπουλα» του ανταγωνισμού.

Η ΙΚΕΑ προσφέρει μια μεγάλη σειρά καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων, σε τιμές τόσο χαμηλές ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Αυτή είναι η φιλοσοφία ΙΚΕΑ. Από το σχεδιασμό και την αγορά των προϊόντων μέχρι την πώλησή τους στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα προϊόν με καλή ποιότητα σε υψηλή τιμή ή ένα προϊόν με κακή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Αλλά για να δημιουργηθεί ένα καλό προϊόν σε χαμηλή τιμή χρειάζεται να αναπτυχθούν μέθοδοι καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές. Αυτό αποτέλεσε στόχο για την ΙΚΕΑ από τη στιγμή που ξεκίνησε στην πόλη Småland της Σουηδίας. Για να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις πρώτες ύλες και εφηύρε τρόπους παραγωγής, έτσι ώστε το κόστος να διατηρείται χαμηλό.

Ο όμιλος "Φουρλής" για περισσότερα από 50 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και έχει κατορθώσει να αντέξει τον ανελεή ανταγωνισμό αντίπαλων εταιρειών.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των υπερκαταστημάτων ΙΚΕΑ στη Λάρισα αλλά και στα Γιάννενα συνάντησε την αντίδραση τοπικών εμπορικών συλλόγων που μίλησαν για αθέμιτο ανταγωνισμό του σουηδικού κολοσσού.

Στα επόμενα σχέδια του προέδρου του ομίλου, κ. Βασίλη Φουρλή και των εξαδέλφων του, που βρίσκονται στη διοίκηση, είναι εξάλλου η αναζήτηση ακινήτων για τη δημιουργία ενός ΙΚΕΑ στην Κρήτη και ενός στη Θράκη.



http://perifereianews.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/12 12:03

    κλειστε και τα υπολοιπα μαγαζια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 15:11

      Ετσι να σας δω να κλαιτε....χαχαχαχ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/12 15:16

      ΕΣΥ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΑΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΕ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/12 18:40

      τι δουλεια κανω ;πουλαω καλαμποκι στο μαντρακι,αν θες ελα να δοκημασεις...χαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/12 18:41

      Σίγουρα άρωστος στο μυαλό είναι ο 6:40...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/9/12 12:44

      να κατεβάσουν της τιμές οι απατεώνες που την είδανε μονοπώλιο εδώ στο νησί τα αγοράζουν 10 και τα πουλάνε 400 τώρα ρουφάτε την !!!!ρουφάμε και τα λεμέ ρουφάμε και τα λεμέ άρε ικεα που σας χρειάζεται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/12 12:17

    Μπορει η μικρή αγορα της Ροδου να σηκώσει ενα IKEA?
    Εαν μπορουσε θα ειχε ερθει απο χρονια δεν ειναι χαζοι οι Σουηδοί.
    Εδω στηθηκε μαγαζι τοπικο, απιστευτο το ΗΟΜΕ και τι εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/12 12:19

    καλά θα κάνει, όταν φέρνεται επιπλα τουρκίας και τα πουλάτε τιμές Ιταλίας είναι καλύτερα; έτσι κι αλλιώς ξέρουμε την ποιοτητα της ΙΚΕΑ , τις δικιές σας ποιότητες δεν ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 12:47

      Ακριβώς όπως τα λέει ο 12¨19 είναι! Να μάθουνε και οι δικοί μας να πουλάνε σε τιμές λογικές και όχι ο καναπεδάκος της Τουρκίας 5000 ευρώ και να μου λες μετά "δεν βρίσκω το φυλλάδιο να σας τον δείξω" για να μη δω ότι ειναι Τουρκίας!!! Φτάνει πια η αισχροκέρδεια!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/12 12:50

    IKEA στην ροδο κ γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/12 12:53

    Στον Αγ.Χριστόφορο θα γίνει στο κτίριο του Κυπριάδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/12 12:59

    και τον αγοράζουν τον καναπέ 10 φορές κάτω ... ουτε 500 ευρώ δηλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/12 13:00

    Τον Παππου τον ρωτησε το ΙΚΕΑ για να ανοιξει καταστημα; Αραγε ξερει η εταιρεια το ποιος ειναι ο πρ. του επιμελητηριου και οτι εχει πατερα με MASTER στον πολλαπλασιασμο των κεφαλαιων του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/6/12 13:00

    Kai gw symfwnw.... epitelous na shmazeutei h agora ths rodou (kia oxi mono...ta dwdekanhsa...kai mh xehnate tha erxontai na agorazoun ara paramonh kai exodo pou tha menoun sto nhsi) (kai giati oxi kai oi Tourkoi na erxontai apo edw na pernoun pragmata (na allaxoume ligo mias kai trexoun oloi oi dikoi mas sth Tourkia gia psonia)..... Allwste.... AUTOI sth rodo pou plironoun 5000 eurw gia kanape... kai pane sta "onomasta" magazia.... den einai h agora pou stoxeuei h IKEA .... koitaei kai ton kosmaki pou thelei pio oikonomikes lyseis.... epitelous.... kai tha dhmiourghthoun theseis ergasias..... KALWS NA MAS ERTHEI !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/6/12 13:19

    Επιτέλους! Μακάρι να γινόταν νωρίτερα πριν αγοράσω τις βλακείες απο τα <> μαγαζιά που ούτε χρόνο δεν έκλεισαν και άρχισαν να διαλύονται...
    Μια οικονομική λύση για όλους δεν είναι κακή επένδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/6/12 13:26

    Οταν οι ξενοδωχοι μας πάνε τουρκια και αγοραζουν τα επιπλα, εκει δεν μας ενοχλεί ; Και οταν λέω οι ξενοδώχοι μας εννοώ τους δικούς μας δικού μας, τα " καλά Ροδιτάκια" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 14:53

      Αμάν μου το έβγαλες το μάτι με την ορθογραφία σου "Ξενοδοχείο", "Ξενοδόχος", "ξενοδόχοι"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/12 17:45

      ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ¨ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΟΙΑΣ¨ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/6/12 19:34

      ναι , ωραία , όποιος δεν γράφει καλά ελληνικά σημαίνει ότι έχει άδικο,ρε μαλάκες μία λέξη λάθος έγραψε και τον κράζετε!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/6/12 13:39

    Καλά έκαναι το ΙΚΕΑ και είρθε στη Ρόδο, τουλάχιστο υα μπορούν και οι ποιό αδήνατοι ικονομικά να αγοράσουν έπηπλα και να μην τους εκμεταλέβοντε αυτοί που το πέζουν έμποροι και εποιπλοποιεί. Ντροπής και αίσχος τους κλέβανε τον κόσμο τόσα χρόνια.
    Αλά μη λέτε παραπληροφώρηση οτι θα γίνη εκή που ήταν το ρόδοσ χομ γιατί όλα τα κατασίματα ΙΚΕΑ είναι σαν τα λιντλ και έχουν το ίδιο σκέδιο και γι αφτό θα πρέπη να χτίσουν νέο χτίριο καλό για όσους δουλέπσουν εκεί τους ικοδόμους. Αλλά να είναι Ροδίτες και όχι αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 14:45

      Πωπω πρωτη φορα διαβαζω κατι τοσο αναλφαβητο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/12 14:56

      Κορυφαίος λεξικογράφος έχει άποψη για όλα. Καταραμένο ...Αεροζόλ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/6/12 16:42

      Δηλαδή συγνώμη οι ανορθόγραφοι δεν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την αποψή τους;;;; Συγκεντρωθείτε επιτέλους στη δημοσίευση και αφήστε κάτι να πέσει κάτω!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/6/12 17:51

      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΑ Ε ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΚΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΣ "ΤΣΑΜΠΙΚΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ,ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΡΟΔΙΤΙΚΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/6/12 19:36

      καιροσκόπε μπορεί στην ορθογραφία να είσαι καλός αλλά στα μαθηματικά μεγάλος μ...άπας, πως οι τιμές σου στο μαγαζάκι σου είναι μεγάλες ..δεν ξέρω;! ( έκανα κανένα ορθογραφικό; )

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/6/12 21:00

      ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,10' (ΧΑΧΑ),
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΟΜΑΧΙΑ ΕΓΩ ΟΧΙ
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ,
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος28/6/12 09:11

      ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΥ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος28/6/12 12:30

      Εγω δε κσερο ορθογραφια γιατη πηγα σχολιο μεχρι διο ταξησ διμοτικου αλλα και ηπολογηστη επιασα προτη φωρα 50 χρωνων αλλα λεο αληθιεσ αλλοι γραφουν σωστα και λενε πσεματα πιον πρωτιμασ?

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος28/6/12 12:33

      Και εσυ ο προτοσ που εγραπσεσ για μενα που εινε οι τονη στο γραφτο σου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος28/6/12 19:12

      ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ,ΑΣ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/6/12 13:49

    Και γω που αναρωτιόμουνα γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
    Δεν ξαναψωνίζω τίποτα θα περιμένω να το φτιάξουνε και να πάρω ότι θέλω απο κει γιατί είναι καλύτερο απο όλα τα ντόπια καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/6/12 14:05

    Καλα θα ειναι να ανοίξει ΙΚΕΑ και στη Ρόδο αλλα καλύτερα θα ειναι να έχει και τις ίδιες τιμές όπως στην Δανία και στη Σουηδία και Γερμανία οχι όπως στην Αθήνα που μας κοροϊδεύουν π.χ καρέκλα 60 ευρώ στην διαφήμιση κιόλας στην ελλαδα και την πήρα 28 ευρω απο Δανία.Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/6/12 14:17

    tsampikoi roufate to tromponi terma to monopolio kairos na katalabete thn krish kai eseis den sas xalase ikea for ever .....are tzampo poy sas xriazetai....xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 16:21

      Βλάχο το τρομπόνι και μάλιστα τσαμπίκικο όπως λες και το ρουφάς εσύ που κατέβηκες από την βλαχιά και τα σαλάγατα για να βρεις την τύχη σου στο νησί μας!!Να λες και κανένα ευχαριστώ σκατόβλαχε που έφαγες ένα κομμάτι ψωμί και λάδωσε το αντεράκι σου από την πείνα!!Βρήκες και καμμιά που την πηδούσαν όλοι οι τσαμπίκοι και την φορτώθηκες εσύ πήρες και ένα σπιτάκι παλιοκερατούκλη που το μόνο που ήξερες είναι να μένεις στην στάνη του πατέρα σου καραμήτρο!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/12 19:38

      ναι ρε Ροδίτη πρωτευουσιάνε απο την αρχάγγελο, λάερμα, λαχανιά αφάντου τσιμέντωσε καμία παραλία και βγάλε λεφτά, κάψε και κανένα δάσος και χτίσε σπίτι !

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος27/6/12 14:17

    μια χαρα!!! επιτελους!!!!!!!!! απο τα καλυτερα μαγαζια παγκοσμιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/12 11:53

      Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΗΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΗΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ DESIGN KAI ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΕΑ ΣΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ . ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΙΜΟΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος27/6/12 14:19

    Ναι βρε παιδιά, εντάξει, να έρθει. Όμως παρατήρησα στο μεγάλο της Αθήνας, ότι δεν έχει τίποτα μέσα που να θυμίζει Ελλάδα. Θα μπορούσαν σε μια ένδειξη καλής θέλησης να δώσουν και μια ελληνική πινελιά, να έχουν στα εστιατόριά τους για παράδειγμα, ένα ελληνικό πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/6/12 14:39

    ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΟΔΙΤΕΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ!
    ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
    ΕΙΜΑΙ ΛΑΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 21:52

      eisai kai fenese ....akou apo rodites epipla ...ti les vre esu magazas eisai re pou@ti kai kaneis mono sou diafimisi twra se mirizw re...

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος27/6/12 14:55

    Εγω παντρευτηκα πριν απο 2 χρονια και εκανα ερευνα αγορας στην Ροδο γιατι εχω κι εγω μαγαζι και παντα ψωνιζω απο Ροδιτικα μαγαζια.Οταν ομως βλεπεις σε επιπλα ισης η και κατωτερης ακομα ποιοτητας τιμες 4 και 5 φορες πανω,τοτε συγγνωμη αλλα πηρα το αεροπλανο πηγα ΙΚΕΑ γεμισα το σπιτι ολοκληρο με 10000 ευρω ενω εδω ηθελα τουλαχιστων 30000 για ιδιας κατηγοριας επιπλα...Τα συμπερασματα δικα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/12 01:59

      Φίλε η συγκρισή που κάνεις δεν παιζει... Απλώς εδώ την ίδια ποιότητα θα την έβρισκες με 13.000 περίπου. Γίνεσαι υπερβολικός και το ξέρεις.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος27/6/12 16:25

    ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/6/12 16:25

    ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ!! ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ JUMBO ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 19:40

      φίλε ο κώλος γράφεται με ω , σόρρυ που σου το λέω αλλά κυκλοφορούν κάτι μαλάκες εδώ που μάλλον στο σχολείο ήταν απουσιολόγοι και μας την λένε για την ορθογραφία!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/12 21:04

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΟΚ
      ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ
      ΑΛΜΥΡΗ?(ΣΑΛΑΤΑ)
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/12 05:07

      καιροσκόπε πρέπει να σου γαμιέται η μανούλα ε;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/12 09:13

      ΜΠΑΦΟΣ?ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος27/6/12 17:29

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ PRACTIKER ΚΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 17:32

      SORRY "PRAKTIKER"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/12 20:14

      μεγαλε τα πρακτικερ ειναι ηδη στη ροδο!...αλλα με αλλη ονομασια καθως η εταιρια ace ειναι θυγατρικη της πρακτικερ για περιοχες οπου λογο πληθυσμο δεν μπορουν να ανοιξουν!...αααα και το καλυτερο ειναι και αυτα του παππου!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/12 01:33

      αλλοσ βλακασ απο εδω.παπουτσι απτον τοπο σου κι ασ ειναι μπαλωμενο

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος27/6/12 17:30

    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ. ΗΔΗ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 23:35

      Στο πλάνο τους ειναι και οι Τούρκοι πελάτες μετα την καταργηση της βίζας που θα ερχονται με τα ημερόπλοια θα ψωνίζουν και θα επιστρέφουν.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος27/6/12 17:48

    Ποιοί να μην ανυσηχούν?Οι καταστηματάρχες ή οι απλοί πολίτες? Μάλλον καταστηματάρχες ανυσηχούν.όσο για εμάς τους απλούς πολίτες και να τριπλασιαστούν οι τιμές πάλι θα είναι φτηνότερα από τα καταστήματα επιπλων της Ρόδου.Οπότε πάλι θα συμφέρει.όσο για τον περιορισμένο αριθμό των κατοίκων να μεν είναι ένα μειονέκτημα. Μπορεί απλά το κατάστημα να είναι πιο μικρό σε τετραγωνικά και να έχει πιο περιορισμένο αριθμό εμπορευμάτων.Μή ξεχνάμε έπειτα τους φοιτητές που έρχονται κάθε χρόνο και χρειάζονται έπιπλα (φτηνά) .Τους ροδιτικούς γάμους στους οποίους τα σπίτια πρέπει να είναι καθ΄ολα κομπλέ (και δόξα το Θεό από γάμους καλά πάμε).Τους νέους γονείς και τόσα άλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/6/12 19:59

    ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΔΗ ΤΟΥ "ΦΤΩΧΟΥ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/6/12 21:38

    Τσαμπίκοι τέρμα η εκμετάλλευση. Ότι φάγατε φάγατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/12 14:05

      ΑΜΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος27/6/12 21:51

    Μαρεσει που μόνο στην ιδέα κάποιοι έχουν τον ύπνο τους και έχουν κλάσει μέντες. Αρκετά φάγανε όλοι οι απατεώνες. Έμενα προσωπικά το μόνο που θα βοηθήσει το ΙΚΕΑ εάν ανοίξει είναι τα μεταφορικά. Αφού έχω πάψει εδώ και πολλά χρονιά να πληρώνω τα Τουρκικά σε τιμές Ρόδου.
    Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ απατεώνα θεωρώ αυτόν που παίρνει κάτι 1 ευρώ και το πουλάει 10 ευρώ. Αυτο δεν ειναι επαγγελματική κίνηση αλλα καθαρή κλοπη. Αυτούς εννοώ απατεωνες και δυστυχως στην Ροδο υπαρχουν πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/6/12 21:57

    rodou-lindou oloi poustar@des stin grammy...mpikate mesa pote ???? na pate kai to tsekouri mazi ...giaty otan akoute ta posa pou theloun gia epipla tous....na exeis na tous kopsis to kefali...VIVA IKEA !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/6/12 02:19

    yippieeeee !! Finally we can afford to do some shopping :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/6/12 04:49

    ρε και ΙΚΕΑ και PRACTIKER και Σκλαβενίτη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/6/12 07:34

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΠΙΠΛΑ. ΟΧΙ ΙΚΕΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/12 23:50

      ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΓΑΖΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/12 23:51

      *ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος28/6/12 07:43

    den sas xalase are tzampo pou sas xriazete.....liga ta psomia sas oti klepsate klepsate lamogia....o kosmakis exei xypnisi se ligo tha ginete mia terastia apoikia apo gyftous maurous pakistanoys a kai alvanous giati exete mathei sthn tempelia kai thn arpaxti.....o kairos plisiazei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/12 08:13

      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΓΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΚΟΛΟΣΣΟΙ. ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος28/6/12 07:46

    Τι ωραια!!! απολυσεις δημοσιων υπαλληλων, προσληψεις μεταναστων σε μεγαλες επιχειρησεις, κλεισιμο καταστηματων με λουκετο οποτε περισσοτεροι ανεργοι, μειωσεις μισθων στο ναδιρ (ισα ισα τα ψυχουλα), προσληψεις ξενων σε ξενοδοχειακες μοναδες, περισσοτερα λουκετα μεχρι το τελος του 2012, και.... yippieee ερχονται τα ικεα στην ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/6/12 16:52

    Στενομυαλοι όλοι σας!!γιατί ο κόσμος πρέπει να περιορίζεται σε 5 καταστήματα με υψηλές τιμές κ να μην έχει την επιλογή κ της φτηνης λύσης ώστε ο απλός κόσμος να μπορει να φτιάξει το Σπιτι του;οι υπόλοιποι αν θέλουν να ψωνίζουν απο καταστήματα ακριβά ας πηγαίνουν να αγοράζουν καναπέ 3000€ (τουρκια 500 λίρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/12 10:45

      ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 5 ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ Η ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 10 Η 30 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΙ 300 Η 500 ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΗΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ Η ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ?

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος28/6/12 18:07

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΨΩΝΙΑ .ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/12 10:38

      ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΚΕΑ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος28/6/12 20:25

    τα λαμογια οι δημοσιογραφοι γραψανε μια ανοησια για να πουλησουν κανα φυλο. ειναι δυνατον να ανοιξη το ΙΚΕΑ σε μια τοσο μικρη αγορα.Αν ηταν να γινη θα ανοιγε πριν 3η4 χρονια .Οταν θα αποδειχθη η ανοησια τι θα μας πουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/6/12 20:38

    τώρα θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά με :

    - έπιπλα
    - κουζίνες
    - μαγαγκοι

    κτλ

    ΜΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚ3Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/12 00:05

      όσοι πουλούσαν έπιπλα από τουρκία 10 φορές πάνω η αυτοί που συνεργάζονταν με επιπλοποιούς που αντέγραφαν ιταλικά έπιπλα και τα πουλούσαν 5000 ευρώ λογικά ως επιχειρηματικά δαιμόνια έχουν σίγουρα επενδύσει τα άνανδρα κέρδη τους ...ε, ας πάνε στο διάολο οι δουλειές τους και ας δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλο τομέα , ας μπουν μέτοχοι στην εταιρία,ας ανοίξουν ένα καφέ μπαρ για να μην λείψει η συνήθεια του 700 με 1000 % κέρδος.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος3/7/12 11:35

    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΙΚΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/7/12 01:06

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/7/12 15:14

    Μούφα είναι λέμε!!! Ψέμα, πως αλλιώς το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 21:52

      toikeaanoigi rodou lindou stou kasapi TUI.Mprosta inai to Intersport kai pisotekthesi tou IKEA. Vazounidi ta rafia tora pou milame. Opios ehei hrima as Vali dikigorona tous stamatisi.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος18/7/12 12:01

    giati na tous stamatisoun?toulaxiston ksereis apo ekei ti poiotita agorazeis kai i timi einai xamili,eidame tous magazatores pou profanws den exoun katalavei se ti epoxi zoume kai de katevazoun ligo ti timi.ligos antagonismos de vlaptei mipws kai valoun mialo giati me to monopwleio poy exoun eksasfalisei logw tis perioxis (epeidi einai nisi)exoun valei tis times tous kai sou poulane ntavatziliki tipou "an 8es kai an s'aresei" gia na doume twra pou o kosmos 8a exei tin epilogi kai 8a kinigane tous pelates me to dikano poios 8a 8elei kai se poion 8a aresei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/7/12 16:58

    Ο κοσμος επιλογη θα εχει.λεφτα θα εχει;γιατι ολοι οι μαραγκοι ,οι παρεμφερεις με καποια τετοια ειδη κλεισουν .. (Θα απολυσουν και καποιους λιγους που τους εχουν μειενει..)και τα λεφτα πηγαινουν σε Ζαρα και Ικεα και berska και lidl... Ολα στο εξωτερικο σε λιγα χρονακια νομιζω δε θα χεραιτε κανενας. Θα ειμαστε ολοι υπαλληλακια των 400 ευρω και αμα μας αρεσει.Ολη η οικονομια στηριζεται στις μικρομεσαιες επιχειρησεις.τα 100 ευρω που θα δωσεις παραπανω .. Δε θα πανε σε τραπεζες και μετοχες ... Θα πανεστο πιο κατω καταστημα και ου τε καθ εξης.το χρημα κανει κυκλο ετσι ..δεν παει στη σουηδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/7/12 09:36

    μακαρι να ανοιξει.... ζουμε στην πρωτευουσα της δωδεκανησου που καποιοι συμφεροντολογοι δεν την αφηνουν να εξελιχθει..... ειναι δυνατον τοσα χρονια να μην ειχαμε ικεα ενω εχουμε τοσους φοιτητες και στρατιωτικους? οι συγκεκριμενοι δεν χρειαζονται ακριβα επιπλα... αλλα επιπλα οικονομικα για τα 4 χρονια παραμονης τους στη ροδο..... Και εμενα 8α με συνεφερε ενας καναπες σαλονιου με 500 ευρω απο το ικεα παρα με 2000ευρω απο τοπικο μαγαζι.... και αν χαλασει σε 4 χρονια δεν θα με πειραξει καθολου. Ισα ισα θα κανω και ανακαινιση το σπιτι μου χωρις εξοδα. Γιατι να εχω συνεχεια στο μυαλο μου την στηριξη των ντοπιων? αυτοι μας σεβονται σαν πελατες? Εχουν για προσωπικο αλλοδαπους αντι για ντοπια παιδια.... Ανεβαζουν τις τιμες σε αυτην την περιοδο κρισης.... Δεν θελω να πω κι'αλλα.... απλα ειναι κριμα να μενει τοσο πισω η Ροδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/12 17:19

      Σωστός ο 9:36. Ειδικά στο χώρο του επίπλου οι τιμές στη Ρόδο είναι εξωφρενικές! Και οι έμποροι στηρίζονται στο γεγονός ότι ο άλλος δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να αγοράσει πράγματα από άλλη πόλη και αναγκαστικά τα αγοράζει πανακριβα εδώ.Ειλικρινά γιατί να στηρίξω τον ντόπιο όταν μου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες? Ας καταλάβουν επιτέλους ότι ο καταναλωτής θέλει σεβασμό.Ασε που στα ΙΚΕΑ θα βρουν δουλειά και αρκετοί άνεργοι!

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος26/7/12 00:08

    ehi akousi kanis oti aniksan kai ta public stin rodo.? Pou re pedia.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/9/12 16:53

    ΤΟ ΙΚΕΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.....ΤΟ JAMBO ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ......ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Π.Χ. 1000 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ 500? ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.........ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος25/11/12 10:38

    Δεν ηταν πλεον καιρος να μπουν τα πραγματα στην θεση τους? ..Δεν μπορουσαμε να αγορασουμε τιποτα για το σπιτι ..Οι τιμες ειχαν φθασει στα ΥΨΗ καλο λοιπον το ΙΚΕΑ να λυσει τα προβληματα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)Ευα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σάββας3/12/12 21:44

    Διαβασα τα περισσοτερα μηνύματα που εχουν γραφει παραπανω.
    Δυστυχως οι συμπολίτες μου αγνοούν καποιους βασικους κανονες του εμποριου, όπως για να πουλησης φθηνα πρεπει να αγορασεις και φθηνα!
    Ας τα παρουμε με τη σειρα.
    Το τοπικο κατάστημα πωλησης επιπλων θα αγορασει το εμπόρευμα από καποιον εισαγωγεα της Αθηνας που και αυτος με τη σειρα του θα τα αγορασει από καποιον Ευρωπαιο κατασκευαστη, συνηθως Ιταλια και Ισπανια, ή από καποιον εγχωριο κατασκευαστη.
    Η ΙΚΕΑ είναι «κάθετη» εταιρεια. Κατασκευαζει και πουλαει στον τελικο αγοραστη η ιδια, χωρις τη μεσολαβηση ενδιάμεσων εμπορων.
    Αλλωστε ο κολοσσος αυτος εχει και δικα της μεταφορικα μεσα, που μειωνουν το κοστος μεταφορας-διανομης ανά τη χωρα.
    Αλλωστε είναι από τις πλεον βιομηχανοποιημενες εταιρειες στον κοσμο, και εχει προβληθεί ντοκιμαντέρ από το National Geographic (στη Νόβα), οπου τα παντα είναι ρομποτικα δεν πετιεται ουτε πριονιδι, και ετσι εχουν τρομερα χαμηλο κοστος.
    Τα επιπλα τους εχουν καλο φινιρισμα αλλα μετρια ποιότητα και αντοχη.
    Συγγενεις μου που εχουν αγορασει επιπλα τους κατά το παρελθόν, τους κρατησαν γυρω στα 2 χρονια το πολύ!

    Είναι μεγαλη βλακεία και αμαθεια να λενε μερικοι παραπανω ότι τα τοπικα μαγαζια «τα κονομανε χοντρα», και τους κυριωτερους λογους τους αναφερα.

    Καποιοι εγραψαν για την επενδυση της ΙΚΕΑ στο νησι μας και για τις θεσεις εργασιας!
    Ναι, θα προσλαβουν 5-6 υπαλληλους, για εργατες χαμηλομισθους κυριως, και τι εθνικοτητας λετε να είναι? Εκτος από το διευθυντή που θα φερουν, και 1-2 πωλητες, τα υπολοιπα είναι γνωστα…
    Και πιθανον να κλεισουν 30-40 μαγαζια, συνηθως οικογενειακες επιχειρησεις, υπολογισε και ποσοι ανεργοι θα προστεθουν.
    Και όταν δημιουργηθεί ολιγοπώλιο, ερχεται και το καρτέλ τιμων και σου πουλανε ότι θελουν και οσο θελουν. (Κατι τετοιο εχει γινει ηδη στο νησι με τις ηλεκτρικες οικιακες συσκευές.)
    Και αφου μαζεψουν ολο το χρημα, βουλιαζουν σκοπιμα την εταιρεια, υπαγονται στο αρθρο 99, και δεν δινουν ουτε 1 ευρω ουτε στο κρατος ουτε στα ασφαλιστικα ταμεια ουτε στα ενοικια κτλ.
    Εγω προσωπικα δεν γνωριζω κανενα που με τη μικρη του εμπορικη επιχειρηση να εχει κανει «βίλες», που και να την εκανε, το χρημα ξοδευτηκε εδώ στο τοπο.
    Εχετε υποψη ποσα εκατομμύρια ευρω στέλνουν εξω κάθε εβδομαδα οι μεγαλες αυτές αλυσιδες?
    Υστερα παραπονιεστε για την ανεργια, και γιατι δεν μπορει να βρει ή να κανει μια δουλεια το παιδι σου!
    Αν ποτε το καταλαβετε, θα είναι πολύ αργα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *