ροή ειδήσεων

Κάδοι ανακύκλωσης ρούχων

Ενδιαφέρουσα πρόταση για την πρόνοια της Ρόδου
Είκοσι ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, για συλλογή μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών τοποθετούνται σήμερα σε ισάριθμα κεντρικά σημεία στην πόλη της Καλαμάτας, από ιδιωτική εταιρεία, προκειμένου οι πολίτες να...
πηγαίνουν και να αποθέτουν εκεί τα ρούχα που δεν χρειάζονται. Στη συνέχεια τα ρούχα που συγκεντρώνονται, θα οδηγούνται σε ανακύκλωση.

Το πρόγραμμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και σύμφωνα με το Δήμο Καλαμάτας έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, αφού η εταιρεία, που θα τοποθετεί τους κάδους και θα συλλέγει τα ανακυκλώσιμα, θα προσφέρει καινούργια ρούχα και παπούτσια τα οποία μέσω του δημοτικού παντοπωλείου, θα πηγαίνουν σε οικονομικά αδύνατες κι αναξιοπαθούσες οικογένειες της πόλης.
patrastimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/12 16:22

    Εχω μια απωρία, καλά να το κάνει ο δήμος, από την ιστορία αυτή τι κέρδος θα έχει η ιδιωτική αυτή εταιρία? Μήπως δεν θα "ανακυκλώνονται" στα δημοτικά παντοπωλεία παρά ένα απειροελάχιστο μέρος τους και τα υπόλοιπα σε κάποια "μαγαζιά" σε άλλες τρίτες χώρες? Γιατί είδαμε και τι έγινε και με την ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών που ορισμένες συσκευές με εμφυτευμένα GPS βρέθηκαν να πουλιούνται σε χώρες της Αφρικής. Και δεύτερον, γιατί δεν αρχίζουν πρώτα με την ανακύκλωση χαρτιού, αλουμινίου και γυαλιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/14 15:38

    Γειά σας αναφέρομαι στο δήμο Ευκαρπίας και στο δήμο παυλου μελα στη περιοχή της φιλοθεης είναι περίπου στο Ωραιόκαστρο πίσω από το νουβέλ δεν υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης τουλάχιστον για το χαρτί ή γυαλί ή αλουμίνιο εδώ έχει καδουσ για χωματερή μεταμαι γυαλιά και χαρτιά ακόμα και αλουμινένια υλικά φέρτε καδουσ στη περιοχή της φιλοθεησ τη περιοχή τη ξέρει ο δημοσ Ευκαρπίας τουλάχιστον χαρτί που ειναι εύκολο για ανακύκλωση ή γυαλί που χρειάζεται τόσα χρόνια για αποσυνδεθεί όπως και το αλουμινένια υλικά αναψυκτικά κ.α. Δράστε σας παρακαλώ όσο πιο σύντομα μπορείτε .
    Ο κύριος που διαβάζει το κείμενο η κυρία να το στείλει στο δήμο Παύλου μελά ή δήμο Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη σε κάπιο αρμόδιο είναι επείγον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *