ροή ειδήσεων

Για όσους θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι εσείς που ψηφίζετε Τσίπρα, ξέρετε τις θέσεις... του για εθνικά θέματα; Θεσεις ΣΥΡΙΖΑ:
Καταργηση παρελασεων
Να ονομαστουν τα Σκοπια Μακεδονια...

Καταργηση θρησκευτικων απο τα σχολεια
Καταργηση ορκου απο στρατο, δικαστηρια κλπ
Ανεγερση τζαμιων
Χορηγηση ασυλου και μονιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων
Αναγνωριση τουρκικης ενωσης Ξανθης
Υπερ σλαβομακεδονικου κομματος μειονοτητος Μακεδονιας
Αναγνωριση του τουρκικου κομματος deb στη Θρακη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/6/12 03:07

    Δεν ξέρω για τους άλλους μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν είχα σκοπό να πάω να ψηφίσω, άλλα θα πάω να ψηφίσω και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να έναν και μόνο λόγο. Δεν ανέχομαι όλοι αυτή την προπαγάνδα την τρομοκρατία που περνάει η Νέα Δημοκρατία. Δεν με νοιάζει πιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η τι θα κάνει άλλα ένα είναι το σίγουρο Νέα Δημοκρατία ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ. Το μόνο που καταφέρατε είναι να με αποτρέψετε να σας ψηφίσω. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/12 09:01

      Kαλά παιδί μου είσαι χαζό; Ψηφίζεις κάποιον ακόμα και αν δεν σε νοιάζει το πρόγραμμα του; Τότε τι σε νοιάζει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/12 11:38

      ΝΔ κοψε τις μαλακιες επιτελους σε εχουμε παρει πρεφα την μια οι χρυσαυγιτες και μετα η ΝΔ προπαγανδα μεχρι τελους αη στο διαβολο πια ΣΥΡΙΖΑ ρε αρκετα ειμουν το πουτανακι σας τοσα χρονια !!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/12 05:32

    ...αν ψηφιζης με αυτα τα κριτηρια ζητω που καηκαμε...ουτε παιδακι που κλαιει απο πεισμα!!! για αυτα που λεει το αρθρο εχει να πης τιποτα?....η μηπως εισαι εθνομηδενιστης συριζαιος που φορας τη κουκουλα του ανεξαρτητου ταχα ψηφοφορου?...ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/12 17:19

      Συγνώμη φίλε μου, αλλά εσύ γιατί ψηφίζεις???????? Μήπως πιστεύεις αυτά που σου λένε?? λέω.... μήπως???

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/12 06:39

    Δεν μας χεζεις πρωι πρωι με τους μεταναστες και τη Μακεδονια.
    Εδω σε λιγο δεν θα χουμε να φαμε ρε νουμερο.Γ..ω τα μνημονια σας απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/12 08:51

    “ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ, ΣΤ” ΑΡΧ*ΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 8″

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/12 09:27

    αει στο διαολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/12 09:32

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΙΝΑΝΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/12 10:34

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ & ΛΑΟΣ :

    2.500 Αυτοκτονίες, 1.200.000 Άνεργοι, 300.000 Λουκέτα, 5.000.000 Έλληνες κάτω από το όριο της Φτώχειας, Μνημόνια, Δανειακές, PSI, Ληστεία Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων, Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Παραίτηση Ασυλίας, Υποθήκευση Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας, Πτώχευση με Αγγλικό Δίκαιο.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !

    Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ !

    Και θα φροντίσω να με θυμούνται και αυτοί…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/12 10:54

    Μπαρουφες γραφετε για το ΣΥΡΙΖΑ...
    Τωρα αν θελετε απαντηση
    οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ περασαν νομοσχεδιο για εκμαθηση τουρκικης γλωσσας....
    και δεν μιλαμε για θεωριες....το παραπονα ροδου το ειχε ανεβασει με την εφημεριδα της κυβερνησεως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/6/12 11:02

    Καλά μας τα λέει ο φίλος, αλλά να μας δώσει και το link από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να τα διαβάσουμε και μεις αναλυτικά.

    Κατά τα άλλα, μπορούμε να κάνουμε γενική συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που θέτει ο αρθρογράφος:

    Καταργηση παρελασεων-->
    Να καταργηθούν, γιατί όχι. Πού είδες να παρελαύνουν μικρά παιδιά, από το δημοτικό ακόμα με στρατιωτικό βάδην. Ή να δείχνουμε τον εξοπλισμό μας για να φοβηθεί ο αντίπαλος... Βορ.Κορέα είμαστε; Στις ΗΠΑ ας πούμε, οι παρελάσεις, μαθητών κλπ γίνονται πολύ πιο ελεύθερα.

    Να ονομαστουν τα Σκοπια Μακεδονια...-->
    Μακεδονία σκέτο δε νομίζω, θα δημιουργήσει πολλά παρατράγουδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλώς λέει για σύνθετη ονομασία, αφού εκεί τις τελευταίες εκατονταετίες μακεδονία ονομαζόταν. Μην πηγαίνετε 3000 χρόνια πίσω. Στη συνείδηση των ντόπιων έχει περάσει το μακεδονία. (άλλο όμως από το πού κατάγεται κανείς, φυλετική καθαρότητα εξάλλου δεν υπάρχει, ιδίως στα βαλκάνια)

    Καταργηση θρησκευτικων απο τα σχολεια-->
    Τουλάχιστον να γίνουν θρησκευτικά. Όποιος θέλει περισσότερα, υπάρχουν και τα κατηχητικά. Αλλιώς το μάθημα μετατρέπεται σε προπαγάνδα υπέρ της θρησκείας.

    Καταργηση ορκου απο στρατο, δικαστηρια κλπ-->
    Μιλάει για κατάργηση του θρησκευτικού όροκου. Φυσικά και να καταργηθεί. Όπως και να καταργηθεί κάθε σχέση της εκκλησίας με τις διαδικασίες του κράτους. Τι δουλειά έχει η εκκλησία με το κράτος. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα από τις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης. Στο εξωτερικό που λες, νομική ισχύ έχει μόνο ο πολιτικός γάμος. Το θρησκευτικό τον κάνεις μετά, αν θες, για σένα, γιατί πιστεύεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν εμπλέκουν τις διαδικασίες της πολιτείας με το θρησκευτικό αίσθημα. Σας φαίνεται περίεργο;

    Ανεγερση τζαμιων-->
    Υπάρχουν ευαγγελικές εκκλησίες, καθολικές, συναγωγές κλπ κλπ. Τα τζαμιά γιατί όχι; Τα υπόλοιπα γιατί δε σας πειράζουν;

    Χορηγηση ασυλου και μονιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων-->
    ΛΑθΟΣ. Δε λέει κανείς για μονιμοποίηση ΟΛΩΝ τωνλαθρομεταναστών. Ξαναδιάβασε το πρόγραμμα. Λέει χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για να φύγουν όσοι έχουν εγκλωβιστεί και κάποιες διατάξεις για όσους είναι πολλά χρόνια εδώ (ή κάτι τέτοιο, δεν το έχω και γω μπροστά μου)


    Αναγνωριση τουρκικης ενωσης Ξανθης
    Υπερ σλαβομακεδονικου κομματος μειονοτητος Μακεδονιας
    Αναγνωριση του τουρκικου κομματος deb στη Θρακη.--->
    Αυτά πάλι από πού προκύπτουν; Πουθενά και κανένας δε έχει αναφερθεί σε κάτι τέτοιο. Δώσε το link από το site του ΣΥΡΙΖΑ προβοκάτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/12 12:19

      Σωστός!! Που ακούστηκε να κάνουμε παρελάσεις 2012. Σαν να είμαστε η τελευταία σοβιετική δημοκρατία. Τουλάχιστον αυτοί είχανε την Κόκκινη Πλατεία και τους στρατηγούς με τα μακρυά παλτά γεμάτα παράσημα. Εμείς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/6/12 17:45

      Είστε επικίνδυνοι και ανθελληνες

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/6/12 11:36

    Ακόμα ένα εκβιαστικό άρθρο για να πάμε σαν τα ζώα να ψηφίσουμε τη Νέα δημοπρασία ρε ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ νεοδημοκράτες ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΔ !

    Ντροπής σας που γράφετε τέτοια άρθρα λάσπης ακόμα και τώρα ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΔ!

    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/6/12 11:50

    Κουφάλες Τσαμπίκοι μιά ζωή ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και καταστράφηκε η χώρα από τους Πασοκτζήδες με το Γιωργάκη. Και αντί να βάλετε μυαλό και να καταλάβετε τη μ@@@@ία που κάνατε τόσα χρόνια, συνεχίζετε και θα ψηφίσετε Αλέξη επειδή σας είπε (με άλλα λόγια) ότι λεφτά υπάρχουν. Σας έταξε κατώτατους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις κ.λ.π και κατευθείαν τσιμπήσατε. Ψηφίστε λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ και όταν καταστραφούμε εντελώς (όχι μόνο οικονομικά) είμαι περίεργος να δω τι εξήγηση θα δώσετε στα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/6/12 12:16

    ΡΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΥΥΥΣΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/6/12 12:44

    Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι φανερο οτι ο φιλος που εγραψε το σχολιο η βαλτος ειναι η δεν εχει διαβασει το προγραμμα και απλως ακουει μπομπολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/6/12 15:29

    kati san esas eferan thn katastash sto gremo oustttttt oloi sas oute enas sobaros eiste sasn tous politikous sas oust kataramenoi oloi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/6/12 15:44

    Πάλι εκδηκητικα θα ψηφίσουν κάποιοι, χωρίς να υπολογίζουν το συμφέρον της πατρίδας μας...και γιατι ειστε τόσο εριστικοι με το Πασοκ; μηπως δεν ξέρετε ότι μεγάλο μέρος του κόμματος που υποστηρίζετε -Σύριζα αποτελείτε από το βαθύ Πασοκ; Μας δουλεύετε τώρα; Αυτοι ουρανοκατεβατοι ηρθαν; ή μηπως είναι πεντακάθαροι; ο ίδιος ο κύριος Κυν....δης που είχε κατεβει με τις τοπικες του Πασοκ κ μαλιστα είναι εκλεγμένος, εδώ κ μέρες ερχεται στον μέρος που δουλεύω και προσπαθεί να με πείσει να ψηφίσω Συριζα. Τι μου λέτε τώρα!
    Όσο για τη ΝΔ , είμαι από τους λογικούς Ελληνες που αφήνω τα πείσματα και τα πειράματα , γιατι δεν είναι καιρος για αυτά και ξέρω ότι αυριο θα έχω μία κυβερνηση που τουλάχιστον θα μπορώ να ελπίζω ότι τα πράγματα θα μπουν σε ένα δρόμο. Οι Τουρίστες θα αρχίζουν να ερχονται κ θα πάρουμε μία ανάσα...σε αντίθεση με την αναστάτωση που θα προκαλούσε το Συριζα. Εδώ το πρόβλημα δεν θα ήταν μόνο οικονομικό αλλά κ εθνικό και όποιος θέλει να το παίξει πατριώτης ψηφίζοντας Συριζα μάλλον δεν διάβασε καν το πρόγραμμά του που πολύ εύκολα μπορει να το βρει στο διαδικτυο.
    Εγώ ψήφισα ΝΔ και εχω τουλάχιστων τη συνειδησή μου καθαρη ότι δεν θα μαι απ'αυτους που επέλεξαν να γυρίσουν τη χώρα μας 50 χρόνια πίσω , που θα δώσουν στην Τουρκία το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί το Αιγαίο και θα διαγράψουν την ιστορία μας ως Μακεδόνες!
    Η Ελλάδα είναι μία χώρα πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία, όποιος ονειρευεται μια πολιπολιτισμικη κοινωνία που δεν θα ξερουμε από που καταγεται ο γειτονάς μας και τη γλώσσα μιλάει να παει στην Αμερική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/6/12 17:35

    Μην τη ψαχνετε ολα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ μα ολα οσα ξερω και ξερω αρκετα ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ.Παλι αυτοι θα ειναι τιποτα δεν θα αλλαξει.Και οταν λεμε ολα τα λαμογια ενοουμαι ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/6/12 21:26

    ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ, ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΝΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/12 21:50

      ΕΛΑ ΡΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΝ ΡΟΔΟ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΓΙΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος17/6/12 22:30

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *