ροή ειδήσεων

Ο Τσίπρας φοβάται το ντιμπέιτ με τον Σαμαρά και προσπαθεί να το ματαιώσει

Τινάζει στον αέρα το ντιμπέϊτ με τις μεθοδεύσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού χθες το βράδυ, στις διαπραγματεύσεις που είχαν με τον εκπρόσωπο της ΝΔ... Γιώργο Μουρούτη, συμφώνησαν στις λεπτομέρειες ενός ντιμπεϊτ Σαμαρά - Τσίπρα προ ολίγου δημοσιοποίησαν άλλες θέσεις με την οποία ζητάνε τώρα να γίνει και debate με όλους τους αρχηγούς πλην Χρυσής Αυγής.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Η ανάγκη διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, δεν υποκαθίσταται από τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της Ν.Δ. και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Για αυτό το λόγο, ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ..Εντούτοις, θεωρούμε ότι ένα ντιμπέιτ με παράλληλους μονολόγους, προκάτ ερωτήσεις ανάμεσα στους δυο πολιτικούς αρχηγούς θα ήταν μια συζήτηση με μειωμένο πολιτικό ενδιαφέρον και πολιτική σημασία."

Ενώ δηλαδή το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μονοπωλεί η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ο τελευταίος θεωρεί ότι ένας διάλογος ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κομμάτων έχει "μειωμένο πολιτικό ενδιαφέρον και πολιτική σημασία" (!!!) (τα σχόλια δικά σας)

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά "το ντιμπέιτ (των δυο) να διευθύνουν οι δημοσιογράφοι, Έλλη Στάη από τη δημόσια τηλεόραση που θα φιλοξενεί τη διαδικασία και Νίκος Χατζηνικολάου, ως ένας έμπειρος δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό χώρο που δεν εργάζεται αυτή την περίοδο σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό".

Στη Συγγρού αντιτίθενται όμως και στο όρο αυτό καθώς είναι γνωστό ότι η κρατική τηλεόραση διακρίθηκε το τελευταίο διάστημα μόνο για τις επιθέσεις της εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρόταση της ΝΔ είναι να χωριστεί η επικαιρότητα σε πέντε ή έξι κεφάλαια (Οικονομία, Εξωτερική πολιτική, Ασφάλεια, Παιδεία, Υγεία και ένα θέμα επιλογής του κάθε αρχηγού) και ο δημοσιογράφος - συντονιστής να θέτει τις σχετικές ερωτήσεις. Επίσης, στο τέλος της διαδικασίας ο κάθε αρχηγός θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε μία ή δύο ερωτήσεις που θα του υποβάλει ο πολιτικός του αντίπαλος.

Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει διάλογο που θα τον συντονίζει η μεροληπτική δημόσια τηλεόραση. Θα σπεύδουν δηλαδή οι δημοσιογράφοι - συντονιστές προς βοήθεια του Τσίπρα, κάθε φορά που θα τον στριμώχνει ο Σαμαρά.

Κατόπιν αυτών δεν αποκλείεται να μην γίνει τελικά το ντιμπέϊτ καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει αγανακτήσει από τις αμφιταλαντεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει αποφασισμένος να πάει στον λαό και να τον ενημερώσει για όλα.

antinews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/12 06:15

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!! ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 15:56

      Εσύ μεγάλε είσαι άσχετος και μην ξαναπιάσσεις στο στόμα σου την Χρυσή αυγή.
      Τι σχέση έχει με τους λαθρομ... Είσαι καλά????? Εχουν ρημάξει την κοινωνία και ο Τσίπρας θα τους κάνει νόμιμους?????
      Ρε συριζαίοι θα τραβάτε τα μαλλιά σας ετσι και μπούν στα σπίτια σας!!!
      Θα μας παίρνεται τηλ. για βοήθεια. Μετά σου λέει Ελληνες. Ντροπή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 16:12

      Η επίσημη θέση του Συριζα φίλτατε είναι να δώσει σε όλους τους λάθρο ταξιδιωτικά έγγραφα να πάνε στις χώρες που θέλουνε πραγματικά όχι να κάθονται εγκλωβισμένοι εδώ και να γίνονται προβλήματα !

      Δε σαρέσει αυτό ?

      Ξέχασες ότι και ο Καρατζαφέρης αυτό είχε στο ΛΑΟΣ ώς επίσημη γραμμή ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/12 18:41

      Βρε μπετοβλακα ποιος σου ειπε οτι ειναι αυτη η επισημη θεση ο ΣΥΡΙΖΑ; Τραβα στο σαιτ τους να διαβασεις το υπεροχο προγραμμα τους και μετα μιλα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/6/12 18:44

      Βρε παπάρα τούβλο 6/6/12 6:41 μ.μ.,

      Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ειναι να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες και να φύγουν να πάνε στις χώρες που θέλουν !

      Και κόψτε τη προπαγάνδα κατα του ΣΥΡΙΖΑ σε πήρε χαμπάρι ο κόσμος !!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/12 08:35

    Να ξεχάσουμε μήπως ότι ο κεφάλας ο Σαμαράς κολώσε στο ντιμπέιτ με τον Βενιζέλο;;; Αλλά όσα δεν φτάνεί η αλεπού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/12 10:00

    τι να περιμενη κανεις απο το τσιπρα?...ενα παλιοσταλινικο που στα νιατα του κυνηγουσε το φλωρακη για να τον χειροκροτει...και διαβαζε λενιν και ριζοσπαστη και του τρεχανε τα σαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/12 13:03

    δοκιμασα πρασινο χαπι με πεθανε, δοκιμασα μπλε χαπι με πεθανε, ξαναπερνω μπλε/πρασινο ή δοκιμαζω το αλλο? δυστυχως εχουμε 3 επιλογες, οποιαδηποτε διαφορετικη θα μου φερει μπλε και πρασινο ξανα, οποτε θα δοκιμασω το 3ο και οτι βγει ας βγει, αν δεν βγει κατι καλο απο αυτο, απλα θα μπει στην ιδια μπλακ λιστ με τα αλλα. δυστυχως με το να ψηφισω ενα μικρο κομμα παλι μπλε και πρασινο θα μου δωσουν οποτε ναι θα παρω ΤΣΙΠΡΑ. στα αρχιδια μου το αριστερα δεξια πανω κατω πλαγια, απλα δε θελω αλλο πασοκ και νδ δεν αντεχω αλλο.
    Το "φοβατε" απο που το συμπερανες ?
    Μονο και μονο η λασπη που τρωει το συριζα με κανει να νιωθω πιο κοντα του, την ιδια λασπη που ριχνουν στο συριζα την ιδια τρωω και εγω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 18:46

      Ε τράβα πίσω στη φάρμα ρε παλιομαλακα χοιρε να κανεις κανα λασπόλουτρο! Απο την μια παραδεχεσαι οτι η ψηφος σου ηταν απολυτως επιπολαιη και οτι ψηφισες τον τσιπρα μονο και μονο επειδη μεχρι χθες ηταν τριτο κομμα και τωρα ξαφνικα ταυτιζεσαι κιολας μαζι του! Ε ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/12 13:33

    μη ξεχασετε να δειτε και την απιστευτη διαφημηση της ΝΔ με τα παιδακια που κανουν ερωτησεις στο δασκαλο τους γιατι η Ελλαδα δεν ειναι στο ευρω ????!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/12 14:06

    ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 14:48

      ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 18:50

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΕΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ; ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/12 14:17

    ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΟΒΑΒΟΥΖΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 14:20

      Σωστόοος !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 15:49

      Η πεινα και η ανεργια ειναι δεδομενη, οποιος και να βγει. νδ και πασοκ απεδειξαν την απροθυμια τους για σωστες λυσεις. Τοσα χρονια μονο για την μασα ηταν. Ο συριζα κανει προεκλογικο αγωνα στιλ "λεφτα υπαρχουν" χωρις να το λεει, απλα επειδη το σλογκαν ειναι καμενο απο τον γαπ. η χρυση νυχτα υποσχεται ασπρη μερα, αλλα θα φερει μονο σκοταδι.
      Θα παει στο διαολο το μαγαζι, και αυτο ισως να δωσει και την πραγματικη ευκαιρια να ερθει αλλαγη. Ο κρατικος μηχανισμος της διαφθορας και της διαπλοκης θελει ξεριζωμα. Ισως μια χρεοκοπια, και σταση πληρωμων στους δημοσιους, τους στειλει επιτελους στα σπιτια τους, να γινει νεα αρχη.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/12 15:47

    Φίλοι του Τσίπρα, μάλλον φανατισμένοι με τον Τσίπρα αφού τον πάτε που είσασταν τόσα χρόνια? Μήπως στο Πασόκ????????? Το σύριζα του 4% έγινε ξαφνικά 25%?
    Ρε λαμόγια με τόσα σκάνδαλα αλλάξατε φανέλα γιατι το πασόκ το ρήμαξε ο ΓΑΠ που τόσο πολύ τον πιστέψατε? Αλλά και καθαροί συριζαίοι να είστε έχετε μεγάλη τσιμπλα στο μάτι, δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι δυνατόν να υποστηρίζεται έναν ο οποίος λέει ένα σωρό απο αντιεθνικά και αντιχριστιανικά πράγματα και επίσης να μην έχει σοβαρές προτάσεις για την οικονομια? Ξέρω ρίχνω λάσπη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/6/12 15:51

    Απο την μια η ΝΔ έχει αναλυτικό πρόγραμμα για όλα, ο Σύριζα την ίδια μέρα άλλα λέει ο Τσίπρας, άλλα τα διάφορα στελέχη του. Πως να πάει να μιλήσει αφού και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν???? Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/6/12 16:57

    εχεις δικιο φιλε μου για το αναλυτικο προγραμμα της ΝΔ το οποιο λεει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ να τον χαιρεστε τον κολοτουμπα με τις...ακλονητες θεσεις του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/6/12 17:22

    ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 18:35

      Πανίβλακα έχουμε πολλά ακόμα να χάσουμε. Και με το αν γυρίσουμε στη "δραχμούλα" δεν σημαίνει οτι θα γυρίσει και ο χρόνος πίσω στα 80s και στα 90s που είμασταν μια χαρά. Δηλαδή έλεος. Δηλαδή σε ενα υποθετικό σενάριο π τα χες με μια πατσαβούρα και την χώριζες με το επιστρέψεις στη πρωην σου ξαφνικά θα ναι όλα μια χαρά;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/6/12 17:45

    Τι λέτε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ !

    Ο Τσίπρας είναι που φοβάται ή ο Σαμαράς ?

    Ο Σαμαράς φυσικά είναι που φοβάται γιατι τελευταία του βγάλαν τα ΤΙΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SIEMENS στρη φόρα ! άσχετα που δεν τα πάιζουν τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 21:59

      Προς 5:45 Ρε λαμόγιο ο Τσίπρας φοβάται. Τι έγινε οταν είπαν για διάλογο όλα τα κόμματα αυτός δεν ήθελε την Χρυσή Αυγή? Γιατί να μην ακουστεί και αυτή η φωνή?
      Ποιο πρόγραμμα έχει να παρουσιάσει όταν την ίδια ώρα άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος???απο τα ίδια τα στελέχη του???
      Βγάλτε τον αλλά θα πέσει πολύ κλάμα, γιατί για άλλη μια φορά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/6/12 19:06

    O Σαμαράς το τρέμει το Debate, γιατι θα τον στριμωξει στον τοιχο ο πιτσιρικος, Άλλωστε και σε προηγουμενες εκλογες ο Σαμαρας ξαναφάνηκε κοτούλα και δεν δέχτηκε Debate. Τελος εποχης. Ο δικομματισμος έπεσε. Κάθαρση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/6/12 21:52

    Μας λειπάμε γιατι στις δύσκολες στιγμές για άλλη μια φορά φανατιζόμαστε και τσακωνόμαστε για τα κόμματα και τους πολιτικούς σαν καλά βόδια που είμαστε.
    Πρεπει να καταλάβετε οτι όποιος βγει θα κινείται μέσα στην ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Δυστυχώς λύση δεν υπάρχει, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα αν η χώρα μας συνεργαστεί με τους Ρώσους για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι ποιος?
    Να θυμίσω οτι μόνο ο Καραμανλής είπε οχι στον μπους και συμφώνησε με Πούτιν για ενεργειακή συνεργασία.Το αποτέλεσμα το ξέρετε!!! Η αριστερά δυστυχώς χρηματοδοτείται απο αμερική μεριά και αλλωστε τα φανέρωσε ο κ. Τζορτζ Σορος, το μεγάλο αυτό ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
    Οσο για τον Τσιπρα, οσοι είστε πραγματικά χριστιανοί και τον στηρίζεται κάνετε μεγάλο λάθος. ΓΙΑΤΙ???? Σε οποιονδήποτε πνευματικό ή γέροντα της ορθοδοξίας ρωτήσετε θα σας πει μακριά απο έναν ΑΘΕΟ. Αλλωστε ο Γέρων Παϊσιος είχε πει οτι οι άθεοι είναι ηθελημένα ή αθελα τους όργανα του διαβόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/6/12 22:05

    Και ο Κουβέλης αλλά και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να πατραμείνουν μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ.

    Μεγάλη εντύπωση και μάλιστα θετική, έχει κάνει ο κ. Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ, που επιδιεκνύει θέσεις πολύ λογικές και θετικές, αλλά και ξεκάθαρες, αλλά δεν φαίνεται, ίσως για την ευθύτητά του, να είναι αρεστός στους παλιούς του ασυντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα ο κ. Λαφαζάνης να αποχωρήσει από την εκπομπή του Ευαγγελάτου λόγω της συμμετοχής του κ. Ψαριανού.
    Τι έγινε? Και το συγγενές κόμμα σας πήρε είδηση Συριζαίοι???
    ΧΑΧΑΧΑ για γέλια ο τσίπρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *