ροή ειδήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η!

Αναγνώστης από τη Ρόδο μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία από το νησί:
Όπως βλέπουμε πεντακάθαρα, τρεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ “ΕΡΓΑΤΕΣ”απασχολούνται σε έργο της “ΔΕΗ Α.Ε”... όπως γράφουν τα κολωνάκια που έχουν βάλει περιμετρικά στο δρόμο, για να τον κλείσουν!!!
Σύμφωνα με τον αναγνώστη, η Ρόδος πλήττεται από την ανεργία και οι εργολάβοι φέρνουν λαθρομετανάστες για να δουλέψουν, στερώντας από τους Έλληνες το μεροκάματο!
Διακρίνεται κι ένας “ημεδαπός” με λευκό μπλουζάκι να…επιβλέπει!
Αναρωτιόμαστε:
- Ποιος αναθέτει τις συγκεκριμένες εργασίες εταιρειών του Ελληνικού Δημοσίου στους συγκεκριμένους εργολάβους, που απασχολούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
- Το κόστος του έργου και άρα το αντίστοιχο κρατικό (!!!) κονδύλιπροβλέπει την ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή τη νόμιμη Ελλήνων;;; Κι αν ισχύει το δεύτερο, επιστρέφεται το υπόλοιπο στο Κράτος ή κάποιοι το…τρώνε;
Για να το πούμε απλά: Χρυσοπληρώνουμε την ΔΕΗ για να δίνει δουλειές σε ξένους κι όχι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων ανέργων;;;

Φυσικά, τα συγκεκριμένα “κόλπα” δεν γίνονται μόνο στη Ρόδο, ούτε βέβαια ξεκίνησαν το 2012! Εδώ και χρόνια ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ – ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ – απασχολούν λαθρομετανάστες σε δημόσια έργα, στερώντας το ψωμί των Ελλήνων!
Κάπως έτσι έγιναν τα “Ολυμπιακά” και άλλα…έργα! Μαντέψτε ποιοι πλούτισαν: Όχι πάντως οι ξένοι, ούτε οι ντόπιοι εργάτες!

Γι’ αυτό θέλουν ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, προκειμένου να καρπώνονται οι ίδιοι τα υπερκέρδη από την μαύρη εργασία τους!
Τα βλέπουν αυτά όσοι ζητάνε την ψήφο μας;

Τα βλέπετε όσοι θα πάτε να ψηφίσετε, ειδικά οι άνεργοι;;;

Αν ναι, πράξτε αναλόγως…!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/


ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ 19/2/2012
Έτσι θα μειώσουμε την ανεργία ;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/12 00:43

    ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ.....ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΊΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/12 03:18

    Εδω και ποσα χρονια η ΔΕΗ εχει αλβανους που κοιτανε τους μετρητες καταναλωσης στα σπιτια.Και απο την αλλη ερχονται και μας λενε οτι η εταιρεια ειναι χρεωμενη.Να απο που μαζευουν ψηφους τα κωλοπαιδα της κυβερνησης.Ποταμια τα εκατομμυρια στις τσεπες τους.Και κοβουν την συνταξη της γριας για να βγαλουν τα φαγωμενα.Γι αυτο λυσσαξαν για την Χρυση Αυγη.Ακομα λιγο και θα μας πουν οτι οι χρυσαυγιτες θα φερουν τον γκοτζιλα να μας φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/12 03:31

    Eimaste sigouroi oti einai la8rometanastes??? Den nomizw oti einai toso blakas o ergolabos oste na balei la8rometanastes se ergo pou ginete mesa sto kentro tis polis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/12 03:42

    Συμφωνω, οτι στην κατασταση που βρισκεται η οικονομια της χωρας δεν θα πρεπει να δινεται αδεια παραμονης και εργασιας σε μεταναστες εκτος ΕΕ. Τωρα το πως διεκρινε ο αρθρογραφος το λαθρο, ειναι μυστικο δικο του. Το μονο που μπορει να υποθεση κανεις ειναι οτι ειναι μεταναστες, λογω χρωματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 08:27

      για να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα ολοι εσοι εχου ερθει στην Ελλαδα φυσικα δεν ως μεταναστες με τα χαρτια τους ηρθαν λαθραια δηλαδη παρανομα περνωντας τον εβρο μεσα στα βουνα και στα ποταμια κυνηγημενοι σαν ζωα αρα ειναι λαθρομεταναστες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 14:26

      Αρα φταινε αυτοι που τοσα χρονια ψηφιζαμε και τους εδωσαν χαρτια. Τιμωρισε αυτους.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/12 09:36

    καλημερα σε ολους! αυτο το σκηνικο ισχυει παιδια . την περασμενη εβδομαδα εξω απο το σπιτι μου γινονταν εργασιες της δεη και οντως αυτοι που ανοιγαν τρυπες και εστρωσαν πισσα το δρομο ηταν μαυροι .δεν γνωριζω αν ειχαν χαρτια η οχι ,αν ειναι παρανομοι η νομιμοι αλλα οι μονοι ελληνες παροντες ηταν ο εργολαβος και ο οδηγος του φορτηγου .
    θερμη παρακληση σε ολους αυτους τους εργολαβους των εκαστοτε εργων της δεη "κυριου υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που πεινανε αρκετοι εδω στην Ροδο ας τους βοηθησουμε οπως μπορουμε ο καθενας"
    καλημερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/12 10:00

    2 παρατηρήσεις θα κάνω:
    Ο λόγος που προτιμούν ξένους για τις δουλειές είναι προφανής από τη φωτογραφία. Οι μάυροι δουλέυουν και ο Έλληνας όπως πάντα επιβλέπει.
    Η δευτερη παρατήρηση αφορά στο οτι επειδή είδαμε μάυρους εργάτες καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι είναι παράνομοι λαθρομετανάστες.
    Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ θα προτιμούσα να βλέπω έλληνες να δουλέυουν, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες. Ειδαμε μαυρους, τους βαφτίσαμε παράνομους λαθρομετανάστες....Όσον αφορά στην πρώτη παρατήρηση τα δικα μας συνεργεία έχουν 5 επιβλέποντες και έναν να δουλεύει, ενώ πιο πολύ ώρα κάνουν διάλειμμα παρά δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 10:38

      κατι ειπες, στ'αρχιδια μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 12:15

      συγνώμη πήγε καποιος να ζητησει δουλεια και δεν του δωσανε,η...απο το ιντερνετ....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/12 21:42

      ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΧΩΜΕΝΟΣ (ΣΑΝ ΤΟΥΝΕΛ)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΟΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ (ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ). ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΕΡΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/12 10:42

    LOVE Δ.Ε.Η, τον παιρνουνε οι εργολαβοι και οι αλβανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/12 13:23

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΑΛΛΟΥ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/6/12 13:33

    ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΕΝΑ ΚΛΑΡΚ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ.....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΥΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 21:51

      ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/6/12 16:49

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/6/12 17:40

    as rixoun kai mia matia sta venzinadika para pollous paranomous idios to apogeuma [apo arxaiologous dimosious mexri maurous xoris tipota tou 1 euro tin ora ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/6/12 18:28

    ESY MALAKA POU LES OTI O ELLINAS KOITAEI KSEREIS POSI DOULEIA EXEI RIKSEI AUTOS O ELLINAS KAI EXEI FTASEI STA 57 TOU NA KOITAEI??KSEREIS VLAKA AN AUTOS O ELLINAS DOULEUEI APO TA 13 TOU KAI KRINEIS????TO OTI OI ELLINES EIMASTE TEMPELIDES DEN PAEI NA PEI OTI VRAZOUNE KAI OLOI STO IDIO KAZANI!!KAI AUTOI POU LETE GIA AUTOUS POU PEINANE KAI KA8ONTAI EINAI EPILOGI TOUS NA PEINANE KAI NA KATHONTAI GT EINAI TEMPELIDES!!!OTAN O SYGGEKRIMENOS ERGOLAVOS ZITOUSE ATOMA AUTOI POU PIGANE NA ZITISOUNE DOULEIA ITAN OI MAVROI GT OI ELLINES MOLIS AKOUGANE GIA GASMA KAI GIA XANTAKI TREXANE STIS KAFETERIES NA KOUVALANE KAFEDES!!ANWNIME SE POLLA SYMFWNW MAZI SOU ALLA DEN VRAZOUN OLOI STO IDIO KAZANI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 21:19

      ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΓΚΑΣΜΑ Κ ΦΤΥΑΡΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.Κ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *