ροή ειδήσεων

O βίος και η πολιτεία του Γ. Στουρνάρα ή αλλιώς πως ένας δημόσιος υπάλληλος "πλουτίζει"

Από email αναγνώστη λάβαμε το εξής κείμενο που εγείρει πολλά ερωτήματα σε ό, τι αφορά την περίπτωση του κουμπάρου του Γ. Παπαντωνίου.
Το παραθέτουμε αυτούσιο, χωρίς δική μας επεξεργασία ή παρέμβαση...
ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ

Ο Γιάννης Στουρνάρας γεννήθηκε σε μικροαστική οικογένεια. Έκανε λαμπρές σπουδές και νεώτατος διωρίστηκε καθηγητής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με τον γνωστό μέτριο μισθό. Η γυναίκα του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ήταν ιδιωτική υπάλληλος.
Ο Γ. Στουρνάρας κουμπάριασε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος τον σύστησε στον Σημίτη που χρησιμοποίησε τις καλές του υπηρεσίες για την καταστροφική για την χώρα μας , όπως αποδείχτηκε, είσοδο στο ΕΥΡΩ.
Σε ανταπόδωση ο Σημίτης διόρισε τον Γ. Στουρνάρα Πρόεδρο της τότε δεύτερης σε μέγεθος Τράπεζας ήτοι ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . Όταν έφυγε από την Τράπεζα ο Γ. Στουρνάρας η Τράπεζα σχεδόν μπατάρησε και πουλήθηκε σε μεγάλη Γαλλική Τράπεζα η οποία μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να συνεφέρει την ΕΜΠΟΡΙΚΗ η οποία φυτοζωεί.
Ο Γ. Στουρνάρας εργάστηκε κατόπιν σε μια μετρίου μεγέθους ιδιωτική χρηματιστηριακή επιχείρησε και αργότερα διωρίστηκε στον ΙΟΒΕ και πρόσφατα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμένος τον διώρισε υπουργό ανάπτυξης.
Λόγω της αναμφισβήτητης ευφυίας του αλλά και της υπηρεσίες του για την είσοδό μας στην ευρωζώνη κατάφερε να αποκτήση την φιλία του αξιολογου δημοσιογράφου της Ελλάδας , του κ. Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος τον διαφήμισε κατά πρωτοφανή τρόπο, ήτοι με έπαινο σε πρωτοσέλιδα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, την οποία διευθύνει.
Ο Γ. Στουρνάρας με ένα μισθό δημοσίου υπαλλήλου και άλλο ένα ιδιωτικής υπαλλήλου μπόρεσε να συντηρεί αξιοπρεπώς τετραμελή οικογένεια και να αποταμιεύει σε κουμπαρά ή σε ταμιευτήριο ποσά που του επέτρεψαν να αποκτήσει κατοικία στο πανάκριβο προάστειο Κηφισιά και μεγάλης πολυτέλειας έπαυλη στην Σύρο, πλάι στην εξίσου πολυτελή έπαυλη του Γιάννου. Δεν είναι γνωστό αν διαθέτει και άλλη ακίνηρη περιουσία ούτε εάν το όνομά του περιλαμβάνεται στην λίστα του ΣΔΟΕ για έλεγχο του πόθεν έσχες.
Η πορεία του Γιάννη Στουρνάρα θα έπρεπε να αποτελεί οδηγό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που πένονται, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν πλούσιοι με σωστή αποταμίευση και άνετη διαβίωση.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ: Έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα και το 2010 στην Ισπανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων!

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/12 13:08

    τελικα δεν μας κανει κανενας.
    Ο θεος ο ιδιος να ερθει θα τον βγαλουμε λαμογιο και πως εστισε την κομπινα με τον ιουδα για να φανε τα 30 αργυρια απο τους ρωμαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *