ροή ειδήσεων

Επαιτεία έξω από Super Market

Πήγα σε ένα σούπερ-μάρκετ ξένων συμφερόντων για κάποια ψώνια και στην έξοδο μου με το καροτσάκι με διπλαρώνει ένας αλλοδαπός και μου ζητά... να μεταφέρει το άδειο καρότσι στην θέση παρκαρίσματός του με το αζημίωτο φυσικά αφού θα έπαιρνε το κέρμα που απενεργοποιεί το κλείσιμό του. Συνηθισμένο φαινόμενο και σε άλλα καταστήματα. Αναρωτιέμαι όμως, οι υπηρεσίες του καταστήματος αυτού τις οποίες «πληρώνω» με την αγορά των αγαθών τα οποία πωλεί, σταματάνε μόνο μέχρι να βγω από την έξοδο του καταστήματος, ή από την έξοδο του πάρκινγκ το οποίο και του ανήκει? Όταν πετάγονται μπροστά από αυτοκίνητα «τσιγγανόπουλα» που κάνουν την δουλειά αυτή και χτυπήσω κανένα, ποιος θα ευθύνεται? Εγώ φυσικά, αλλά μήπως και η διεύθυνση του καταστήματος η οποία δεν φρόντισε να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα «επαιτείας»?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/12 02:45

    Αρα μηπως να δειξεις την αρνητικη σου θέση με το να μην πηγαινεις και ενισχύεις με τις αγορές σου αυτο το σουπερμαρκετ? Εξαλλου απεναντι ειναι ο Βασιλοπουλος πιο περα τα Carrefour επιλογες εχεις παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 10:58

      Τα Carrefour είναι Γαλλικών συμφερόντων

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 04:41

    Γιατι στο carrefour δεν εχει γυφτους που κανουν την ιδια δουλεια?Στα περισσοτερα καταστηματα το ιδιο γινεται.Και οσο υπαρχουν ωρισμενοι που δινουν τα καροτσακια τους το προβλημα θα συνεχιζεται.Ειναι τοσο απλο να εξαφανιστει το προβλημα οπως και το πλυσιμο των τζαμιων στα φαναρια.Απλα καντε τους νοημα οταν πλησιαζουν οτι δεν θελετε τις υπηρεσιες τους.Οταν δουν οτι με αυτο το κολπο δεν βγαζουν απλα θα εξαφανιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/12 11:43

    ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΑΤΑ ΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΗΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/12 16:19

    Σας εχει βγει ο αληθινος φασιστικος χαρακτηρας σας. Ηξερα οτι υπηρχαν φασισταρια στην ροδο αλλα με το θεμα της χρυσης αυγης εχετε ξεσαλώσει. Ηρεμηστε με τους μαυρους,αλβανους ξενους κτλ προσπαθουν να ζήσουν τα ιδια θα κανετε σε ξενη χωρα και χειροτερα. Αντε γιατι αντι να τους καψετε εσεις, να σας μαζεψουν καμια μερα να καψουν εσας.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ του 11:43 ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΞΙΕ!
    ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/12 17:13

    Και στην ΔΕΗ εχει επετες.Αρα να μην πηγαινουμε διοτι δεν μας προστατυει μεχρι την εξοδο στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/12 15:41

    Κύριε 22/6/12 4:19 μ.μ. είσαι για κάψιμο εσι και όλη σου η οικογένεια δεμένοι σε έναν πάσαλο. Αναρωτιέμε πόσα κέρατα είχεις φάει απο τη γυνέκα σου για να μιλάς έτσι σε κάποιον Έλληνα που έκανε 2-3 ορθογραφικά λάθη. Με τον εαυτό σου τα έχεις κάφρε, ρουφιανόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 00:41

      Ευτυχως που βρέθηκες εσυ να του ανοιξεις τα ματια ...για οτι συμβαινει στο σπιτι του με την γυναίκα του (με "αι" η γυναίκα ) και ακομα παραπερα εκανες και τσαμπα ψυχαναλυση...μπραβο και ο επιλογος τελειος μεσ την κυρίλα!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/12 19:27

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ,ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ, .ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΧΑΛΑΡΑ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/12 19:32

    ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/6/12 11:00

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΌΣ. ΑΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *