ροή ειδήσεων

Δήλωση της "Χρυσής Αυγής" για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ [video]

από το Γραφείο Τύπου
Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες...
του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της...κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων. Η θέση αυτή εκφράστηκε δυναμικά στη διακκοματική επιτροπή και θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους στη νέα βουλή.

Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Αριστεράς, που ενώ παριστάνει πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, δεν έχει δώσει ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που εισπράττει, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου.


tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/12 18:37

    Λύση για τους "αναξιοπαθούντες" δεν είναι η ελεημοσύνη, ούτε από κόμματα, ούτε από την εκκλησία, ούτε από μεμονωμένα άτομα, άσχετα αν προσωτινά διευκολύνει τον κόσμο. Λύση είναι η δημιουργία ισχυρού κράτους πρόνοιας κ κοινωνικών δομών που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις κανείς άνθρωπος δε θα έχει ανάγκη ελεημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/12 22:58

      Αυτοί που κατάστρεψαν την Πατρίδα είναι τα δύο κόμματα εξουσίας που καταλήστευσαν τα κρατικά ταμεία και αυτά των ασφαλιστικών ταμείων. Η Μ.Ο.Μ.Α που την έπαυσαν οι πονόψυχοι πολιτικοί για να αναθέτουν στο κάθε Πόμπολα και να εισπράτουν τις μιζάρες τους εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών. Ερχονται πάλι σήμερα ως εθνοσωτήρες να σώσουν τη Ελλάδα. Είμαι περίεργος να καταλάβω τι γίνεται με τη συνήδηση αυτών των ανθρώπων αν έχουν καταλάβει που κατάντησαν την Πατρίδα μας και να συγκρίνουν τους "κακούς" του 1967 που πέθαναν στη ψάθα με στα φτωχά διαμερίσματά τους. Ενα μήνυμα τους στέλλω. ανα δεν αγαπούν τη χώρα που λέγετε Ελλάδα να ξεκουμπιστούν και να αναλάβουν πραγματικοί πατριώτες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/12 00:46

    Τώρα θα βγούν οι αριστεροί με δεξιές τσέπες και θα αρχίσουν τα γνωστά ότι ειναι πρόταση που έχει ναζιστικό χαρακτήρα και μόνο ο Χίτλερ θα πρότεινε κάτι τέτοιο. Οι του ΚΚΕ θα πρόσθεταν οτι μια τέτοια πρόταση σκοπεύει στην εξαθλίωση των εργατών και την προώθηση των μονοπωλίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/12 00:47

    Δέν σας ψήφισα αλλά επικροτώ τη πρότασή σας.
    Πιθανό και να σας ψηφίσω άν ρίξετε καμιά ψιλή σε αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ.
    Μή ξεχνάτε άλλωστε πως κάθε σφαλιάρα στη Κανέλλη ήταν και μιά μονάδα πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/12 00:48

    έτσι όπως το πάνε θα τους συμπαθήσουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/12 10:14

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ?? ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *