ροή ειδήσεων

Ενώ η χώρα καίγεται γιατί δεν έχει πυροσβεστικά και προσωπικό, δίνουμε 1 εκατ. για Τζαμί στη Ρόδο!

Συμβασιούχοι πυροσβέστες ξεκίνησαν να πάνε στην Πάτρα και τους γύρισαν πίσω γιατί δεν έχουν εγκριθεί τα εκτός έδρας
Στην καρδιά του καλοκαιριού, την ώρα που καίγονται περιοχές...
στην Αχαϊα, τα Χανιά αλλά και την Κορινθία, το Πυροσβεστικό Σώμα μετρά απώλειες σε εναέρια μέσα, σε ανθρώπινο δυναμικό ενώ οι πυροσβέστες αναγκάζονται να μεταβαίνουν στις εστίες των πυρκαγιών με οχήματα η ηλικία των οποίων υπερβαίνει τα 25 χρόνια.

Ενδεικτικό του μπάχαλου που επικρατεί και της έλλειψης σοβαρότητας από την Πολιτεία είναι το εξής περιστατικό το οποίο καταγγέλει o Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, Γιάννης Σταμούλης " χθες ξεκίνησαν απο την Αθήνα για την Πάτρα οχήματα με πυροσβέστες πενταετούς σύμβασης και στα μισά του δρόμου σταμάτησαν, κατέβηκαν οι πυροσβέστες και ανέβηκαν οι μόνιμοι συνάδελφοι τους γιατί δεν έχουν εγκριθεί τα εκτός έδρας για τους συμβασιούχους.

Καθηλωμένα τα εναέρια μέσα
"Σήμερα στην κορύφωση της αντιπυρικής προστασίας τα εναέρια μέσα που μας διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία είναι μειωμένα περίπου στα μισά, τα ελικόπτερα τα μισθωμένα να είναι 10 αντί για 12 και τα 5 πυροσβεστικά ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος να είναι καθηλωμένα" αποκαλύπτει ο κύριος Σταμούλης.

25 ΕΤΩΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
"Ιδια η κατάσταση και στα πυροσβεστικά οχήματα που είναι τα εργαλεία της άμεσης επέμβασης στις δασικές πυρκαγιές αφού και αυτά είναι παμπάλαια, κακοσυντηρημένα λόγω έλλειψης πιστώσεων αλλά και χωρίς ελαστικά. Επαφιέμεθα στις καλοπροαίρετες χορηγίες των συμπολιτών μας για να αλλάξουμε ελαστικά στα αυτοκίνητα και να είναι ετοιμοπόλεμα όσο μπορούν να είναι ειδικά τα οχήματα που ειναι πάνω από 25 ετών για να μπορούν να φτάσουν στην πυρκαγιά".



ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
Συμβασιούχοι, πενταετής και μόνιμοι, κάθε μια κατηγορία με διαφορετικές εργασιακές δυνατότητες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο οι μόνιμοι είναι στη διάθεση του πυροσβεστικού σώματος ανά πάσα στιγμή καθώς για τους υπόλοιπους δεν εγκρίνονται κονδύλια για εκτός έδρας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο οι μόνιμοι είναι στη διάθεση του πυροσβεστικού σώματος ανά πάσα στιγμή"

Και την ίδια στιγμή που η χώρα καίγεται, το Υπουργείο Παιδείας κάνει δώρα... αξίας 1.000.000
Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών συνολικής δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011.

Το υπουργείο Α-παιδείας και διαβίου Α-μάθειας έλυσε προφανώς όλα τα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος, αφού άφησε για μια σχολική χρονιά τους μαθητές χωρίς βιβλία, αφού διόρισε αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους 4 και 5 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, αφού συγχώνευσε σχολεία, και αποφάσισε γενναιόδωρα να χαρίσει 1.000.000 ευρώ για την αναστήλωση του τζαμιού.

Γ΄αυτό πάμε μπροστά...

με πληροφορίες από: newsit - elnewsgr
FILIATRA-NET

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/7/12 19:47

    15 εκατ ευρώ δίνουν για τα τζάμια στην Θράκη...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/12 19:47

    Μα τι έχετε πάθει όλοι με το τζαμί, έλεος. Είναι υποχρέωση κάθε κράτους να συντηρεί χώρους θρησκευτικής λατρείας. Κατά τον ίδιο τρόπο κ εκείνοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια συντήρησης της Αγίας Σοφίας. Όπως εμείς θέλουμε να συντηρούνται οι ορθόδοξοι ναοί, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το ίδιο, όχι που τα αφήσαμε όλα κ έγιναν όπως έγιναν. Φτάνει λοιπόν αυτό το πράγμα με το τζαμί και το εκατομμύριο! Τόσα χρόνια θρέφουμε μοσχάρια στη Βουλή που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και τόσα εκατομμύρια έγιναν καπνός. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα να γλιτώσει και ο τόπος από φωτιές, να φάει κ ο λαός ψωμάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/12 01:19

      Προς 7:47 Το συντηρούν γιατί οικονομούν χοντρά τα εκατομμύρια από τα εισιτήρια οι γείτονες. Και πολύ καλά κάνουν. Η σύγκριση λοιπόν είναι παντελώς φαιδρή. Φέτος η Ρόδος είναι έρμαιο των εμπρηστών διότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί το αρμόδιο προσωπικό. Τζαμιά θα έχουμε. Δάση όμως; Είναι απλώς θέμα προτεραιοτήτων.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/12 19:54

    ΕΣΥ φοράς φεσακι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/12 20:12

      Πρός Ανώνυμος19/7/12 7:54 μ.μ.


      Εσύ σίγουρα πάλι σου αρέσει να τρώς τον λαϊκισμό κάποιων δημοσιευμάτων με το τσουβάλι.

      Μάθε πάντως να ξεχωρίζεις πέντε πράγματα και κάποιες καταστάσεις.

      Μια κατάσταση το τι θα συμβεί, θα σου πώ μόνο.
      Το καλύτερο δώρο θα ειναι για τους Τούρκους αυτό , το να μην μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση αυτών των οπως εχουν χαρακτηριστεί "πολιτιστικά μνημεία", και να αναλάβουν το έργο να τα αναστηλώσουν η να τα συντηρήσουν οι ιδιοι.

      Και αντε μετά να μπορούμε να μιλήσουμε εμείς για τους χριστιανικούς ναούς, και τα αλλά χριστιανικά η μη πολιτιστικά μνημεία στην επικράτεια της Τουρκίας που εχουν σχέση με τον Ελληνισμό.

      Διαγραφή
    2. ΞΑΝΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/12 22:54

      Πρός Ανεγκέφαλο ον!
      ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ19/7/12 8:31 μ.μ.

      Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
      Που βασίζεται να προστατευτεί και σε ποιούς η Ρόδος.

      Αντε βγάλε την στολή του εθνοφύλακα αν σου την εχουν δώσει και την φοράς.
      Ανεγκέφαλους και με μηδενική συλλογιστική κρίση δεν χρειάζεται ο τόπος.
      Αυτού του ειδους οι ανεγκέφαλοι ειναι ακρως επικίνδυνοι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/12 23:59

      Είναι επικίνδυνος, αλλά δεν το ξέρει... Απλά, του έδιναν από μικρό να φοράει στρατιωτική στολή στις καμουζέλες, και του 'μεινε...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/12 01:30

      19/7/12 8:12 μ.μ. Είναι φανερό πως δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται. Οι Τούρκοι γείτονες θα συντηρούν μιά ζωή τις ελληνικές αρχαιότητες καθώς αποτελούν τουριστικό πόλο έλξης. Είναι το Τουριστικό κεφάλαιό τους. Χέστηκαν λοιπόν για το τζαμί στη Ρόδο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ; Μακάρι να μας περίσσευαν να το συντηρούσαμε και αυτό αλλά και όσα μνημεία υπάρχουν από τους Οθωμανούς. Όμως δεν υπάρχει σάλιο, και το ελάχιστο που υφίσταται το ξοδεύουμε αλλού και αλλού. Οπότε όσοι εξακολουθείτε να θεωρείτε το τζαμί ως επείγουσα ανάγκη για το νησί μας, θα σας πρότεινα να ασπαστείτε το Ισλαμ και να κάνετε περιτομή. Τη λοβοτομή δεν χρειάζεται, γεννηθήκατε με αυτήν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/7/12 22:02

      @ Ανώνυμος21/7/12 1:30 π.μ.

      Μιας και λόγω λοβοτομής που εχεις και νομίζεις οτι την εχουν και οι αλλοι, και λόγω αυτης ισως και της περιτομής, μάλλον δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει ο αλλος, και απαντάς οπως βλέπω περί ανέμων και υδάτων.

      Εγω έγραψα, ..........να μιλήσουμε εμείς για τους χριστιανικούς ναούς, και τα αλλά χριστιανικά η μη πολιτιστικά μνημεία στην επικράτεια της Τουρκίας που εχουν σχέση με τον Ελληνισμό. ................

      Αναφέρθηκα οπως βλέπεις για τους μεταβυζαντινούς χρόνους για τους χριστιανικούς ναούς και τα πολιτιστικά μνημεία χριστιανικά η μη κατά την εποχή που ηκμασε εκεί ο Ελληνισμός εχουν σχέση με αυτόν, και οχι για τις αρχαιότητες .

      Διαγραφή
  4. Ρε πάτε καλά; ο κόσμος δυστυχεί και εμείς θα δώσουμε λεφτά για τζαμί;Γιατί δεν τα δίνουν να φτιάξουν το εγκαταλελειμμένο παλιό νοσοκομείο να στεγάσουν κανένα άπορο;έχουν καταστραφεί κτήρια αξίας και εμείς σκεφτήκαμε το τζαμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/12 21:44

    "ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΘΥΝΙΑ!"
    αναζητειστε το υπολοιπο κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/7/12 04:22

    Αν το 1 εκ. € το έδιναν για αποκατάσταση μιας εκκλησίας θα ήμασταν οκ; Αν ναι, έχετε πρόβλημα. Κάποιες κατασκευές είναι χχαρακτηρισμένα ως μνημεία και το κράτος έχει υποχρέωση να συντηρεί την πολιτιστική του κληρονομιά. Και για να σας προλάβω, ναι, η οθωμανική περίοδος 1522-1912 είναι ένα μεγάλο διάστημα που έζησε ο τόπος μας, άρα και μέρος της ιστορίας του.

    Αν παρόλα αυτά, ακόμα σας ενοχλεί, καλύτερα να δείτε πώς κοστολογούνται κάποια έργα με πιο πρόσφατο το κτίριο του πανεπιστημίου. Δείτε να τρομάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/12 01:35

      Tο Κράτος μας έχει πρωτίστως την υποχρέωση να συντηρεί τους πολίτες τους εξασφαλίζοντας το ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Ιδίως σε καιρούς κρίσης, όπως τώρα, πρέπει να επικαλεστούμε το μέτρο και τον κοινό νου. Για τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/7/12 08:01

    να φροντισουν οι ιδιοι να βρουν τα χρηματα. κανεις δεν τους αρνειται την ανεγερση τζαμιου - ναου . να συνεισφερουν οι ομοθρησκοι τους και να κανουν οτι θελουν. οπως γινεται και σε αλλες χωρες. ( πχ, αυστραλια, διασταυρωστε το ).
    και οχι να πληρωνει το κρατος , δηλαδη οι φορολογουμενοι ελληνες..
    τωρα μην μου πειτε - ρωτησετε οτι και οι αλλοθρησκοι φορολογουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/12 16:52

      @ Ανώνυμος20/7/12 8:01 π.μ.

      Θέλεις δηλαδή να τα αναλάβουν Τούρκοι η Σαουδάραβες να τα φτιάξουν/αναστηλώσουν?
      η τυχόν αλλα ξένα υποπτα κέντρα με λεφτά υποπτης προέλευσης?
      Πάει καταξεφτυλιστήκαμε τότε.

      Και να βγούνε και να πούνε οτι η Ελλάδα αφησε να γκρεμίζονται Ισλαμικά , η Μουσουλμανικά ιστορικά μνημεία?

      Και αντε μετά να τους πείς γιατί δεν κάνουν το ενα η το άλλο οι απέναντι για τα χριστιανικά η τα Ελληνιστικά εκεί μνημεία.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/12 09:00

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 4:22 ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΔΑΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΟΑΝΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΘΥΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΓΑ ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/12 14:08

      Δε συγκρίνω τη χρήση που έχει και τη χρησιμότητα, στο λέω όμως για να δεις που φεύγουν τα λεφτά. Αδαής σίγουρα δεν είμαι, θα έλεγα ότι είμαι και περισσότερο καταρτισμένος επί αυτών των θεμάτων από εσένα (κρίνοντας από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα).
      Εξάλλου το τζαμί ως μνημείο δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ναός. Ενοχλεί επειδή είναι τζαμί. Μπορεί κανείς να τεκμηριώσει γιατί ας πούμε είναι πιο σημαντικά τα τείχη από το τζαμί ή πχ μια ταπεινή ιπποτική κατοικία από ένα τζαμί; Επιστημονικά και τα δύο είναι μνημεία, γι αυτό και χρηματοδοτούνται. Όπως κανείς δε θέλει να καταρρεύσουν τα τείχη, άλλο τόσο θα έπρεπε να κάποιος να θέλει να συντηρηθούν κάθε είδους μνημείο για να μην καταρρεύσει (το Ρετζέπ ήδη ξεκίνησε). Αλλά κάποιους τους ενδιαφέρει να εξαφανίσουν κάθε πτυχή της ιστορίας του τόπου που δεν μας βολεύει.
      Σας αρέσουν τα ιπποτικά; 200 χρόνια έμειναν οι ιππότες. Είστε σίγουροι ότι οι τότε ροδίτες περνούσαν καλά; Μήπως τους έπαιρναν σε καταναγκαστικές εργασίες; Αργότερα, επί οθωμανικής αυτοκρατορίας; 500 χρόνια έμεινα οι οθωμανοί. Πώς περνούσαν τότε άραγε; Μήπως είχαν πολύ περισσότερες ελευθερίες;
      Όπως διαφωνώ με την εκκλησία που γίνεται τζαμί, το ίδιο διαφωνώ και με το να αφήνεις ένα μέρος της ιστορίας σου να χαθεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/12 16:44

      Αγαπητέ μου , τι προσπαθείς και σε ποιούς τυφλωμένους και ηλίθιους να εξηγήσεις τα οποια αυτονόητα.

      Τι μπορούν να καταλάβουν κάποιοι εδώ για πολιτιστικά μνημεία , για πολιτισμό,ιστορία και αλλα τέτοια θέματα.
      Και μόνο να βρίζουν και να ειρωφνεύονται με αισχρούς χαρακτηρισμούς τον άλλον ξέρουν.

      Που να καταλάβουν οτι και χώρες πολύ φτωχότερες απο την Ελλάδα, η και χώρες με αυταρχικά και απολυταρχικα καθεστώτα προστατεύουν την πολιτιστική τους κληρονομιά.
      Εδω αλλαλάζουν γιατι πάμε να τα συντηρήσουμε, και ευχονται να τα αφήσουν να γκρεμιστούν.

      Τα λόγια σου τελικά χάνεις.

      Και την υγεία σου συνάμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/7/12 01:48

      Μήπως είναι εμπλεκόμενος εργολάβος ο πατέρας σου; ΕΛΕΟΣ! Προτιμάς να καούν τα δάση μας και να αφανιστούμε περιβαντολογικά στη συνέχει με τις συνέπειες τυχών καταστροφής; Στη περίπτωση αυτή όλα τα μνημεία θα μας είναι άχρηστα γιατί δεν θα υπάρχει άνθρωπος να τα δει ή να τα χρησιμοποιήσει καθώς το νησί μας δεν θα προσφέρεται ούτε για κατοίκιση ούτε για τουρισμό. Συγνώμη, προτιμώ τον άνθρωπο και το περιβάλλον από τα ντουβάρια. Ο πολιτισμός του ανθρώπου φαίνεται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από τη συμπεριφορά του στη μητέρα του τη φύση. Εσύ μπορείς με τη αλαζονεία του σύγχρονου και άρρωστου δυτικού ανθρώπου να θεωρείς ανώτερα τα δημιουργήματα των ανθρώπων.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/12 22:30

      Προφανώς και κανείς δε θέλει να καίγονται τα δάση, αλλά είναι και αυτό μέσα στο πλαίσιο της διοίκησης του κράτους. Τα χρήματα για την αποκατάσταση του τζαμιού είναι από το ΕΣΠΑ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το κράτος το ΕΣΠΑ για να αγοράσει πυροσβεστικά; Να προσλάβει δασοπυροσβέστες; Αν όχι, κακώς υπάρχει αυτή η ανάρτηση, γιατί μόνο κόμπλεξ βγαίνουν. Αν ναι, γιατί δεν το έχουν κάνει ήδη; Δεν κόβει η ύπαρξη του ενός έργου την ύπαρξη ενός άλλου. Σκεφτείτε πώς λειτουργεί το κράτος και μετά μιλάτε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/12 18:52

    ..........Ο πολιτισμός του ανθρώπου φαίνεται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από τη συμπεριφορά του στη μητέρα του τη φύση........

    Εδωσες βλέπω μόνος σου την απάντηση που θα σου εδινα εγώ.

    Τα οικτρά αποτελέσματα στην μητέρα φύση δεν προέρχονται φυσικά απο επικρατούσες συμπεριφορές εξωγήινων Αρειανών-Νεφελήμ-Ελοχήμ η οπως αλλοιως τους ονομάζουν, αλλά απο συμπεριφορές των εδώ ανθρώπων με τα έργα τους και τις ημέρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/12 22:07

    Σε επανάληψη συμπληρωμένο.

    @ Ανώνυμος21/7/12 1:30 π.μ.

    Μιας και λόγω λοβοτομής που εχεις και νομίζεις οτι την εχουν και οι αλλοι, και λόγω αυτης ισως και της περιτομής, μάλλον δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει ο αλλος, και απαντάς οπως βλέπω περί ανέμων και υδάτων.

    Εγω έγραψα, ..........να μιλήσουμε εμείς για τους χριστιανικούς ναούς, και τα αλλά χριστιανικά η μη πολιτιστικά μνημεία στην επικράτεια της Τουρκίας που εχουν σχέση με τον Ελληνισμό. ................

    Αναφέρθηκα οπως βλέπεις για τους μεταβυζαντινούς χρόνους για τους χριστιανικούς ναούς και τα πολιτιστικά μνημεία χριστιανικά η μη κατά την εποχή που ηκμασε εκεί ο Ελληνισμός εχουν σχέση με αυτόν, και οχι για τις αρχαιότητες, που και μπράβο τους αν τις συντηρούν σωστά , τις αξιοποιούν και τις αναδεικνύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *