ροή ειδήσεων

Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ...
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ… 4 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ!

Η κ. Μαργέλλου (πρόεδρος του ΕΚΑΒ)
Από τα πιο επίσημα και αρμόδια χείλη, την Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μαργέλλου, σε εκπομπή της ΝΕΤ, επανέρχεται στην επικαιρότητα, το τεράστιο θέμα των διακομιδών...
που γίνονται από την Κω, για νοσ/μεια της Αθήνας, της Ρόδου ή της Κρήτης, λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησής τους, στο νοσοκομείο του Νησιού.

Και πώς να μην είναι έτσι, όταν παρά την φιλότιμη προσπάθεια της μίας καρδιολόγου ή και των 2 τώρα τελευταία, ήρθε ημέρα, που μέσα σε λίγες ώρες, υπήρχαν 7 καρδιολογικά περιστατικά, οπότε και χρειάστηκε C 130, για να πάρει τα 4 από τα 7 στην Αθήνα;

Ιδιαίτερα όμως, η κ. Μαργέλλου, στάθηκε στα περιστατικά που έχουν σχέση, με πρόωρους τοκετούς και γενικότερα τα παιδιατρικά, αφού το νοσοκομείο μας, για …κάμποσα χρόνια, παραμένει, χωρίς παιδίατρο.

Είναι χαρακτηριστική, η επισήμανση της κ. Μαργέλλου, προς κάθε αρμόδιο, αλλά και τοπικό παράγοντα, πως για το κράτος, τα έξοδα που γίνονται για τις διακομιδές παιδιατρικών περιστατικών, θα μπορούσαν να καλύψουν τη χρηματοδότηση μίας σύγχρονης παιδιατρικής κλινικής στην Κω, με 4… παιδιάτρους!!!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, για τους Βουλευτές (και όχι μόνον) της περιοχής μας…
vimatisko.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *